17. Legacy & Historier

Legacy Stare

2013-10-13 11:08 #0 av: Sims3linnea

Min första Legacy Stare försvann så kommer göra om den här ungefär lika dant.

Maya Stare är ambitiös, en diva, familjeinriktad, hopplös romantiker och naturbegåvad artist. Hon älskar att äta höstsallad, lyssna på pop och färgen lila. Hennes högsta dröm är att bli en röstlegend (nå nivå 10 i karriären sångare)


Anmäl
2013-10-13 11:10 #1 av: Sims3linnea

Maya hade 16.500 § när hon flyttade till Starlight shores (tror det stavas då) Hon köpte en tomt för 8.192 § och hade bara 8.308 § kvar att bygga upp ett hus på.

Hon hade bara råd med väggar, golv, tak, tapeter, färg, och lite inredning.

Anmäl
2013-10-13 11:29 #2 av: Sims3linnea

Generation 1. Kapitel 1. nyinflyttad i Starlight shores.

Maya hade precis flyttat in i Starlight shores. Och hon ville börja det nya livet här med en sångkarriär. Hon väntade och väntade på att tidningen skulle komma så hon kunde leta efter jobb.

Efter 3 timmar kom den. Hon sprang ut och ryckte år sig tidningen och letade efter jobb. På sista sidan fann hon ett ledigt jobb inom sång karriär. Det stod "Sökes efter någon som kan sjunga och dela ut sångogram. Är du sugen ringer du vårat nummer . *********

Även om det bara var sångogram tog Maya telefonen och ringde. Dem ville ha ett röstprov så hon började sjunga för dem i telefonen. Dem tyckte det var en fantastisk röst och ville gärna ha med henne. Hon blev alldeles förvånad och när hon stängde av telefonen fattade hon inte. Men efter ett tag förstod hon och blev alldeles till sig och hoppade upp och ned i sängen och sjöng.

Senare på dan gick Maya till parken för att spela för dricks. Hon behövde pengar och ville träna upp sig så hon skulle bli befordrad. Än så länge var hon på nivå 1 och ville till nivå 10. Det var hennes absoluta högsta dröm. Sen kom såklart att bilda en familj. Men karriären var först än så länge för att hon ska kunna försörja sin familj måste hon ha pengar och ett bättre hus.

Anmäl
2013-10-13 13:48 #3 av: Sims3linnea

Nästa dag tänkte Maya åka till parken och spela för dricks och kanske se på showen. Först lagade hon frukost. Våfflor, mums. Det började ringa i telefonen. Det var skattemyndigheterna som ville säga att det var sista dagen idag att betala räkningen. Maya glömde bort maten och sprang ut för att betala. När hon kom in luktade det bränt. "Nej" tänkte Maya. Hon trodde att hon bara hade bränt maten men när hon kom till spisen började det brinna. Hon fick panik och sprang till dörren. Hon tänkte att brandkåren skulle komma snart. Då kom hon på att hon inte hade en brandvarnare. Hon sprang in igen och försökte släcka branden med brandsläckaren. Det tog ett tag men tillslut var branden släckt. Branden hade skadat lite inredning men hon hade fått försäkring som täckte lite grann men spisen hade hon inte råd med.

Maya åkte till parken och spelade för dricks men ingen ville lyssna. Showen hade börjat. Hon åkte till ett café istället och tänkte provspela för gig men hon var inte tillräckligt bra. Det ringde i telefonen och det var dags att dela ut sångogram till några på caféet. Det var tur för henne att det var där så slapp hon åka runt hela staden. När klockan var 18.00 skulle hon ge ett sångogram till någon på något ställe lite längre bort.

När hon var där skulle hon sjunga för någon som hette Seth Chalé. Han behövde lite uppmuntran för att han inte har blivit beordrad på länge. När hon såg honom stannade hon och såg in i hans vackra ögon. Hon var kär.

Maya gick fram till honom och sjöng för han. Sedan började dem att prata och det visades sig att dem hade mycket gemensamt. Dem började till och med flörta. Innan hon hann fråga om han ville följa med hem till henne sa han att han var tvungen att gå.

Maya gick hem och lade sig för att sova.

Slut på kapitel 1.

Anmäl
2013-10-13 20:44 #4 av: Sims3linnea

Generation 1. Kapitel 2. Karriär eller kärlek.

Maya drömde om Seth denna kväll. Hans vackra ögon och när hon rörde hans hand. Han var hennes drömkille.

Hon vaknade och tänkte på drömmen och kom sedan på karriären. det var viktigaste just nu. Hon hade tänkt komma till nivå 5 innan hon började dejta och skaffa en familj. Vad ska hon göra? Hon tänkte en stund till och kom på att det nog bara var bäst att dem var vänner tillsvidare. Dem hade inte ens gått på en riktig dejt.

Maya klev upp ur sängen och gjorde sig i ordning för att sedan åka till Seth. Fast hon kanske skulle ringa hit honom istället. Hon ringde honom men det var telefonsvararen som ringde. Han var på jobbet. När hon satt sig i sängen ringde det. Det kanske var Seth. Det var inte han utan hennes jobb hon skulle dela ut ett sångogram till någon som var i en butik.

Maya åkte till butiken och sjöng för personen. Sedan gick hon in för att kolla på lite saker. Där var han. Seth. Hon gick till honom och tänkte säga som det var men när hon kollade in kände hon att hon inte kunde säga det och kysste honom istället. Dem blev ihop.

Kanske kunde dem vara ihop. Dem behöver inte skaffa en familj än. Dessutom så jobbar han också ganska mycket. Hon kunde iallafall säga till honom att hon inte skulle kunna träffa honom så ofta en stund framöver. Maya berättade allt och han förstod henne. Han behövde även pengar själv och kunde ändå inte träffa henne så ofta. Det visades sig att han tänkte och säga samma sak som Maya skulle säga. 

Anmäl
2013-10-13 20:51 #5 av: selma_duchess

Hur får ni så bra bilder på the sims 3? Hur gör ni?

Anmäl
2013-10-14 15:54 #6 av: Sims3linnea

Jag trycker på tab-knappen (tror det heter så) då zoomar den in närmre än vad det gör annars och trycker på "C" för att ta kort. Sen lägger jag in bilderna på paint och sätter ihop dem till en bild.

Anmäl
2013-10-14 16:35 #7 av: selma_duchess

#6 Tack!Glad

Anmäl
2013-10-14 17:33 #8 av: Sims3linnea

#6 Det var så lite Glad

Anmäl
2013-10-19 00:13 #9 av: Sims3linnea

Maya hade blivit befordrad till nivå 4 och var snart halvvägs till toppen, hon hade bestämt sig för att nå nivå 5 och sen tänka på familj. Det gick inte som hon hade tänkt.

Nästa dag kom Seth över till Maya och friade. Hon sa förstås "ja" men hennes karriär då. Hur skulle hon göra nu?

Men än så länge var det bara dem 2 och inga skrikande barn och ledighet från jobbet.

Den dagen hade hon ett gig på caféet men innan gick hon till parken för att värma upp lite, tjäna lite pengar och få lite träning.

Kvällen var äntligen där och hon skulle snart upp och sjunga. Hon var nervös som vanligt men gjorde ett fantastiskt gig. Hon provsjöng även igen för att få ett till gig.

Senare på kvällen tänkte hon på frieriet, hon ville såklart gifta sig och få en familj i framtiden men nu ville hon tjäna pengar för att kunna försörja den.

Slut på kapitel 2.

Anmäl
2013-10-20 11:46 #10 av: Sims3linnea

Ska nog testa att inte använda kapitel och bara säga när det kommer en ny generation. Är inte så bra på att skriva vad kapitlet heter.

Anmäl
2013-10-20 12:00 #11 av: Sims3linnea

Maya bjöd hem Seth till henne för att berätta om den stora nyheten, hon hade blivit befordrad till nivå 6 så dem ny kan fokusera på en familj och dem själva.

Hon berättade nyheten för honom och han blev såklart glad. Han gav henne rosor och frågade om hon ville gifta sig nu med honom, ett privat bröllop. Båda sa såklart ja och då hade dem gift sig. Senare på kvällen pratade dem att skaffa en familj i framtiden. Dem lagade en god middag och la sig sedan för att sova.

Dem byggde även om huset  till ett större men dem hade inte råd att inreda allt än.

(Hon hade på sig underkläder för jag orkade inte byta och sen hann jag inte)

Anmäl
2013-10-26 17:40 #12 av: Sims3linnea

Nu var det äntligen dags för sommarfestivalen, Seth åkte dit för att kolla läget och spela lite golf.

Maya stannade hemma och pysslade lite i huset, hon mådde inte så bra. Nu hade hon även uppnått nivå 8 i karriären.

När Seth kom hem hade hon glada nyheter, hon var gravid. Han blev väldigt glad och nervös, dem skulle få sitt första barn.

Maya åkte direkt till biblioteket för att läsa lite om barn för att vara beredd. Ingen kunde vara lyckligare än vad hon och Seth var nu. Maya läste klart boken och åkte sedan hem, hon blev jättetrött av att läsa och la sig för att sova, Seth hade redan somnat när hon kom hem.

Anmäl
2013-10-26 17:40 #13 av: Sims3linnea

En till bild

Anmäl
2013-10-26 17:49 #14 av: Sims3linnea

Magen växte och på Maya från att hon nyss blivit gravid till att barnet snart kommer. (Det har gått en tid nu)

Hon hade bestämt sig för att njuta av vädret på halloween dagen i parken, hon köpte en kaffe och pratade med folk.

Maya blev trött och åkte hem till Seth som antagligen gjorde i ordning en pumpa. Väl hemma kände hon hur det gjorde ont i magen, barnet var på väg.

Seth tappade pumpan i marken så den gick sönder, han fick göra en ny när barnet har kommit. Han tog Maya till sjukhuset så snabbt det gick och försökte undvika av att han nästan fick panik, han tänkte hela tiden på om något skulle gå snett.

Anmäl
2013-10-26 17:53 #15 av: Sims3linnea

Dem hade fått en pojke som dem döpte till Ryder. Han var den underbaraste pojken i hela världen, enligt dem. Seth och Maya fixade i ordning ett eget rum till honom.

Anmäl
2013-10-26 17:59 #16 av: Sims3linnea

Det var fortfarande Halloween och Seth försökte återigen att skapa en pumpa, han ville ha det fint ifall det kom några som ville ha godis.

Medans tog Maya hand om den underbara Ryder, hon ville inte släppa blicken från honom.

Det var även dags för dem att renovera lite i huset, först ut var badrummet.

Anmäl
2013-10-26 18:03 #17 av: Sims3linnea

Badrummet blev äntligen renoverat precis som dem ville ha det, gulligt, charmigt men även snyggt. Seth och Maya var väldigt nöjd.

Det tog ett tag för så fort dem skulle jobba tillsammans ville Ryder något och låg och skrek, det var bara för dem att ta hand om honom medans den andra jobbade. Maya tog mest hand om Ryder för hon var inte så bra på att sätta ihop saker men färgerna och hur det skulle se ut bestämde hon för det mesta, Seth gillade hennes idéer och gjorde som hon ville hade det.

Såhär blev det tillslut:

Fast det är en annan tapet. Hade ingen bild på badrummet med den. (Tog bilden innan för jag glömde bort tapeten först)

Anmäl
2013-10-28 19:05 #18 av: Sims3linnea

Även köket blev fixat efter en lång tid. Maya bestämde det mesta om hur det skulle se ut och Seth byggde ihop det mesta själv. Snart skulle huset bli färdigt så dem kunde bo trevligt och inte ha massa tomma rum med likadana golv och tapeter överallt.

Anmäl
2013-10-28 19:14 #19 av: Sims3linnea

Tiden hade gått så snabbt, det var dags för lilla Ryder att fylla år. - ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva ut i hundrade år. Dem sjöng för lilla Ryder. Sedan blåste dem ut ljuset och Ryder växte upp till ett småbarn.

Nu var det dags för honom att lära sig att gå, prata och att gå på pottan.

Anmäl
2013-10-28 19:16 #20 av: Sims3linnea

Så här ser den lilla Ryder ut nu.

Anmäl
2013-10-28 19:25 #21 av: Sims3linnea

Det hade gått en tid med bara massor av lek och jobb, nu var det dags för Ryder att lära sig att gå på pottan. Då skulle dem slippa hjälpa honom att gå på pottan när dem själv skulle behöva fixa något viktigt. Några timmar om dagen skulle nog funka, att lära sig att gå på pottan var viktigast först tyckte Maya och Seth.

Seth fick chansen att lära honom först, Maya behövde åka iväg och jobba, hon skulle få lära honom nästa dag.

Allt hade gått så snabbt så efter en timme hade han lärt sig, han var en duktig pojke.

Anmäl
2013-10-28 19:35 #22 av: Sims3linnea

Nästa dag lärde Maya Ryder att gå tidigt på morgonen medans Seth jobbade. Det gick riktigt bra men tillslut  blev han trött och ville äta och sen sova.

Maya fixade i ordning lite mat till sig själv och vilade en stund, hon ville att Seth skulle komma hem så det inte var lika tråkigt hemma när Ryder sov.

Seth kom hem och Maya rusade iväg till jobbet, hon skulle dela ut sångogram till flera stycken. Han åt lite middag och hann att duka bort innan Ryder började skrika, han var hungrig.

Seth gav honom mat och lärde honom även att gå sedan, allt hade gått så lätt för Ryder, han skulle snart fylla år om en vecka. Hur kunde tiden gå så fort?

Anmäl
2013-10-28 19:48 #23 av: Sims3linnea

På morgonen när Maya vaknade mådde hon inte så bra, hon sprang genast till toan. Hon hann sätta sig ned på golvet innan hon började spy. Det var bara att ringa och sjukanmäla sig och stanna hemma med Ryder.

Seth hade redan åkt på jobbet, han hade börjat lite tidigare idag.

Maya duschade och åt sedan frukost, det blev pannkakor. Efter en timme började Ryder att skrika, an hade också blivit hungrig. Hon gav honom mat och försökte sedan att lära honom att prata. "Den här ungen måste vara ett geni" tänkte hon. Han hade lärt sig att prata. Maya blev tvungen att springa till toaletten igen och spy. Vad hade hänt med henne? Det var nog lika bra att åka till sjukhuset, hon ringde till en barnskötare och åkte sedan iväg.

Det visade sig att hon var gravid, dem skulle få ett till barn.

Maya blev överlycklig och ringde till Seth när hon kom hem.

 "Vi ska få ett barn!" Sa hon till honom.

Han sa inget, men efter en stund verkade han få tillbaka talförmågan och sa:

 "Är det snant?" 

 "Såklart det är!"

När Seth kom hem hade Maya lagat en god middag för att fira nyheten.

Anmäl
2013-10-28 19:59 #24 av: Sims3linnea

Magen växte och växte på Maya, det var snart dags att föda.

Det var även dags för lilla Ryder att fylla år. Dem sjöng ännu en gång för honom och han växte upp till ett stiligt litet barn.

Den här dagen skulle även en skulle en robot komma till familjen, bo med dem och hjälpa till med barnen.

När roboten kom hälsade alla på henne, dem fick reda på allt om henne och att hon hette Bridget. Eftersom Maya hade köpt henne roboten var det hennes bästa vän.

Anmäl
2013-10-28 20:01 #25 av: Sims3linnea

Ryder Stare.

Anmäl
2013-10-30 13:22 #26 av: Sims3linnea

Maya vaknade en morgon och det var dags för henne att föda, barnet var på väg. Hon väckte Seth och dem åkte iväg.

Bridget stannade hemma med Ryder, städade och lekte med honom.

Väl på sjukhuset gick allt snabbt det lilla barnet hade nu fötts och dem kunde åka hem, det blev en liten flicka som dem döpte till Quinn.

Ryder blev väldigt glad när dem kom hem och kramade om sin lillasyster. Men allt eftersom dagarna gick tog dem mest hand om lilla Quinn, så det fanns det inte lika mycket tid över till Ryder, först gjorde det inget men tillslut ville han ha mer uppmärksamhet så han vände sig till Bridget och lekte med henne. Ryder hade så kul med henne att det inte gjorde något om han inte lekte med sina föräldrar lika ofta.

Anmäl
2013-10-30 13:28 #27 av: Sims3linnea

Bridget var en duktig robot tyckte alla i familjen, hon städade och lagade mat när hon inte lekte med Ryder. Men ibland kunde hon gå Maya på nerverna för hon ville gärna duscha och gå på toa ifred utan att hon var där, hon sa åt Bridget och allt blev bättre. Bridget hade till och med sökt ett jobb inom trolleri, det var hennes dröm, men tiden fanns inte riktigt där för henne nu när hon blev tvungen att vara hemma med barnen om Maya eller Seth behövde göra något, som att jobba eller handla mat.

Anmäl
2013-10-30 13:31 #28 av: Sims3linnea

Nu var det äntligen dags för Quinn att fylla år, alla 4 sjöng för henne. - ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, då ska hon leva, ja då ska hon leva, ja då ska hon leva ut i hundrade år. 

Anmäl
2013-11-01 14:09 #29 av: Sims3linnea

Alla i familjen hjälptes åt att lära Quinn att gå, prata och gå på pottan, Dem tog minst 1 timme om dagen att lära henne.

Ryder skulle även börja skolan nu, han var väldigt nervös och gick bara runt i huset och tänkte på allt: "Tänk om ingen gillar mig"  "Tänk om jag inte får några vänner och måste vara själv hela tiden" Seth såg att något var fel och frågade Ryder vad som var fel.

Alla i familjen hjälptes åt att lära Quinn att gå, prata och gå på pottan, Dem tog minst 1 timme om dagen att lära henne.Alla i familjen hjälptes åt att lära Quinn att gå, prata och gå på pottan, Dem tog minst 1 timme om dagen att lära henne.

Ryder skulle även börja skolan nu, han var väldigt nervös och gick bara runt i huset och tänkte på allt: "Tänk om ingen gillar mig"  "Tänk om jag inte får några vänner och måste vara själv hela tiden" Seth såg att något var felSeth såg att något var fel

 - Vad är det, Ryder?

 - Jag är bara nervös inför skolan.

- Inte ska du vara det, allt kommer att gå bra, jag lovar dig.

- Tack

Ryder var ändå fortfarande nervös, men han litade på sin pappa att allt skulle gå bra.

Några timmar senare var det dags för Ryder att hoppa på bussen, när han kom hem hade allt gått bra för honom, dem hade även fått en läxa som han gjorde på en gång.

Quinn hade även lärt sig att prata och gå på pottan.

Anmäl
2013-11-01 23:03 #30 av: Sims3linnea

Dem hade bestämt att renovera huset, den här gången var det sovrummen till Quinn och Ryder. Han fick vara med och bestämma hur sitt rum skulle set ut, han ville renovera rummet så han kunde ha det tills han flyttar ut.

Maya bestämde hur Quinn´s rum skulle se ut men hon sa vilken färg hon skulle ha på sitt rum.

När allt var klart var alla nöjda, ingen var missnöjd.

(bilderna kommer nästa inlägg)

Anmäl
2013-11-01 23:06 #31 av: Sims3linnea

Ryder´s rum.

Anmäl
2013-11-01 23:07 #32 av: Sims3linnea

Quinn´s rum.

Anmäl
2013-11-01 23:34 #33 av: Sims3linnea

Idag åkte Bridget och Ryder till parken, det var dags för sommarfestivalen.

När dem väl var där hade dem jätteroligt på en gång, dem började med att kasta hästsko. Det tog en tid men tillslut var det Bridget som vann. Bridget ville åka på tjuren, hon tog den högsta farten och klarade att hålla sig fast hela tiden. Senare när solen gick ned dansade dem till musiken innan dem båda blev för trötta för att stanna kvar. Dem tog en taxi och åkte hem, enligt dem två hade dem haft den bästa dagen någonsin.

Under tiden när dem hade varit där hade Quinn lärt sig att gå.

Anmäl
2013-11-01 23:38 #34 av: Sims3linnea

Allt hade gått bra för Ryder i skolan och han var redan uppe i MVG, Maya och Seth tänkte belöna honom med ett data spel som han har velat haft länge. Han blev såklart glad och tackade dem för det och satte igång att spela det. Han hade fått ett bilspel som han verkligen älskade. Maya och Seth hoppades bara på att han inte skulle bli för beroende av spelet och helt strunta i skolan, men det var inget dem skulle oroa sig i.

Anmäl
2013-11-01 23:52 #35 av: Sims3linnea

Idag ringde det ett viktigt samtal från chefen till en arena, han frågade om Maya ville sjunga där. Hon blev superlycklig över erbjudandet och tackade ja. Nu skulle hon snart vara uppe på toppen av sin karriär. Senare kom hon på att hon var tvungen att ringa chefen.

- Hej jag kan tyvärr inte jobba med sångogram imorgon för jag ska uppträda på en arena.

- Det vet jag redan för det var jag som tipsade om dig.

- Tack så mycket, det betyder väldigt mycket för mig.

- Det var så lite, du är väldigt begåvad och förtjänar det.

Dem sa "hej då" till varandra och la på. Maya berättade allt för sin familj om sitt samtal och dem blev väldigt glad för hennes skull. Hon var så när att nå nivå 10 i sin karriär, det var hennes dröm och hon skulle klara den innan hon blev för gammal.

(Har glömt bort att skriva att dem båda har fyllt år och blivit vuxna.)

Nästa dag var det dags för hennes konsert, Maya var nervös och visste inte hur hon visste vad ta sig till. Tiden närmade sig och hon övade fortfarande på sin koreografi och sång när telefonen ringde, Det var en timme kvar och det var dags för henne att åka till konserten för att göra i ordning scenen.

Det var dags för henne att sjunga, alla jublade till henne och ville bara höra mer. Efter konserten kom en journalist fram och sa att det var det bästa hon någonsin hade sett i hela sitt liv.

Maya var nöjd med allt och åkte hem efter att hon delat ut autografer.

Anmäl
2013-11-02 23:23 #36 av: Sims3linnea

Nu var det dags för Ryder att fylla år och bli tonåring. Maya och Seth var stolta över honom och dem visste att dem inte kunde ha en bättre son en honom. Dem firade med lite tårta och myste hela dagen tillsammans.

Anmäl
2013-11-02 23:24 #37 av: Sims3linnea

Några dagar efter Ryder´s födelsedag var det dags för Quinn att fylla år och bli barn. Dem firade henne med tårta och hon fick inreda sitt rum som hon ville ha det.

Bild på Quinn.

Anmäl
2013-11-02 23:25 #38 av: Sims3linnea

Quinn´s rum.

Anmäl
2013-11-02 23:25 #39 av: Sims3linnea

En till del av rummet.

Anmäl
2013-11-02 23:26 #40 av: Sims3linnea

Sista biten av hennes rum.

Anmäl
2013-11-02 23:31 #41 av: Sims3linnea

Nästa morgon åkte Bridget till parken, där träffade hon en robotintresserad kille som hon blev förälskad i. Hon gick fram till honom och dem började prata. Senare stod dem med armarna i varandra och kysstes. Tillslut gick Edin (killen som hon är kär i) på knä och friade, hon sa såklart ja. Dem hade en privat ceremoni direkt i parken och bytte ringar. Dem pratade en stund och bestämde sig för att flytta till ett eget hus tillsammans och skapa sin egna familj, dem visste att dem inte kunde få egna barn så dem fick adoptera.

Bridget ringde till Maya och berättade allt, men det ända hon sa var: Kul för dig och lycka till.........Sen stängde hon av telefonen. Bridget förstod att hon var ledsen att hon skulle lämna Maya men ändå var Maya glad för hennes skull.

Bridget och Edin bestämde sig att bo nära dem, det närmsta var en tom tomt en bit ifrån.

Anmäl
2013-11-02 23:32 #42 av: Sims3linnea

Här kommer bilder på deras hus.

1

Anmäl
2013-11-02 23:33 #43 av: Sims3linnea

2

Anmäl
2013-11-02 23:33 #44 av: Sims3linnea

Köket.

Anmäl
2013-11-02 23:34 #45 av: Sims3linnea

Bridget och Edin´s sovrum.

