15. The sims 4

The Sims 4 expansioner FANTASI

2014-05-20 06:39 #0 av: fiffeliffe

Jag skrev just i den officiella Sims 4 tråden om en expansion jag vill ha. Men för att den inte ska fyllas av sånt så tänkte jag att de kanske är bra att ha en egen tråd till att skriva vilka expansioner och prylpaket man vill ha. Så detta är alltså en tråd där alla får skriva sina fantasier om expansionspaket till Sims 4!

Anmäl
2014-05-20 06:42 #1 av: fiffeliffe

Jag börjar med att skriva det jag skrev i den andra tråden.
Jag vill att de ska komma husdjur, helst ett av dom första expansionerna som kommer. Då skulle det vara kul med fler spelbara djur än katt hund och häst. Ser dock väldigt framemot hästarna och hoppas på att få dressyr, terränghinder och att simmarna får bättre hoppsits, iaf när dom har färdighet 5 som det är nu.

Anmäl
2014-05-20 06:50 #2 av: Tanjis

Det skulle vara kul om man också fick se hästtävlingarna :) och även se hur det ser ut inne på arbetsplatserna

Anmäl
2014-05-20 08:44 #3 av: 00eme05

The Sims 4 sjukhus. Det skulle vara ett roligt expansionspaket där man kan fördjupa sig i sjukhus. Typ kunna göra simmar som brutit benet, fått influensan, har rullstol. Och sedan kunna vara doktor och man ska kunna se in i sjukhuset :3

Anmäl
2014-05-20 13:12 #4 av: MsSofieG

Jag skulle älska om man fick ett mer hästinriktad expansion som inte bara har den engelska ridningen (såklart mer av den med som dressyr och kanske någon rolig terräng) men där man kan välja inriktning på western skulle vara roligt också. Och kunna ha ponnys så barn kan lära sig rida tidigare än de kan nu.

Anmäl
2014-05-20 14:55 #5 av: fiffeliffe

#4 Mer hästar åt folket! Håller helt med, fler olika grenar borde komma! Fatta hur coolt med voltige liksom, dock lite svårt att fixa kanske..


#3 De tycker jag var en bra idé, det finns ju många som vill göra en själv i sims,om den personen då sitter i rullstol irl kan man göra den ännu mer lik!

Anmäl
2014-05-20 15:53 #6 av: Aci

Well... Ett utökat djurpaket. Tälvings alternativ, kanske fler arter som är större (inte små burdjur) men typ får, lama, ko, gris osv och möjlighet till att få många ungar och inte max 5...

Jag hade även i orgelspelet önskat mig att man fick ha fler simmar/djur 

Anmäl
2014-05-20 16:45 #7 av: Tanjis

#6 det beror väl på hur stort huset är hur många barn man kan få

Anmäl
2014-05-20 16:57 #8 av: fiffeliffe

Ett val som jag tycker borde finnas när man skapar en häst är vilken storlek den ska ha. Då kanske de kan finnas typ som när man väljer kön A ponny B ponny C ponny D ponny och storhäst. Då kanske även barnen får lära sig rida i alla gångarter men kanske inte får börja hoppa förens dom är tonåringar. Eller om de finns "ponnyhinder" som A och B ponnys får hoppa med barn. 

Det är en stor dröm för mig, troligtvis fortsätter det vara dröm men jag får väl hoppas. Man kan ju även skicka in förslag till EA, speciellt till expansioner för dom har dom inte jobbat lika mycket med än så länge som med grundspelet.

Anmäl
2014-05-20 20:48 #9 av: Sabsan

#3 Sjukhusidén gillar jag skarpt! :) 

Jag tycker att alla expansioner som finns till 3:an ska komma till 4:an. 
Sedan vore det roligt med fler jobbmöjligheter. Kanske ett prylpaket med bara frisyrer/kläder? Det vore skoj! 

