22. Teknisk hjälp

Avinstallera en Modifiering

2013-06-19 21:00 #0 av: SimsBrooke

Jag uppdaterade mitt spel och när jag uppdaterade var det en mätare som inte laddade överhuvudtaget så jag avbröt den i hopp om att den skulle komma upp igen för att jag skulle kunna installera den. MEN, det gjorde den inte. Nu får jag upp detta meddelande och vet inte riktigt hur jag ska göra :S 

"Det verkar som om du har installerat en inofficiell spelmodifiering som inte matchar din aktuella version av the sims 3. Vi rekommenderar att du antingen avinstallerar denna spelmodifiering eller skaffar en uppdaterad version - Annars kan spelet krascha eller råka ut för betydande problem." 

HUR avinstallerar jag spelmodifieringen? 

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2013-06-19 21:04 #1 av: Mitchika

Du måste ta ut Modsmappen innan du gör en speluppdatering. Det har jag alltid varit jättetydlig med, annars riskerar du att ställa till med en hel del krångel i spelet. 

Den måste alltså ut ur spelet INNAN du trycker på "Ja" när spelet frågar om du vill uppdatera. Annars blir det krångel. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2013-06-19 21:16 #2 av: SimsBrooke

Jag vet mycket väl att den ska ut. Jag kom på det precis som jag tryckte på Okej knappen. Så här blir det när man har ont i huvudet och är trött StorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråterStorgråter

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-05-11 22:41 #3 av: Snurpan83

Nu har detta hänt mig och jag vet inte hur jag ska göra?

Har ingen aning om vad mods är och har letat men inte hittat..

Mkt tacksam för hjälp :)

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.