Annons:
Etikettartiklar-recensioner
Läst 12557 ggr
SimsBrooke
1/5/14, 10:59 PM

Recension: Prylpaketet Film

Det sista prylpaketet har landat i våra hem! I detta prylpaket så får vi ta med oss simmarna ut i filmens värld. Prylpaket kom ut den 12 September 2013 och kostar mellan 77-199 kronor på cdon.se.

Som de flesta expansionspaket och prylpaket så kommer det saker till byggläget, köpläget och kläder till simmarna! Vi börjar som vanligt med byggläget.

Utbudet för byggläget är inte så stort denna gång, men det har det väl egentligen aldrig varit. Fyra olika dörrar har tillkommit i spelet och även en öppen spis, som vill ha ett par ögon stirrandes på en mörk vinterkväll i vardagsrummet. 

Ni som har semesterparadis känner igen Allt i allo toaletten, för er som inte vet så gör simmarna alla sina behov vad det gäller blåsan och hygienen samtidigt. Det finns även en ny dusch som jag är riktigt cool men jag har aldrig använt den själv. Men man kanske skulle göra det om man har ett tema i simmarnas hus?

Lite nya ytor har vi fått, bland annat soffbord och matbord men också sängbord två stycken! 

Detta är nog ett av de prylpaket som har fått minst saker i sig. 

Två sängar fick också vara med i spelet, jag har dock aldrig använt dem eftersom jag har mina favoriter i spelet. Ju bättre komfort på sängarna desto bättre sover simmarna =)

Vill du att dina simmar ska tro att dem är superhjältar kan du alltid låta dem ha denna dekoration i sitt hem, den är stor och klumpig enligt mig och jag förstår den inte eftersom man inte kan använda den. Den hade varit mycket roligare om man kunde ta på sig kostymerna som finns i den. 

Lite nya tavlor har tillkommit, jag gillar verkligen de två mindre tavlorna eftersom dem påminner väldigt mycket om vilda västern :D

Har ni tröttnat på alla gamla byråar som finns? Om ni har det så har det tillkommit byrå. Men det har även tillkommit bockhyllor också.

Det som jag tycker är coolaste med Film prylpaketet är att det kommer nya bilar. Dessa nya leksaker är ju för coola. 

Lite nya grejer för huvudet har tillkommit både hos kvinnorna och männen.

Kläder finns det också, jag måste säga det att jag tycker nästan att kvinnornas kläder är mycket finare och det är oftast så. Att kvinnornas kläder och frisyrer är mycket snyggare och hetare än männens saker. Titta bara på den andra klänningen den gillar jag hur mycket som helst =) 

Vad tycker SimsBrooke?

Ja vad tycker jag om detta prylpaket, för mig så är det alldeles för lite saker i prylpaketet. Ett prylpaket innebär väl ändå att det ska vara belamrat med saker och inte bara några få saker. Jag ger detta prylpaket enbart tre diamanter för att det är så pass lite saker. 

Nu kan jag ju ha missat något, men jag tror inte det. Vad tycker ni själva?

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Annons:
SimsBrooke
1/5/14, 11:08 PM
#1

Äntligen har den näst sista recensionen kommit.. Dock har jag ju inte skrivit alla men det kommer =) När jag får tid och får lust :D Ha tålamod medlemmar :D

Medarbetare för The sims ifokus
](http://thesims.ifokus.se/ "The sims ifokus")Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

AilyAdams
1/6/14, 9:14 AM
#2

Najs! Tack! 🌺

 **************************
Heter det De eller Dem?

M_a_r_i_a
1/6/14, 10:39 AM
#3

jag vet att det är ett prylpaket, men när de är så pass lite saker så skulle de va kul om dom kanske kunde fixa så man kan få se när simmarna skådespelar på jobbet osv, hade varit riktigt häftigt faktiskt :)

     M_A_R_I_A 🌺

Calcifer
1/6/14, 10:57 AM
#4

Tyckte det var otroligt dåligt, faktiskt. Jag avinstallerade direkt, tyckte bara det var onödigt att använda det när utbudet var så klent. Nästan lika dåligt som 70s-80s stuff paketet som kom ut tidigare. En grym besvikelse, faktiskt.


"Creature of the Night, The One Many Children Talk About-"

Misarn
1/6/14, 11:13 PM
#5

Nej, det verkar inte vara något för mig :-/

ramm5tein_
1/7/14, 9:04 AM
#6

Jag älskar goth-stuket och de gamla klänningarna etc! Men det är ju inte mycket saker direkt, och det är ändå ett prylpaket…

dreams about the far woods and constant full moons.
~join LITZIUMWORLD <--- INSTA: lisalitzium Måne

Annons:
Hallonsmurfen
1/11/14, 10:37 AM
#7

Åh! Älskar kläderna, frisyrerna och motorcykeln! Kanske blir till att köpa! 😃

Medarbetare på Pokémon iFokus

Alvsas
1/26/14, 2:59 PM
#8

Vill ha mera vilda västen saker :(

“I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.”

― Bilbo Baggins

[[the-sims3]]
8/21/14, 2:37 PM
#9

Tycker det är lite för lite saker enligt mig. Gillar då dock vilda western sakerna och bilarna/mopeden. Annars så  är det väl sådär…. :/

kokoskakan02
8/22/14, 5:53 PM
#10

Gillar allt-i-ett badrummet, har stört mig på att det inte går att bygga bra utedass hur länge som helst

SegerSims
8/22/14, 6:01 PM
#11

Jag har det sedan det kom och tror inte jag har använt en enda pryl från det alls.

Upp till toppen
Annons: