Annons:
Etikettartiklar-allmänt
Läst 9365 ggr
Mitchika
4/1/16, 12:56 AM

Ny expansion för TS4 annonserad! ”Get Realistic”

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Ni hörde rätt! Nästa expansion till The Sims 4 har avslöjats och det verkar som om Maxis och EA äntligen har lyssnat på sina fans. Detta nytillskott ska tydligen vara ett svar på tonvis av fans önskemål att spelet ska vara mer verklighetstroget. Med expansionen “Get Realistic” kommer spelet bli mer realistiskt än något tidigare The Sims-spel!

Väntan är över, vi har äntligen fått veta vad nästa The Sims-expansion kommer att bli! 

Under en live stream berättade EAs nya talesperson, Gun Lardrud, för en spänd publik vad vi har att vänta oss i den kommande expansionen. ”Otroligt många spelare har under flera år önskat att The Sims-spelen skulle vara lite mer realistiska,” säger Gun. ”Så vi har valt att lyssna på dom och lägga all vår fokus i den här expansionen på att göra spelet så realistiskt som möjligt utan att det ska förlora den unika Sims-känslan. Det är därför det har tagit så lång tid med den här expansionen.” 

Kan du inte vänta att höra vad som kommer finnas med i ”Get Realistic”? Oroa dig inte, du behöver inte vänta! Under live streamen avslöjades massor av nya funktioner, nya NPCs, nya personlighetsdrag och massa annat kul. Flera av sakerna kommer dessutom komma med i gratis speluppdateringar, även om du inte äger expansionen! 

Här kommer allt information vi har fått hittills! 

Dags att skatta

”I vår strävan att göra spelet så realistiskt som möjligt började vi tänka i djupare banor,” berättar Gun. ”Vi frågade oss själva, vad är det enda som är säkert och garanterat här i livet? Jo, döden och skatter! The Sims 4 har redan många kreativa sätt att dö på, men det saknar skatter. Vad blir då nästa naturliga steg i spelets utveckling? Att införa skatter, givetvis!” 

Med den här expansionen kommer mellan 13-28 % av din sims lön (beroende på din sims årliga inkomst) automatiskt att dras av och betalas in till SkattSimverket (simsvärldens version av Skatteverket) i slutet av varje arbetsdag. För att underlätta kommer det, från och med den nya patchen som släpps inför expansionens release, att stå din sims lön både före och efter skatt på din sims karriär eller när din sim letar jobb. 

Just det, du läste rätt! Skatter kommer läggas till i spelet oavsett om du köper expansionen eller inte. Ingen kommer undan att betala skatt! Men för att få tillgång till alla extra roliga funktioner utöver det behöver du köpa expansionen. 

Vill du att det ska dras ännu mer skatt från din sims lön, så att din sim får simdaler tillbaka varje måndag? Inga problem, det kan din sim ordna via datorn eller telefonen med ett par enkla klick! Det är alltid trevligare att få återbäring på skatten än att behöva betala restskatt, eller hur? 

Dags att deklarera

”Spelarna har talat och vi på EA Maxis har lyssnat,” säger Gun entusiastiskt. ”Äntligen kan du deklarera med dina simmar! Först tänkte vi göra det simpelt genom att helt enkelt låta simmarna e-deklarera snabbt och smidigt via datorn, som dom flesta av oss gör nu för tiden. Men sen tänkte vi att nej, det är upplevelsen våra spelare vill ha! Dom får sätta sig ner med sin sim vid datorn och fylla i sina deklarationsuppgifter själva, varje söndag!” 

Alla måste deklarera och redovisa sina inkomster och nu är simmarna inget undantag längre! Har ni inte längtat efter den dagen?! Oroa er inte, en väldigt detaljerad tutorial i spelet kommer tala om för er hur ni deklarerar på ett enkelt och lättförståeligt sätt och den dyker upp varje gång ni ska deklarera för första gången i en familj. (Och nej, den går inte att stänga av)

Dina simmar kommer kunna använda sin anteckningsbok för att hålla reda på alla sina inkomster och utgifter under veckan inför deklarationen. Glöm inte att notera hur många infångade grodor din sim sålde och till vilket pris, det behöver du redovisa för SkattSimverket. 

Äger dina simmar sin egen mark med hus? Det är klart att dom gör, det finns inga andra alternativ i spelet! Glöm inte att räkna ut fastighetsskatten på din sims tomt baserat på tomtens totala värde i förhållande till simvärldens nuvarande ekonomiska status. Oroa er inte, all information om det kommer din sim kunna ta reda på via SkattSimverkets egen hemsida, som du kan öppna i en simbrowser (simmarnas version av en webbrowser) och surfa igenom i spelet precis som om det vore en riktig hemsida! 