Anmäl
2013-11-02 23:35 #46 av: Sims3linnea

.

Anmäl
2013-11-02 23:35 #47 av: Sims3linnea

Badrummet.

Anmäl
2013-11-02 23:36 #48 av: Sims3linnea

.

Anmäl
2013-11-02 23:36 #49 av: Sims3linnea

Vardagsrummet.

Anmäl
2013-11-02 23:37 #50 av: Sims3linnea

Hallen.

Anmäl
2013-11-02 23:39 #51 av: Sims3linnea

När dem renoverade klart det mesta av huset bestämde dem sig för att adoptera, dem valde att adoptera 3 barn och en hundvalp. Ett barn och en bäbis som är tjej och ett småbarn som är kille. Hundvalpen blev också en tjej.

Senare på kvällen kom dem nya tillskotten till familjen och dem kände sig redan hemma. Dem renoverade rummen direkt när dem kom.

Anmäl
2013-11-02 23:40 #52 av: Sims3linnea

Stacie.

Anmäl
2013-11-02 23:41 #53 av: Sims3linnea

Tobie.

Anmäl
2013-11-02 23:41 #54 av: Sims3linnea

Daisy.

Anmäl
2013-11-02 23:42 #55 av: Sims3linnea

Till sist lilla Cassius, som var deras hundvalp .

Anmäl
2013-11-02 23:43 #56 av: Sims3linnea

Stacie´s rum.

Anmäl
2013-11-02 23:43 #57 av: Sims3linnea

.

Anmäl
2013-11-02 23:44 #58 av: Sims3linnea

Tobie´s rum

Anmäl
2013-11-02 23:45 #59 av: Sims3linnea

.

Anmäl
2013-11-02 23:46 #60 av: Sims3linnea

Daisy´s rum

Anmäl
2013-11-02 23:46 #61 av: Sims3linnea

.

Anmäl
2013-11-02 23:47 #62 av: Sims3linnea

Cassius lilla hörna.

Anmäl
2013-11-02 23:55 #63 av: Sims3linnea

Den här dagen bestämde Maya sig att hon måste åka och hälsa på Bridget, hon hade skaffat sig ett eget liv och det var bara att gå vidare.

Här hemma tränade Ryder på för fullt, han hade fått en ide om att bli militär, och fortsätta till astronaut inriktningen.

Quinn fortsatte med att lära sig att måla, det kanske skulle bli hennes inriktning när hon blir äldre.

När Maya väl kom hem till Bridget hade dem jättekul, dem pratade mer än vad dem någonsin hade gjort förut och hon hjälpte till med hennes barn. Maya blev förtjust i Cassius men han var lite blyg för Maya och ville inte bli klappad.

När tiden hade gått jättefort tittade Maya på klockan och förstod att det var dags att gå, hon tackade för sig och åkte hem. på vägen hem tänkte hon att det kanske var bra att dem inte bodde i samma hus längre för då hade dem mer att prata om.

Anmäl
2013-11-03 12:16 #64 av: Sims3linnea

Idag var det den första dagen för Quinn i skolan, hon var bara glad att få träffa nya kompisar. På morgonen gjorde hon sig snabbt i ordning och stod och väntade på bussen ganska lägga, medans Ryser åt frukost.

Maya satt och åt frukost med Ryder när telefonen ringde, vem kunde det vara? Hon svarade:

- Hej, det är Maya stare här.

- Hej Maya, det här här Rither Gold. Jag undrar om du vill spela på min klubb ikväll?

- Det vill jag gärna göra. VIlken tid?

- Klockan 20:30.

- Okej, det blir bra, då kommer jag. Hej då.

- Hej då.

Maya blev fortfarande glad för att dem ringer efter henne men hon hade vant sig så mycket.

Senare på dagen kom Quinn och Ryder hem, dem hade fått varsin läxa, dem satt sig ned i köket och gjorde den.

Anmäl
2013-11-03 12:19 #65 av: Sims3linnea

Då var det äntligen dags för Maya´s konsert, hon gjorde i ordning scenen och satt igång för att sjunga. Alla jublade åt henne och ville bara höra med.

På slutet av konserten tackade hon för sig och publiken och gick ned från scenen. När hon kom ned kom en journalist fram och ville skriva ett reportage om Maya, så hon fick stanna en timme extra.

Anmäl
2013-11-03 14:35 #66 av: Sims3linnea

Den här dagen var speciell för Quinn, det var hennes födelsedag, hon skulle bli tonåring. Dem firade dagen med lite tårta och hon skulle få göra om sitt rum igen, så det skulle passa henne bättre. Hon hade även fått en dröm, hon skulle bli en lysande författare (bemästra målar och författare tekniken.)

Bild på den vackra Quinn. (Blev riktigt nöjd med henne)

Anmäl
2013-11-04 18:13 #67 av: Sims3linnea

Så här blev Quinn´s rum.

Anmäl
2013-11-04 18:14 #68 av: Sims3linnea

.

Anmäl
2013-11-04 18:14 #69 av: Sims3linnea

.

Anmäl
2013-11-04 18:23 #70 av: Sims3linnea

Denna dag var stor inom familjen, det var dags för Ryder att fylla år och bli ungdom. Snart skulle han få skaffa sig en egen familj.

Alla i familjen var så stolta över honom och han fick köpa en ny säng till sitt rum.

Ryder själv var glad för nu kunde han bestämma över sig mer och leva livet på ett lagligt sätt. Framförallt skaffa sig en flickvän och hans drömyrke.

Bild på Ryder.

Anmäl
2013-11-04 18:24 #71 av: Sims3linnea

Ryder´s rum ser ut som förr förutom att han har bytt säng.

Anmäl
2013-11-04 18:26 #72 av: Sims3linnea

Quinn hade verkligen gått in i måleriet och kunde stå hela dagarna och bara måla, så långe hon inte behövde göra läxorna och olika sysslor i hemmet. Hon ville verkligen bli en lysande författare, men hon började med att träna upp måleriet.

Anmäl
2013-11-04 18:31 #73 av: Sims3linnea

Seth vaknade upp denna morgon, han gick in i köket och där fick han se att diskmaskinen hade gått sönder, det låg även vatten på golvet. Han satte sig vid diskmaskinen och började mixtra för att lagade den. Då kände han en stöt och handen, han fick bara fler och fler tillslut kände han en hand lägga sig på hans axel. Han vände sig och och där stod självaste liemannen. Han hade dött.

Familjen vaknade av allt ljud och sprang till köket dem såg hela föreställningen, dem grät, grät och ville bara skrika till liemannen, men dem visste att han inte skulle lyssna.

Några minuter senare var han borta, pappan till familjen. Det fanns ingen familjefar längre i huset.

Anmäl
2013-11-04 18:34 #74 av: Sims3linnea

Dem här dagarna var dystra för familjen, dem saknade honom så mycket. Kanske kunde dem återuppliva hans spöke, med det skulle inte vara detsamma. Han hade gått vidare och dem bestämde att han skulle stanna där.

Hela familjen hjälptes åt att göra en grav till honom på gården, i framtiden kanske stenen skulle vara på graven men just nu ville dem ha honom nära sig.

Anmäl
2013-11-06 15:26 #75 av: Sims3linnea

Idag var det dags för höstfestivalen och Ryder bestämde sig för att åka dit och kanske träffa en tjej. Han träffade en tjej som han genast blev kär i, hennes namn är Mercedes. Dem pratade länge och tillslut började båda flörta med varandra. Ryder frågade om hon ville följa med hem till honom och det ville hon.

Väl hemma började dem prata på en gång och tillslut stod dem med armarna runt om varandra. Allt hade gått så snabbt så det var sagolikt men det var kärlek i första ögonkastet.

Mercedes stannade hos Ryder några dagar och hon började må dåligt, hon sa till Ryder att hon kanske borde åka hem men han sa att det var lugnt och hon kunde stanna tills hon mådde bättre.

När hon hade kravlat sig uppför sängen och gick in i badrummet med sin necessär och började rota igenom såg hon ett graviditetstest hon tänkt "kan det vara möjligt?" Det visades sig att hon var gravid. Vad skulle hon säga till Ryder och var han redo?

Anmäl
2013-11-11 17:25 #76 av: Sims3linnea

Ryder blev såklart glad över nyhet. Men samma dag var Mercedes tvungen att åka hem.

Ryder bestämde sig för att gå till parken och träffa nya människor. När han väl var där träffade han en tjej som hette Lovis Möller. Den började genast att prata och hade det jätteroligt. Senare på kvällen kysste han henne och dem båda var kär i varandra. Vad skulle Ryder göra nu när han var på G med två personer?

Ryder bestämde sig för att åka hem när han mötte en August Woods. (tror hon hette så) Dem började prata med varandra tillsut var dem på G dem också, nu hade tre stycken.

Anmäl
2013-11-11 17:29 #77 av: Sims3linnea

Quinn övade och övade på att måla hon ville verkligen bli en bra målare. Tillslut lyckade hon med en målning som hon blev riktigt nöjd med.

Anmäl
2013-11-11 17:33 #78 av: Sims3linnea

Det hade gått några dagar och det var dags för Maya att fylla år och bli gammal. Hon var glad över sitt liv men ville mer en annat att få tillbringa det med sin älskade man Seth men han var tyvärr död.

Anmäl
2013-11-11 17:38 #79 av: Sims3linnea

Ryder som hade börjat jobba som en spökjägare åkte iväg och började jobba sitt första pass. Efter att han hade fångat alla spöken hälsade han på alla i huset, han tyckte dem var sjukt snygga och hade redan glömt bort August, Mercedes och Lovis.

Den första han hälsade på var Mikayla och han frågade om hon ville hitta på något och det ville hon såklart och dem åkte hem till Ryder och hade sin dejt där och efter den dagen var dem också på G.

Anmäl
2013-11-11 17:41 #80 av: Sims3linnea

Nästa dag när Mikayla hade åkt hem ringde han till Taylor och frågade om hon ville komma över och det ville hon.

När hon kom stötte Ryder på henne och tillslut kysste han henne och dem blev på G. Det hade nu blivit så många att han hade 5 på G och skulle han ha fler?

Anmäl
2013-11-16 10:40 #81 av: Sims3linnea

. (Taylor, Mikayla och Joline kommer att se likadana ut för jag skapade dem förut när jag hade laddat ned mycket saker och sen tog jag bort det och då fick dem likadant hår.)

Anmäl
2013-11-16 10:43 #82 av: Sims3linnea

När Taylor hade åkt hem ringde han till Joline och tog hem henne och det första han gjorde var att börja förta med henne. Den här gången var det hon som tog första steget och kysste Ryder.

Anmäl
2013-11-16 10:46 #83 av: Sims3linnea

Den här gången följde Quinn efter dem utifrån för hon visste att han hade flera tjejer som han var på G med och ville inte att han skulle leva ett dåligt liv med flera tjejer.

Hon följde efter in till rummet där han tog med dem flesta. Quinn var inte glad över det han har gjort men visste inte hur hon skulle ändra på honom.

Anmäl
2013-11-16 10:54 #84 av: Sims3linnea

Nästa morgon sms:ade alla som han var på G med och skrev att dem var gravida men Mercedes hade till och med fått sitt barn som hon döpte till Kalle. Han var tvungen att dölja det för Joline så inte hon skulle se.

När Joline hade åkt hem ringde han till August Woods an ville träffa henne och se om hon verkligen var gravid som hon hade sagt. Han la telefonen i sitt rum och gick sedan till dörren för att vänta.

Quinn smet in och tog telefonen för att kolla vad dem hade skrivit till honom. Hon läste meddelandet och blev alldeles chockad hon var tvungen att göra något fort när han var ensam.

Ryder öppnade dörren för August (vet inte hur hon stavar sitt namn) och såg att barnet redan skulle komma snart.

Anmäl
2013-11-16 11:01 #85 av: Sims3linnea

Morgonen där efter gick Quinn för att prata med Ryder om att han var tvungen att göra slut med minst fem stycken av sju.

När hon hade pratat med honom öppnade han ögonen och förstod sitt problem och visste vad han skulle göra och vem han älskade mest av dem alla. Han gav Quinn en kram och tackade henne.

