The Sims 4

Husgrunden och Förste person!

2019-02-15 13:41 #0 av: SimsBrooke

Jag har sett många som frågat efter hur man lägger till och ändrar husgrunden efter en uppdatering, även hur man kommer in i Förste person mode. Så därför skriver jag den här artikel för att ha som en hjälpande hand!

Till vår stora förtjusning har vi fått möjlighet att välja hur vi vill ha husgrunden. Förut var man tvungen att ha husgrund på alla hus man hade på tomten, men nu har det alltså ändrats som på bilden. I dag kan vi ha som på bilden, huvudbyggnaden på en grund och huset i bakgrunden kan vara utan grund. 

Tryck på huset så alla symboler kommer upp för att kunna ändra väggar. Inne i huset som du vill lägga en grund på kommer symbolen som jag har ringat in. Du drar den upp till önskad höjd på husgrunden. 

Förste person mode ser vi här. Du kommer in i detta genom att trycka på Shift + Tab. För min del kommer jag nog aldrig att spela på det här sättet eftersom det är risk för åksjuka. 

Ännu en bild i förste person mode. 

Hoppas ni gillar artikeln och skriv gärna om ni har fler saker vi ska skriva om och göra artikel om! 

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2019-02-15 14:30 #1 av: Mitchika

Bra skrivet och tack för upplysningen om grunden. Det hade jag ingen aning om att dom hade ändrat, men jag är riktigt glad och uppspelt över det. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2019-02-17 16:04 #2 av: SimsBrooke

#1 Tack :D kände att jag ville skriva artikel då jag sett många på andra forum som undrat hur man gör :P 

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.