2017-08-01 23:04 #0 av: Mitchika

Temat den här månaden var "Barndom" och vi fick in över ett halvt dussin jättefina bidrag från medlemmarna! Sajtens medlemmar har nu röstat fram det vinnande bidraget och det blev...

Pokal"Man ska passa på att göra dumma saker medan man är för ung för att förstå konsekvenserna. Liam har inga vingar, men tack vare Eithan kan han flyga ändå." Pokal

Av Namiko

Bidraget vann med 12 av 20 totala röster. 

Jättestort grattis till övriga deltagarna som gjorde ett jättefint jobb med sina bidrag! StjärnorBlomma


"Här är mitt bidrag, som är lilla Oliver som kramar sin mamma efter en LÅÅng dag på dagis, såklart så ska ma njuta när man får den lyxen.♥"

Av Williams Mamma


"Här är en bild på tvillingarna Lemon och Lime. I bakgrunden kramas mamma Shamse och pappa Haroun och som liten kan man inte annat än att ta efter sina föräldrar."

Av Hallonsmurfen

Bidragets beskrivning: 

"Jag tycker att bilden visar på familjekärlek, den här familjen har gått väldigt upp och ner och snart utökas den vidare då Shamse är gravid. Genom allt kämpande som familj så har man ändå alltid varandra och att ha en älskande familj vid sin sida är något som inte går att ersättas ens med de dyraste av skatter. Tvillingarna har haft varandra när deras mamma slitit för att klara dagen och de kommer ha varandra genom alla andra prövningar som kommer komma. Det kommer fortsätta gå upp och ner för dem precis som för resten av familjen men det är ju det som är livet, och inget är bättre än att leva. Att leva är det vackraste som finns och i min bild vill jag visa hur den här familjen delar livet med varandra. Sol"


"Detta är min lilla Keegan Steele. Hon är SÅÅÅ SÖÖÖT."

Av UselessSconessims

Bidragets beskrivning: 

"Här leker hon i sin bror Seth's rum med hans klossar som egentligen är en 'no touch-zone'. Men när lillebror Seth väl sover, så passar lilla Keegan påDjävlas"


"Badelibad :D"

Av blodörn


"Barndom för mig är lek, glädje och äventyr. (Det här är Vilbur och Linblå)"

Av Vilsocka


"Här är mitt bidrag det är från vänster Christina som är äldst och pluggisen och geniet nästa är Carin den populära och sociala hon är mellan barnet och det sista och faktiskt också den yngsta av trillingarna är Camilla den atletiska av dem. Här sitter de och äter kvällsmat."

Av LottaV