Några veckor senare ringde dem alla och sa att dem hade fått barn förutom Lovis för hon hade aldrig blivit gravid, han hade fått fem barn. Ryder kände sig dålig för allt han har gjort och tänkte ringa dem allesammans på en gång.

Anmäl
2013-11-16 11:04 #86 av: Sims3linnea

Han ringde till dem alla och dem kort på en kort varsel när dem hörde hur allvarlig han var.

Den första han gjorde slut med Mercedes May för hon hade blivit alldeles för gammal för honom.

Anmäl
2013-11-16 11:08 #87 av: Sims3linnea

Sedan gjorde han slut med Augusti, Mikayla, Taylor och Joline. Den som han älskade mest av alla var Lovis för hon var den ända som gjorde honom levande. Dem blev såklart arga på honom och sa åt honom att aldrig komma till dem längre eller träffa deras barn. Han blev såklart förkrossad för han ville verkligen se sina barn växa upp och bli starka.

Anmäl
2013-11-16 11:13 #88 av: Sims3linnea

Det var även dags för Quinn att fylla år och bli vuxen och hon blev en vacker ståtlig kvinna. Dem firade dagen med tårta men inget mer för hon ville inte ha ett stort kalas bara med familjen.

Anmäl
2013-11-16 11:16 #89 av: Sims3linnea

Det var nu dags för vinterfestivalen så Quinn och Ryder tog och åkte till den medans Maya stannade hemma för hon var trött och orkade inte lika mycket längre.

På festivalen träffade Ryder Lovis och visste direkt vad han skulle göra. Han gick fram till henne och gick ned på knä och friade, hon sa ja. Dem gifte sig på direkten och flyttade ihop med varandra.

Anmäl
2013-11-16 11:25 #90 av: Sims3linnea

Senare på kvällen ville Maya prata med dem om något viktigt så hon sa åt dem att sätta sig i soffan och lyssna på henne. "som ni redan vet så har jag blivit gammal och orkar inte ta hand om det här huset lika mycket och att en av er ska bli arvtagaren till det här huset, det är svårt för mig att bestämma vem så jag tycker ni ska få välja det själv." Dem kollade på varandra för att prata om vem. Maya lämnade dem ifred. Det första Ryder sa var: "Du kan få vara arvtagaren i det här huset för jag har redan gjort misstag här och vill inte påminnas om det."

"Är du säker?"

"Ja, det är jag. Jag och Lovis vet redan vart vi ska flytta och bilda en egen liten familj."

"Okej, jag stannar väldigt gärna kvar här."

Dem berättade om sitt beslut för Maya och då sa hon att hon ska flytta ifrån huset och lämna Quinn att få sitt egna liv här i huset och Ryder få sin familj i ett annat huset

Anmäl
2013-11-16 11:27 #91 av: Sims3linnea

Quinn vinkade av sin familj och såg dem åka väg, hon var glad över huset men saknade redan dem och tyckte det var tråkigt själv så hon bestämde sig för att hitta någon så fort hon orkade.

Anmäl
2013-11-16 14:50 #92 av: Sims3linnea

Nästa morgon bestämde Quinn sig för att städa ut några rum. Hon gick till Bridget´s gamla rum och sålde lite saker men behöll jukeboxen. Bakom en byrå hittade hon en intressant sak, en gammal lampa.

"Hade inte pappa gått in med lampan till rummet och låste innan han dog?" Sa hon högt för sig själv. Det satt en lapp på lampan och hon läste det,

           ...Till Quinn eller Ryder som nu borde ha tagit över

           huset. Maya vet om att någon av er kommer  att få

           lampan när en av er och Maya har lämnat huset till

           arvtagaren. En vecka innan jag dog åkte jag till en

           spådam för att ta reda på om jag kommer att vara

           med hela er uppväxt men hon såg att jag skulle dö

           men hur fick jag aldrig reda på. Jag skrev denna

           lapp för att berätta allt. Jag älskar dig och dem

           andra och hoppas du får en egen familj och någon

           att dela ditt liv med. Jag har köpt denna lampa för

           ge den till dig för att visa hur ledsen jag är att inte

           får vara med er till slutet. Jag kommer att bevaka er

           här uppe i himlen och kom gärna och hälsa på mig i

           graven. Denna lampa är inte en vanlig den är magisk

           önska dig något när du tvättar den så kommer det att

           gå i uppfyllelse. Det som finns med i lampan kommer

           att göra dig lycklig. Maya har gett en annan lapp till det

          andra barnet med en gåva till det också. Jag vet att jag

          skulle ha varit mer försiktig men ödet hade talat men jag

          lovar att jag mer en annat vill vara med er, ta hand om er

          och era barnbarn. // Pappa

Quinn läste lappen och kände hur tårarna gled ned över kinden. "Pappa finns vid min" snyftade hon. Hon saknade honom mer en annat, hon saknade även dem andra i familjen men dem levde och fanns vid hennes sida. Hon visste att snart skulle hennes Mamma dö och komma till Seth och leva lyckliga däruppe, Quinn visste att Maya saknade honom så mycket att det var tungt för henne.

Anmäl
2013-11-17 10:35 #93 av: Sims3linnea

Generation 2. Quinn Stare.

Här startar generation 2 med Quinn stare.

Mer om Quinn: Konstnärlig, hopplös romantiker, ambitiös, flörtig, snackig och familjeinriktad. Hennes dröm är att bli en lysande författare. (bemästra författare och mål kunskapen)

Anmäl
2013-11-17 10:46 #94 av: Sims3linnea

Lampan stod där på bordet helt dammig, skulle hon våga närma sig den och tvätta den? Vad finns i den? Hon höll lappen i handen och läste att lampan skulle göra henne lycklig men hur? Quinn gick fram till lampan tog upp den och gick ut. Hon ställde sig vid sidan av huset och tvättade av den med en handduk. Allt började lysa om henne, lampan glittrade och ur den kom en lila rök. "Vad händer?" Tänkte hon. När allt slutade lysa kom en blå varelse fram med Indien liknande kläder. Han dök upp ur ingenstans.

Anmäl
2013-11-17 11:22 #95 av: Sims3linnea

"Hej, Jag heter Perry Öjelfjäll och är här för att ge dig tre önskningar." Sa han. Quinn visste inte vad hon skulle säga så hon tänkte önska något, men vad? Dem gick in och Perry pratade för fullt med henne medans hon gick bredvid alldeles stum. "Du behöver inte vara rädd för mig vackra flicka, vad heter du?"Q..Q..Q..Quinn Stare." "Vackert namn, vacker namn till en vacker kvinna." Quinn blev generad och skrattade. "Vilken charmör du är." Sa hon. Hon visade runt i huset och när dem kom in till hennes rum visste hon vad hon skulle önska. Perry, jag vill önska mig något.

"Vadå?"

"Jag önskar att jag får huset fullt med barn."

"Din önskan är min lag." Önskan gick i uppfyllelse hon flög upp i luften och kände hur hon förändrades.

"Kommer jag att bli gravid nu?"

Nej, du måste hitta någon att bli kär i."

"Okej." Alla i den här staden var redan för gamla för henne och dem flesta har dött, staden kommer vara utrotad snart på annat folk om det inte flyttar hit folk.

Anmäl
2013-11-17 11:30 #96 av: Sims3linnea

Perry var jätte snäll mot Quinn dem senaste dagarna och hjälpte henne med allt dem blev riktigt bra vänner och en dag frågade han om hon ville göra något med honom och det ville hon. Dem hade det jättetrevligt den dagen och slutet av "dejten" kysste Perry Quinn på kinden och försvann sedan till sin lampa. Hela den natten drömde hon om kyssen och hon ville tänka på något annat en den kyssen. Hon kallade på Perry och kysste honom och dem hamnade i varandras armar.

Anmäl
2013-11-17 11:46 #97 av: Sims3linnea

När Quinn och Perry släppte varandra visste hon vad hon skulle önska. "Perry, jag önskar att du blev fri." När han trollade sa han att hon var tvungen att förstöra lampan, först fick hon frysa den i frysen, sen värma den i ugnen och till sist gå till katakomberna med lampan och förstöra den där. Quinn gjorde det så fort hon kunde och när han blev fri blev hon glad att få dela livet med honom. Dem båda gick hem men Perry hamnade i efterkälken och försvann och kom aldrig hem till Quinn. Hade han lurat henne? Kysste han bara henne för att bli fri? Quinn stängde in sig i sitt rum och kände att tårarna brände ned för kinderna, hon trodde att han skulle vara hennes livsglädje men vad hade hon att leva upp till nu?

Anmäl
2013-11-17 11:47 #98 av: Sims3linnea

Några dagar senare knackade det hennes rumsdörr och hon öppnade dörren, där stod han, Perry. Hon tänkte stänga igen dörren men den satt fast och han gick ned på knä och friade. "varför försvann du utan att säga något?"

"Först blev jag ihop med dig för att bli fri men sen när jag var på väg härifrån förstod jag att jag älskade dig och vill dela mitt liv med dig."

"I så fall så tackar ja:" Sedan gick dem ut och kollade på solnedgången och hade ett privat bröllop.

Anmäl
2013-11-17 11:54 #99 av: Sims3linnea

Ingen kunde vara lyckligare än dem och hade det jättebra varje minut dem spenderade tillsammans. Den här dagen kände Quinn att hon mådde dåligt och sprang upp från sängen och hann precis till toan. Kunde det vara möjligt att hon var...? Hon gick till badrumsskåpet och letade efter ett graviditets test, hon var gravid som hon hade trott. Quinn berättade för Perry och han blev överlycklig, dem skulle få skapa en familj tillsammans.

Anmäl
2013-11-25 16:24 #100 av: Sims3linnea

Dagarna passerade förbi och det närmade sig barnet/barnens födsel men det hindrade inte Quinn från att måla vackra tavlor. Hon hade börjat med att ta egna foton och måla dem efter landskap och annat från naturen hon tyckte vad fint.

Perry hade aldrig haft tanken om familj eller ens sett en familj. Han har suttit fast i lampan i dem mörkaste skogarna utan att någon hittat den eller gjort rent lampan men han var glad och nyfiken på det hela. Tillslut kommer han nog att vänja sig med allt och lära sig det viktigaste.

Anmäl
2013-11-26 15:11 #101 av: Sims3linnea

Perry hade börjat jobba inom militären och var på väg till sin första jobb dag som latrinstädare, han hade bra kunskap inom idrott och skulle nog snart bli befordrad till något bättre. Än vet han inte vilken inriktning han vill gå inom militär.

Quinn gick runt i huset när hon kände att barnet/barnen var på väg, Perry hade åkt till jobbet så hon fick ta sig till sjukhuset själv.

Allt gick snabbt födseln men det konstigaste var att när första barnet kom så kom det ett till och ett till det blev trillingar. Första barnet blev en tjej som hon döpte till Rachel, andra barnet blev en kille som hon döpte till Jake och det sista barnet blev också en tjej som hon döpte till Santana. (Döper alla simmar efter glee namn så långt det går.)

När Quinn gick ut med barnen kom Perry från sitt jobb, han hade åkt därifrån när han fick höra att Quinn var på väg till sjukhuset. Han tog med sig henne och alla barn hem och åkte sedan tillbaka till jobbet.

Anmäl
2013-11-30 21:34 #102 av: Sweetbebban

hej jätte bra tråd, men har bara en jätte viktig fråga! Hur har du fått dessa håren dom finns inte i vanliga sims, vilka expantionspaket har du kan du säga alla du har och vilket som dom håren du har finns i snälla:)))

Anmäl
2013-12-01 13:59 #103 av: Sims3linnea

Jag har årstider, drömjobb, kvällsnöjen, husdjur, universitetsliv, i rampljuset och semesterparadis. Håret som Maya och Quinn har laddade jag ned från thesims3.com tror jag och jag tror att jag köpte Ryder´s hår med simpoints och resten är nog från spelen Glad

Anmäl
2013-12-01 15:14 #104 av: Sweetbebban

okej tack tack:)

Anmäl
2013-12-01 15:15 #105 av: Sims3linnea

Det var så lite :)

Anmäl
2013-12-01 15:34 #106 av: Sims3linnea

Upp från det mjuka och varma sängen mitt i natten började bli en vana för dem, barnen ville antingen ha mat, byta blöja eller så ville dem ha uppmärksamhet. Perry som hade blivit befordrad var oftast trött när han jobbade men som tur var gjorde han bara mat till militärerna, ibland kunde dem hitta makaroner i lasagnen så han hade inte så bra rykte. Chefen visste att han var för trött nu för tiden så Perry fick diska tillsvidare.

Quinn hade länge hållit på att bemästra målarkonsten och här om dagen lyckades hon äntligen och skulle börja med att lära att bemästra författarkonsten och uppnå sin högsta önskan. Att uppnå sin högsta dröm just nu var omöjligt för dem när barnen krävde så mycket så det fick vänta tillsvidare.

Senare på kvällen fick Quinn tid att träna författarkonsten och lärde sig ett och annat knep till en lyckad bok.

Anmäl
2013-12-01 15:37 #107 av: Sims3linnea

Dagarna gick och det var dags för trillingarna att fylla år. Skulle dem slippa gå upp mitt i natten och inte ha tid för något annat? Det fick vänta med att se. Först var det dags att fira barnen.

Först ut var det Rachel.

Anmäl
2013-12-01 15:38 #108 av: Sims3linnea

Jake

Anmäl
2013-12-01 15:39 #109 av: Sims3linnea

Och till sist Santana

Anmäl
2013-12-01 15:48 #110 av: Sims3linnea

Denna morgon fick hela familjen sova ut. Perry och Quinn gick upp och satte igång med frukosten. När dem satt och åt ringde Ryder till Quinn.

- Hej Ryder, det var längesedan

- Hej, jag har något tråkigt att berätta.

- Vadå?

- Våran mamma har...............dött nyligen.

- Nej! Det kan inte vara sant.

Dem sa hej då till varandra och la på.

- Vad har hänt? undrade Perry

- Mina mamma har dött alldeles nyligen.

- Det var tråkigt att höra.

Quinn tänkte hela tiden på sin mamma när hon kollade överallt och speciellt när hon såg på dörren intill Mayas rum.

Tillslut sa hon till Perry att hon ville flytta och han förstod och höll med. Det blev ett lite mindre hus men det var fint och mysigt. Dem inredde huset på en gång.

Quinn och Perrys sovrum.

Anmäl
2013-12-01 15:49 #111 av: Sims3linnea

Barnens rum

Anmäl
2013-12-01 15:49 #112 av: Sims3linnea

köket

Anmäl
2013-12-01 15:57 #113 av: Sims3linnea

Badrummet

Anmäl
2013-12-01 15:58 #114 av: Sims3linnea

Första delen av hallen och allrummet

Anmäl
2013-12-01 16:00 #115 av: Sims3linnea

Andra delen

Anmäl
2013-12-02 15:20 #116 av: nathaliejill

Börjar gå bra har läst allt på 2 dagar jag älskar det din fantasi att skapa av är fantastiskt en bra berättelse med mycket bilder älskar det om du vill kan jag rekomendera det till mystiktjejen vet hur man kontaktar henne och hennes blogg är jättepopulär!

Anmäl
2013-12-02 16:33 #117 av: Moaa00

Super bra! Fortsätt!!:)

Anmäl
2013-12-02 17:49 #118 av: Sims3linnea

#116 och #117 Tack, vad glad jag blir och det är jätteroligt att ni läser Hjärta

Anmäl
2013-12-02 17:51 #119 av: Moaa00

När kommer nästa inlägg?:)

Anmäl
2013-12-02 20:08 #120 av: Sims3linnea

Huset på utsidan.

Anmäl
2013-12-02 20:15 #121 av: Sims3linnea

Både Quinn och Perry var nöjda över det nya huset och satte igång med olika sysslor. Quinn började med att lära Santana att gå på pottan.

Senare på dagen när Perry hade åkt på jobbet gick hon ut för att kratta. Bakom buskarna hittade hon något guldliknande som låg halvt under jorden, vad kunde det vara? Hon gick närmare och drog upp den, det var en andelampa. Ännu en lampa vad kunde finnas i den, önskningar? Hon tog in lampan så ingen skulle se och tvättade av den, ut från den kom en ande men den här gången var det en tjej. Vad hon skulle önska nu visste hon inte och tänkte ta det lugnt med önskningarna. Hon undrade om Perry skulle bli glad när han fick se någon från hans sort.

Anmäl
2013-12-03 09:22 #122 av: nathaliejill

#118 vadå och?

Anmäl
2013-12-03 15:12 #123 av: Sims3linnea

menade du och mellan #116 och 117?

Anmäl
2013-12-03 20:12 #124 av: nathaliejill

#123 ok

Anmäl
2013-12-07 09:00 #125 av: Sims3linnea

Några timmar senare kom Perry hem och såg anden stå där i köket, äntligen fick han se någon från hans sort, vem kunde den där vackra tjejen vara?

Quinn kom ut från barnrummet och presenterade Perry för anden, hennes namn var Sabina. Hon såg på Perry och visste att han blev glad, han hade alltid velat träffat någon.

Anmäl
2013-12-08 18:52 #126 av: Sims3linnea

Denna morgon vaknade dem och Quinn mådde illa lika dant som sist hon fick barn, kanske var det möjligt att dem skulle få mer till familjen. Hon gick till badrummet och kollade med graviditetstestet, dem skulle bli en större familj. Hon blev överlycklig och sprang direkt till Perry och berättade nyheten, han blev också glad.

Quinn åt frukost och gjorde sig i ordning och satt genast igång med att lära barnen att gå på pottan.

Anmäl
2013-12-08 19:30 #127 av: Sims3linnea

Dagarna kom och gick och Quinn började lära barnen att gå, sakta gick det men ändå tog det inte så lång tid. Santana lärde sig snabbast av trillingarna. Barnet/barnen började närma sig födseln.

Anmäl
2013-12-14 10:31 #128 av: Sims3linnea

Quinn höll på som vanligt med  sysslorna medans Perry pratade med Sabina om deras hemplanet.

Helt plötsligt hände Quinn att barnet var på väg, hon skrek till Perry att ta hand om barnen medans hon åkte till sjukhuset. Quinn åkte iväg så snabbt hon kunde för att hinna dit i tid.

Perry hade annat för sig än att passa barnen så han ringde en barnvakt. Han tänkte befria Sabina från lampan, det var nånting med henne som gjorde att han blev tvungen att befria henne.

Han kylde ner och värmde upp lampan sen tog han den till katakomberna. Efter att han hade gjort allt det släppte han ut henne och hon blev befriad. Dem gick in i kyrkan och han slog armarna om henne och kysste henne en lång stund.

Anmäl
2013-12-14 10:59 #129 av: Sims3linnea

När Quinn kom ut från sjukhuset följde det inte bara med ett barn utan två stycken, nu hade hon den familjen hon alltid har velat haft, en stor familj. Hon bestämde sig för att ta en promenad hem med barnen och gick förbi kyrkan. När hon kollade in genom fönstret såg hon Perry Kyssa Sabina. Hon ställde sig bakom ett träd och såg dem gå ut och tog en taxi hem. Quinn gjorde samma sak och ringde efter en taxi, som tur var den i närheten så hon snabbt kunde komma hem.

När hon kom hem sprang hon till Perry och skällde ut honom och gjorde slut, han blev även utkastad och skulle aldrig få komma tillbaka så länge som hon levde.

Perry och Sabina flyttade ut tillsammans och försvann.

Quinn byggde på en till våning till huset. Det fanns fem barn och dem kunde inte dela på ett litet rum tillsammans. Hon hade inte råd att inreda fullt ut men några sängar, rum, tapeter, golv, tak, sängbord och lampor med mera.

Anmäl
2013-12-14 11:00 #130 av: Sims3linnea

Båda barnen blev blåa efter pappan.

Finn.

Anmäl
2013-12-14 11:00 #131 av: Sims3linnea

Noah.

Anmäl
2013-12-14 11:03 #132 av: Sims3linnea

Några dagar senare var det dags för trillingarna att fylla år. Quinn var såklart stolta över dem. Barnen skulle även få börja skolan för första gången.

Rachel.

Anmäl
2013-12-14 11:03 #133 av: Sims3linnea

Santana.

Anmäl
2013-12-14 11:04 #134 av: Sims3linnea

Till sist Jake.

Anmäl
2013-12-14 11:05 #135 av: Sims3linnea

Lite av flickornas rum.

Anmäl
2013-12-14 11:06 #136 av: Sims3linnea

Lite av Jake´s rum

Anmäl
2013-12-21 11:26 #137 av: Sims3linnea

Idag ska jag julbaka, städa mitt rum och lite annat med ska försöka spela på denna legacy och lägga ut lite mer inlägg :)

Anmäl
2013-12-21 12:40 #138 av: Sims3linnea

Efter allt som hade hänt bestämde sig Quinn för att förnya sig, fixa ny klädstil och hårstil. Hon färgade håret brunt och ändrade till en ny sorts sminkning.

Anmäl
2013-12-21 12:42 #139 av: Sims3linnea

Hon ändrade även vardags, traditionella, sov, tränings och utekläderna.

Anmäl
2013-12-26 13:17 #140 av: Simslish

bääst!!

Anmäl
2013-12-26 18:02 #141 av: Sims3linnea

#140 Tack Hjärta

Anmäl
2013-12-26 18:47 #142 av: nathaliejill

Det går ju riktigt bra nu! Dröjer väl inte länge tills generation 3 också kommer!Glad

Anmäl
2013-12-26 19:41 #143 av: Sims3linnea

Precis, den kommer nog att komma om ett tag. Jag måste bara börja spela och fortsätta på familjen.

Anmäl
2013-12-27 13:59 #144 av: nathaliejill

Mm

Anmäl
2013-12-31 11:02 #145 av: Sims3linnea

Första dan som barn gick trillingarna till lekparken som var nära deras hus. Det fanns, gungor, rutschkanor, klätterställning och lite andra roliga saker. Rachel, Santana och Ryder hade aldrig haft så roligt som dem hade nu.

Anmäl
2013-12-31 11:07 #146 av: Sims3linnea

Quinn som nyss hade gjort slut med Perry var inte den gladaste simmen i familjen. Hon orkade inte göra något så huset såg ut som en soptipp. Hon mådde även för dåligt för att laga duschen, två handfat och toan när det låg vatten överallt.

Anmäl
2013-12-31 11:13 #147 av: Sims3linnea

Det enda sättet för att huset skulle bli finare var att ringa en rörmokare. Hon skulle komma om en timme och laga duschen.

Efter en timme kom hon och lagade duschen och även ena handfatet utan extra betalt. Hon förstod att Quinn inte mådde bra.

- Hur mår du, Quinn?

- Min man var otrogen och jag slängde ut honom ur huset.

Aah......Då förstår jag. Börja nätdejta för om du hittar någon kan du släppa din x-man och gå vidare.

- Tack för tipset men jag vet inte om jag klarar en romans till.

-Jag förstår. Men tänk på det

- Det ska jag. Hej då!

-Hej då!

Anmäl
2013-12-31 11:17 #148 av: Sims3linnea

Trillingarna började frysa och gick hem.

När dem klev in genom dörren hörde dem att bara kökshandfatet var trasigt men det låg fortfarande vatten på golvet och toan var bara en stor gegga. Santana önskade att allt blev rent i huset. Det kom gnistrande strålar från henne ena minuten och den andra minuten var huset fläckfritt. Hon hade ärvt ande magi från hennes pappa.

Anmäl
2013-12-31 11:22 #149 av: Sims3linnea

Dagen dem alla har väntat på har kommit. Det var dags för tvillingarna att fylla år, Finn och Noah. Dagen firades med tårta och även dem tog sin första tårtbit. Nu var det dags för Quinn att lära dem gå, prata och gå på pottan. 

Finn

Anmäl
2013-12-31 11:23 #150 av: Sims3linnea

Noah.

Anmäl
2013-12-31 12:35 #151 av: Sims3linnea

Quinn behövde ha någon som förstår henne. Hon bestämde sig för att åka till graven där hennes mamma och pappa ligger.

