2016-10-16 18:16 #0 av: SimsBrooke

Är dina simmar trötta, hängiga och allmänt utslitna? Då tycker jag du ska låta dem få åka på en dagsutflykt till spaanläggningen och ta hand om sig själva. Låt dem få massage av olika slag, testa på yoga eller varför inte bara sitta i bastun och ta det lugnt.

Jag kommer enbart visa några saker precis som jag gjorde med vildmarken, så får ni kolla in resten av Game packet själva =) 

Låt oss börja med lite färdiga rum som finns att välja på:

Kök vs Badrum
Vardagsrum vs Uteplats
Bastu: Trä vs Sten
Yogarum vs Massagerum

Vill man få lite idéer på olika rum hur man kan göra dem är dessa bra att kolla in. 

Ett nytt kylskåp och nya bänkar och köksskåp. Det enda som är synd med kylskåpet är att den inte är så pålitlig eller så bra matkvalité , annars hade jag använt den i alla kök jag gör. Den är ju snygg och stilren. 

Lite nya saker till badrummet. 

Varför inte köpa en ny soffa i morgon?

Vad vore detta Game pack utan några nya coola träningsredskap?

Ny bar och stolar

Meditationspall och en yogamatta till de sunda simmarna. 

Massagestol och massagebänk, vill du ha tillgång till allt hemma så finns dem i köpläget. Passa på att låta dina simmar skaffa sig färdighet i sundhet och lära sig att massera sina vänner och varför inte låta en familjemedlem bli försökskanin?

Golv
Tapeter

Nya golv och tapeter följer med i detta game pack, alla har fler olika färger.

Nya fönster, de är i storleksordning från vänster lägsta fönstret till det högsta. 

Yoga med en instruktör
Massage
Fot och handmassage

På spaanläggningarna finns det en rad olika grejer och göra för dina simmar, yoga, massage på en massagebänk eller få fot och/eller handmassage eller varför inte sätta dem i bastun en stund så de får slappna av en stund. 

En ny färdighet har tillkommit till vårt spel, sundhetsfärdigheten. Dina simmar har möjligheten att utföra olika massagetyper, utföra yogaposer, ge sundhetsråd åt andra simmar och laga nyttiga recept. För att förbättra deras färdighet måste simmen meditera, göra yoga, ge massage och andra avslappningsrelaterade handlingar. 

Har din sim lyckats arbeta sig upp i färdigheten kan din sim låsa upp speciella krafter som levitation(börjar sväva i luften) och teleportering. 

Vad tycker SimsBrooke?
Jag gillar detta Game pack, roliga grejer dem kan göra och dessutom att de kan lära sig att massera och leva lite sundare helt enkelt om man nu vill göra en sundare sim. Eller lära sina simmar att leva sunt. Så jag ger detta Game pack 4 av 5 diamanter!