Allmänt

EA skrotar The Sims 4 för TSE!

2014-04-01 00:06 #0 av: Mitchika

Jag trodde knappt själv att det var sant när jag läste det, men jag blev så oerhört glad. EA kommer ställa in det påbörjade The Sims 4 för att istället skjuta på och fokusera på en rejäl uppföljare om 2-3 års tid, som kommer gå under namnet The Sims Evolved!

Frågor, svordomar och glädjerop avlöste varandra igår under videochatten när EA avslöjade sina nya planer för The Sims-seriens framtid. Reaktionerna var oerhört blandade, vilket inte är så konstigt med tanke på alla olika åsikter och tankar kring The Sims 4 och frågorna bara haglade in. 

"Varför? Hur kan ni göra så här mot oss? Vad händer med The Sims 4? Varför?! Vems idé var detta?" o.s.v 

Tursamt nog så satt en representant från EA och var beredd att svara på många av dom vanligaste frågorna som dök upp i chatten. 

Först och främst, låt mig försöka sammanfatta vad som sades i videon! 


The Sims Evolved, det nya spelet i serien

EA annonserade igår över en livestream att dom har, efter mycket betänketid, bestämt sig för att skrota The Sims 4. Det var inget lätt beslut för dom att ta och dom vet att det gör många personer upprörda, men det är för spelseriens bästa. 

Istället kommer dom lägga all tid och energi på att skapa en bättre grund för det nya spelet i The Sims-serien, som planeras att släppas om först 2-3 år. Det kommer att kallas "The Sims Evolved - The Next Generation" och det ska tydligen vara en nystart för The Sims-serien, ett nytt, blankt ark efter allt krångel, alla buggar och elände som The Sims 3 ställde till med. 

Besvikna fans

Det är fullt förståeligt att fans blir upprörda, arga, ledsna och besvikna över det här beslutet. Men EA vädjar till fansen att tänka på det bästa för The Sims-serien och på dess framtid, som enbart kommer att bli ljusare och bättre om dom bara får den här tiden på sig. 

Fler expansioner och mer innehåll till The Sims 3

Som kompensation för detta så har EA lovat att det kommer att komma mer innehåll till The Sims 3 under dessa år. Än så länge finns det planerat på 37 expansioner och 56 prylpaket, så idéerna är många. En omröstning om vad som ska bli nästa expansion kommer att starta på den första tisdagen efter andra kvartalet från nymånen i förra månaden har passerat. 

Satsar mycket på logon

EAs representant i chatten, Marit Skälp, berättade ivrigt att dom redan har satt igång och jobbat på logon för The Sims Evolved, eftersom det är det viktigaste för fansen. En snygg logo som avslöjar att spelet är under utveckling och inget visar hur bra ett spel kommer att vara som en riktigt läcker logo! 

Färgtemat på logon är nästan bestämt. Dom måste bara enas om logon ska vara i färgerna rött, grönt och blått (efter RGB, grundfärgerna i additiv färgblandning) eller grönt, gult och rött efter simmarnas humörskristaller. Det sistnämnda startade en hetsig debatt angående att orange i såna fall borde få vara med också, trots att dom enats om enbart tre färger på logon, men debatten förväntas vara löst vid slutet av nästa månad. 

"Den här gången kör vi nog på händer istället"

Marit Skälp berättade också att eftersom att ögonbilderna vid The Sims 4-logon skapade sån uppståndelse så planerade dom att köra ett liknande koncept med TSE-logon. 

"Ögonen och ansiktsbitarna vid The Sims 4-logon skapade stora diskussioner på nätet, så nu diskuterar vi hur vi ska återskapa det med nya logon för att få lika mycket hype över det nya spelet. Några diskuterade om vi skulle ha munnarna eller kanske några av dom nya frisyrerna på simmarna, men den här gången kör vi nog på händer istället." säger Marit. "Vi satsar mycket på händer i det här spelet." 


Jag hade tänkt ta med en Frågor och Svar-sektion också, men det var så mycket svordomar och vulgärt språk där att det blev riktigt jobbigt att sitta och censurera ut allting. 