När hon var där letade hon efter graven. Hon gick fram till graven och började prata utan stopp.

- Mamma och pappa jag vet att ni inte kan höra mig just nu men jag saknar er så himla mycket. Jag har haft otur den senaste tiden när Perry var otrogen och sånt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag önskar att ni kunde prata med mig just nu och säga vad jag ska göra. Jag vet att jag är en vuxen kvinna men jag är fortfarande ert barn och behöver hjälp. Jag är ensam och har fem barn och vet inte vad jag ska ta mig till. Tiden räcker inte och jag måste börja jobba samtidigt som jag skriver böcker och målar. Jag behöver pengar för barnen har inga färdiga rum. Framförallt vill jag säga att jag saknar er mer en allt annat och vill ha er hos mig om det någonsin skulle gå....................

Quinn stod kvar länge på graven och började tänka på att barnvakten är hos dem och det kostar lite grann per timme. Hon åkte hemåt till barnen.

Anmäl
2013-12-31 12:38 #152 av: Sims3linnea

Quinn mådde mycket bättre nu när det hade gått en tid sen hon gjorde slut med Perry och slängde ut honom. Hon tog tag i röran hemma och fixade handfatet och gjorde riktig frukost till familjen. Snart var det festivaldagen och det var nog dags att fira något med familjen, släkt och vänner.

Anmäl
2013-12-31 12:42 #153 av: Sims3linnea

Quinn tänkte att det skulle vara lika bra att testa rörmokaren tips och började nätdejta. Hon hittade någon som kunde passa henne och han heter Holden. Han var något för henne och tänkte hålla ögonen öppna efter honom.

Barnen skulle iväg på sin första skoldag men dem verkade inte så roade att gå in i bussen och iväg till plugget.

Anmäl
2013-12-31 12:45 #154 av: Sims3linnea

Idag var det snöflingedagen (eller vad den högtiden heter) och Quinn bjöd hem några för att fira med lite klappar. Det skulle vara kul för barnen och även Quinn för Holden skulle komma dit och fira med dem.

När alla hade kommit la dem klapparna i hög och började öppan tillsammans. Barnen tyckte det var jätteroligt så när alla hade öppnat fanns det några var och dem öppnade dem.

Anmäl
2013-12-31 12:46 #155 av: Sims3linnea

Quinn tyckte det också var roligt att öppna. Hon fick ett staffli och blev väldigt glad även om hon redan har ett som är bra.

Anmäl
2013-12-31 12:47 #156 av: Sims3linnea

Quinn gick fram till Holden och fråga om han vill dansa och det ville han mer en gärna. Båda hade det jätteroligt tillsammans och pratade om gemensamma saker.

Anmäl
2013-12-31 12:50 #157 av: Sims3linnea

Innan han skulle gå gav Quinn Holden en kyss och sa:

- tack för en rolig fest med dig. Det var väldigt roligt att dansa.

- Tack själv! Har aldrig haft det så roligt.

-Vi ses väl någon gång?

- Såklart vi gör. Hej då!

- Hej då!

Han gick och Quinn var lycklig för nu har hon kommit över Perry.

Anmäl
2014-01-01 14:45 #158 av: Sims3linnea

Quinn sökte efter något köks jobb men hittade inget. Hon hade börjat intressera sig i matlagning och ville gärna jobba med det medans hon målade och skrev böcker.

Anmäl
2014-01-01 14:48 #159 av: Sims3linnea

Idag hade Quinn väldigt mycket tid och satt sig ner för att skriva en roman. Samtidigt som hon skrev kom hon på vad allt skulle handla om. Lite övernaturliga varelser och en romans. Hon lärde sig även medans hon skrev.

Anmäl
2014-01-01 14:51 #160 av: Sims3linnea

Det var även dags för barnen att fylla år och bli tonåringar. Quinn var väldigt stolt men förstod att dagen om att välja en arvinge snart skulle komma och det hade hon väldigt svårt för.

Dem firade dagen med tårta och lite roliga lekar. Barnen hade den bästa födelsedagen dem någonsin hade fått. Dem fick kläder i present och var väldigt nöjd över det.

(här blåser dem ut tårtan och bild på hur dem ser ut kommer sen.)

Anmäl
2014-01-07 14:11 #161 av: Sims3linnea

Santana som tonåring!

Anmäl
2014-01-07 14:12 #162 av: Sims3linnea

Dem andra två ville inte fastna på bild med dem kommer att visas någon gång, hoppas jag.

Anmäl
2014-01-07 14:16 #163 av: Sims3linnea

Quinn började träffa Holden ett par gånger och tillslut blev dem ihop. Dem hade gått ut på många dejter och hon visste att han var den rätta.

Anmäl
2014-01-07 14:24 #164 av: Sims3linnea

Quinn hade åkt till en restaurang och sökt jobbet och hon fick det utan tvekan. Hemma jobbade hon för fullt i huset och lagade mat, under tiden lärde hon sig färdigheter i matlagning som behövdes när hon jobbade. Quinn började känna sig dålig och sprang till toan. Hon han precis innan och spydde. Kunde det möjligtvis vara att hon var gravid igen? Hon kollade med ett test och det visade positivt. Hon skulle få ett till antagligen med Holden. Hon ringde upp honom och berättade om nyheten och även han blev glad.

Anmäl
2014-01-07 14:26 #165 av: Sims3linnea

Dagarna hade gått fort och det var dags för trillingarna Noah och Finn att fylla år. Dagen firades med presenter, tårta och god mat som Quinn hade lagat.

Anmäl
2014-01-07 14:28 #166 av: Sims3linnea

Noah var den ända som fastnade på bild. Nånting säger mig att dem här barnen inte gillar att bli fotade. Gapskrattar

Anmäl
2014-01-07 14:30 #167 av: Sims3linnea

Barnen var väldigt duktiga med läxorna, dem gjorde så fort barnen kom hem. Duktiga i skolan var dem också och det var Quinn väldigt stolt över.

Anmäl
2014-01-07 14:34 #168 av: Sims3linnea

Även fast Quinn var gravid fortsatte hon att träna upp matlagningen. Hon tyckte det var väldigt roligt och kunde inte sluta med det. Dessutom var det bra för barnen att bara komma hem och värma på nyttig hemlagad mat.

Anmäl
2014-01-07 14:40 #169 av: Sims3linnea

Quinn ringde efter Holden och bad honom att komma och hälsa på henne. Han ville det väldigt gärna och åkte till dem direkt. Han ville också veta hur länge det var kvar tills barnet var på väg. Quinn svarade att den kan kommer snart, vilket hon hade rätt i. Dem gick in i huset och åt en god middag. När hon gick till sovrummet för att bädda lite snabbt kände hon hur barnet var på väg. Hon sa åt Holden att stanna kvar och säga till barnen varför hon åkte iväg.

Det tog hela dan för barnet att komma. Men när det tillslut kom ut visades sig att det blev en flicka. Hon döptes till Bree. Quinn och Bree fick åka hem samma dag och det var hon väldigt glad över för hon ville visa sin familj och Holden det nya tillskottet i familjen.

Anmäl
2014-01-07 14:42 #170 av: Sims3linnea

Dagen efter barnets födelse fyllde Quinn år och blev vuxen. Holden fyllde år samma dag och blev vuxen han med.

Anmäl
2014-01-07 14:45 #171 av: Sims3linnea

Quinn ringde Holden samma dag och frågade honom om en dejt i parken. Det var trots allt vårfestivalen. Dem åkte rullskridskor tillsammans och hade jätteroligt även när dem ramlade. Efter det roliga gick dem till den lilla dammen som fanns där. Quinn bestämde sig för att det var dags och fria till honom nu när dem hade fått ett barn. Hon gick ned på knä och frågade. Han sa ja.

Anmäl
2014-01-11 11:24 #172 av: Sims3linnea

Holden och Quinn bestämde sig för att gifta sig på en gång. När dem började med ceremonin började det att regna men dem fortsatte. När dem hade gift sig åkte dem hem till familjen och berättade den stora nyheten. Barnen blev såklart glad för deras skull och hoppades att det skulle gå bättre än sist.

Anmäl
2014-01-11 11:31 #173 av: Sims3linnea

Några dagar senare var Santana och Jake var ute och träna. Jake blev trött innan Santana och sprang hem och duschade medans hon fortsatte. Tiden gick och det blev mörkare och mörkare, klockan började närma sig midnatt då polisen kom och hämtade upp henne. Dem sa åt henne att sätta sig i bilen så dem kunde köra hem henne.

Väl hemma hörda Quinn polisbilen och sprang ut, ur den steg Santana. Polisen sa att hon var ute så sent så dem plockade upp henne vid vägen. Hon tackade dem. När polisbilen var borta började Quinn att skälla på Santana.

- Du får inte vara ute så sen!

- Ledsen mamma men jag tränade och glömde bort tiden.

- Skynda dig in och duscha och lägg dig.

-Jaja.

-Lova mig att det aldrig händer igen! Okej?

- Jaja, mamma.

-Bra. Såja skynda dig in nu.

Anmäl
2014-01-11 11:35 #174 av: Sims3linnea

Dagarna hade gått väldigt snabbt och det var dags för trillingarna Jake, Santana och Rachel att fylla år till ungdomar.

Anmäl
2014-01-11 11:39 #175 av: Sims3linnea

Alla tre hade sökt till polisjobb. Santana och Jake ville bli internationella superspioner och Rachel ville bli en DNA-Detektor (eller vad det heter) Santana och Rachel satte sig ned vid schack bordet för att lära sig logik.

(Det är även bild på hur dem ser ut.

Anmäl
2014-01-11 11:44 #176 av: Sims3linnea

På kvällen gick Quinn ut för att hämta räkningar när det tog tid och hon aldrig kom in. Vad hade hänt? undrade dem alla. Holden sprang ut och såg ett sken och Quinn flög upp i det. Han kollade längre upp och där flög ett rymdskepp som var på väg bort med Quinn.

Några timmar senare om Quinn tillbaka men hon mindes inte vad  som hade hänt där uppe vara att hon hade varit där. Hela familjen hade varit väldigt nervösa men blev glad att kom tillbaka.

Anmäl
2014-01-11 11:48 #177 av: Sims3linnea

Dagen efter kom en universitetsmaskot till deras hus och hälsade på. I den dräkten var Tasha Sätherberg. Hon och Santana blev kär i varandra och började prata. Efter ett tag började dem att flörta och Santana fick sin första kyss. Var hon hennes framtida partner? Santana hoppades på det för under dräkten var hon en väldigt vacker tjej. Efter den kyssen blev dem ihop.

Anmäl
2014-01-11 11:52 #178 av: Sims3linnea

Dagarna hade gått fort och det var dags för lilla Bree att fylla år.

Anmäl
2014-01-11 11:59 #179 av: Sims3linnea

Rachel åkte till parken för att försöka hitta någon som kunde bli hennes kärlek. Hon hittade någon som hette Arold som var väldigt snäll mot henne och dem pratade hela dagen som tillslut blev en dejt. 

Anmäl
2014-01-11 12:04 #180 av: Sims3linnea

Det var även dags för Tvillingarna Noah och Finn att fylla tonåringar.

Som tonåringar lyckades dem inte så bra i skolan som sina syskon så dem hade bara G (godkänt) men det var mycket bättre än om dem skulle ha IG. (Icke godkänt)

(Hittade ingen bild på dem. Dem verkat inte gilla att bli fotad så mycket.)

Anmäl
2014-01-11 12:07 #181 av: Sims3linnea

Rachel som hade dejtat Arold väldigt länge och bestämde för att ta tag allt i sina egna händer och fira till honom.

Anmäl
2014-01-11 12:11 #182 av: Sims3linnea

Santana tänkte samma sak och ringde till Tasha och bjöd hem henne. När hon kom gick Santana ner på knä och friade. Hon ville det såklart. Dem bestämde sig för att ha ett privat bröllop på en gång.

Anmäl
2014-01-11 12:16 #183 av: Sims3linnea

Santana och Tasha var väldigt lyckliga och besetämde sig för att adoptera ett barn sen flytta till ett eget hus. Santana ringde dit och de sa att dem kommer om en timme med en liten bebis.

