21. Spelhjälp

Polis kan inte hitta rätt misstänkt

2017-01-02 18:43 #0 av: thindraisrad

Hej!

Min ena sim som är kriminalare håller på med ett fall och har alla ledtrådar typ, men när jag trycker "utfärda efterlysning" (eller vad det nu står) och kommer till en tomt så finns det ingen där som passar ledtrådarna/beskrivningen. Vad ska jag göra? Jag vill ju inte att hon ska få sparken för att jag inte hittar någon!

Har gjort ett fall innan det här och anhållit två personer som inte var skyldiga (innan jag fick reda på mer ledtrådar).

Anmäl
2017-01-03 06:22 #1 av: Bara Anna

Har du mycket nedladdat hår eller kläder? Då kan det vara detta som stör. Spelet känner inte igen dessa utan beskriver orginalsimmen.

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2017-01-03 14:56 #2 av: thindraisrad

#1 Nej, jag har inget nerladdat förutom mods till funktioner, några graviditetsmods och ett mod för att ändra behov genom att klicka. Men jag har hittat en sim som verkar passa in på allt förutom att den har rött hår och inte blont, men den har på sig en jacka och jeans.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.