Texten är direktöversatt från den här sidan, med tillstånd. Frågor och Svar-sektionen där Marit Skälp svarade på fansens frågor finns skriven där också, men jag varnar för mycket starkt språk! 

http://www.ea.thesimsevolvednews.absolutelynotfake.com/

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-04-01 00:09 #1 av: [LillStoraJag]

OMG!! Jag blir faktiskt lycklig!!!  GapskrattarGapskrattarGapskrattar

Jag hinner tröttna på The Sims 3 och lär nog behöva en ny dator ungefär då när det nya kommer , vilket passar mig utmärkt då jag ändå hade tänkt att vänta med The Sims 4.

Anmäl
2014-04-01 00:12 #2 av: LinaLj

Gillar!!! Tummen upp

Anmäl
2014-04-01 00:16 #3 av: IdaT

Hahaha, jag vill, jag vill, jag vill! Men man kanske ska hålla tyst ett litet tag i alla fall... SkrattarBallong

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv. - Søren Kierkegaard
Följ min vardag med djuren på bloggen.

Anmäl
2014-04-01 00:26 #4 av: Geru

Bahahhahahahhahahaha, HAHHAHAHAHAHAHAHAHA <3

Anmäl
2014-04-01 03:37 #5 av: Aniara14

Och jag har hört att man ska kunna skriva ut dom små sim bäbisarna i mjukt hudfärgat plastgummi med en ny sorts 3D skrivare, och sen ska man kunna färglägga dom, och sätta dit hår på huvudet på dom, så att dom kommer att bli precis som såna där söta Reborns dockor! Åh, vad gulligt det kommer att bli, jag längtar redan!

Fy, att behöva vänta så länge som 2-3 år innan The Sims Evolved kommer ut... SkrattarDjävlas


An ounce of prevention is worth a pound of cure

Anmäl
2014-04-01 05:28 #6 av: Bara Anna

OMG OMG OMG! Äntligen så gör EA något vettigt!  Tack Mitchika för att du lät oss ta del av denna information så fort som den faktiskt dök upp! Vilken dedikation! Vilken pålitligthet! Du är en klippa och ett sanningsserum i ett! Tack!!!! HjärtaDjävlas

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2014-04-01 06:52 #7 av: Hallonsmurfen

Ingen aning om hur jag ska ställa mig till detta, faktiskt... Oberörd

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-04-01 07:42 #8 av: nelleeh

Först när jag läste att The Sims 4 inte kommer blev jag sur eftersom jag verkligen såg fram emot det, men nu när jag fortsatt läsa blev jag nästan mer sugen på The sims evovled. Det känns också skönt att det kommer fler expansionspaket till 3an eftersom jag redan har alla och det vore roligt med fler.

Anmäl
2014-04-01 09:00 #9 av: 00eme05

OMG

Anmäl
2014-04-01 09:09 #10 av: Akiraka

hehehehehe

Anmäl
2014-04-01 09:19 #11 av: [LillStoraJag]

Nää Mitchika!!! Skäms

Har du lurat oss? Jag kollade inte ens ditt klipp förrän nu och hade totalt glömt vilket datum ... fy dig ... Arg ... Skämtar

Anmäl
2014-04-01 09:19 #12 av: 00eme05

Första april, har någon annan mörkt att länken leder till sången "Trololo" som man sjunger för någon när man lurar någon... Alltså har jag min aning om att detta är ett aprilskämt

Anmäl
2014-04-01 09:23 #13 av: Bara Anna

Men, skulle Mitchika lura oss? Nääääääää.... ALDRIG att jag tror på det! Hon som är så snäll jämt! ;-)

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2014-04-01 09:26 #14 av: [Lupse]

Hahahaha, visste att det var ett skämt. EA skulle aldrig missa chansen att håva in pengar. Att skrota ett projekt och arbeta på ett nytt och bättre skulle vara otänkbart för dem. Fast lite besviken blir man allt, hade hoppats på mer expansioner till the sims 3 ;)

Anmäl
2014-04-01 09:30 #15 av: Misarn

Haha Mitchika din luring ;-)

Anmäl
2014-04-01 10:44 #16 av: Kaizy

trodde nästan det där. fram tills jag läste kommentarerna... sedan APRIL APRIL Mithika

mig kan du lura vart du vill. xD

Anmäl
2014-04-01 11:11 #17 av: Jamie+Engla

Hahaha... lät mysko redan från början.
EA missar inga chanser att få in pengar.