Efter en timme kom dem och gav dem barnet. Santana och Tasha döpte barnet till Stephanie (Fast i spelet glömde jag T:et så det blev Sephanie)

Anmäl
2014-01-11 12:18 #184 av: Sims3linnea

Jake som var hemligt kär i Tasha orkade inte se hon och hans vara gifta och ha ett barn tillsammans så han ringde fastighetsservicen och flyttade ut.

Anmäl
2014-01-11 12:22 #185 av: Sims3linnea

Rachel bjöd ut Arold till parken på en dejt. Hon hade tänkt att dem kunde gifta sig där.

Hon åkte dit och träffade honom. De pratade ett tag och tillslut frågade Rachel om han ville ha ett privat bröllop med henne nu så han kunde flytta in till henne och dem kunde flytta ut efter ett tag till ett eget hus. Han ville det och gifte sig.

Anmäl
2014-01-11 12:25 #186 av: Sims3linnea

Efter bröllopet var det dags för Arold att fylla år och bli gammal. (hade jag vetat det hade dem inte blivit ihop Gapskrattar)

Anmäl
2014-01-13 18:55 #187 av: nathaliejill

#186

Det har hänt mig också en gång!

Anmäl
2014-01-15 19:57 #188 av: Sims3linnea

#187 Det är väldigt jobbigt när det visas att dem blir gamla samma dag eller någon dag efter. (speciellt när man har kommit på en historia som dem två ska ha tillsammans SkämtarGapskrattar)

Anmäl
2014-01-18 09:31 #189 av: Sims3linnea

Arold och Rachel åkte hem till sig själv och berättade den stora nyheten för familjen. Dem tyckte nog att det var konstigt att hon hade gift sig med någon som var mycket äldre än henne, men kärlek är kärlek.

Några dagar senare sprang Rachel till toan, hon hann precis innan och kräktes. Vad kunde detta vara? Hon satt och fundera länge på vad det berodde på när hon kom att det kanske var dags att kolla med ett graviditetstest. Den visade positiv. Hon sprang till Arold och väckte honom för att berätta om den goda nyheten. Arold blev även lycklig men ändå sa var han inte det. Vad det kunde bero på visste hon inte.

Anmäl
2014-01-18 09:36 #190 av: Sims3linnea

Nästa dag var det dags för Bree att fylla år till barn. Dem firade med tårta och sen var det dags för henne att åka på sin första dag i skolan.

När hon kom hem satt hon sig ute med läxorna. Rachel gick dit och hjälpte henne.

Anmäl
2014-01-18 09:40 #191 av: Sims3linnea

Senare på kvällen bestämde sig Santana och Tasha för att flytta ut och köpa ett hus och starta sina liv. Dem hittade ett hus som kostade väldigt bra så dem flyttade dit. Familjen sa hej då och önskade lycka till till Santana och Tasha.

Anmäl
2014-01-18 09:41 #192 av: Sims3linnea

Några dagar senare var det dags för tvillingarna att fylla år till ungdom. Dem firade dagen med presenter och tårta.

Anmäl
2014-01-18 09:47 #193 av: Sims3linnea

Finn.

Anmäl
2014-01-21 10:18 #194 av: XmystiqueX

Följeeeer c:

Anmäl
2014-01-21 15:45 #195 av: Sims3linnea

#194 Tack :)

Anmäl
2014-01-22 10:09 #196 av: nathaliejill

Längtar till nästa inlägg

Anmäl
2014-01-22 19:14 #197 av: Sims3linnea

#196 Nya inlägg kommer att komma så fort jag har lust och tid för att spela. Det  är läxor, prov, träningar, tävlingen och annat som står i vägen för sims.

Anmäl
2014-02-10 15:02 #198 av: nathaliejill

Hur går det egentligen med hushållet du har inte uppdaterat på ett tag!:/

Anmäl
2014-02-10 18:41 #199 av: Sims3linnea

#198 Jag ska uppdatera snart för jag har haft annat att göra. 

Anmäl
2014-02-14 10:27 #200 av: Sims3linnea

En morgon när Rachel vaknade var Arold helt förvunnen han fanns inte kvar där och alla hans saker var borta. Hon frågade om någon visste men ingen hade sett honom sen igår kväll. Dem hade bara hört en bil åka ut från tomten men de var för trötta för att kolla vad det var.

Anmäl
2014-02-14 14:15 #201 av: nathaliejill

Oj! Äntligen börjar det hända saker, var nästan en månad sedan du uppdaterade

Anmäl
2014-02-16 17:10 #202 av: Sims3linnea

Stämningen mellan Bree och Noah var inte det bästa, utan vidare började han skälla på henne. Quinn märkte stämningen och upptäckte när hon kollade ut genom fönstret. Hon ropade på honom och började skälla på honom för att han är taskig mot sin lillasyster.

Noah blev sur och bestämde sig för flytta därifrån och med honom följde Finn. Dem åkte samma kväll och sa bara hej då inget annat. Både Noah och Finn ville bli skurkar så dem var inte populär i familjen.

Anmäl
2014-02-16 17:15 #203 av: Sims3linnea

Nu när alla hade flyttat tänkte Rachel på att flytta hon med innan barnet skulle komma.

Anmäl
2014-02-16 17:17 #204 av: Sims3linnea

Välkommen till generation 3 av legacy Stare.

Hon flyttade till det ända huset hon hade råd med. Det blev inte så mycket pengar över till inredning men tillräckligt för att leva.

Anmäl
2014-02-16 17:18 #205 av: Sims3linnea

Bild ovanför på alla rum.

Anmäl
2014-02-16 17:20 #206 av: Sims3linnea

köket.

Anmäl
2014-02-16 17:22 #207 av: Sims3linnea

Sängen var inte den skönaste när hon var gravid men fick duga tillsvidare. Varje dag fick hon lite ersättning från sitt jobb så hon kunde fixa till huset med men just nu ville hon spara allt.

Anmäl
2014-02-16 17:24 #208 av: Sims3linnea

Rachel bestämde sig för att åka till biblioteket för att läsa om logik. Hon behövde vara förberedd när hon skulle börja jobba igen.

Anmäl
2014-02-16 17:29 #209 av: Sims3linnea

på vägen hem mötte hon Arold, svikaren som lämnade henne. Hon gick dit och sa:

- Varför lämnade du mig mitt i natten utan att säga något.

- Jag kunde inte klara av pressen med att få ett barn med en ung kvinna.

- Men du kunde ha sagt något åtminstone.

- Du var så glad och jag ville inte göra dig ledsen.

- Allt blev värre för du stack bara.

- Jag är ledsen.

- Jag är ledsen det är över. Jag vill inte vara gift med någon som jag inte kan lita på.

Rachel gick hem rasande.

Anmäl
2014-02-16 17:34 #210 av: Sims3linnea

Dagen efter åkte Rachel in till sjukhuset och födde sitt barn, det blev en flicka. Hon döpte sitt nya barn till Brittany.

Anmäl
2014-02-16 17:35 #211 av: Sims3linnea

Rachel bestämde sig för att ändra hårstil och klädstil.

Anmäl
2014-02-16 17:36 #212 av: Sims3linnea

Klädstilen.

Anmäl
2014-02-16 17:38 #213 av: Sims3linnea

Rachel hade tjänat in väldigt mycket pengar nu och började att inreda lite av huset.

Anmäl
2014-02-16 17:39 #214 av: Sims3linnea

Tiden hade gått så snabbt så nu blev det dags för lilla Brittany att fylla år och bli ett småbarn.

Anmäl
2014-02-16 17:40 #215 av: Sims3linnea

Bild på Brittany.

Anmäl
2014-02-16 22:16 #216 av: nathaliejill

Ser bra ut!

Anmäl
2014-02-19 21:19 #217 av: Sims3linnea

Vill verkligen spela sims och uppdatera i tråden men jag kommer inte att kunna det för ens nästa vecka (om jag har tur) för imorgon har jag träning och kommer hem 4 från skolan och åker på träning 18:00. (under dem där 2 timmarna måste jag äta middag, byta om, packa mm) På fredag kommer jag hem 16:00 och ska iväg till skidstadion klockan där jag tränar 18:00 och plocka upp grejer som ska med på tävlingarna i helgen. Jag tror jag kommer hem sent på söndag och sen är det skola dagen efter. Om jag har tur kanske jag hinner spela sims på söndag kväll men det är inte säkert. PS har läxor inför redovisningar och prov och vanliga läxor att göra också. Så ser min vecka ut och som vanligt är det ganska fullt upp. Eftersom jag har prov och redovisningar som jag ska träna på nästa vecka så vi får se när jag kan spela, möjligtvis på sportlovet som börjar den 28:onde. :(

Önska mig lycka till på tävlingarna. :) <3

Anmäl
2014-02-21 17:02 #218 av: Sims3linnea

Spelet ville inte spara sig när jag gjorde första stilen men här kommer en ny stil på henne.

Ansikte/Hår.

Anmäl
2014-02-21 17:03 #219 av: Sims3linnea

Klädstilen.

Anmäl
2014-02-21 17:04 #220 av: Sims3linnea

Idag hade det blivit höstfestival och Rachel gick dit för att umgås med människor. Istället för att prata plockade hon blommor och fick betalt när hon sålde dem.

Anmäl
2014-02-21 17:06 #221 av: Sims3linnea

Senare ringde det på Rachels mobil, hon svarade och det var hennes mamma som skulle ha halloween fest och ville att hon Rachel skulle komma.

När hon väl kom dit och hade bytt om till sin dräkt var hon bara där i 10 min sen åkte hon till en festival istället.

Anmäl
2014-02-21 17:08 #222 av: Sims3linnea

På festivalen hittade hon en kille som var trollkonstnär, han var inte den bästa men gjorde ett intryck på Rachel. Efter showen pratade dem väldigt länge och det visades sig att dem hade några lika egenskaper. Under tiden dem pratade blev det bara mer romantiskt och tillslut blev dem ihop.

Anmäl
2014-02-21 18:48 #223 av: nathaliejill

Uh, kärlek i luften!

Anmäl
2014-02-26 19:38 #224 av: Sims3linnea

Efter et tag hade Rachel och Cornelis träffats så många gånger att dem bestämde sig för att gifta sig.

Kanske inte det finaste att gifta sig inne på toaletten.

Anmäl
2014-02-26 19:39 #225 av: Sims3linnea

Cornelis hade även flyttat in i huset så jag passade på att ändra hans stil.

Anmäl
2014-02-26 19:41 #226 av: Sims3linnea

Nu när Cornelis flyttade in följde det även med pengar så dem kunde renovera i huset. Först ut blev köket och en matplats.

Anmäl
2014-02-26 19:43 #227 av: Sims3linnea

Matplatsen.

Anmäl
2014-02-26 19:46 #228 av: Sims3linnea

Det var snart dags för Brittany att fylla år så Rachel lärde henne att gå.

Anmäl
2014-02-26 19:48 #229 av: Sims3linnea

Det var romantik i huset dag ut och dag in för Rachel och Cornelis.

Anmäl
2014-02-26 19:51 #230 av: Sims3linnea

Några dagar efter bröllopet började Rachel känna sig dålig och sprang till toan. Hon hann dit innan hon kräktes. Kanske det berodde samma som förra gången innan hon flyttade från sin familj? Hon kollade genast upp det och det visades sig att hon var gravid.

Anmäl
2014-02-26 19:53 #231 av: Sims3linnea

Cornelis ägnade många timmar för att lära Brittany att gå på potta men hon lärde sig tillslut.

Anmäl
2014-02-26 20:02 #232 av: Sims3linnea

Han lärde även henne att prata.

Anmäl
2014-02-26 20:04 #233 av: Sims3linnea

Rachel var väldigt lycklig över att få fler barn. Hon tänkte på framtiden med sitt nya barn varje gång hon klev upp ur sängen.

Anmäl
2014-02-26 20:06 #234 av: Sims3linnea

För att distrahera hennes längtan efter barn läste hon böcker. Fast det gick inte så bra att bli distraherad eftersom hon läste böcker om gravida mammor och barnfödsel.

Anmäl
2014-03-02 10:20 #235 av: Sims3linnea

Det var även dags för Brittany att fylla år till barn.

