Annons:
Etikettartiklar-allmänt
Läst 23518 ggr
Mitchika
2014-04-01 00:06

EA skrotar The Sims 4 för TSE!

Jag trodde knappt själv att det var sant när jag läste det, men jag blev så oerhört glad. EA kommer ställa in det påbörjade The Sims 4 för att istället skjuta på och fokusera på en rejäl uppföljare om 2-3 års tid, som kommer gå under namnet The Sims Evolved!

Frågor, svordomar och glädjerop avlöste varandra igår under videochatten när EA avslöjade sina nya planer för The Sims-seriens framtid. Reaktionerna var oerhört blandade, vilket inte är så konstigt med tanke på alla olika åsikter och tankar kring The Sims 4 och frågorna bara haglade in. 

"Varför? Hur kan ni göra så här mot oss? Vad händer med The Sims 4? Varför?! Vems idé var detta?" o.s.v 

Tursamt nog så satt en representant från EA och var beredd att svara på många av dom vanligaste frågorna som dök upp i chatten. 

Först och främst, låt mig försöka sammanfatta vad som sades i videon! 

The Sims Evolved, det nya spelet i serien

EA annonserade igår över en livestream att dom har, efter mycket betänketid, bestämt sig för att skrota The Sims 4. Det var inget lätt beslut för dom att ta och dom vet att det gör många personer upprörda, men det är för spelseriens bästa. 

Istället kommer dom lägga all tid och energi på att skapa en bättre grund för det nya spelet i The Sims-serien, som planeras att släppas om först 2-3 år. Det kommer att kallas "The Sims Evolved - The Next Generation" och det ska tydligen vara en nystart för The Sims-serien, ett nytt, blankt ark efter allt krångel, alla buggar och elände som The Sims 3 ställde till med. 

Besvikna fans

Det är fullt förståeligt att fans blir upprörda, arga, ledsna och besvikna över det här beslutet. Men EA vädjar till fansen att tänka på det bästa för The Sims-serien och på dess framtid, som enbart kommer att bli ljusare och bättre om dom bara får den här tiden på sig. 

Fler expansioner och mer innehåll till The Sims 3

Som kompensation för detta så har EA lovat att det kommer att komma mer innehåll till The Sims 3 under dessa år. Än så länge finns det planerat på 37 expansioner och 56 prylpaket, så idéerna är många. En omröstning om vad som ska bli nästa expansion kommer att starta på den första tisdagen efter andra kvartalet från nymånen i förra månaden har passerat. 

Satsar mycket på logon

EAs representant i chatten, Marit Skälp, berättade ivrigt att dom redan har satt igång och jobbat på logon för The Sims Evolved, eftersom det är det viktigaste för fansen. En snygg logo som avslöjar att spelet är under utveckling och inget visar hur bra ett spel kommer att vara som en riktigt läcker logo! 

Färgtemat på logon är nästan bestämt. Dom måste bara enas om logon ska vara i färgerna rött, grönt och blått (efter RGB, grundfärgerna i additiv färgblandning) eller grönt, gult och rött efter simmarnas humörskristaller. Det sistnämnda startade en hetsig debatt angående att orange i såna fall borde få vara med också, trots att dom enats om enbart tre färger på logon, men debatten förväntas vara löst vid slutet av nästa månad. 

"Den här gången kör vi nog på händer istället"

Marit Skälp berättade också att eftersom att ögonbilderna vid The Sims 4-logon skapade sån uppståndelse så planerade dom att köra ett liknande koncept med TSE-logon. 

"Ögonen och ansiktsbitarna vid The Sims 4-logon skapade stora diskussioner på nätet, så nu diskuterar vi hur vi ska återskapa det med nya logon för att få lika mycket hype över det nya spelet. Några diskuterade om vi skulle ha munnarna eller kanske några av dom nya frisyrerna på simmarna, men den här gången kör vi nog på händer istället." säger Marit. "Vi satsar mycket på händer i det här spelet." 

Jag hade tänkt ta med en Frågor och Svar-sektion också, men det var så mycket svordomar och vulgärt språk där att det blev riktigt jobbigt att sitta och censurera ut allting. 

