Annons:
Etikettartiklar-guider-ts4
Läst 22171 ggr
SimsBrooke
3/13/15, 10:44 AM

Flytta ut sim till ett eget hushåll

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Att göra sin sim och välja en bostad är något som vi alla har gjort, din sim lever sitt liv och skaffar en partner. Till slut kommer vi alla till en punkt i spelandet som gör att vi måste välja någon sim som ska flytta ut ur hushållet. Det här med att flytta ut en sim i The sims 4 har skapat många frågetecken även hos mig själv, nu ska jag visa för er hur man går till väga.

I the sims 2 och The sims 3 kunde man antingen välja telefonen eller datorn och trycka på "flytta", i the sims 4 är det inte så. Använder man telefonen i fyran så får man flytta hela hushållet, jag ska visa er hur ni går till väga med bilder och lite text för att på lättast sätt visa hur man gör när man ska flytta en eller flera simmar från ett hushåll till ett nytt hushåll. Häng på 😉

Till att börja med, gå ut till "hantera värld" Därifrån trycker du på din tomt där din sim bor som du vill flytta ut. Tryck sedan på de tre prickarna du ser i bilden

Du får då upp den här. Tryck på den ikonen som har två gubbar i sig, den heter Hantera Hushåll.

För att kunna flytta ut din sim som du vill flytta ut behöver du trycka på den knapp som har två pilar, den heter "Flytta simmar mellan hushåll"

Den sista delen i denna process är att du nu trycker på "skapa nytt hushåll". När du har gjort det kan du välja simmarna på vänster sida som ska flytta.

Tryck på den simmen du vill flytta ut ur hushållet. Sedan trycker du på den pilen som är högst upp av pilarna i mitten. Du trycker sedan på bocken längst ner till höger när du är klar.

När du har godkänt och är klar, så kommer du till "Hantera värld" igen. Då trycker du på Hushållshanteraren längst upp till högra hörnet.

Så här ser det ut när du har "särat" på ditt hushåll. Nu kan du välja den sim du plockade ut från den tidigare familjen och flytta in i ett hus eller tomt som du vill att din sim ska bo i.

Lycka till, och ställ frågor om ni undrar över nått eller om något är oklart =)

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Annons:
marta01
3/31/15, 8:11 PM
#1

Väldigt våra artikel med hjälpsamma bilder (y)

Strunta i vad andra tycker och var dig själv.

SimsBrooke
3/31/15, 11:09 PM
#2

#1 Vad roligt att du tycker att den hjälper :D

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Upp till toppen
Annons: