02. Eget innehåll

Saknar i Sims3! Dreaming.. i Sims 4 :P

2014-04-13 15:08 #0 av: lilljessi

Hejsan alla simsar..

Tänkte vi tar en tråd nu innan the sims 45 kommer om vad vi saknar i trean. Vad vill du ha i fyran?

Jag tror jag minns att i tvåan kunde du göra dig en egen butik med kassa och allt. Skulle jag vilja ha i trean, och där man även kan samla saker i utlandet elelr på resor eller nör man är ute och går och sen sälja dem i sin butik, det skulle jag vilja ha.

Sen skulle jag vilja ha mer utveklade bondgårdar med kor som man kan döpa och ha i en hage och hönor och andra bondgårdjur som man kan döpa och så.

Skulle även vilja ha resor som i trean fast fler resmål och med utmaningar. 

Vad skulle du vilja ha och tycka vara häftigt??

/Jessika 

Anmäl
2014-04-13 15:23 #1 av: SimsBrooke
  • Precis som du vill ha, skulle jag vilja ha så att man kan ha en egen butik, det skulle vara mycket lättare att ha en egen butik nu när man slipper dessa laddningsperioderna.

  • Kunna sälja sina hundvalpar och kattungar

  • Ha olika sjukdomar som man måste åka till sjukhuset för att bli botad. FÅ lunginflammation, brutna ben, mer allvarliga sjukdomar som att få cancer, dåligt hjärta, dålig syn så dem måste ha glasögon m.m

  • Kunna lämna av sina småbarn till dagis och inte låta en barnvakt komma hem och vara med dem tills föräldrarna kommer hem igen.

  • Fler olika jobb att välja på, att kanske få fler val då man ska bli läkare och välja mellan olika läkaryrken. Det finns så mycket att välja på. Barnläkare, kirurg, allmänläkare, medicin mm.

  • Att kvinnan som är gravid måste gå på olika undersökningar hos barnmorskan, att barnen måste gå till barnläkaren för att kolla så de inte har någon oupptäckt sjukdom(vilket kommer tillbaka med olika sjukdomar)

Detta med sjukdomar skulle göra spelet lite verkligare, vi har ändå så mycket sjukdomar att jag inte förstår varför dem inte försöker att fixa så att simmarna kan få sjukdomar, en del kan vara ärftliga och går inte och bota. Andra går att bota.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-04-13 15:39 #2 av: lilljessi

#2 Håller med, skulle gärna sälja hundvalpar och kattungar och även de små djur man kan hitta som fåglar, reptiler osv. En egen butik med hyllor och annat sånt och en prislapp där man kan märka ut vad man vill sälja och att man då kan välja priset själv :P

Håller med om sjukdommar det skulle bli mer som i verkliga livet då. 

Spännande få se om något mer kommer på något kul :P

Anmäl
2014-04-15 19:28 #3 av: Sims3linnea

Jag gillar det där med sjukdomar men att man ska kunna stänga av dem alla "allvarliga sjukdomarna" ifall man inte vill ha dem.

Att man ska kunna sälja saker i en affär saknar jag för det har jag alltid velat och sen att dem ska ta bort så mycket tomrum dem kan som t.ex. när dem tar studenten, går på universitets lektioner och, skolaktiviteterna och sånt. Sen finns det många andra saker som jag inte kommer ihåg.

Anmäl
2014-04-15 22:59 #4 av: MichelleLindh

Mera olika jobb vill jag ha, blir lätt tråkigt med samma hela tiden! 

Anmäl
2014-04-15 23:05 #5 av: alvawik

Hade det inte varit lite konstigt med allvarliga sjukdomar? Jag hade nog tyckt att det hade varit konstigt/jobbigt/sorgligt om min sim dog i cancer då nära till mig också gått bort p.g.a den hemska sjukdomen. Funderar

Anmäl
2014-04-15 23:30 #6 av: Squidon

Jag hade gärna velat ha en inställning där man kan slå på och av den dåliga delen av verkligheten, eller slå på vissa delar av den aspekten av verkligheten. Typ mord, rån, allvarliga sjukdomar (Som ni redan har sagt) , droger, psykisk ohälsa, missfall, mobbning osv osv osv.... 

Sedan vill jag gärna ha de mindre men ack så viktiga delarna av familjelivet. Som fredagsmys eller verkligare övernattningar, till exempel. 

Det var det jag kom på såhär på stående fot :)

Anmäl
2014-04-15 23:34 #7 av: SimsBrooke

#5 Jag tog bara upp cancer som ett exempel när jag skrev.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-04-16 00:13 #8 av: alvawik

#7 förstår det men jag tänker också på alla dödliga sjukdomar. Tror nog  att jag kanske egentligen inte har något emot idén att ha sjukdomar i spelet, men tror att skaparna kanske tänker på att det kan påverka människorna som spelar det på ett negativt sätt Glad

Anmäl
2014-04-16 10:15 #9 av: SimsBrooke

#8 Jo, dock som andra har skrivit borde det finnas en knapp där man kan stänga av sjukdomar om man inte vill ha dem.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-04-16 13:49 #10 av: Dvärgvädur

Jag vill att:

* Man ska kunna styra dem när de handlar, klicka på t.e.x en tomatlåda och välja antal. Så har man typ en påse tomater i sin vagn så kan man gå runt där :P

* Se när de går i skolan.

* Ha agility för hundar. 

* Som några andra har sagt, typ fråga grannen om de vill köpa en hund/katt. 

* Kunna se när hästarna tävlar! >.<

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl
2014-04-16 13:56 #11 av: chade

kunna ha yrket bonde och så sina egna grejer, kunna ha hästarna till att plöja åkrar osv :) mer bondgårdsdjur och kunna försörja sig själv utan att handla saker på affären!

Små stjärnor lyser också i mörkret.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.