2017-01-09 18:11 #0 av: SimsBrooke

Är det en varm dag för dina simmar? Det kanske skulle passa att köpa en vattenrutschkana som simmarna kan svalka sig i. Gör dina simmars trädgård lite mer personlig och ge den ett lyft mot det bättre. På Origin hittar du spelet för 99 kronor.

Eftersom prylpaketen är så små tar jag bara med lite av sakerna och färdiga rum så får ni utforska kläder och det som hör till simmarna. 

Tre färdiga "rum"

I soliga trädgårdsprylar hittar vi grejer till dina simmars trädgård, allt från att lyfta upp deras trädgård eller varför inte en vattenrutschkana att svalka sig i en varm sommardag? 

Inte så mycket till komfort, enbart en soffa och två stolar. Men de finns i flera olika färger. 

Bland ytor var det lite mer, men jag har bara tagit med dessa för att ni ska få lite att utforska. Även borden kommer i olika färger om man så önskas.  

Men det är ju inte bara simmarna som ska ha nya saker utan även fåglarna får ett matbord som dina simmar kan fylla på, men de får akta sig så fåglarna inte går till attack. 

Dessa två vattenrutschkana finns det att välja på. 

Vad tycker SimsBrooke?
Detta prylpaket skulle nästan vara billigare, för det är alldeles för lite saker egentligen. Det är bara de kvinnliga simmarna som fått någon ny frisyr, männen får klara sig med några ynka kläder att förnya sig med. Eftersom prylpaketet är så pass litet så har jag valt att bara ta dessa saker som jag har visat här, så att ni har något att utforska när ni spelar spelet! Jag ger detta prylpaket enbart 2 av 5 diamanter med tanke på hur lite saker det var!