2013-02-13 17:31 #0 av: SimsBrooke

Res tillbaka till 70-talet, 80-talet & 90-talet. Nu kan dina simmar både inreda, ha kläder och hår från dessa årtal. Detta prylpaket kom ut den 24 Januari 2013 i butik och på bland annat cdon.se kan du köpa detta mellan 169-199 kronor.

The sims 3 - 70-tal, 80-tal & 90-tal kom ut den 24 januari 2013

Detta prylpaket får du uppleva något som du kanske inte minns eller fick uppleva då ni som jag är född sent 80-tal. Det finns allt från möbler, kläder och frisyrer från dessa årtal.

I prylpaketet får vi en ny eldkamin som "svävar" i luften. Ett bra alternativ till mindre rum om man inte vill ta de stora eldkaminer som finns. Även en ny dörröppning kommer med. 

Ytor är något som alla behöver. Varför inte sätta in ett soffbord med lite färg. 

Fyrkantigt, rundat, trä, tyg? Vilket ska man välja, ja i The sims 3 - 70-tal, 80-tal & 90-tal prylpaket  

Vad vore ett hem utan en äkta teve från 70,80 eller 90 talet? Eller varför inte en vinylspelare.

Är dina simmar riktiga nördar och som vill ha massa spel hemma i sina hus, då passar ju ett fotbollsspel perfekt eller har du ett barn som gillar datorspel så kanske ett arkadspel är något att köpa. Men håll koll på barnen så de inte spelar för mycket. 

70,80 och 90 talet innebar mycket färg och starka färger. Så att inte ha ett dansgolv i alla dess färger är ju ett måste för den sim som älskar och dansa. Lite nya växter finns tillgängliga, även en ny lampa och bokhylla.

Lite tavlor och neonskylt, även discokula kommer med i detta prylpaket. 70 och 80 tal utan discokula är väl inget 70 eller 80 tal.

Det som var mest känt för just bland annat 70 och 80 talet var väl egentligen frisyrerna och kläderna man hade, the sims är inget undantag här kan du klä dina simmar i 70-90 tals kläder.

Fler kläder för kvinnorna.

Männen går inte lottlösa i detta prylpaket, de får även dem lite kläder att gotta sig i. En del kläder är riktigt snygga. 

Dessa tre frisyrer finns. Väldigt få enligt min smak och det är väl egentligen bara en utav dem som jag tycker påminner om 70,80 och 90 tal och det är den tredje håret. Där ser man verkligen att det kommer från dessa årtal, dem andra känns alldeles för "normala" ut. Riktigt tråkigt. Nu har inte jag kollat så där jättemycket på just håren, men å andra sidan så ska ni ju ha lite och kolla på själv också =) 

Det finns säkert fler frisyrer än vad jag såg, så det kan vara så att jag missade några frisyrer. Men om jag inte gjorde det så tycker jag det är väldigt få frisyrer och väldigt få som påminner om 70,80 och 90 talet. Jag trodde att stora frisyrer skulle vara med, inte hår som ser ut som vanligt. Jag hade nog hoppats på lite mer stora frisyrer, frisyrer som verkligen påminde om dessa årtal. Männen får även en mustasch. 

Inte bara frisyrer och kläder kommer i skapa en sim utan ansiktsmålningar av olika slag eller ska man kanske säga olika sminkningar? 


Vad tycker SimsBrooke?

Ja, vad tycker jag egentligen om detta prylpaket? Det är långt ifrån ett av mina favoriter. Det är alldeles för lite som verkligen påminner om 70, 80 och 90 talet. Och jag tycker det är grymt synd att det är så få saker som verkligen påminner om årtalen. Jag såg fram emot detta prylpaket lite eftersom jag är född på 80 talet, visst minns jag ingenting från denna tid då jag är född 1988. Men det är mer vad man har sett på bild från sina föräldrar och mor- farföräldrar. 

Man vet ju lite om 70 och 80 talet eftersom många har berättat hur det var och leva då. Hur det var med dessa kläder och frisyrer. Men jag upplevde inget "wow, var det så där det såg ut". 

The sims 3 - 70-tal, 80-tal & 90-tal får bara en 3/5 diamanter denna gång utav mig då jag tyckte det var för lite saker som hade något med årtalen och göra.
3/5 diamanter