Anmäl
2014-03-02 10:24 #236 av: Sims3linnea

Brittany ville ha en hund i födelsedagspresent så då ringde Rachel till adoptions byrån och adopterade en liten hundvalp som fick namnet Daydream.

Brittany blev överlycklig när hon hörde nyheten och sprang ut och hämtade valpen när den kom.

Anmäl
2014-03-02 10:30 #237 av: Sims3linnea

Det första lilla Daydream gjorde när hon kom var att demolera en tidning. Hon har egenskapen destruktiv.

Anmäl
2014-03-02 10:32 #238 av: Sims3linnea

Några dagar efter kom ännu en glad nyhet. Lilla Katherine föddes till familjen.

Anmäl
2014-03-02 10:34 #239 av: Sims3linnea

Brittany lekte och lekte med valpen hela tiden när hon inte gick i skolan. Hon hade redan gått sin första dag i skolan och tyckte det var roligt att träffa nya vänner.

Anmäl
2014-03-02 10:36 #240 av: Sims3linnea

dragkamp var väldigt populärt mellan dem två. Kemin mellan Daydream och Brittany var perfekt.

Anmäl
2014-03-02 10:37 #241 av: Sims3linnea

Awwww......Valpen är SÅ bedårande. Kär

Anmäl
2014-03-02 10:38 #242 av: Sims3linnea

Hon springer så gulligt KärSkrattar

Anmäl
2014-03-02 10:41 #243 av: Sims3linnea

Ännu en gång så är Rachel gravid. Hur många blir det den är gången? Familjen är lyckligare än någonsin. Hoppas det håller sig, eller? Djävlas

Anmäl
2014-03-02 10:42 #244 av: Sims3linnea

Under tiden läser Rachel böcker. Intresset för böcker kom när hon läste graviditetsböcker.

Anmäl
2014-03-02 10:44 #245 av: Sims3linnea

Tiden hade gått så fort, det var redan dags för Katherine att fylla år till småbarn.

Anmäl
2014-03-02 10:45 #246 av: Sims3linnea

Katherine började redan att unna sig med leksakerna i lådan.

Anmäl
2014-03-02 10:47 #247 av: Sims3linnea

Rachel längtade mer än någonsin efter det nya barnet. Hon hoppades på mer än något annat att det skulle bli en kille.

Anmäl
2014-03-02 10:48 #248 av: Sims3linnea

Daydream du gör det inte bättre av att leka i vattnet. Det bli bara värre.

Anmäl
2014-03-02 10:50 #249 av: Sims3linnea

Rachel ägnade lite av din tid för att träna Katherine gå på pottan

Anmäl
2014-03-02 10:51 #250 av: Sims3linnea

Hela familjen bestämde sig för att adoptera en ny hund. Det fanns bara en för  tillfället. En vuxen hund som dem döpte till Mud-Bud (från buddies filmerna)

Anmäl
2014-03-02 10:53 #251 av: Sims3linnea

Mud-Bud och Daydream blev genast vänner och började leka så fort han in genom dörren.

Anmäl
2014-03-02 10:55 #252 av: Sims3linnea

Magen växte på Rachel och hon fortsatte läsa böcker dag ut och dag in.

Anmäl
2014-03-16 15:57 #253 av: Sims3linnea

När jag kommer hem ikväll från mormor ska jag skriva några inlägg och sen fortsätta spela.

Det har gått trögt att spela och skriva i den här legacyn för den vill inte spara sig. Det går att spara men det kan jag bara göra någon enstaka gång.

Anmäl
2014-03-18 16:59 #254 av: Sims3linnea

Denna morgon fick Cornelis åka ut och fixa gig för att tjäna pengar. Rachel ville inreda huset till hennes barn så dem skulle få ett bättre och större hus att leva i.

Cornelis åkte till parken, olika café och arenor att få gig på. Han fick väldigt många gig och ett var senare på kvällen.

Klockan var 19:30 och föreställningen skulle börja. Han gjorde ganska många missar men publiken kanske inte märkte det. Några trix var lysande så dem jublade högt. Föreställningen började mot sitt slut och han fick 7.100 kronor och åkte hem för att berätta för sin familj.

När han kom hem fick han ytterligare 2.000 kronor för veckolönen.

Anmäl
2014-03-18 17:01 #255 av: Sims3linnea

Egentligen var han urdålig på dem flesta trixen men ibland lyckades han. Gapskrattar

Anmäl
2014-03-18 17:01 #256 av: Sims3linnea

En till bild på honom.

Anmäl
2014-03-18 17:03 #257 av: Sims3linnea

På dagarna när Brittany inte gick i skolan eller gjorde läxorna var hon ute i snön och byggde snögubbar och framför allt snö iglon.

Anmäl
2014-03-18 17:05 #258 av: Sims3linnea

Denna dag hände något underbart, tvillingarna kom. Familjen döpte dem till Kol och Mellodie.

Kol Stare!

Anmäl
2014-03-18 17:07 #259 av: Sims3linnea

Mellodie Stare!

Anmäl
2014-03-18 17:14 #260 av: Sims3linnea

Efter ett tag började dem få tillräckligt med pengar att bygga om huset och inreda huset.

Anmäl
2014-04-09 18:13 #261 av: Sims3linnea

Eftersom familjen har växt och att dem har börjat fått in pengar så hade dem idén om bygga om huset.

Rachel hade planer om att det skulle bli ett stort kök, vardagsrum med brasa, badrum, en hall och sovrum.

Färdigbyggda huset:

Anmäl
2014-04-09 18:15 #262 av: Sims3linnea

Denna dag var det även dags för Cornelis att fylla år och bli en åldring. Direkt efter ringde han jobbet och gick i pension.

Anmäl
2014-04-09 18:19 #263 av: Sims3linnea

När allt nästan var frid och fröjt började det att brinna utanför den öppna spisen och Rachel sprang dit för släcka och hon själv började brinna i kläderna. Hon sprang till duschen och hoppade direkt in för att släcka sig i sista sekund så det inte skulle bli några skador. Medans fortsatte det att brinna så Cornelis fick springa dit och släcka. Tillslut slocknade elden och dem fick städa upp sotet på golvet.

Anmäl
2014-04-09 18:21 #264 av: Sims3linnea

Ännu en gång blev det dags för kalas. Den här gången var det Brittany´s födelsedag och hon blev tonåring.

Anmäl
2014-04-09 18:22 #265 av: Sims3linnea

Brittany´s klädstil.

Anmäl
2014-04-09 18:24 #266 av: Sims3linnea

Det första hon gjorde som tonåring var att göra universitets testet. Hon lyckades ganska bra men det var inte tillräckligt för ett stipendium så det var bara att träna på med allt.

Anmäl
2014-04-09 18:25 #267 av: Sims3linnea

Nu var det dags för lilla Katherine att fylla år och bli barn och äntligen få börja i skola.

Anmäl
2014-04-09 18:26 #268 av: Sims3linnea

Katherine´s klädstil.

Anmäl
2014-04-09 18:28 #269 av: Sims3linnea

När ändå dagarna gick åt firandet så firade dem att Rachel blev vuxen.

Anmäl
2014-04-09 18:29 #270 av: Sims3linnea

Dem sista födelsedagarna på ett gick till tvillingarna Kol och Mellodie. Dem firades för att bli småbarn.

Anmäl
2014-04-09 18:30 #271 av: Sims3linnea

Mellodie kom inte med på bild. Funderar

Kol.

Anmäl
2014-04-09 18:32 #272 av: Sims3linnea

Daydream hade fått loppor i pälsen och eftersom hon tillhörde Brittany så fick hon ta hand om det.

Anmäl
2014-04-09 18:33 #273 av: Sims3linnea

Senare på kvällen när tvillingarna skulle sova kunde inte kol somna så Rachel sa åt Brittany att gå en promenad med honom i barnvagn.

Anmäl
2014-04-09 18:35 #274 av: Sims3linnea

Aaaaaaaah, Zombies!!!!!! ZombieFörskräckt

Anmäl
2014-04-09 18:36 #275 av: Sims3linnea

Pappan har börjat blivit gammal. Undra hur hans framtid ska se ut? FunderarDjävlas

Anmäl
2014-04-09 18:38 #276 av: Sims3linnea

Helt plötsligt på kvällen som födde Daydream en valp och det syntes tidigt att Mud-Bud var pappan. Dem döpte valpen till B-dog.

Anmäl
2014-04-17 15:09 #277 av: Sims3linnea

Katherine köpte en nalle som hon döpte till Ted och hon blev väldigt fäst vid honom.

Anmäl
2014-04-17 15:13 #278 av: Sims3linnea

Lottot ringde hem till familjen Stare och sa att dem hade vunnit en 2 dagars resa till ett lyxigt hotell i storstan. Dem tackade såklart ja och sa åt Brittany att ta hand om familjen.

Anmäl
2014-04-17 15:19 #279 av: Sims3linnea

Brittany hade inget att göra så hon lärde Mellodie att gå.

Anmäl
2014-04-17 15:22 #280 av: Sims3linnea

Även småttingarna fick sina nallar och dem ser bedårande ut Kär

Anmäl
2014-04-17 15:26 #281 av: Sims3linnea

Senare på dagen lärde Brittany Kol att gå.

Anmäl
2014-04-17 15:29 #282 av: Sims3linnea

Nu så var det dags för Mud-Bud att fylla år och bli åldring.

Anmäl
2014-04-17 15:29 #283 av: Sims3linnea

Nu så var det dags för Mud-Bud att fylla år och bli åldring.

Anmäl
2014-04-17 15:32 #284 av: Sims3linnea

I allt detta ståhej så var det dags för tvillingarna att fylla år och bli barn.

Anmäl
2014-04-17 15:33 #285 av: Sims3linnea

Mellodie.

Anmäl
2014-04-17 15:39 #286 av: Sims3linnea

Födelsedagarna tog inte slut än. Den här gången blev det Brittanys tur att bli ungdom.

Anmäl
2014-04-17 15:42 #287 av: Sims3linnea

Föräldrarna hade även just kommit hem och då bestämde sig Brittany. för att flytta därifrån.

Brittany.

Anmäl
2014-04-20 14:25 #288 av: DragonflyRED

Följer! :)

Anmäl
2014-04-22 18:37 #289 av: Sims3linnea

#228 Tack SkrattarHjärta

Anmäl
2014-04-22 18:37 #290 av: Sims3linnea

Läxor, läxor och mera läxor. Skolan verkar aldrig sluta ge läxor till barnen.

Anmäl
2014-04-22 18:44 #291 av: Sims3linnea

Katherine verkar tycka det är kul med spratt.

Anmäl
2014-04-22 18:45 #292 av: Sims3linnea

Grannen blir galen och stampar sönder påsen.

Anmäl
2014-04-22 18:49 #293 av: Sims3linnea

Skratta på du bara.

Anmäl
2014-04-22 18:53 #294 av: Sims3linnea

Okej, kom igen, hur mycket ska du göra?

Anmäl
2014-04-22 18:57 #295 av: Sims3linnea

Mitt upp i allt så kom polisen precis förbi och tog tag i Katherine.

- Du ska hem till din familj! sa han till henne.

När dem kom hem och ringde på dörren och Rachel kom ut blev hon rasande på Katherine.

- Du har utegångsförbud! sa Rachel.

Rachel tackade polisen och släpade in Katherine.

Anmäl
2014-04-22 18:59 #296 av: Sims3linnea

Mellodie och Kol började bli riktigt bra kompisar och hade kuddkrig nästan varje kväll.

Anmäl
2014-04-22 19:04 #297 av: Sims3linnea

Rachel och Cornelis renoverade om Brittanys gamla rum så Katherine kunde få ha det.

Anmäl
2014-04-22 19:05 #298 av: Sims3linnea

Det är inte glada miner för Katherine när hon gör läxor.

Anmäl
2014-04-22 19:41 #299 av: Sims3linnea

Senare på kvällen smög Katherine ut på en show. Hennes föräldrar sov så hon trodde hon skulle klara sig.

Showen var det bästa hon någonsin sett. Men när hon kom hem så stod Rachel utanför dörren och väntade på henne. Allting blev bara värre.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.