Texten är direktöversatt från den här sidan, med tillstånd. Frågor och Svar-sektionen där Marit Skälp svarade på fansens frågor finns skriven där också, men jag varnar för mycket starkt språk! 

http://www.ea.thesimsevolvednews.absolutelynotfake.com/

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
[LillStoraJag]
2014-04-01 00:09
#1

OMG!! Jag blir faktiskt lycklig!!!  😂😂😂

Jag hinner tröttna på The Sims 3 och lär nog behöva en ny dator ungefär då när det nya kommer , vilket passar mig utmärkt då jag ändå hade tänkt att vänta med The Sims 4.

LinaLj
2014-04-01 00:12
#2

Gillar!!! 👍

IdaT
2014-04-01 00:16
#3

Hahaha, jag vill, jag vill, jag vill! Men man kanske ska hålla tyst ett litet tag i alla fall… 😃🎈

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv. - Søren Kierkegaard
Följ min vardag med djuren på bloggen.

Geru
2014-04-01 00:26
#4

Bahahhahahahhahahaha, HAHHAHAHAHAHAHAHAHA <3

“I don't think the human race will survive the next thousand years, unless we spread into space.”

-Stephen Hawking

Aniara14
2014-04-01 03:37
#5

Och jag har hört att man ska kunna skriva ut dom små sim bäbisarna i mjukt hudfärgat plastgummi med en ny sorts 3D skrivare, och sen ska man kunna färglägga dom, och sätta dit hår på huvudet på dom, så att dom kommer att bli precis som såna där söta Reborns dockor! Åh, vad gulligt det kommer att bli, jag längtar redan!

Fy, att behöva vänta så länge som 2-3 år innan The Sims Evolved kommer ut… SkrattarDjävlas

An ounce of prevention is worth a pound of cure

Bara Anna
2014-04-01 05:28
#6

OMG OMG OMG! Äntligen så gör EA något vettigt!  Tack Mitchika för att du lät oss ta del av denna information så fort som den faktiskt dök upp! Vilken dedikation! Vilken pålitligthet! Du är en klippa och ett sanningsserum i ett! Tack!!!! ❤️😈

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Annons:
Hallonsmurfen
2014-04-01 06:52
#7

Ingen aning om hur jag ska ställa mig till detta, faktiskt… 😐

Medarbetare på Pokémon iFokus

nelleeh
2014-04-01 07:42
#8

Först när jag läste att The Sims 4 inte kommer blev jag sur eftersom jag verkligen såg fram emot det, men nu när jag fortsatt läsa blev jag nästan mer sugen på The sims evovled. Det känns också skönt att det kommer fler expansionspaket till 3an eftersom jag redan har alla och det vore roligt med fler.

00eme05
2014-04-01 09:00
#9

OMG

People wants happiness, nobody wants pain, but you cant make a rainbow without any rainHjärta

[Akiraka]
2014-04-01 09:09
#10

hehehehehe

[LillStoraJag]
2014-04-01 09:19
#11

Nää Mitchika!!! Skäms

Har du lurat oss? Jag kollade inte ens ditt klipp förrän nu och hade totalt glömt vilket datum … fy dig … Arg … Skämtar

00eme05
2014-04-01 09:19
#12

Första april, har någon annan mörkt att länken leder till sången "Trololo" som man sjunger för någon när man lurar någon… Alltså har jag min aning om att detta är ett aprilskämt

People wants happiness, nobody wants pain, but you cant make a rainbow without any rainHjärta

Bara Anna
2014-04-01 09:23
#13

Men, skulle Mitchika lura oss? Nääääääää…. ALDRIG att jag tror på det! Hon som är så snäll jämt! ;-)

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Annons:
[Lupse]
2014-04-01 09:26
#14

Hahahaha, visste att det var ett skämt. EA skulle aldrig missa chansen att håva in pengar. Att skrota ett projekt och arbeta på ett nytt och bättre skulle vara otänkbart för dem. Fast lite besviken blir man allt, hade hoppats på mer expansioner till the sims 3 ;)

Misarn
2014-04-01 09:30
#15

Haha Mitchika din luring ;-)

Kaizy
2014-04-01 10:44
#16

trodde nästan det där. fram tills jag läste kommentarerna… sedan APRIL APRIL Mithika

mig kan du lura vart du vill. xD

Jamie+Engla
2014-04-01 11:11
#17

Hahaha… lät mysko redan från början. EA missar inga chanser att få in pengar.