Välkommen till kennel Fashion Star
Medarbetare på Hundutställning

Anmäl
2014-04-01 11:33 #18 av: Kokonattsu

Synd att det inte är sant. Hade blivit så glad om de bestämt sig för att fixa grunden på nytt med tanke på alla buggar eller annan skit som spelet gör för datorn.

Men som de flesta företag så vill de tjänar pengar. I slutändan tycker de det är det viktigaste.

Anmäl
2014-04-01 12:22 #19 av: MichelleLindh

haha mäh! 

Anmäl
2014-04-01 12:51 #20 av: myismyname

Jag är också lite besviken över att detta inte är sant... Hahah! Skrattar

Atria Rattery i Piteå, Norrbotten (finns även på facebook)

Medarbetare på The Sims i Fokus och Råttor i Fokus


Anmäl
2014-04-01 15:01 #21 av: Squidon

Haha, jag trodde faktiskt på det tills jag kom till det om händerna. Det kändes lite underligt, och sedan när jag såg länken (Det där med "absolutelynotfake" ) så kändes det liiiite för skumt för att kunna vara sant. Så när musikvideon dök upp var jag helt säker på att det var ett aprilskämt. Men det var ett strålande aprilskämt! Det kändes väldigt väldigt äkta och det var nog ingen som riktigt väntade sig det. Bra jobbat, Mitchika!

Anmäl
2014-04-01 15:41 #22 av: KastKatt

Blev glad en stund och insåg sedan att det lät FÖR BRA! Mitchika då! :P

Anmäl
2014-04-01 16:06 #23 av: Mitchika

Hahaha, April April, alla ni underbara människor här på sajten! SkrattarOskyldigKramasBlomma

Ni har sån underbar humor allihopa, det är ett rent nöje att hitta på såna här saker när tillfället ges. Skrattar

Jag försökte göra det så äkta och så fake som möjligt på samma gång, men det var lite småklurigt. Jag försökte göra några avslöjande hintar så som snacket om händerna, tiden för nästa omröstning och så givetvis "absolutelynotfake"-delen av länken. Skrattar

Men jag är nog skyldig en liten ursäkt till folk som gick på det också och hoppades för mycket, så... förlåt? OskyldigBlomma

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-04-01 16:22 #24 av: [LillStoraJag]

Ja jag svalde ju det helt och hållet, tittade inte ens på klippet och berättade glatt om det hela för gubben i morse ... så man är lite putt kan man säga då jag önskade så att det var sant. Storgråter

Men tänk om det hade blivit arga inlägg av folk som blivit upprörda? trots allt verkar vi ju vilja att det var sant, undra vad EA säger om det? Funderar

 Men tack för detta Mitchika Gapskrattar

Anmäl
2014-04-01 16:25 #25 av: Tokyo

Haha, jag som tyckte det var bra att de sköt upp det Skrattar

Anmäl
2014-04-01 17:33 #26 av: Sims3linnea

Jag som tyckte the sims evolved lät bra förutom det där med händerna men jag var redan från början misstänksam för jag visste det FÖRSTA APRIL!!!!!Gapskrattar

Anmäl
2014-04-01 21:17 #27 av: Mitchika

Är det ingen som har märkt anagrammet än? Oskyldig

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-04-01 21:31 #28 av: Tokyo

#27 Nej, faktiskt inte..