Anmäl
2014-05-20 21:38 #10 av: Challa86

Jag gillar också sjukhusidèn Glad

challameow.wordpress.com 

Anmäl
2014-05-20 21:50 #11 av: BunnyWunny

Jag tycker att det borde komma ett övernaturligt tilll sims 4, med allt som fanns i sims 3 och kanske något mer också 

Anmäl
2014-05-20 21:54 #12 av: julia12313

Jag tycker sjukhusideen är jätte bra! Kanske iomed att ni nämde sjukhus kunde djur också få enkla skador? och isånnafall så kanske husdjurs expansionen till sims 4 kan ha veterinär som jobb! det vore så kul!

Anmäl
2014-05-20 22:06 #13 av: Alvirpo

Skulle vilja ha alla sims 3 expansioner, fast bättre! Som någon skrev ovan - att djuren kan ha enkla eller kanske mer allvarliga skador och att kan kan bli veterinär. Sjuhusidén gillar jag också, kanske att en sim kan få en allvarlig kronisk sjukdom eller dyl. Gillar även idén om mer djurgrejor, som olika storlekar och att barn skulle kunna rida lite (även om jag då har mods då jag har de ändå dåLipar), kunna träna dressyr/terräng och även tävla/rida western! Mer djur - och fler möjligheter till de som redan finns. Typ agility för hundar, utställning för alla djurarter?

/ Angelica

People cry, not because they're weak, but becasue they have been strong for too long

Anmäl
2014-05-21 15:43 #14 av: [SimsFreakEmilia]1

Typ leva livet med lite mer utvecklat! Vill oxå att man ska kunna typ grunda en internatskola själv! Hade varit ascoolt!!

 ÄLSKAR sjukhus iden!!

Anmäl
2014-05-21 20:48 #15 av: Dexterr

Att man kan ordna en begravning om man vill till sin sim. Ungefär som när man ordnar en fest, att man kan fixa en begravning. 

Anmäl
2014-05-21 20:52 #16 av: SimsBrooke

#15 Det kan du göra i The sims 3 =)

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-05-21 21:18 #17 av: Dexterr

#16 men åh! De visste jag inte, vilket prylpaket är det?

Anmäl
2014-05-21 21:36 #18 av: SimsBrooke

#17 Det är nog en uppdatering. Plocka upp telefonen och ordna en fest och kolla i listan =)

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-05-24 16:08 #19 av: Wenniz

Tycker som många andra att det hade varit roligt med ett Expansionspack med Djur att göra. Men att det finns lite fler altv, som t.ex. att man ska kunna träna och tävla sina hundar i olika hundsporter, detsamma med hästarna, skulle vara roligt om man skulle kunna plocka titlar till djuren också. :) Och såklart fler djur altv, massa olika typer av djur som kor, får, ödlor osv osv. :)

Gillar #3 idé :)

Tycker de "gamla" expansionsopacken är bra, men till 4 hade det var roligt med lite "förfiningar". :)

Kom på nu att jag hade tyckt att det skulle vara roligt med typ Zoo eller något liknade. :)

Anmäl
2014-05-24 16:25 #20 av: Onslow

Om vi tänker förbi vad som kan tänkas realistiskt rent tekniskt (större tomter, fler simmar i hushållen utan mods...) skulle jag gärna vilja ha ett större utbud av olika typer av simmar. 

I de videor jag sett verkar Sims 4 stanna med egenskapsiden, vilket jag gillar, men att man bara kan ha 3 stycken och att man fokuserar med på rörelsemönster et cetera.

Det jag gillar i spel i allmänhet är när jag kan känna att jag kan skapa unika saker själv, och jag är galet taggad på CAS. Dock känns det som om de flesta simmarna kommer ha relativt lika personligheter om man har så pass få egenskaper. Jag har aldrig varit ett fan av att skapa "perfekta" simmar, personligen, jag ger nästan aldrig mina simmar egenskaper som Kockbegåvning eller Vänlig eller något sånt. 

I CAS skulle jag vilja ha fler sätt att göra en sim helt egen. Olika typer av rynkor för att skapa en unik mimik, olikt skarp benstruktur i ansiktet, skönhetsfläckar, finare fräknar, rufsigt hår, sneda tänder, allt sånt som gör en sim från en "gubbe" till en karaktär. 

Jag älskar att man kan forma kroppen utan nedladdade sliders. Det är väldigt trist att de plockar bort Create a Style, tycker jag, då jag gillar att leka med färger och mönster, men det är ju för att systemkraven ska sänkas.

Jag skulle gilla bättre system för att skapa ett realistiskt grannområde, för hur logiskt är det på en skala att en liten stad med 50 tomter har allt ifrån stadshus till en helt egen poliskår? Och hur fult är det inte i Bridgeport till exempel med stora mellanrum mellan alla skyskraporna? 

Djur är ingenting jag är speciellt intresserad av ärligt talat. Jag spelar aldrig med djur, så för mig spelar´det inte så stor roll. Det jag föredrar är inlevelse och realism. 

Finns det något bra svenskt ord för "immersion"? 

Förlåt att det blev så långt, haha.

Anmäl
2014-06-26 13:49 #21 av: fiffeliffe

Putt Glad

Anmäl
2014-06-26 14:59 #22 av: stinabest

Det jag saknade i The Sims 3 var att i expationspaketet drömjobb var att man kunde starta egna företag. Det vill jag ha i 4:an. Egen klädaffär tex, café, resturang. Sådant man kunde göra i 2:an. Hade varit grymt! :D

Anmäl
2014-06-26 15:23 #23 av: Ikajo

Jag är väl inte jättehajp för just husdjur men det vore intressant om de kunde ha en expansion som rör sig åt bondgårdshållet. Att man kan ha en åker och kanske en lada med kor, höns, grisar osv. Inget extremt men lite så.

Något jag har saknat i 3:an, särskilt i samband med årstider är växthus. Det stör mig att jag inte kan odla saker i växthus...

#22 Det skulle vara intressant att ha typ en affär men jag gillar att man kan registrera som egenföretagare i 3:an. Jag hoppas att det finns med nu i fyran. Om jag bara har en sim, vilket jag oftast har. Så vill jag inte skicka iväg henom och bara vänta en massa, då föredrar jag om min sim gör något i hemmet som jag kan tjäna pengar på. Typ författare. Det dryga med Arbetsliv i 2:an var hur svårt det var att se till att det fanns varor att sälja...

Men jag vill definitivt ha väder och årstider helt klart. Gärna att Övernaturligt kommer tillbaka. Det är en av mina favoriter bland expansionerna. In i Framtiden är rätt kul men det vore ännu roligare om man kunde färdas båda framåt och bakåt i tiden Skrattar. Annars vill jag nog gärna se vad som redan finns i spelet innan jag börjar sakna saker. Mig gör det inte så mycket att de inte visar så mycket. Det går i alla fall inte att visa allt på tio minuter (man kan ju spela i veckor och ändå inte ha testat allt i spelet...) och det kliar redan i fingrarna på mig att få testa själv. Inte titta på någon annan som gör...

En grej bara... har ni som gillar CASt inte tänkt på att det vore smartare av Maxis/EA att göra en separat programvara som folk kan ladda ner i vilken folk kan göra mönster och färger till plagg och föremål varav de kan ladda upp dessa till sitt eget spel? Då kan folk välja om de vill pyssla med sådant eller inte utan att det skulle störa spelet särskilt mycket. Det kommer ju finnas ett galleri, det skulle kunna gå genom något sådant? Då skulle de dessutom kunna göra programvaran mer kraftfull och fler funktioner än om det skulle ligga direkt i spelet.
En tanke bara...

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Anmäl
2014-06-27 01:12 #24 av: Idakarrlsson

Tänker lite som #6 med fler djurarter. Tänk att typ ha en farm med kossor osv :)

Anmäl
2014-07-05 13:04 #25 av: adan 34

vad sejs om Zoo som man kan adoptera ?Skrattar 

Anmäl
2014-07-05 13:05 #26 av: adan 34

Eh... Zoo som man kan adoptera från !

Anmäl
2014-07-05 14:09 #27 av: [Sims3hanna]

Jag gillar tanken med ett sjukhus expansion där simmarna skulle kunna få sjukdomar och skador det skulle bli mycket mer realistiskt. Jag gillar också tanken med mer djur och VETERINÄR skulle vara grymt att kunna bli. Och kunna starta egna affärer och restauranger skulle vara jätteroligt. 

En sak kanske bara jag som tycker det men skulle det inte vara ganska roligt om det skulle kunna bli extrema väder såsom stormar, översvämningar om det regnar mycket tex i ett "årstider expansion". Och sen om man skulle kunna välja vilket klimat staden finns i så vädret och sånt anpassar sig efter det. Så man kan tex välja att staden finns i ett exotiskt klimat då det tex. regnar mycket mm. 

Anmäl
2015-01-05 21:08 #28 av: jenny003


Jag skulle också vilja ha det kunde anpassa sig efter exempel exotiskt,kallt,blåsigt mmmSkrattar

Anmäl
2015-01-06 09:21 #29 av: [skorped]

Först skulle jag vill jag ha toddlers tillbaka och kanske släktträden. Sjukhus iden gillar jag och det skulle också vara roligt om man kunde starta en egen klinik som både veterinär och läkare.

Anmäl
2015-01-06 22:23 #30 av: Blanksteg

Jag skulle vilja ha ett expansionspaket där man kan välja olika världar som utgår ifrån en särskild TV-serie eller film. T.ex... min favoritserie Buffy the Vampire Slayer :) Med samma skola, bostadsområde med samma hus, kyrkogård, o.s.v. 

(såvida man själv inte är en duktig världsbyggare)

Anmäl
2015-01-07 01:11 #31 av: Najan13

Jag ÄLSKAR farm/bondgårds-idéerna!! Jag har velat haft ett sånt expationspaket enda sen sims 2 Skrattar Och att kunna bli veterinär och den om sjukhus! 

Jag har inte skaffat sims 4 än utan hoppas på att få det i födelsedagspresent på tisdag nästa vecka Skämtar 

Ni har alla superbra idéer! Ler 

Anmäl
2015-01-07 05:28 #32 av: RuiXue

Älskar sjukhusidén! Har länge tyckt det vore roligt om simmarna kunde bli sjuka på samma sätt som oss, åtminstone att de kan hoppa runt med kryckor eller svära över trappor i en rullstolGapskrattar En sim med diabetes skulle kunna vara både roligt och lärorikt med både för utomstående och de som själva lever med det. 

Djurlivsexpansioner är jag tyvärr rätt trött på. Tycker inte det är roligt alls även om jag i verkliga livet älskar djur! Jag har Djurliv till TS3 och hade det till TS2 med, men det slutar bara med att jag inte har några djur i spelet ändå och sällan bryr mig om när vilda djur kommer förbi simmarnas hus Looser

Jennie


Anmäl
2015-01-07 10:13 #33 av: [masken123]

Roligt med sjukhus!!!!Skämtar 

#32 är helt tvärtemot dig! Skulle aldrig klara mig utan den expansionen!!!Skrattar

Anmäl
2015-01-09 23:23 #34 av: RuiXue

Jag ångrar nästan att jag köpte djurliv till The Sims 3Funderar Kanske är det för att man inte kan göra så mycket med djuren... 

Nästa expansion för mig blir Årstider! Hoppas på att det kommer något sådant till 4an med, eller någon framtida The Sims i alla fall. 

Jennie


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.