Välkommen till kennel Fashion Star
Medarbetare på Hundutställning

Kokonattsu
2014-04-01 11:33
#18

Synd att det inte är sant. Hade blivit så glad om de bestämt sig för att fixa grunden på nytt med tanke på alla buggar eller annan skit som spelet gör för datorn. Men som de flesta företag så vill de tjänar pengar. I slutändan tycker de det är det viktigaste.

MichelleLindh
2014-04-01 12:22
#19

haha mäh!

/ Michelle 

myismyname
2014-04-01 12:51
#20

Jag är också lite besviken över att detta inte är sant… Hahah! 😃

Atria Rattery i Piteå, Norrbotten (finns även på facebook)

Medarbetare på The Sims i Fokus och Råttor i Fokus

Annons:
Squidon
2014-04-01 15:01
#21

Haha, jag trodde faktiskt på det tills jag kom till det om händerna. Det kändes lite underligt, och sedan när jag såg länken (Det där med "absolutelynotfake" ) så kändes det liiiite för skumt för att kunna vara sant. Så när musikvideon dök upp var jag helt säker på att det var ett aprilskämt. Men det var ett strålande aprilskämt! Det kändes väldigt väldigt äkta och det var nog ingen som riktigt väntade sig det. Bra jobbat, Mitchika!

KastKatt
2014-04-01 15:41
#22

Blev glad en stund och insåg sedan att det lät FÖR BRA! Mitchika då! :P

Greetings.

Legacy Mwari.
-En berättelse om en annorlunda familj!

Mitchika
2014-04-01 16:06
#23

Hahaha, April April, alla ni underbara människor här på sajten! 😃😇🤗🌺

Ni har sån underbar humor allihopa, det är ett rent nöje att hitta på såna här saker när tillfället ges. 😃

Jag försökte göra det så äkta och så fake som möjligt på samma gång, men det var lite småklurigt. Jag försökte göra några avslöjande hintar så som snacket om händerna, tiden för nästa omröstning och så givetvis "absolutelynotfake"-delen av länken. 😃

Men jag är nog skyldig en liten ursäkt till folk som gick på det också och hoppades för mycket, så… förlåt? OskyldigBlomma

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

[LillStoraJag]
2014-04-01 16:22
#24

Ja jag svalde ju det helt och hållet, tittade inte ens på klippet och berättade glatt om det hela för gubben i morse … så man är lite putt kan man säga då jag önskade så att det var sant. 😭

Men tänk om det hade blivit arga inlägg av folk som blivit upprörda? trots allt verkar vi ju vilja att det var sant, undra vad EA säger om det? 🤔

 Men tack för detta Mitchika 😂

Tokyo
2014-04-01 16:25
#25

Haha, jag som tyckte det var bra att de sköt upp det 😃

Sims3linnea
2014-04-01 17:33
#26

Jag som tyckte the sims evolved lät bra förutom det där med händerna men jag var redan från början misstänksam för jag visste det FÖRSTA APRIL!!!!!😂

// Linnea :)

Legacy Challenge: Legacy Stare.

Mitchika
2014-04-01 21:17
#27

Är det ingen som har märkt anagrammet än? 😇

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
Tokyo
2014-04-01 21:31
#28

#27 Nej, faktiskt inte..

Nu blir jag nyfiken 😃

Geru
2014-04-01 21:35
#29

#27 Du menar "April Skämt" :P? Marit Skälp alltså ^^

“I don't think the human race will survive the next thousand years, unless we spread into space.”