Har din godhjärtade sim donerat pengar till välgörenhet? Det kan du göra skatteavdrag på, så glöm inte att skriva in det i din sims deklaration! 

Dags att gå till Apoteket

”Många spelare tycker att det vore roligt om det fanns mer sjukdomar, som vi  valt att helt enkelt kalla åkommor, i spelet och att det skulle göra det mer realistiskt,” förklarar Gun. ”Återigen har vi lyssnat och håller nu på för fullt med att skapa olika slags åkommor era simmar kan dra på sig, men oroa er inte! Har dom blivit drabbade kan dom gå till sjukhuset, om ni har ”Get to work” eller till vår helt nya tomt, apoteket! Din sim kan få sin åkomma diagnosticerad både på sjukhuset och apoteket, men den måste gå till apoteket för att köpa medicin mot det.” 

Nu kanske ni undrar hur ni får era simmar att dra på sig en åkomma? På det realistiska sättet, givetvis! På jobbet, i skolan, på aktiviteter med mycket folk eller allmänna tomter med mycket simmar. Fester, speciellt med massa barn, är rena smittohärdarna! 

Nedan följer dom hittills avslöjade åkommorna som kommer att följa med expansionen: 

Explosionsnäsa
Simmarnas version av vanlig förkylning. Oroa er inte, det är väldigt sällsynt att deras näsa faktiskt exploderar, för det mesta nyser och hostar dom bara. Skulle det hända kan din sim köpa en ny näsa på apoteket! 

Huff-pust-flås-flämtan
Blir din sim utmattad av minsta lilla? Orkar knappt gå från TV-soffan till sängen utan att bli helt slutkörd? Kollapsar på vägen till skolan eller jobbet? Det kan vara Huff-pust-flås-flämtan som är framme och spökar! Eller så är din sim lat och ur form, men det är inte värt att riskera något. Till apoteket omedelbart! 

Benböjning
Bryta ben är alldeles för brutalt för Sims-serien. Däremot kan simmarna råka ut för olyckor där deras ben böjs i konstiga, udda och ibland rent komiska vinklar. Det är inget farligt alls, men simmen måste ta sig till apoteket för att få sin kroppsdel gipsad, så att den böjs tillbaka åt rätt håll över tiden. 

Simkoppor
Gröna och lila fyrkanter dyker upp på din sims hud och kliar något förfärligt, men för det mesta är det inte värre än så. Det ser dock för roligt ut och det finns en chans att vissa simmar försöker spela schack på den sjukes hud. 

”Vi jobbar på att lägga till lite fler seriösa åkommor som kräver operationer på sjukhuset, något som kommer vara tillgängligt om du äger både Get to work och Get Realistic, samt även några genetiska, ärftliga åkommor,” säger Gun glatt. ”Det är absolut inget försök att få er att köpa fler expansioner, utan bara en rolig bonus för dom som äger båda! Vi behöver mer tid för att skapa fler åkommor, så förvänta er mer information i vår kommande live stream den tolfte veckan i april.”

Det var tonvis med ny information, men ändå har inte allt om ”Get Realistic” släppts ännu. Allt det här har vi att se fram emot i deras kommande livestream: 

  • Nya NPCs: Kronofogden (tillbaka igen), SkattSimverkets agenter, Apotekare
  • Nya personlighetsdrag: Skattesmitare, Krasslig, Supersamlare, Nektarälskare, Storslösare, Snåljåp
  • Fler åkommor! 
  • Mer detaljer om hur simmarna betalar skatt och deklarerar! 
  • Nya tillställningar: Intervention ochSimkoppsparty, med flera! 
  • Ny karriär: Låt din sim jobba hos Kronofogden och åka runt och samla in andra stackars simmars ägodelar för en gångs skull! 
  • Nya frisyrer, kläder, accessoarer, möbler och mycket mer! 

Vi har ännu inget releasedatum för spelet, men det kommer vi förhoppningsvis få reda på vid näsa livestream. 

En video av livestreamen som all denna information är hämtad ifrån går att se här: 

https://www.thesims.com/sv_SE/getrealistic

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
SegerSims
4/1/16, 2:26 AM
#1

😂 Ja du … du lyckades nästan. 😂 Först lät det himla kul men sedan lät det alldeles för jobbigt när jag kom ihåg en liknande artikel som just du skrivit! Snyggt jobbat! 😂

Mitchika
4/1/16, 2:38 AM
#2

#1 Attans då.. Så du kommer inte sitta och vänta på nästa livestream den tolfte veckan i april ihop med mig? Skrattar

Jag får försöka bättre nästa år då, med andra ord? 😃

Tack så mycket, kul att du gillade det! Skrattar🤗🌺

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

jevc
4/1/16, 3:18 AM
#3

Behövde bara kolla datumet :3

A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool . - William Shakespeare

Mitchika
4/1/16, 3:30 AM
#4

#3 Datumet? Är det något med dagens datum? 😃😇

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Katniss
4/1/16, 6:58 AM
#5

Ville gärna tro på detta MEN… Datumet..

