2014-05-17 23:19 #0 av: SimsBrooke

Har din sim funderat över hur det är i framtiden? Då behöver inte din sim vänta längre för att ta reda på det, för i expansionspaketet In i framtiden kan din sim åka till framtiden och kunna få färdigheter i Avancerad teknik, botbygge och laser-rytmikon. Varför inte låta dina simmar få egenskaperna botfan och instabil. In i framtiden kom ut den 24 Oktober 2013 och är det sista expansionspaketet av The sims 3. Det kostar på Cdon 199:-(ord. pris 399:-)

Kom ut i butik den 24 Oktober 2013, bild från cdon

Låt oss börja med och kollar vad Simmarna får i byggläget. Häng på:

Detta paket är inget undantag över dörrar och fönster, här får vi tre dörrar och nio fönster i olika former. Jag älskar alla olika former på fönsterna i detta expansionspaket. 

 Vi hittar även två eldkabiner och en pelare. Denna gång får vi fyra staket och häckar av olika slag. Två gröna häckar, en blomlådor och ett staket med glas.

Här är några av kläderna som finns i denna expansionspaket. Detta är inte alla kläder som finns, utan jag har bara tagit med saker jag tycker är fina de andra kläderna får ni undersöka själva =)

Möbler är ju bland dem viktigaste sakerna en sim kan ha i sitt hem. Så här kommer en del av dem. Här ser vi massvis med blåa möbler, Soffan längst upp är en soffa som pallen längst ner i vänstra hörnet fast med rygg. Du kan göra din egen hörsoffa för att få så många familjemedlemmar som möjligt få plats. 

Den soffan ligger bland de övriga sakerna under komfort. 
Jag gillar de bord som har växter i sig, det blir lite mer levande på något sätt =) 

Köket försöker mina simmar spendera ganska mycket speciellt dem som gillar att laga mat. Det är inte alltid det går så bra, men dem försöker ändå och skapa något ätbart. Men nu blir det ännu lättare att göra mat i köket speciellt om dina simmar avskyr att stå vid spisen i all evighet och göra det de vill ha. 

Säg Hej till Matsyntetiseraren, där din sim kan laga det den vill ha. Detta är lite som spisen, de kan misslyckas med en maträtt och den blir dålig, men simmen kan även göra bra mat som dem kan äta och ha gott samvete för =) Så är din sim en liten latis så är denna att rekommendera, vissa simmar kan till och med välja spisen före matsyntetiseraren. 

I dryckesyntetiseringsenheten kan din sim beställa syntetiserad dryck. Denna bör användas med försiktighet, annars kan det bli en väldigt oljig smak på din sim. För att kunna välja vad din sim ska dricka så måste man ha färdighet 4 i avancerad teknik. Plumbotarna kan beställa olja och olja in sig. 

Det finns egentligen inget märkvärdigt med badrumsmöblerna, förutom en av duscharna. Vi har även fått ett ny Allt i allo toalett =) 

William Tellander hjälper mej i denna recension, och han testar den nya ljudvågsduschen. Som ni kan se så har William alla sina kläder på sig, han behöver nämligen inte ta av sig alla kläder och duscha som man behöver göra i en vanlig dusch. Detta beror på att duschen släpper ut ljudvågor som på nått vis gör din sim alldeles skinande ren(tänk om det kunde finnas en sådan på riktigt). 

Dessa saker finns bland annat på Botmarknaden som finns i framtiden, men du kan även sätta ut den i ditt kvarter om du vill det. Dessa saker hittar du även i köpläget och kan ha i alla fall ha laddningsstationen hemma på din tomt så att dina plumbots kan ladda och få ny energi. 

Sängar, ett måste för både oss och simmarna! Men det finns en till säng som är dubbel. Läs vidare =)

Detta är dubbelsängen, men även en drömkapsel. Jag ska förklara hur denna säng fungerar med hjälp av William! 

När man trycker på drömkapseln kan du välja mellan att sova, slappa, ta en tupplur och ställ in sängägarskap precis som med en vanlig säng, men din sim kan även drömma och du som spelar kan påverka simmens dröm antingen negativt eller positivt. 

När du har valt att drömma, så lägger sig simmen ner och ett ljus täcker sängen där simmen ligger och sover. Tryck på sängen igen, och tryck på "Påverka dröm..."

Denna ruta kommer upp och här kan du välja vad din sim ska drömma om. 

Det kan då se ut så här. Antingen blir den positiv och då får simmen glada smilisar runt sin drömbubbla. Annars får simmen ledsna smilisar och då drömmer din sim mardrömmar, vilket man ska försöka och undvika då detta kan dra ner på humöret hos simmen. 

Gillar din sim och dansa, antingen i grupp eller för sig själv? Då behövs en stereo, varför inte ta den från framtiden? En ny bokhylla har kommit dessutom. 

