2012-08-05 15:36 #0 av: SimsBrooke

Är du eller din sim en person som gillar mycket färger och knasiga kläder? Då har du kommit till rätt ställe. Prylpaketet Katy Perry sötsaker har kommit ut i butik och har mycket gott till oss alla. Detta prylpaket kom ut i butiken den 7 Juli 2012, och kostar 249 kronor på cdon.se.

För dig och din sim som gillar mycket färger och knasiga kläder ska köpa detta prylpaket, då det innehåller väldigt mycket färger och knasiga kläder till dina kvinnliga ungdomar och vuxna, även männen har fått några kläder men inte mycket.

Det tillkommer inte bara kläder och lite möbler utan även lite byggläge också. Bland annat, Staket med grind och dörr och valv. Som ni kan se så är det mycket färger i detta expansionspaket.

Det finns både bord, stolar, avlastningsyta och en ny bar i alla dess färger som ni kan se.


Det är inte bara hemmet och de äldre simmarna som fått något roligt. Det har även barnen fått. Barnen har fått nya leksaker för både inne och ute aktiviteter.


Fyra nya lampor finns även att sätta in i era simmars hus. Jag låter bilden säga sina ord själv.


Ett nytt spel och lite dekorationer finns att välja bland, detta är inte alla dekorationer som finns. Jag har inte tagit med alla för att ni själva ska kunna utforska lite själva också.


Männen får sex olika plagg, tre t-shirts och tre byxor. Inte alls så mycket som till tjejerna som vanligt.Tjejerna får fler kläder jämfört med vad männen får, lite smått orättvist men så här ser deras kläder ut. Ganska crazy kläder tycker jag, jag själv skulle nog inte låta mina simmar ha dessa kläder inte alla i alla fall men några stycken.


Tjejerna har även fått några nya friseyrer också, det fick inte männen.

Det finns även allmänta tomter, men dem får ni upptäcka själva =)

Vad tycker SimsBrooke?

När jag fick veta att de skulle göra ett till paket som innehöll Katy Perry så var min första tanke "varför då?". Det fanns reda ett expansionspaket som innehöll Katy Perry, det kändes som om det räckte.

Jag är ju en sån person som verkligen MÅSTE ha alla sims paket oavsett vad det innehåller. När man kollar detta prylpaket så känns det inget för mig, men några saker tycker jag faktiskt är rätt okej.

Men vad gäller priset då, är 249:- för mycket för detta prylpaket? Ja det tycker jag, egentligen är det inte så mycket prylar Jag vet inte ens varför detta prylpaket är 50 kronor dyrare än vad dem brukar vara.

Men jag ger detta prylpaket 2/5

Vad tycker du om detta prylpaket?