2012-08-22 23:01 #0 av: SimsBrooke

Kläder är något alla måste ha på sig. Även våra simmar behöver ha kläder på sig. Nu har ett nytt prylpaket med just kläder i fokus kommit ut i butik, prylpaketet Diesel. Detta prylpaket kom ut den 12 Juli 2012 och kostar 199 kronor på cdon.se

För er som gillar snygga kläder och märkeskläder, så kan detta prylpaket vara något för er.

Det kommer lite möbler i detta prylpaket. En säng, några soffor, några bord och fåtöljer. Alla möbler har flera olika färger.

Killarna har fått ganska mycket kläder, nu har jag inte tagit med alla kläder så att ni får lite att kolla på också och upptäcka =)

Som ni kan se så har tjejerna något mer kläder än vad killarna får som vanligt åter igen. Jag låter bilderna tala för sig själv.

Vad tycker SimsBrooke? 
Jag gillar det här prylpaketet, dock finns det negativa saker med det också. Tycker det är lite dåligt att det är enbart de som är ungdom och vuxna som får nya kläder hela tiden, varför får inte tonåringarna och barnen några nya kläder? Känns ganska orättvist mot dem att de inte får något också. 

Priset är helt okej för detta prylpaket, 199 kronor är inte alls farligt. Jag gillar som sagt det här prylpaketet, men det kunde ha varit kläder till flera av åldrarna och inte bara ungdomar och vuxna.

Jag ger detta prylpaket 4/5