2014-01-05 22:59 #0 av: SimsBrooke

Det sista prylpaketet har landat i våra hem! I detta prylpaket så får vi ta med oss simmarna ut i filmens värld. Prylpaket kom ut den 12 September 2013 och kostar mellan 77-199 kronor på cdon.se.

Som de flesta expansionspaket och prylpaket så kommer det saker till byggläget, köpläget och kläder till simmarna! Vi börjar som vanligt med byggläget.

Utbudet för byggläget är inte så stort denna gång, men det har det väl egentligen aldrig varit. Fyra olika dörrar har tillkommit i spelet och även en öppen spis, som vill ha ett par ögon stirrandes på en mörk vinterkväll i vardagsrummet. 

Ni som har semesterparadis känner igen Allt i allo toaletten, för er som inte vet så gör simmarna alla sina behov vad det gäller blåsan och hygienen samtidigt. Det finns även en ny dusch som jag är riktigt cool men jag har aldrig använt den själv. Men man kanske skulle göra det om man har ett tema i simmarnas hus?

Lite nya ytor har vi fått, bland annat soffbord och matbord men också sängbord två stycken! 

Detta är nog ett av de prylpaket som har fått minst saker i sig. 

Två sängar fick också vara med i spelet, jag har dock aldrig använt dem eftersom jag har mina favoriter i spelet. Ju bättre komfort på sängarna desto bättre sover simmarna =)

Vill du att dina simmar ska tro att dem är superhjältar kan du alltid låta dem ha denna dekoration i sitt hem, den är stor och klumpig enligt mig och jag förstår den inte eftersom man inte kan använda den. Den hade varit mycket roligare om man kunde ta på sig kostymerna som finns i den. 

Lite nya tavlor har tillkommit, jag gillar verkligen de två mindre tavlorna eftersom dem påminner väldigt mycket om vilda västern :D

Har ni tröttnat på alla gamla byråar som finns? Om ni har det så har det tillkommit byrå. Men det har även tillkommit bockhyllor också.

Det som jag tycker är coolaste med Film prylpaketet är att det kommer nya bilar. Dessa nya leksaker är ju för coola. 

Lite nya grejer för huvudet har tillkommit både hos kvinnorna och männen.

Kläder finns det också, jag måste säga det att jag tycker nästan att kvinnornas kläder är mycket finare och det är oftast så. Att kvinnornas kläder och frisyrer är mycket snyggare och hetare än männens saker. Titta bara på den andra klänningen den gillar jag hur mycket som helst =) 

Vad tycker SimsBrooke?

Ja vad tycker jag om detta prylpaket, för mig så är det alldeles för lite saker i prylpaketet. Ett prylpaket innebär väl ändå att det ska vara belamrat med saker och inte bara några få saker. Jag ger detta prylpaket enbart tre diamanter för att det är så pass lite saker. 

Nu kan jag ju ha missat något, men jag tror inte det. Vad tycker ni själva?