2012-07-08 22:03 #0 av: SimsBrooke

Att hitta ett roligt jobb som både simmen och en själv gillar kan vara ganska svårt. Man kanske har tröttnat på de jobb som redan finns i spelet, och man önskar att det kunde komma ett expansionspaket där det ingår nya och roliga jobb. Nu har ett sådant expansionspaket kommit och det är I rampljuset. I detta paket kan du bli en stjärna i sång, trolleri eller akrobatik. I rampljuset kom ut den 8 mars 2012 och just nu kostar den mellan 199-297 kronor på cdon.se.

I detta expansionsaket får vi tillgång till att bli sångare, trollkarl eller akrobat. Det har även tillkommit en ny funktion som aldrig funnits tidigare i the sims spelen, den nya sociala funktionen som ni kommer kunna läsa om lite längre ner i recensionen.

Det finns med väldigt mycket grejer till detta expansionspaket och jag kommer bara ha med mig en bråkdel av alla saker, men kommer försöka ta med så mycket det går. Vi börjar med alla saker och går sedan vidare över till kläderna som kommer med i detta expansionspaket.

Vi börjar med sakerna i byggläget som finns.

I byggläget har vi som i många andra expansionspaket och prylpaket, nya dörrar, valv, staket/grindar och fönster. För mig var det väldigt roligt med de nya dörrarna och fönstrena då jag stora dörrar och fönster. De finns även i andra färger än detta.

I detta expansionspaket kommer ett helt nytt kvarter med som heter Starlight shores. Där kan dina simmar göra karriär i sång, trolleri eller akrobatik. Det finns flera cafér och pubar eller varför inte till parken där dina simmar kan åka till för att skaffa sig gig. Men alla ger inte dig ett gig om du inte har en viss kunskap i yrket du har valt.

Att ge dina simmar möjligheten att hoppa ner i en bubbelpool för ett slag kan göra dem gott. De kanske har haft en jobbig dag på jobbet eller deras gig kanske inte alls gick bra som förväntat.

Ytor är ett måste i din simms hus, både i köket, sovrum, vardagsrum och varför inte i deras badrum. Tänk på att dessa finns i fler olika färger än vad jag visar er.


Har man fest kan man inte strunta i att använda barerna som följer med, dessa två följer med i expansionspaketet.


Det kommer med två sängar och byrå, två med speglar.

Dina simmar behöver även något att sitta på, både i vardagsrummet och köket men även ute i trädgården. Finns både stolar och soffor för både inomhusbruk och utomhusbruk. Det är bara och välja och vraka bland dessa fantastiska möbler. 

Massvis med roliga spel till simmarna finns nu tillgängliga i detta expansionspaket. Och en ännu större väggtv. 

Även dessa grejer är till för att användas, biljardbord som man kan välja två olika, och även fotoautomaten är tillbaka som var med i The sims 2. Dina simmar kan även spela domino spel och nått bollspel.Lite statyer och lampor som är nya.  

Kommer även med två väggspeglar du kan utsmycka ditt badrum med eller varför inte i sovrummet.


Två nya parasol du kan utsmycka trädgården med om du till exempel gör en uteplats med grill och sittplatser, varför inte en pool.

Nyonskyltar, ny bil och rekvesita till scenen finns även med.


Nya träd och växter finns för att förgylla din trädgård och hem ännu mer.


Vad vore detta expansionspaket utan alla affischer som kommer med. Liva upp din tonåring simms rum en gnutta med dessa vackra posters.


Lite smycken och klockor som kan vara snygga att ha på sig om man skulle vilja det.

Nya skor till tjejerna, ni får titta på männens avdelning när ni köper spelet =)Några kläder och frisyer för tjejerna. Även här får ni gå in i spelet och kolla hur killarnas vardagskläder ser ut.


Dessa frisyrer får männen.


Här är bara en del utav vad man kan ha på sig om man väljer att ta sig an en sångkarriär, trollerikarriär eller en arkobatisk karriär. Finns fler i spelet.


Jag bjuder även på en bild på HUR det kan se ut när någon uppträder hos dig. Riktigt roligt var det att kolla på det :D

Men spelet har ju även en ny funktion som kallas för SimPort, där kan du skicka din sim till andras spel eller ta emot andra simmar. För att skicka iväg en sim på en turné måste du ha minst två simmar i hushållet. Du kan även dela dina simmars minnen med andra.   

Vad tycker SimsBrooke?

Jag gillar detta, tycker det är kul med nya jobb man kan välja och det känns värt pengarna man får mycket för pengarna både i möbler och i klädesväg.
Jag är nöjd över detta expansionspaket.

Och jag ger detta 5/5 sims diamant =)