Recensioner av expansioner & prylpaket

Recension: The sims 4 - Vildmarken

2015-11-09 13:20 #0 av: SimsBrooke

Är dina simmar tröttare än normalt? Är det kanske dags för en välförtjänt semester ute i det vilda? Ta med dina simmar till vildmarkens äventyr och upptäck skogen runt campingplatsen. Bestäm om simmarna ska bo i tält eller ett hus, men allt har ett pris så se till att dina simmar äger mycket simdaler om de funderar på att åka eftersom det inte är billigt.

Eftersom detta Game pack inte är så stort kommer jag bara visa lite saker så får ni kolla in resten själva om ni väljer att köpa spelet.

I The sims 4 kan vi hitta färdiga rum och här har vi tre alternativ till färdiga rum! Kul med att få idéer om man nu inte vill använda dessa färdiga rum!

Vad vore vildmarken utan tält? Här har vi två stycken olika. Det lilla tältet kostar 420§ och det stora 1070§. Värt att köpa om din familj gillar att campa.

Det finns även en färdigt rum med tält.

Mina simmar älskar den här, de går till och med ut och ställer sig och spelar medan dem äter. Funderar Visa vem som är bäst i din sims familj med Hästsko tävling! Vem vinner och vem är den dåliga förloraren i familjen?

För att dina simmar ska kunna åka på semester behöver de ha lite simdaler, eller inte så lite heller. Den billigaste stället att vara på är Campingen, men då tillkommer ju utgifter där du behöver köpa en bärbar kylbox, tält och andra bra att ha grejer. Mer om priserna kommer lite längre ner. Dina simmar kan hyra campingplats eller en stuga som är olika stora upp till sju dagar.

Här ser ni de olika tomter som ni kan hyra under vistelsen i vildmarken!

Kommer dina simmar på att dem har glömt att köpa ett tält eller kanske en tältsäng eller vad som helst. Oroa dig inte, simmarna kan gå och köpa det dem behöver i ett litet skjul som finns i skogsbrynet. Här hittar du även skogsvaktaren, men när du kommer första dagen kommer skogsvaktaren och ger dig lite information och pratar med dig.

Skogsvaktaren finns lite överallt när man minst anar det så dyker han/hon upp.

Så här ser den ut!

Vad tycker SimsBrooke?
Jag både gillar och ogillar detta Game pack, gillar att det kommer nya maträtter till våra simmar men det jag ogillar är att det inte kom så mycket nya kläder eller frisyrer till våra simmar. Jag har medvetet inte tagit med det just för att jag vill att ni ska få undersöka lite saker själva.

Jag ger 3.5 diamant. Hade det funnits lite mer kläder/frisyrer hade jag gett en 4.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

2015-12-06 20:28 #1 av: SimsBrooke

En ny recension är uppe, vad tycker ni? :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-12-06 21:48 #2 av: Amephyst

Väldigt bra skriven recension! Jag har inte skaffat den, och jag kommer nog inte att göra det heller då jag föredrar expansionspaketen, men det var roligt att läsaSkrattar

Anmäl
2015-12-06 23:24 #3 av: SimsBrooke

#2 Tack så mycket vad roligt att du gillar den :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.