Vindkniven(skateboard) & Jetpack
William försöker hålla sig på skateboarden
Jamie Sims åker Jetpack, men ser han inte lite rädd ut?
Hoppsan, som sagt, det kan gå illa om man inte vet vad man gör och är försiktig

Orkar inte din sim gå? eller undrar din sim hur det är att flyga? Ja då har dem kommit helt rätt för att testa. Nu har Vindkniven kommit, det är som en skateboard utan hjul då den fungerar som med duschen, ljudvågor. 

Jetpacken är en helt annan femma att använda. När man kommer till Framtiden så får man ett uppdrag och åka omkring med jetpacken, men var försiktig din sim kan hamna med huvudet före i marken.  

En av de många bilar som finns


Mopeder för både små och stora

Nya fordon har kommit, detta är några av dem. Mopederna får inte bara de större simmarna åka på det finns även en liten modell till barnen så de kan antingen använda denna om de inte vill cykla. 

Är din sim ensam och känner sig väldigt ensam? Då kanske ett Hollopyret kan vara något för din sim, du får en omedelbar värme och kamratskap där du måste mata och visa kärlek till det lilla pyret. Du måste städa, mata pyret med naniter(kommer mer om det längre ner), prata och ge pyret ett namn som din sim gillar. 

Teve och Dator

Några nya leksaker till din sim, tar teven upp alldeles för stor plats på väggen? då kan nog denna teve vara något för dina simmar. Den är liten och enkel och teveskärmen är genomskinlig precis som datorn. Den nya datorn är som en boll, när man trycker på en knapp börjar den sväva och lyser upp en skärm mot din sim så han eller hon kan göra som på en helt vanlig dator =) 

Portalen

Låt oss kolla lite på sakerna för att komma till framtiden. Detta är den portal som kommer till simmarnas tomt när du startar ett nytt spel. Din sim undersöker den och då kommer det ut en kille från framtiden ut. 

Hälsa på Reser Nediti som kommer ut från portalen för att lära dig lite om portalen. Men han vill att du ska samla ihop 5 kraftceller. 

När resenären kommer ut från portalen får din sim en tidskalender. 

I tidskalender kan du välja vilken typ av framtid du vill åka till, Dystopisk, normal eller utopisk framtid.

Här kan du se hur många ättlingar din sim har och vad de är rika eller fattiga.

Din sim kan bli en historisk staty, men då måste den göra uppdrag för att uppnå de krav som behövs. För att bli "den berömda filantropen" behöver du vinna på lotto i nutid, och sedan donera 50 000 till framtidsplaneringsfoden på stadshuset i nutid. 

Behöver din sim pengar? En ny grej din sim kan göra för att förhoppningsvis vinna lite pengar är att köpa lotter i matbutiken i ditt kvarter. Men vill din sim ha chans på att vinna mer än bara några ynka simdaler behöver din sim åka till framtiden för att sedan ta sig till stadshuset. Där kan din sim kolla lottoregistret och hoppas på att summan pengar blir mer än bara några ynka simdaler. Du kan vinna massvis, kanske till och med bli miljonär 

Simmarna kan ha otur och få tidssjukan. Men åkt till sjukhuset för att bota simmens tidssjuka. 

Det här är botmarknaden, här kan du köpa plumbots eller andra saker som har med framtiden och göra.

Som i alla andra butiker där du kan följa med in så kan du antingen fönstershoppa eller köpa saker i botmarknaden. 

Vad behöver din sim? Här kan du köpa olika naniter som du behöver för att bygga en plumbot, eller en liten tom processor. Det finns även andra grejer som böcker att köpa. 

Detta är botverkstad, där du designar naniter och egenskapschip. men även dina plumbots. 

Allt detta kan du göra. För att din plumbot ska kunna sköta hushållet, trädgården eller annat så behöver din sim skapa egenskapschip. Men för att kunna skapa egenskapschip behöver du skapa naniter för att göra de olika egenskapchipen. Av naniterna kan du även få till bland annat en liten tom processor. 

I skapa en plumbot så funkar det precis som i skapa en sim =) Du väljer alla delar, vad den ska heta, vilken färg du vill att den ska ha. Det är bara din fantasi som sätter stopp för dig här. 


Vad tycker SimsBrooke?

När jag fick veta att In i framtiden skulle komma blev jag inte direkt, jätteimponerad och var helt till mig. När jag väl satt med spelet och fick utforska och kolla spelet själv blev jag mer och mer imponerad och tycker detta är ett av de bästa expansioner dem har släppt till the sims 3. 

Man kan göra så pass mycket i In i framtiden, så mycket möjligheter. Även detta med ättlingar är en rolig sak, tänk om man själv kunde åka till framtiden. 

Jag ger detta spel 5/5 diamanter. Vad tycker du om expansionspaketet?

Detta var sista expansionspaketet att skriva en recension om, nu väntar vi på The sims 4. Men jag har några gamla spel jag kan ta mig ann så länge när jag får tid över :D På återseende =)