R.I.P. Anton 💔

sims 3
4/1/16, 7:24 AM
#6

Jag ville med tro det men datumet.

Annons:
Squidon
4/1/16, 7:46 AM
#7

Du får sluta komma på så roliga hypotetiska expansioner! Jag ville så gärna tro på det, men alas, förra årets aprilskämt är för färskt i minnet för det. Artikeln var dock mer trovärdigt skrivet det här året, det ska du ha credit för!

Bara Anna
4/1/16, 8:27 AM
#8

YES! Eller, nej, jag menar - wow!

Noooooooooooo!

(Säger hon som faktiskt längtar efter en ny EP eller GP och blev jätteglad innan jag kikade på datumet)

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

[xMondSy]
4/1/16, 9:02 AM
#9

Yaaaaay! Jobba som kronofogden! :D

Mitchika
4/1/16, 1:16 PM
#10

#5 & #6 Varför verkar alla tycka så illa om dagens datum för? 😃😇

#7 Jag gjorde inget aprilskämt förra året. 🙂

Tack så mycket! Jag gjorde mitt bästa. 😃🤗🌺

#8 Hihi..  oh, eh, j-jag menar oj.. 😃😇🤗

Vi lär få en ny expansion snart. Lita bara inte fullt ut på alla nyheter ni hör idag. 😃

#9 Det har jag alltid velat göra i alla fall. Hur kul och ondskefullt som helst, gå runt och samla in andra stackars simmars ägodelar för en gångs skull och vara obarmhärtig. 😃😈

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

[masken123]
4/1/16, 1:46 PM
#11

Hahahaha, asså länken…. Förstod direkt, deklarera låter ju inte askul precis….

Mitchika
4/1/16, 1:59 PM
#12

#11 Blev du rickrollad? 😇😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

LottaV
4/1/16, 6:08 PM
#13

#0 bra låt på din länk🎧 Men jag tror inte på din historia med tanke på att det är 1/4😃

Ett gott skratt förlänger livet

Annons:
sims 3
4/1/16, 6:19 PM
#14

Jag tror inte heller riktigt på din historia.

Men riktigt bra gjort trodde tills jag tänkte att det var 1 april.

Em_
4/1/16, 8:13 PM
#15

Haha! Jag hann undra vad det är för folk som vill skatta och deklarera på sin fritid. Men simkoppor hade varit kul.


SimsBrooke
4/1/16, 8:38 PM
#16

Tycker det är lite synd att detta inte är på riktigt =) hehe

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Mitchika
4/1/16, 8:44 PM
#17

#13 Oh ja, den har sin charm. Rickrolling var lite av ett Internetfenomen för några år sedan.. 😃

#14 Varför litar ingen på mig för? 😮😢😃

Tack så mycket! 😃🤗

#15 Va? Menar du att du inte tycker det är kul att sitta och hålla på med deklarationer och skatta och annat på din fritid? Vem tycker inte om att sitta och hålla på med såna saker jämt på fritiden?! 😮😃

Mod för Simkoppor, kanske? Skrattar

#16 Personligen skulle jag aldrig köpa den här expansionen.. Usch och tvi, men jag kanske ändrar mig om några Let's Players lägger upp bra videos som visar dom positiva sidorna av expansionen mer än dom negativa. 😛😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

SimsBrooke
4/1/16, 9:00 PM
#18

#17 haha, jag vet inte jag heller. Jag är urdålig på matte så jag får problem om man måste skriva i siffror själv.

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Mitchika
4/1/16, 11:49 PM
#19

Bäst att säga det innan dagen är slut, antar jag, så.. 😃

April april på er, alla underbara medlemmar! 😃Kramas🥳

Har man gjort det en gång så litar folk helt plötsligt inte på en längre.. Jag undrar varför? 😇😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Hallonsmurfen
4/2/16, 4:30 PM
#20

Jag tänkte på förra årets skämt igår men glömde bort att kika in om det kommit något i år. Idag var det första jag kollade förstås datumet och sen kunde jag få ett gott skratt under läsningen. Genomförde ytterst få aprilskämt själv igår, både i verkligheten och på internet, får börja planera inför nästa år redan nu istället. 😉

Glad deklarering alla simmar! 🥳

Medarbetare på Pokémon iFokus

Annons:
[xMondSy]
4/2/16, 5:49 PM
#21

Inte för att jag brydde mig så mycket :) Men hade varit skit kul att jobba på kronofogden! xD
Sen lät det lite för good to be true ^^ Datumet tänkte jag aldrig på heller!