Nu blir jag nyfiken Skrattar

Anmäl
2014-04-01 21:35 #29 av: Geru

#27 Du menar "April Skämt" :P? Marit Skälp alltså ^^

Anmäl
2014-04-01 21:36 #30 av: [AmandaBorg]

#27 Hahahah, Marit Skälp! Att jag inte såg det direkt! Skrattar

Amanda

Anmäl
2014-04-01 21:37 #31 av: Mitchika

#29 Jajamän, där satt den! SkrattarTummen upp

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-04-01 21:47 #32 av: [LillStoraJag]

#27 Nä det missade jag .. lättlurad var det ja ... Storgråter Mig kan ni nog lura vart ni vill ... Storgråter

Anmäl
2014-04-02 06:57 #33 av: Hallonsmurfen

"En omröstning om vad som ska bli nästa expansion kommer att starta på den första tisdagen efter andra kvartalet från nymånen i förra månaden har passerat." Gapskrattar

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-04-02 07:04 #34 av: Mitchika

#33 Japp, enkelt och tydligt. Jag har stenkoll på när det är. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-04-02 21:32 #35 av: pyttipanna

Åh herregud! Jag gick på det så hårt, tills jag såg videon, hahahahhaha GapskrattarGapskrattar

Anmäl
2014-04-05 04:18 #36 av: Snurpan83

Hahahaha!!!! Jag trodde helt och fullt på det! Fantastiskt första april skämt :D

 

Anmäl
2014-04-06 11:04 #37 av: Gerbilles

Såhär lite lagom efteråt, men... jag blev verkligen helt blåst! Förskräckt Gick runt och berättade för alla mina vänner (som i och för sig bara är två personer haha) om att Sims 4 hade blivit skrotat. Har dock inte berättat för dom att det bara var ett skämt men, men, strunt samma liksom. Oskyldig

Jag som alltid brukar vara så källkritisk struntade helt i att kolla om det här var sant, tänkte inte ens på att det var första april! Gapskrattar

Anmäl
2014-04-10 17:19 #38 av: MozillaFireFox

#0 Din lilla apa D:

Blev så ledsen när det visade sig att vara april D:

Men bästa skämtet ever :D

Anmäl
2014-04-19 00:40 #39 av: Alvsas

Jag svalde det med hull och hår! Gapskrattar Bästa april skämtet everHjärta (dock tyckte jag att "Marit Skälp" var ett väldigt konstigt namnSkrattar)

Anmäl
2014-05-02 19:54 #40 av: LuLeLo

Är det här allvar? Har svårt att tro det. Nåväl, att reda ut alla buggar låter som en god idé, och precis som en annan skribent hinner jag också skaffa ny dator under den tiden.MEN!!! Jag blev lurad, nu. ATTANS!!!

Tass Josephine

Anmäl
2014-05-02 22:07 #41 av: SimsBrooke

#40 hihi, detta var första april skämtet :D Kul att så många blev lurade av Mitchikas artikel. När hon fråga om hon fick göra detta så vart jag helt till mej och gav henne tillåtelse innan jag ens hann klart att läsa hela hennes fråga :D haha ..

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-05-06 14:56 #42 av: Dvärg_gurami

Haha, jag blev verkligen också lurad! Tur att jag inte hann berätta för någon om detta hihi! Bästa aprilskämtet ever måste jag dock säga. Skrattar

Anmäl
2014-05-06 16:38 #43 av: Mitchika

#42 Hihi, tackar och bockar! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-05-11 23:23 #44 av: Kneko

Haha, tänkte inte alls på datumet och satt och läste detta i stor förvirrning.

Anmäl
2014-05-12 10:55 #45 av: GerbilHund

Jag blev super glad över att dom skulle skrota sims 4 men sen när jag såg att det bara var ett aprilskämt så blev jag lite besviken...

Anmäl
2014-05-12 11:43 #46 av: 00eme05

#45 samma här

Anmäl
2014-05-12 15:18 #47 av: Hallonsmurfen

Du fuskar ju Mitchika, fortsätter luras trots att det inte ens är april längre! Arg

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-05-12 16:14 #48 av: Mitchika

#47 Artikeln är ju kvar i rätt ställe på tiden, så... OskyldigSkrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-05-12 18:26 #49 av: skitungeeen

.