-Stephen Hawking

[AmandaBorg]
2014-04-01 21:36
#30

#27 Hahahah, Marit Skälp! Att jag inte såg det direkt! 😃

Mitchika
2014-04-01 21:37
#31

#29 Jajamän, där satt den! 😃👍

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

[LillStoraJag]
2014-04-01 21:47
#32

#27 Nä det missade jag .. lättlurad var det ja … 😭 Mig kan ni nog lura vart ni vill … 😭

Hallonsmurfen
2014-04-02 06:57
#33

"En omröstning om vad som ska bli nästa expansion kommer att starta på den första tisdagen efter andra kvartalet från nymånen i förra månaden har passerat." 😂

Medarbetare på Pokémon iFokus

Mitchika
2014-04-02 07:04
#34

#33 Japp, enkelt och tydligt. Jag har stenkoll på när det är. 😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
pyttipanna
2014-04-02 21:32
#35

Åh herregud! Jag gick på det så hårt, tills jag såg videon, hahahahhaha 😂😂

Snurpan83
2014-04-05 04:18
#36

Hahahaha!!!! Jag trodde helt och fullt på det! Fantastiskt första april skämt :D

 

Gerbilles
2014-04-06 11:04
#37

Såhär lite lagom efteråt, men… jag blev verkligen helt blåst! 😮 Gick runt och berättade för alla mina vänner (som i och för sig bara är två personer haha) om att Sims 4 hade blivit skrotat. Har dock inte berättat för dom att det bara var ett skämt men, men, strunt samma liksom. 😇

Jag som alltid brukar vara så källkritisk struntade helt i att kolla om det här var sant, tänkte inte ens på att det var första april! 😂

MozillaFireFox
2014-04-10 17:19
#38

#0 Din lilla apa D:

Blev så ledsen när det visade sig att vara april D:

Men bästa skämtet ever :D

our actions cannot be undone, but can however be learned. thats how we gain experiences. experience is another key to success friend. keep in mind that youre important. 

Alvsas
2014-04-19 00:40
#39

Jag svalde det med hull och hår! 😂 Bästa april skämtet ever❤️ (dock tyckte jag att "Marit Skälp" var ett väldigt konstigt namn😃)

“I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.”

― Bilbo Baggins

LuLeLo
2014-05-02 19:54
#40

Är det här allvar? Har svårt att tro det. Nåväl, att reda ut alla buggar låter som en god idé, och precis som en annan skribent hinner jag också skaffa ny dator under den tiden.

MEN!!! Jag blev lurad, nu. ATTANS!!!

Tass Josephine

SimsBrooke
2014-05-02 22:07
#41

#40 hihi, detta var första april skämtet :D Kul att så många blev lurade av Mitchikas artikel. När hon fråga om hon fick göra detta så vart jag helt till mej och gav henne tillåtelse innan jag ens hann klart att läsa hela hennes fråga :D haha ..

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Annons:
Dvärg_gurami
2014-05-06 14:56
#42

Haha, jag blev verkligen också lurad! Tur att jag inte hann berätta för någon om detta hihi! Bästa aprilskämtet ever måste jag dock säga. 😃

"One day your life will flash before your eyes, make sure it is worth watching"

- Gerard Way

Mitchika
2014-05-06 16:38
#43

#42 Hihi, tackar och bockar! 😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Hoseok
2014-05-11 23:23
#44

Haha, tänkte inte alls på datumet och satt och läste detta i stor förvirrning.

GerbilHund
2014-05-12 10:55
#45

Jag blev super glad över att dom skulle skrota sims 4 men sen när jag såg att det bara var ett aprilskämt så blev jag lite besviken…

00eme05
2014-05-12 11:43
#46

#45 samma här

People wants happiness, nobody wants pain, but you cant make a rainbow without any rainHjärta

Hallonsmurfen
2014-05-12 15:18
#47

Du fuskar ju Mitchika, fortsätter luras trots att det inte ens är april längre! 😡

Medarbetare på Pokémon iFokus

Mitchika
2014-05-12 16:14
#48

#47 Artikeln är ju kvar i rätt ställe på tiden, så… 😇😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
MagicMuggle
2014-05-12 18:26
#49

.

[AmandaBorg]
2014-05-12 18:29
#50

#49 Läs igenom kommentarerna så ser du att detta bara är ett aprilskämt.

