16. The Sims Medeltiden

Förhörstolen!

2011-09-27 16:00 #0 av: Pottipotti

Hur får jag någon att tala i förhörsstolen, någon som vet...

Har prövat allt, men kan få stå och inget händer...

Vänligen Pottipotti

Anmäl
2011-10-10 16:46 #1 av: Pixelpennan

Hur menar du? Har du läst lektionen om förhörsstolen?

Jag personligen tycker att den är väldigt konstig, förhörsstolen. Man måste göra saker tills personens vilja är precis vid det gula. Får man det för högt upp eller för långt ner (alltså på det röda) så släpper man simmen fri automatiskt. Problemet är att denna lilla gula fläck, längst upp respektive längst ner, är att det är alldeles för litet! Man måste vara väldigt försiktig och försöka komma ihåg hur mycket de olika "förhörsmetoderna" rörde på viljan.

 

För att få viljan högt upp ska du bara välja mellan kittla, visa lådan och övertala. Om du vill tvinga ur simmen dens information så ska du bara använda hota, blöt ner och det tredje alternativet på höger sida som jag inte kan komma på vad det var just nu.

 

När viljan är på det lilla gula området så kommer ett nytt alternativ. För mig blev det två övertala när jag lät viljan komma högt. Tryck på det för att avsluta förhöret.

 

Hoppas att det hjälpte något! :D

Anmäl
2016-08-08 17:42 #2 av: Yohanna Panzarini-Holmlund

Jag förstår inte hur man gör? Jag ska förhöra en sim men det går inte :/

Snälla hjälp! Tack för förhand

Anmäl
2016-08-08 18:58 #3 av: Yohanna Panzarini-Holmlund

jag försöker förhöra en sim men det går inte :/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.