Anmäl
2014-05-12 18:29 #50 av: [AmandaBorg]

#49 Läs igenom kommentarerna så ser du att detta bara är ett aprilskämt. 

Amanda

Anmäl
2014-05-12 18:29 #51 av: Gasoline

#49 Kolla datumet och kommentarerna ovan Skämtar

Anmäl
2014-05-12 18:32 #52 av: skitungeeen

amen åh... förstörde min dag totalt...

Anmäl
2014-05-12 18:53 #53 av: Mitchika

Mitchika; sabbar folks dagar sen april 2014! Oskyldig

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-05-12 19:01 #54 av: Hallonsmurfen

#53 Jaså, var det då det började? Vem var det förut då? Funderar

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-05-12 19:15 #55 av: Mitchika

#54 Det kan ha varit jag också, men jag har inget datum för när det kan ha börjat i såna fall. Enligt mina föräldrar började jag med det för runt 25 år sedan, men... ingen lyssnar väl på dom? Oskyldig

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-05-12 19:22 #56 av: Hallonsmurfen

#55 Men är det inte dina föräldrar som är så kloka? 

"Frågar du mina föräldrar så är det enda sättet att skrämma mig att visa någon som äter hälsosam mat och tränar och lever en nyttig livsstil..."

Jo då, visst var det de alltid! Skrattar

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-05-12 19:23 #57 av: Mitchika

#56 *Flämt!* Förskräckt

Hur vågar du citera och dra upp det som ger mig mardrömmar?! Förskräckt

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-05-12 19:38 #58 av: Hallonsmurfen

#57 Jag vet inte, förlåt mig. Jag blev lite rädd själv faktiskt. Regnar

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-05-12 19:40 #59 av: Mitchika

#58 Där rök min sömn ikväll... Gråter

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-05-12 20:31 #60 av: Hallonsmurfen

#59 Jag får anstränga mig för att tänka på ostbågarna som jag åt innan idrotten som jag ägnade åt att gå så långsamt som möjligt. Glad

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-05-14 11:41 #61 av: SimsBrooke

Jag älskade den här artikeln =) men det är dags att snart uppdatera första sidan. Så jag ska i helgen försöka att påbörja min artikel(recension) om In i framtiden :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-05-14 13:37 #62 av: Mitchika

#61 Åh, vad kul! SkrattarTummen upp

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-05-15 11:16 #63 av: SimsBrooke

#62 Japp :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-05-20 14:25 #64 av: skotty

Fan, jag har inte läst detta förrän nu och trodde på det. Blev fan överlycklig. Fan då Storgråter

Anmäl
2014-05-31 16:29 #65 av: BunnyWunny

blev grymt ledsen och orolig när jag läste detta, längtar jättemycket till sims 4 :DDD

Anmäl
2014-05-31 16:56 #66 av: [SimsFreakEmilia]1

#65 Det är ett april skämt, du kanske redan vet det men ändå... Skrattar

Anmäl
2014-06-03 09:14 #67 av: Sawiar

Oh, blev så besviken då det visade sig vara ett aprilskämt. ):

Anmäl
2014-07-21 12:29 #68 av: Flöffo

Åh typiskt, jag som blev så glad.

Tänkte just kommentera att jag tycker det lät konstigt eftersom jag sett folk spela det (https://www.youtube.com/watch?v=0Ljtb71p2qw), tänkte inte på datumet. Såg bara artikeln på framsidan. Lipar

Anmäl
2014-07-21 19:17 #69 av: [sstorm]

Jag har inte ens läst artikeln förrän nu, utan enbart rubriken... Och trott på detta enda tills nu. Känner mig lurad Yrar

Sanna 


Anmäl
2014-07-21 19:30 #70 av: Mitchika

#68 Det verkar som om majoriteten av folk blev glada över att det här skulle hända. Nu känner jag mig lite taskig över artikeln... Oskyldig


#69 Man... ska inte tro allt man läser på nätet? Oskyldig

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-07-21 20:29 #71 av: Hallonsmurfen

Ju mer jag hör om Ts4, desto mer önskar jag att detta var sant. Ledsen

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-07-21 23:45 #72 av: htt

Jag blev verkligen jätteglad och lättad när jag läste dethär och var tvungen att läsa om det flera gånger innan jag insåg att det var ett skämt, haha :) 

Anmäl
2014-07-23 11:41 #73 av: sao_ming

Vad är detta för dumheter ni hittar på? Sims 4 kommer visst att släppas. Jag har redan köpt det och för dom som redan köpt det genom origin får förladda den 1 september. Resten 4 september.

