17. Legacy & Historier

Från ond till god - Legacy

2013-08-18 07:58 #0 av: Calcifer

Nu har jag min nya dator och har installerat alla spelen som jag vill ha. Så nu tänkte jag helt enkelt köra på en ny legacy. Jag kommer inte använda någon färdig legacy utan dels använda mina egna idéer och dels låna vissa teman från olika legacies som jag gillar. Har inte helt och hållet planerat ut hur jag kommer spela, men jag har åtminstone första stegen utplanerade. Här får ni gärna följa min legacy som jag tänkte börja spela på senare idag.


Mål:
Målet är att ta mig från ond vampyr till god fe.

Generation 1:
Young adult tjej. Vampyr, då såklart. Traits måste vara evil, mooch, kleptomaniac, mean spirited och dislikes children. Hon får inte arbeta eller syssla med något som kan ses som hårt jobb - dvs inte jobba i trädgården, laga saker, städa, osv. Hon går inte gifta sig. Det enda sättet hon får tjäna pengar på är genom att stjäla från sina grannar och sälja stöldgodset. Om hon sover över hos någon så måste hon, er, delta i vuxna situationer med dem... Hon får inte ha några vänner, utan om hon får upp relationsstatusen tills det står "vän" måste hon börja göra romantiska närmanden. När hon blir adult måste hon skaffa barn, men får inte ta hand om barnet mer än så att det inte blir omhändertaget av socialen. 

Generation 1 "vinns" när hon fått dåligt rykte (pga sitt promiskuösa sätt) och tjänat ihop $20 000.

Generation 2:
Har inte bestämt allt för den generationen, förutom att när den arvingen tar över så måste den flytta till en ny tomt utan några som helst pengar eftersom den elaka morsan sparkat ut denne på gatan.


Poängen med hela grejen är alltså i alla fall att grundaren ska vara elak och vampyr och den sista arvingen ska vara god och fe. Dock får det inte gå direkt från Vampyr -> Fe, utan det måste gå Vampyr -> Varulv -> Häxa -> Sjöjungfru -> Fe. Kommer lägga till regler och sånt när jag utformat legacyn bättre, men det är i alla fall grundidén. Naturligtvis är fusk inte tillåtna, annat än att ta bort pengar där det passar. Simmarna måste också agera utefter de traits de har, och om jag får välja traits eller inte beror på deras förälders traits. Andra generationen ska vara så "screwed up" av sin taskiga barndom att jag inte får välja överhuvudtaget vilka traits eller vilken livsönskning den ska ha.

Nåja, det är i alla fall grundidén, så får vi se vad som händer sen...


ska börja köra ikväll!

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2013-08-18 11:42 #1 av: Cimsan

Låter intressant :D

Anmäl
2013-08-19 17:52 #2 av: Hallonsmurfen

Det här verkar skitkul! Skrattar

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2013-08-19 18:33 #3 av: Lumina - 留美奈

"Om hon sover över hos någon så måste hon, er, delta i vuxna situationer med dem..."

Spela schack? Oskyldig

Skrattar

Anmäl
2013-08-20 11:37 #4 av: KreQ

Wow, cool idé!

Anmäl
2013-08-30 17:24 #5 av: nelleeh

jag längtar tills första inlägget kommer!

Anmäl
2013-08-30 17:30 #6 av: Calcifer

Jag har haft så himla mycket att göra, har inte ens hunnit börja än. Men snart!

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2013-08-30 17:39 #7 av: KastKatt

Tycker det verkar vara en rolig ide!

Anmäl
2016-11-15 18:09 #8 av: DogeLove

Putt!

Anmäl
2016-11-19 18:35 #9 av: LottaV

Å det låter spännandeTummen upp

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.