Gasoline
2014-05-12 18:29
#51

#49 Kolla datumet och kommentarerna ovan 😉

MagicMuggle
2014-05-12 18:32
#52

amen åh… förstörde min dag totalt…

Mitchika
2014-05-12 18:53
#53

Mitchika; sabbar folks dagar sen april 2014! 😇

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Hallonsmurfen
2014-05-12 19:01
#54

#53 Jaså, var det då det började? Vem var det förut då? 🤔

Medarbetare på Pokémon iFokus

Mitchika
2014-05-12 19:15
#55

#54 Det kan ha varit jag också, men jag har inget datum för när det kan ha börjat i såna fall. Enligt mina föräldrar började jag med det för runt 25 år sedan, men… ingen lyssnar väl på dom? 😇

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
Hallonsmurfen
2014-05-12 19:22
#56

#55 Men är det inte dina föräldrar som är så kloka? 

"Frågar du mina föräldrar så är det enda sättet att skrämma mig att visa någon som äter hälsosam mat och tränar och lever en nyttig livsstil…"

Jo då, visst var det de alltid! 😃

Medarbetare på Pokémon iFokus

Mitchika
2014-05-12 19:23
#57

#56 *Flämt!* 😮

Hur vågar du citera och dra upp det som ger mig mardrömmar?! 😮

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Hallonsmurfen
2014-05-12 19:38
#58

#57 Jag vet inte, förlåt mig. Jag blev lite rädd själv faktiskt. ☔️

Medarbetare på Pokémon iFokus

Mitchika
2014-05-12 19:40
#59

#58 Där rök min sömn ikväll… 😢

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Hallonsmurfen
2014-05-12 20:31
#60

#59 Jag får anstränga mig för att tänka på ostbågarna som jag åt innan idrotten som jag ägnade åt att gå så långsamt som möjligt. 🙂

Medarbetare på Pokémon iFokus

SimsBrooke
2014-05-14 11:41
#61

Jag älskade den här artikeln =) men det är dags att snart uppdatera första sidan. Så jag ska i helgen försöka att påbörja min artikel(recension) om In i framtiden :D

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Mitchika
2014-05-14 13:37
#62

#61 Åh, vad kul! 😃👍

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
SimsBrooke
2014-05-15 11:16
#63

#62 Japp :D

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

skotty
2014-05-20 14:25
#64

Fan, jag har inte läst detta förrän nu och trodde på det. Blev fan överlycklig. Fan då 😭

BunnyWunny
2014-05-31 16:29
#65

blev grymt ledsen och orolig när jag läste detta, längtar jättemycket till sims 4 :DDD

Always <3

[SimsFreakEmilia]1
2014-05-31 16:56
#66

#65 Det är ett april skämt, du kanske redan vet det men ändå… 😃

Sawiar
2014-06-03 09:14
#67

Oh, blev så besviken då det visade sig vara ett aprilskämt. ):

Flöffo
2014-07-21 12:29
#68

Åh typiskt, jag som blev så glad.

Tänkte just kommentera att jag tycker det lät konstigt eftersom jag sett folk spela det (https://www.youtube.com/watch?v=0Ljtb71p2qw), tänkte inte på datumet. Såg bara artikeln på framsidan. 😛

//Flöffo

[sstorm]
2014-07-21 19:17
#69

Jag har inte ens läst artikeln förrän nu, utan enbart rubriken… Och trott på detta enda tills nu. Känner mig lurad 🤦‍♂️

Annons:
Mitchika
2014-07-21 19:30
#70

#68 Det verkar som om majoriteten av folk blev glada över att det här skulle hända. Nu känner jag mig lite taskig över artikeln… 😇

#69 Man… ska inte tro allt man läser på nätet? Oskyldig

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Hallonsmurfen
2014-07-21 20:29
#71

Ju mer jag hör om Ts4, desto mer önskar jag att detta var sant. 😕

Medarbetare på Pokémon iFokus

htt
2014-07-21 23:45
#72

Jag blev verkligen jätteglad och lättad när jag läste dethär och var tvungen att läsa om det flera gånger innan jag insåg att det var ett skämt, haha :)

sao_ming
2014-07-23 11:41
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#73

Vad är detta för dumheter ni hittar på? Sims 4 kommer visst att släppas. Jag har redan köpt det och för dom som redan köpt det genom origin får förladda den 1 september. Resten 4 september.