Dom har också släppt en demo för att skapa simmar för dom som köpt sims 4 och jag har börjat skapa mina! Bland annat så gjorde jag Nicki Minaj igår =) 

Gå inte på dessa rykten o lögner! Sims 4 kommer att släppas!

Anmäl
2014-07-23 11:44 #74 av: Gasoline

#73 hihi! Du har inte läst många kommentarer va? ;-)

Anmäl
2014-07-23 11:44 #75 av: Flöffo

#73 Det var ett aprilskämt om du läser dom tidigare inläggen.

Anmäl
2014-07-23 11:51 #76 av: NordicSunset

#73 Dumheter? Det kallas skoj, haha.

Anmäl
2014-07-23 12:20 #77 av: SimsBrooke

#73 Tagga ner! Detta var ett första aprilskämt, klart att The sims 4 ska släppas. Vi har även flera trådar om The sims 4 som har gjorts efter att denna artikel publicerats.

Innan 1 april hade vi inte mycket info om the sims 4, då gjorde vi denna artikel. Läs kommentarerna innan du hetsar upp dej =) Detta var ett skämt från våran sida då vi ville göra ett första april skämt.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-07-23 12:24 #78 av: Hallonsmurfen

#77 Ett SKÄMT...? Nä, nu blir jag sur. Jag som gått och taggat upp över detta ända sen jag såg det. Vilar huvudet i handen

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-07-23 12:25 #79 av: SimsBrooke

#78 haha, Du vet att det var ett skämt ;)

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-07-23 12:37 #80 av: marta01

inte ett av dom snällaste skämten men et skämt 

Anmäl
2014-07-23 12:53 #81 av: Hallonsmurfen

#80 Med tanke med vad det finns för skämt här i världen så tycker jag detta var ett väldigt harmlöst litet skämt. Skämtar

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2014-07-23 13:50 #82 av: marta01

#81 det stämmer 

Anmäl
2014-07-24 16:28 #83 av: sao_ming

#74 nej jag läste inte kommentarerna. Men gjorde det nu. Såg att det var ett skämt! Det var ju bra.

Anmäl
2014-07-24 16:38 #84 av: Mitchika

#83 Jag hoppas du inte blev för upprörd, men jag tycker att det är kul att folk går på aprilskämtet jag skrev ihop i våras fortfarande. SkrattarOskyldigKramas

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-11-09 00:19 #85 av: Jonas_89

Vad händer??

Anmäl
2014-11-09 00:23 #86 av: Mitchika

#85 Den här artikeln var årets aprilskämt på sajten. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-11-09 00:28 #87 av: Jonas_89

vad var skämtet då?

Anmäl
2014-11-09 00:35 #88 av: Mitchika

#87 Att EA skrotar The Sims 4 för ett påhittat spel kallat TSE eller "The Sims Evolved". 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-11-09 00:38 #89 av: Jonas_89

Vad fasen ja trodde det va sant :O

Anmäl
2014-11-09 00:40 #90 av: Mitchika

#89 Nope, inte ett dugg sant. Bara mitt småelaka aprilskämt till första april i år. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-11-25 13:09 #91 av: Lovsann

Jag satt och tänkte när jag läste: Hmm EA måste ha ångrat sig.. Förskräckt

Kul april skämt! Gapskrattar

Anmäl
2015-01-02 23:24 #92 av: Majja_Lajja

hmmm jag är korkad länge sen det kom ut trodde ändå på det xDYrarGapskrattar

Anmäl
2015-01-02 23:25 #93 av: Majja_Lajja

MEN BLEV DOCK INTE GLAD xD älskar ts4

Förlägen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.