2012-04-05 21:01 #0 av: SimsBrooke

Något som kan vara svårt är att både bygga och inreda huset så att man blir nöjd. Nu har det kommit ett nytt prylpaket som heter Sovrum & Badrum. Detta prylpaket kom ut den 26 januari 2012 och kostar 199 kronor på bland annat Game och Cdons webbshop.

I sovrum och badrum kan vi hitta saker till både sov- och badrummet men också nya kläder, frisyrer, och några saker som har med husbygge att göra.(bild bygglägesgrejer)

 

I byggläget kan vi hitta fem nya saker, en dörr, en pelare, en eldkamin och två stycken fönster. Det ena fönstret sitter högt upp som kan sitta vart du vill men passar bäst inne i toaletten. Och det andra kan du ha i alla övriga rum men själv har jag den i vardagsrum och i sovrummen.

Eftersom Sovrum och badrum prylpaket innebär sexighet med tanke på alla snygga och nya underkläder så måste det ju finnas lite mysiga och fina ljus och lampor. De två ljusen som står på golvet är nog det jag älskar mest.

För killarnas del finns det bara en enda frisyr, och vad ska man säga om den? Den är inte den snyggaste. Tjejerna har mer frisyrer, hela fyra stycken.

Oftast tycker jag att tjejernas frisyrer är betydligt snyggare än vad killarna har. Av dessa fyra frisyrer gillar jag ettan och fyran. Jag tycker inte att tvåan är så snygg speciellt inte när man ser den i spelet, och trean har jag inte heller fått så mycket bra vibbar ifrån. Men trean är betydligt snyggare än tvåan.

Vad det gäller speglar finns det tre olika, två väggspeglar och en golvspegel. Själv har jag bara använt mig utav de två till vänster. Den första i badrummet och den i mitten i sovrummet.

För att göra huset ännu finare finns det en ny gardin som jag gillar otroligt mycket, fyra olika blommor och en fåtölj.

Vad vore ett hus utan badrum. I badrummet hittar vi dusch, badkar, toalett, spegel handfat och två hyllor som går i samma färg. I badrummet kan man även leka lite med idén om ett romantiskt badrum. Att använda lamporna som ser ut som ljus kan stämma upp det romantiska ljuset i badrummet.

En skön och mysig atmosfär i sovrummet är ju alltid romantiskt. Sängen är väl egentligen det viktigaste i sovrummet, men det är ju inte bara sängen man har i ett sovrum. Två tavlor, nattduksbord, två olika ljus/lampor, byrå och en golvspegel hamnar också in i sovrummet. En romantisk känsla med dessa färger dock med andra färger på golv och väggar. Den tavlan som står på byrån har en ros i sig och den som hänger på väggen är massvis med rosor. Killarna i The Sims 3 får alltid stå ut med att dem inte får speciellt mycket att förändras med. De får lite kläder så som kalsonger, mysbyxor och morgonrock. Visserligen så finns det inte så mycket andra underkläder till killarna.


Som jag har nämnt ett flertal gånger så får tjejerna i The Sims 3 så mycket mer än vad killarna får. Vill dina tjejsimmar visa sig sexiga inför sin partner/pojkvän är detta ett bra alternativ för sexigheten.

Det finns också alternativ att ta om man vill vara lite mer försiktig, som den i mitten och till höger. Den modellen i mitten har så att man visar ryggen lite grann så man kan ju ta den om man både vill vara försiktig och sexig på samma gång.

Vill man vara ÄNNU mer försiktig och gå på det säkra kortet för att man inte riktigt vet hur förhållandet ska sluta så kan man ju ta T-shirt och trosor på, eller varför inte låna killens skjorta?

Är simmarna inte den där blyga typen varför inte slå på stort och ta snygga underkläder som BH och trosor?

Till sist, några andra nattlinnen som kan vara sköna och sova i, de är sexiga på sitt sätt.

Vad tycker jag?

När EA lanserade ut att Sovrum och badrum skulle komma till the sims 3 så vart jag glad. Men när jag får hem spelet och kollar igenom det så blev jag rätt så besviken faktiskt. 

Jag tyckte det fanns alldeles för lite möbler till både sovrummet och badrummet jag hade velat sett mer olika sängar, inte bara dubbelsängar utan även enkelsängar där dem är snygga och har bra komfort. Istället för att satsa stort på möbler så har dem satsat stort på kläder till det kvinnliga könet istället. Männen i spelet får inte alls mycket.

Om någon skulle fråga mig om jag tycker spelet är något att ha så skulle jag fråga vad de vill ha utav spelet. Säger dem att de vill ha mycket kläder så skulle jag rekommendera det, men säger de att de vill åt möblerna så skulle jag vara ärlig och säga att det inte finns så värst mycket möbler. 

Priset går att diskutera om det är ett lagom pris för detta innehåll, på sätt och vis är det ju rätt så mycket saker om man ska slå ihop allt så är det väl ett bra pris. Men eftersom prylpeketet heter Sovrum och badrum så tror man att det ska vara mycket möbler. Men namnet på prylpaketet lurar en lite så jag skulle nog säga att detta prylpaket skulle kunna kosta 150:- istället för 199:-