FlowerTN
4/2/16, 6:57 PM
#22

Jag blev helt lurad!! Det var först när jag läste kommentarerna som jag förstod…

Ärligt talat så visste jag knappt att det var 1 april igår…. Jag tänkte mest "tur att jag inte har sims 4"….

Bra jobbat Mitchika!!😃

Mitchika
4/2/16, 8:05 PM
#23

#20 Jag är nästan 100 % säker på att jag inte gjorde något aprilskämt förra året. Förrförra året, däremot! 😃

Jag genomförde ett lysande aprilskämt i år i verkliga livet! Jag rakade av mig allt hår så jag blev helt skallig, sen ploppade jag upp framför alla jag kände och hojtade glatt "April, april!" När dom förskräckt utbrast "Har du rakat av dig allt håret!?" svarade jag bara glatt: "Nej då, det är bara ett aprilskämt!" 

Tyvärr kom jag på i efterhand att verkligheten inte är som ett Sims-spel, så.. kanske inte så genomtänkt. 😛

#21 Ja, det hade det faktiskt. Det hade nog varit det enda jag gillat med den här expansionen, förutom ett par av sjukdomarna. 😃

April april? 😇😃

#22 Yay, åtminstone någon som gick på det helt! 😃🥳

Tack så mycket! 😃🤗

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

SegerSims
4/2/16, 8:49 PM
#24

#23 Japp det sista skämtet var innan Sims 4 kom om att det INTE skulle komma.

Men jösses vad modigt av dig att raka bort allt hår! Men ångrar du dig så växer dit i alla fall ut igen! :)

Mitchika
4/2/16, 9:04 PM
#25

#24 Ja precis, The Sims Evolved. 😃

Jag vill fortfarande ha det spelet.. 😕

Haha, tack! Det är andra gången jag gör det och i grunden var det inte ett aprilskämt. Tajmingen var bara så perfekt ihop med första april den här gången, så det blev ett lyckat sammanträffande. Ett bra aprilskämt på köpet, med andra ord. 😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Hallonsmurfen
4/2/16, 10:39 PM
#26

#23 Var det så längesen? 😮 Ojdå jag håller visst inte koll på tiden längre haha

Medarbetare på Pokémon iFokus

Mitchika
4/2/16, 10:50 PM
#27

#26 Japp, det var så länge sen. Tiden flyger, inte sant? 😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
Squidon
4/3/16, 7:27 PM
#28

#10 Det måste ha varit förrförra året det var då, min tidsuppfattning är lite bristfällig ⏰

Lia
4/3/16, 8:17 PM
#29

Nej. Det var allt jag tänkte. Sen såg jag att det publicerades den första. Tack och lov!

Mitchika
4/4/16, 1:55 AM
#30

#28 Min är inte den bästa heller, jag är glad att jag ens hade koll på att det var första april den här gången. 😃🥵

#29 Är jag den enda personen i världen som vill sitta och spendera min fritid med att deklarera och skatta åt mina simmar? 😃😇

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Vilsen M.S
4/4/16, 9:30 AM
#31

Vad synd att det inte var på riktigt, det skulle ha varit väldigt kul om det hade varit det. Jag kände på mig att det kunde vara ett 1:a aprilskämt när jag läste det här. Men hade du skrivit det ett annat datum så hade jag inte tänkt på det som ett skämt.😃

Mitchika
4/4/16, 10:37 AM
#32

#31 Varför skulle jag skriva det på ett annat datum? Gun Lardrud och Marit Skälp rapporterar bara med sina livestreams under första april.. 😃😇

Väntar fortfarande med spänning på om någon sett anagrammet i den här artikeln.. 😇

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Hallonsmurfen
4/4/16, 5:44 PM
#33

Tänkte på det där med anagram när jag såg namnet men jag suger på sånt så jag gav mig inte på att försöka lista ut det ens haha. 😛

Medarbetare på Pokémon iFokus

Hallonsmurfen
4/4/16, 5:45 PM
#34

Fast är det grundlurad kanske? 😇

Medarbetare på Pokémon iFokus

Annons:
Mitchika
4/4/16, 5:46 PM
#35

#34 Där satt den! 😃🥳

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

MiaH44
4/17/16, 6:25 PM
#36

Hahahaha o jag gick på den tills jag kollade länken, ville ju ha småbarn. Och jobba som kronofogde!! LOL

Almala
6/14/16, 7:08 PM
#37

Haha, trodde fullt ut på det tills jag såg kommentarerna… xD

Mitchika
6/14/16, 7:11 PM
#38

#37 April april i efterskott? 😃

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Upp till toppen
Annons: