2012-10-17 14:24 #0 av: SimsBrooke

Är du ett övernaturligt fan eller kanske är du övernaturligt skeptisk och inte alls tror på övernaturliga saker, då har du hittat rätt. Nu har expansionspaketet många har väntat på Övernaturligt. I detta expansionspaket kan du bli ande, häxa, varulv, spöke, vampyr och älva men du kan fortfarande vara mänsklig om du hellre vill det. Detta expansionspaket kom den 6 September 2012, och det kostade 329 kronor på cdon.se.

Bli övernaturlig och låt magin flöda, eller låt dina simmar vara skeptisk till allt som har med det övernaturliga att göra. I detta paket kan du leka med magin, kolla på när zombies förstör din odling i trädgården eller varför inte leta efter föremål på alla fyra.

Som i många andra paket kommer det med saker från byggläget, detta paket är inget undantag. Flera olika storlekar på fönster hittar vi under byggläget. Vi hittar även fyra olika ytterdörra, även en bokhylla som är en hemlig dörr in i ett hemligt rum.

I byggläget hittar vi staket och en pelare. Och om dina simmar fryser så kan de köpa en eldskamin. 

Är du trött på de vita och vanliga badrummen som finns? Passa då på att ge dina simmar lite grå skala i badrummet istället. 

Nya apparater till köket kommer med, just i denna färg. Själv tycker jag faktiskt att dem är rätt gräsliga, men det finns i flera olika färger har jag för mig.

Nya köksbord finns, här har ni tre olika typer, ett litet och fyrkantigt som man kan ha fyra platser på, ett annat lite längre som man kan ha antingen fyra eller sex platser på, eller det ljusa och långa bordet där kan man ha sex eller åtta platser.

Soffor, fåtöljer och vanliga stolar känner vi igen sen förut, en ny grej som har kommit är gungstolar, högst upp på höger sida har vi tre olika gungstolar som dina simmar kan använda antingen för en tupplur eller bara sitta i den och gunga lite. 

Till sovrummet har vi byråer som är nya. Både stora och lite mindre finns att välja på, även med speglar om man hellre vill ha det.

Denna gång får barnen också vara med på ett hörn, från vänster: Dockskåp, gunghäst som dina barn som går i skolan kan rida på, leksakslåda, en minitågbana och massvis med dockor dem kan prata igenom.

Dessa kommer också med i spelet, lite burkar och flaskor som man kan ha i sitt hemliga rum där man kan göra sina hemliga elixir

En häxa måste ha en flygkvast, en transporttelefonkiosk, en spegel(spegel spegel på väggen där), lite lampor finns med.


Så här ser killarnas hår ut, endel gillar jag skarpt en del gillar jag inte alls.

Så här ser killarnas kläder ut, mycket snyggt måste jag säga.

Och här har ni tjejernas hår. 


Och tjejernas kläder

Är din sim en älva? Köp då ett sånt här hus så hon/han känner sig lite mer hemma.

I detta expansionspaket kommer en ny värld som heter Moonlight Falls

Vad tycker SimsBrooke?

Jag gillar det, men samtidigt så känner jag "Jaha vad det inte mer än så?" Jag vet inte vad det är men jag fick inte denna "wow"-känsla som säkert många utav er fick. Det är ju ett roligt expansionspaket med mycket saker att upptäcka, jag har nog inte upptäckt allt.

Vad tycker ni om detta expansionspaket?

Men jag ger detta expansionspaket en 3/5