2012-11-04 14:18 #0 av: SimsBrooke

Välkommen till Appaloosa Plains! För första gången någonsin har Electronic Arts gjort så dina simmar kan ha hästar. Här kan du och dina husdjur upptäcka staden precis hur dem vill. Ta din hund på en promenad i koppel eller ta din katt och lär den att jaga eller ta din häst till ridcentret och var med i en tävling. Husdjur kom till Sverige den 20 Oktober 2011 och kostar mellan 177-199 kronor på cdon.se

I The sims 3 husdjur finns många möjligheter för dina djur. Både hundar och katter kan lära sig att jaga, dem kan komma hem med olika saker som tillexempel djur. Hundar kan även hitta saker så som ädelstenar eller andra skatter. Ta med dina djur på upptäcksfärd om de har en hög jaktfärdighet. Har du en häst kan både din sim och häst tävla och hoppa.


I skapa en sim eller i detta fall skapa en hund så finner du som i skapa en sim olika grupper där du kan välja namn, vilket kön din hund ska ha, vilken ras du vill ha, Liten eller stor hund, vilket halsband hunden ska ha och vilka personligheter.

När du är klar med att göra din hund kan du träna för att jaga, tränar du hunden så att den får jagarfärdigheter så kan din hund leta fram samlarföremål.

Både katter och hundar kan använda husen plus leksakslådan, valpar och kattungar måste få hjälp för att kunna leka och tugga då dem inte kan få ut leksakerna från leklådan. Bollen kan bara hundarna leka med, dem jagar den och har roligt. 

Att göra katter är precis likadant som med hundar. När du är klar för att spela kan katter som hundar lära sig att jaga men dem kan bara lära sig att jaga när dem är vuxna alltså inte som kattungar. När de kan jaga går dem ut på upptäcksfärd med massvis med äventyr, de kan möjligtvis hitta bland annat djur och ta med sig och lägga på din tomt.


Katter har ganska mycket och stora saker. Från vänster: Ett slott som din katt kan undersöka, En andra och trejde är klösbrädor den åt vänster kan katterna hoppa upp på och sova på om de vill de. En låda för katterna att göra sin behov finns även en annan som simmarna inte behöver städa. På väggen sitter två stycken leksaker som katterna kan leka med. Och den sista är ett litet gömställe för katterna att ligga gömma sig på.


För första gången någonsin har EA fört in hästar i The sims. Nu kan dina simmar träna upp sig på att hoppa med hästar, tävla i både hoppning och tränglöpning. Eller varför inte bara rida ut i staden för att ta sig till platser.


Till hästarna har vi lite mer som dessa boxar, antingen för simmen som inte har någon större budget och som inte är så fin, eller så kan simmarna lyxa till det och skaffa en ännu finare som är lite lyxigare.


Hästar har en hel del, bland annat en boll som de kan leka med, saltsten och sen där de kan dricka vatten och även hö.

Detta är alla hötyper som finns, från vänster: Den håller länge, den runda är stor men håller inte så länge, höet som är längst bort kan man både sprida ut eller låta två vuxna simmar ha myspys men den håller inte heller länge och den längst ner under den runda håller bara för en gångs spridning.

Ett av alla hinder som finns och sen tränglöpning. Finns olika hinder för hur långt man hunnit i färdigheterna.

I The sims 3 husdjur kommer det inte bara hundar, katter och hästar med i bilden utan även fåglar, ödlor, sköldpaddor, gangare och ormar. Har du fågel i trädet och du har en vuxen katt akta så inte katten attackerar din fågel.

Till köket hittar vi ny spis, kyl, diskmaskin, sopmaskin, köksskåp, bänkar, bord och stolar.

Nya soffor, fåtöljer, sängar och stolar finns också allt kommer i olika färger

I btggläget hittar vi både dörrar, fönster, eldkaminer och staket.


Vad tycker SimsBrooke?

Enda sedan the sims 3 kom ut har jag önskat mig husdjur. Jag gillar att man kan styra djuren så som man kan styra simmarna. Många olika raser och mycket saker till djuren. Roligt med något nytt, Hästarna. Det är roligt att EA lägger till nya saker till spelen. Jag gillar detta expansionspaket.

Vad tycker ni om detta paket? Rösta under.

Jag ger 5/5 diamanter