Dom har också släppt en demo för att skapa simmar för dom som köpt sims 4 och jag har börjat skapa mina! Bland annat så gjorde jag Nicki Minaj igår =) 

Gå inte på dessa rykten o lögner! Sims 4 kommer att släppas!

Saknar dej Nelly <3 RIP 1998-2007

Gasoline
2014-07-23 11:44
#74

#73 hihi! Du har inte läst många kommentarer va? ;-)

Flöffo
2014-07-23 11:44
#75

#73 Det var ett aprilskämt om du läser dom tidigare inläggen.

//Flöffo

NordicSunset
2014-07-23 11:51
#76

#73 Dumheter? Det kallas skoj, haha.

Be the best version of you.

  • Zoella
Annons:
SimsBrooke
2014-07-23 12:20
#77

#73 Tagga ner! Detta var ett första aprilskämt, klart att The sims 4 ska släppas. Vi har även flera trådar om The sims 4 som har gjorts efter att denna artikel publicerats.

Innan 1 april hade vi inte mycket info om the sims 4, då gjorde vi denna artikel. Läs kommentarerna innan du hetsar upp dej =) Detta var ett skämt från våran sida då vi ville göra ett första april skämt.

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Hallonsmurfen
2014-07-23 12:24
#78

#77 Ett SKÄMT…? Nä, nu blir jag sur. Jag som gått och taggat upp över detta ända sen jag såg det. 😕

Medarbetare på Pokémon iFokus

SimsBrooke
2014-07-23 12:25
#79

#78 haha, Du vet att det var ett skämt ;)

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

marta01
2014-07-23 12:37
#80

inte ett av dom snällaste skämten men et skämt

Strunta i vad andra tycker och var dig själv.

Hallonsmurfen
2014-07-23 12:53
#81

#80 Med tanke med vad det finns för skämt här i världen så tycker jag detta var ett väldigt harmlöst litet skämt. 😉

Medarbetare på Pokémon iFokus

marta01
2014-07-23 13:50
#82

#81 det stämmer

Strunta i vad andra tycker och var dig själv.

sao_ming
2014-07-24 16:28
#83

#74 nej jag läste inte kommentarerna. Men gjorde det nu. Såg att det var ett skämt! Det var ju bra.

Saknar dej Nelly <3 RIP 1998-2007

Annons:
Mitchika
2014-07-24 16:38
#84

#83 Jag hoppas du inte blev för upprörd, men jag tycker att det är kul att folk går på aprilskämtet jag skrev ihop i våras fortfarande. 😃😇🤗

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

[0123]
2014-11-09 00:19
#85

Vad händer??

Mitchika
2014-11-09 00:23
#86

#85 Den här artikeln var årets aprilskämt på sajten. 😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

[0123]
2014-11-09 00:28
#87

vad var skämtet då?

Mitchika
2014-11-09 00:35
#88

#87 Att EA skrotar The Sims 4 för ett påhittat spel kallat TSE eller "The Sims Evolved".

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

[0123]
2014-11-09 00:38
#89

Vad fasen ja trodde det va sant :O

Mitchika
2014-11-09 00:40
#90

#89 Nope, inte ett dugg sant. Bara mitt småelaka aprilskämt till första april i år. 😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
Lovsann
2014-11-25 13:09
#91

Jag satt och tänkte när jag läste: Hmm EA måste ha ångrat sig.. 😮

Kul april skämt! 😂

The Sims Is Life.
My Life.
And, My Sims Life.

Majja_Lajja
2015-01-02 23:24
#92

hmmm jag är korkad länge sen det kom ut trodde ändå på det xD🤦‍♂️😂

Majja_Lajja
2015-01-02 23:25
#93

MEN BLEV DOCK INTE GLAD xD älskar ts4

😊

marta01
2015-01-03 06:10
#94

Jag läste det inte första gången fören 15-20 april så gissa hur lurad man blev, tills man läste komentarerna.

Strunta i vad andra tycker och var dig själv.

Upp till toppen
Annons: