Annons:
Etiketttävlingar
Läst 4145 ggr
Mitchika
2017-10-07 18:39

Vinnaren av Månadens Utmaning Augusti 2017

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Månadens tema var "Tonårstrots" och vi fick in fyra fina bidrag med trotsiga, upproriska tonåringar som ställde till med elände och bus! Efter en omröstning som pågick en vecka länge en planerat röstades det vinnande bidraget fram och det blev...

🏆Bidrag nummer 2🏆**
Av Mitchika**

"Det här är en av mina absoluta favorithändelser i The Sims 2 med en av mina absoluta favoritsimmar vid namn Em. 

Hon är en tonåring som älskar att bryta mot reglerna och smita iväg och göra roliga saker med sin bästa vän Lance. Smyga ut mitt i natten är något av det bästa hon vet och hon har blivit hemkörd av polisen mer än en gång. 

Den här kvällen när hon var på väg att smyga ut med Lance återigen så upptäckte hennes pappa henne, men det var försent! Hon hann rusa in i bilen som Lance väntade i, sa åt Lance att trycka plattan i mattan och dom drog därifrån och lämnade Ems pappa i dammet och förtvivlan. Skrattar

Första gången jag sett en förälder misslyckas med att stoppa sin tonåring från att smyga ut!" 

_Bidraget vann med 7 av 16 totala röster. 
_Jättestort grattis till övriga deltagarna som gjorde ett jättefint jobb med sina bidrag! StjärnorBlomma

Bidrag nummer 1 Av Williams Mamma

"Här är tvillingsyskona Matt och Matty Juarez, dom har haften väldigt dålig uppväxt deras pappa har suttit i fängelse och gjort slut med deras mamma Kenya.

Här är tvillingarna iallafall. Dom är uppe hela natten och bryter mot utegångsförbud, leker med elden och skriker åt sin mamma.

Oj då!!" 

Bidrag nummer 3 Av Namiko

"Ofelia är, uhm, Ofelia :P Hennes trots började långt innan tonåren och det blev inte bättre av att pappa Liam hade inställningen att hon inte kunde göra något fel och därmed gjorde mer för att uppmuntra henne än att få stopp på henne. Men vad gör man när ens pappa är en världsberömd rockstjärna och man är fast hemma med tråkiga mamma större delen av tiden? Man hittar på vad man kan för att liva upp tillvaron. I en liten stad som Appaloosa Plains så innebär det ibland att överraska grannarna med "presenter" i brinnande påsar." 

Bidrag nummer 4 Av Namiko

"En till bild, skyll på Mitchika för det :P

Vissa tycker att tonåringar är för gamla för att tigga godis på Halloween, men det tycker inte Ofelia. Man måste bara vara tillräckligt övertygande. Hockeymask och ett tonläge som inte lämnar något tvivel om att godis är det rätta valet av "bus eller godis" medan man trycker upp sin pumpa i ansiktet på den som öppnar dörren har visat sig vara väldigt effektivt. Självklart finns det inget som hindrar Ofelia från att kasta några ägg ändå innan hon går vidare."

Sajtvärd för Pokémon iFokus och The Sims iFokus 🐺

"En hund i famnen och en eldkastare i handen" 
"When life gives you garbage, make a dumpster fire"

Annons:
Upp till toppen
Annons: