17. Legacy & Historier

Familjen Nwosu - Man lämnar inte familjen

2014-05-23 14:19 #0 av: Clariiz

Med inspiration från "Hudfärg & Fetma" - tråden kommer här en ny typ av Legacy.
Den kommer handla om familjen Nwosu som flyr från kriget i Afrika och hamnar i en ny värld, utan att kunna språket, inte ha en bostad och knappt några pengar. Eftersom föräldrarna aldrig gått i skolan har de inga möjligheter att få något jobb. Därför måste de försörja sig på vad de kan göra och hitta på.

Pappan i familjen, Betserai, är en skicklig fiskare och spenderar sina dagar med att försöka fånga fisk som han kan sälja eller byta mot något annat att äta. 

Mamman i familjen, Sanura, har gröna fingrar och spenderar sina dagar med att ta hand om barnen. Att odla visar sig vara svårt med Sanura gör allt hon kan för att hennes barn ska slippa gå hungriga. 

Tonårsdottern Ashia, har fått börjat i skolan. Hon skäms eftersom hon ligger så mycket efter jämfört med klasskompisarna. Dessutom har hon trasiga kläder och luktar ofta illa eftersom familjen inte har någon dusch. Hon är fast besluten om att lyckas få ett jobb så att hon kan hjälpa till att försörja familjen.

Sen har vi småbarnet Ehioze. Han är extremt söt och familjen tror att han kan bli något stort en dag. Trots de usla förutsättningarna är han oftast glad och leker väldigt mycket med dockan Pal. 


Ingen i familjen får lämnas, ingen i familjen från lämna de andra. De ska kämpa tillsammans och förhoppningsvis kunna bygga upp ett liv tillsammans i denna nya värld. 
Inga fusk är tillåtna. Föräldrarna från somsagt inte skaffa något jobb.


Hoppas ni vill följa familjen Nwosu och deras resa! :)

Anmäl
2014-05-23 14:24 #1 av: Clariiz

Här var det.. Deras hem. Några slitna sovsäckar de hade med sig från hemlandet. 
En illa fungerade toalett och en halvtrasig säng till Ehioze som Sanura hittat på soptippen. 

Trots att de knappt hade någonting var de fortfarande lyckliga, de hade flytt kriget. De hade fått en ny chans! Barnen skulle få växa upp och bli vad de ville! 

Betserai och Sanura såg lycklig på varandra - så här bra hade de aldrig haft det!

Anmäl
2014-05-23 14:30 #2 av: Clariiz

Betserai gav sig genast iväg för att se vad de nya vattnen hade att erbjuda. Spöet hade han fått av en fiskare på båten de kommit med. Det var inte alls som det han hade haft i sitt tidigare hem. 
Det visade sig snabbt att fiskarna inte alls bet lika bra här och Betserai kände sig som en nybörjare igen..

Ashia gav sig ut för att hitta frön, blommor eller frukter men efter flera timmar var hon fortfarande tomhänt. Hon såg fiskar plaska i en liten sjö som låg några meter framför. "Kan pappa, kan jag" tänkte hon.

Anmäl
2014-05-23 14:35 #3 av: Clariiz

Sanura hade fått tag i lite olika frön. Något hade hon köpt, något hade hon fått. Om bara någon vecka skulle hon bjuda familjen på en härlig tallrik av färgrika grönsaker och frukter. 

Anmäl
2014-05-23 14:41 #4 av: Clariiz

På vägen hem från fisketuren gick Ashia förbi en grupp med ungdomar som badade. De var alla nere i vattnet och på stranden stod en picknickkorg helt obevakad. Hon visste att det var fel, men magen skrek av hunger! Hon sprang fram, ryckte åt sig korgen och sprang hela vägen hem utan att se sig om. Hon skulle aldrig stjäla igen, aldrig och ingen skulle få veta!

Sanura frågade inte så mycket om korgen. Hon ville inte veta. Men det blev en god och mättande måltid som hela familjen njöt av. Ingen visste när de skulle få äta nästa gång så det var lika bra att passa på!

Men mättade magar kunde alla sova gott under den stjärnklara natten. 

Anmäl
2014-05-23 14:44 #5 av: Clariiz

Det var Ashias första dag i skolan. Det var läskigt och alla tittade på henne. Hon luktade, hade trasiga kläder och såg annorlunda ut. På första rasten smet hon in i omklädningsrummet. Hon duschade, borstade tänderna och försökte tvätta av kläderna så gott det gick. 

Hon skämdes så otroligt!

Anmäl
2014-05-23 14:50 #6 av: Clariiz

Direkt efter skolan skyndade Ashia sig till matbutiken. Hon hade sett en annons på anslagstavlan i skolan om att de sökte ett butiksbiträde som kunde jobba några timmar extra efter skolan. 
Ashia blev anställd direkt och skulle börja jobba redan dagen efter!

När hon kom hem fick hon en överraskning, hennes föräldrar hade lämnat en lapp om att de skulle iväg på en längre färd för att leta efter fröer och skulle komma hem igen om 2 dagar. Ashia skulle få sköta hushållet tills dess och när hon var i skolan skulle en granne sköta Ehioze

Anmäl
2014-05-23 14:53 #7 av: Clariiz

Under natten hände det som inte fick hända! En grupp med zombies attackerade växterna och förstörde alla utom en. 
Ashia var förstörd. Sanura skulle få börja om och det var hennes fel. Om hon bara vaktat dem bättre!

Anmäl
2014-05-23 17:50 #8 av: Bara Anna

Wow! Vilken gripande historia! Följer helt klart!!!!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2014-05-23 18:03 #9 av: MsSofieG

Följer ^^

Anmäl
2014-05-23 18:50 #10 av: 00eme05

Följer :)

Anmäl
2014-05-23 19:13 #11 av: Anniez

Följer :)

Anmäl
2014-05-23 22:05 #12 av: Clariiz

#8-11; Vad roligt! Skrattar


Sanura och Betserai var hemma från sin färd. Det hade inte gått som väntat. Visst hade de fått tag på något frö här och där men eftersom det var en extremt varm sommar hade det mesta torkat bort. 

När Sanura såg sina förstörda plantor blev hon ledsen. Men hon var väldigt snabb med att krama om sin dotter och säga att det inte var hennes fel. När Zombisarna kommer finns det inget att göra! Hon berömde Ashia för att ha skaffat ett jobb. Det skulle verkligen underlätta för familjen även om det bara var ett fåtal kronor några dagar i veckan. 

Betserai var snabbt iväg på en ny fisketur! Han kunde inte tro sina ögon när han fann både frön, potatis och fjärilar han kunde fånga. Trots torkan fanns det växtlighet här vid fiskehålet. Han skulle överraska Sanura med vad han hittat ikväll, hon skulle bli så glad!

Anmäl
2014-05-23 22:09 #13 av: Clariiz

Sanura kastade sig i sin mans armar när han kom hem. Hon såg mot honom med tårar i ögonen och bara log. Hon visste att han förstod hennes lycka!

Med kurrande mage började hon plantera. Snart skulle de slippa gå hungriga. De fåtal äpplen hon fått tag i började ta slut och mättade inte mycket. Tack och lov att Ashia fick ett mål mat om dagen när hon var i skolan. Annars hade hon inte stått ut med sig själv, hon kände sig så otillräcklig. 

Med hjälp av fiskarna som Ashia och Betserai lyckats fånga kunde familjen också bygga ett skjul för sin toalett, pengarna räckte också till att installera en dusch och att handfat. Det fanns inget golv. Men golv hade de inte haft i Afrika heller. 

Anmäl
2014-05-23 22:17 #14 av: Clariiz

"Vad gör du efter skolan?" 

"Ehm.. jag måste jobba.."

Ashia såg på den ganska håriga killen framför henne. Det var första gången någon visat något intresse för henne. Intresse på riktigt. Folk som höll för näsan när hon gick förbi eller sa elaka kommentarer om hennes kläder var hon van vid. Men det här var något nytt. 

Han såg faktiskt ledsen ut när han vände som och gick. 
"Men jag ses gärna en annan dag!" ropade hon efter honom och han vände sig om och log mot henne. Hon hade lärt sig språket ganska bra redan. Det gick fort när man hela dagarna fick höra det.


Ashia jobbade på bra och när hon slutade gick hon ner till stranden. Hon fiskade en liten stund men sedan la hon sig ner. Drömde sig bort, hem till Afrika. Det hade sina fina stunder, trots allt det hemska och oavsett vad så var det hennes hem. Där hon hade sina rötter, sin släkt.

På vägen hem såg hon en sten som skimrade. Hon visste inte vad det var men gick förbi en affär som köpte den. Ashia fick bra betalt! 

Anmäl
2014-05-23 22:22 #15 av: Clariiz

Med pengarna Ashia fick kunde de köpa ett kylskåp och börja bygga ut skjulet lite. 

Sanura var glad, hon var så stolt över sin dotter! Bakom glädjen och stoltheten gömde sig dock en oro. Hösten närmade sig med stormsteg. Det här landet var inte lika vart som hemma. Hade inte barnen ett tak över huvudet och väggar runt sig när kylan kom skulle de frysa ihjäl. 

Anmäl
2014-05-24 08:46 #16 av: [Howres]

Följer :)

Anmäl
2014-05-24 11:23 #17 av: Misarn

Följer, verkligen bra historia :-)

Anmäl
2014-05-24 16:56 #18 av: Dvärgvädur

Följer!

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl
2014-05-25 18:42 #19 av: Clariiz

#16-18; Tack, vad roligt :D


"Mamma, mamma kom!"

"Det är inte ens ljust än, vad vill du?"

Sanura kröp ur sovsäcken. Att ligga direkt på marken i flera månader satte sina spår. Allt värkte. 
Hon såg irriterat på Ashia som väckt henne, klockan var inte ens fem. Men när hon såg lyckan i sin dotters ansikte släppte irritationen direkt. Ashia stod framför en av plantorna. Den hade flera stora fina tomater som växte på sig. Sanura brast i tårar. Äntligen!

Anmäl
2014-06-15 16:25 #20 av: Clariiz

Betserai var som vanligt ute på en fisketur när han hörde en röst bakom sig. Han vände sig om och där stod en genomskinlig man. Ett spöke, som kunde gå och prata. 

Det här var ett konstigt land tänkte Betserai men pratade ett tag med mannen som visade sig vara väldigt trevlig!

Anmäl
2014-06-15 16:29 #21 av: Clariiz

Det tog tid för familjen att få in pengar. Nu låg alla utom Betserai under tak och sov. Men om bara några dagar skulle det bli för kallt. Barnen fick inte plats att sitta och göra sin läxor. 

Sanura höll på att få panik. Varför kunde de inte bara få leva som en vanlig familj?

Anmäl
2014-06-15 16:31 #22 av: Clariiz

"Mamma mamma!" Ashia hoppade upp och ner. 

Sanuras trädgård var fylld med mogna frukter! Det här var den sista skörden innan hösten skulle få plantorna att börja frysa och de skulle precis få ihop pengar så de kunde bygga ut skjulet så att det blev dugligt inför vintern!


Äntligen kändes inte livet så hopplöst!


Anmäl
2014-06-15 16:33 #23 av: Clariiz

Sanura skördade frukten och för pengarna kunde skjulet bli ett dugligt litet hus. Nu kunde alla sova under tak, och dessutom fick familjen ett litet kök.

Anmäl
2014-06-15 16:39 #24 av: Clariiz

För första gången kunde Ashia och Ehioze sitta tillsammans vid ett bord och göra sina läxor. Allt kändes så perfekt!

Men under natten när familjen sov kom en inbrottstjuv som snodde både toalett och handfat. 

Hur kan man vara så grym? Att stjäla från dem som knappt något har?

Anmäl
2014-06-15 16:46 #25 av: Clariiz

Hösten hade kommit till det nya landet och så gjorde också något som kallades "halloween". Sanura skakade på huvudet åt ideen. Klä ut sig i lustiga kostymer och äta godis? 

Barnen tyckte i alla fall det verkade roligt så Ashia tog med sig sin lillebror och gick för att knacka dörr. 
De hade inte råd med kostymer men Sanura hjälpte Ehioze att klippa en krona i papp och så fick han en mantel från ett gammalt lakan!

Anmäl
2014-06-15 18:52 #26 av: Dvärgvädur

Mer *-*

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl
2014-06-15 21:04 #27 av: Clariiz

Nätterna var kallare men det var något mer som förändrats. Ashia kände sig äldre. Hon hade slitit sig igenom skolan. Hon hade jobbat hårt och hade bra betyg trots att hon jobbade extra varje kväll.
Hon skulle snart ta studenten, och hon skulle göra det med ära!

Kvällen innan hennes födelsedag gav hon sig ut på en promenad. Det var lite kyligt men hon gillade den ovana känslan. I deras hemland hade hon aldrig frusit på det här sättet. Bara när hon var sjuk, eller tvättade sig i kallt vatten. Det här var annorlunda. 

Hon skulle precis gå hem när hon såg en herre sitta ensam med en picknickkorg. Hon frågade om hon fick slå sig ner och hon och herren hade väldigt trevligt. Han hade levt länge och gav många bra råd som hon kunde ta med sig. Med det visste Ashia nu vad hon ville jobba med. 

Anmäl
2014-06-15 21:05 #28 av: Clariiz

Dagen var här! Ashia var klar med skolan!!

Hon kunde inte vara lyckligare, bra betyg och nya vänner. Trots alla motgångar hade hon lyckats. Nu visste hon att hon kunde klara allt.

Anmäl
2014-06-15 21:12 #29 av: Clariiz

I examenspresent fick Ashia ett besök hos stylisten av sina föräldrar. Hon var överlycklig. För första gången hade hon hela, rena och fina kläder.

Anmäl
2014-06-16 13:00 #30 av: adan 34

FÖLJER ¤_¤

Anmäl
2014-06-16 15:56 #31 av: Clariiz

På examensfesten träffade Ashia en trevlig kille som hette Juan. De pratade och dansade hela kvällen och Ashia kände sig alldeles pirrig i hela kroppen när hon kom hem på kvällen. 

När Sanura och Ehioze gick ut för att möta upp Ashia såg de att hela världen var täckt i ett vitt täcke. 
"Mamma vad är det här?" frågade Ehioze.
"Det kallas snö mitt hjärta" svarade hon.

Anmäl
2014-06-16 16:33 #32 av: adan 34

    

 Förskräckt

Anmäl
2014-06-16 20:53 #33 av: Clariiz

Ashia hade skaffat sig ett jobb inom politiken. Sanura var så otroligt stolt över henne. Hon såg när sin dotter övade på sin karisma och Sanura visste att hon skulle komma långt! 

Anmäl
2014-06-16 20:58 #34 av: Clariiz

Ehioze fyllde år och blev tonåring. De firade med tårta och i Ehioze fick fina presenter! Av sin syster fick han en ny tröja och byxor. Av sina föräldrar fick han ett par nya skor. 

Men Ehioze kände inte att han hade tid för att fira, han ville ut och skaffa sig ett jobb! Han fick ett deltidsjobb på biblioteket. Han kände sig väldigt nöjd med att kunna bidra med några kronor till familjen.

Anmäl
2014-06-16 21:00 #35 av: Clariiz

Sanura vaknade mitt i natten av att hon kallsvettades. Hon kröp ur sovsäcken och han precis till toan innan hon spydde.

"Vad nu?" Sanura orkade verkligen inte bli sjuk just nu! 

Anmäl
2014-06-16 21:08 #36 av: htt

Men guud så bra! Följer :) 
Och fick inspiration till att göra något liknande i mitt spel :) 

Anmäl
2014-06-16 22:06 #37 av: Clariiz

När "barnen" var i skolan och på jobbet passade Sanura och Betserai på att underhålla sig själva. Det fanns inte mycket för dem att tjäna pengar på när allt var fruset. Betserai hatade att behöva förlita sig på barnen och han kände sig otillräcklig. 
Men Sanura pussade bort det dåliga samvetet. De kunde göra så gott de kunde i hemmet!

Anmäl
2014-06-16 22:13 #38 av: Clariiz

Sanura var säker. Hon kände sin kropp tillräckligt väl. Hon var gravid. Det kändes fantastiskt och osäkert på samma gång. Familjen fick knappt plats som det var och att få en till mun att mätta skulle bli svårt. 

Betserai var överlycklig. Han hade alltid velat ha en stor familj och när familjen flydde från Afrika trodde han att det skulle vara kört. Nu hade de fått en ny chans och barnet var ett bevis på det!

Anmäl
2014-06-16 22:16 #39 av: Clariiz

"Vill du följa med till vinterfestivalen ikväll?" 
Det var första gången någon bjudit ut Ashia. Hon var väldigt nervös men hon gillade ju Juan. Killen hon träffat på examensfesten. 

Hon beslutade sig för att gå och det ångrade hon inte. De stannade i flera timmar och kunde prata om allt. Det var inte pinsamt eller obekvämt. Juan var rolig och lätt att umgås med och Ashia trodde att hon började bli kär.

Anmäl
2014-06-16 22:20 #40 av: Clariiz

Det var dags för Sanura att föda Hon och Betserai skyndade iväg till sjukhuset. Under tiden byggde Ehioze och Ashia ihop en barnsäng som de samlat ihop pengar till.

Sanura grät av lycka när hon kom hem, hon var så rädd att deras nyfödda skulle få sova på golvet. Barnet blev en frisk liten pojke som fick namnet Rico

Betserai älskade sin nyfödda son. Han kunde knappt släppa honom med blicken för en sekund. 

Anmäl
2014-06-17 09:17 #41 av: Clariiz

Dagarna gick och Ashia kämpade hårt på jobbet. Hon vägrade låta sin nyfödda lillebror växa upp under dåliga förhållanden. 
Efter en befordran kunde hon bygga ut huset och göra ett eget rum till Rico
Även om familjen var fattig skulle han i alla fall ha något som bara var hans.

Anmäl
2014-06-17 09:20 #42 av: Clariiz

Betserai var äldre nu. Han kände det i hela kroppen. När han såg sig i spegeln var det inte samma man som såg tillbaka. Det var en gråhårig gubbe som stirrade tillbaka. 

Nåja, tänkte han. Så länge han kände sig pigg skulle han inte bry sig! Han kunde fortfarande fiska och Rico hade gett honom mycket ny energi!

Anmäl
2014-06-17 09:25 #43 av: Clariiz

Ashia och Juan hade dejtat flera gånger och Ashia älskade honom verkligen. Han var hennes första kärlek och hon ville aldrig vara utan honom. Efter att hon läst en artikel i tidningen om en kvinna som friat till sin man förstod hon att allt inte fungerade som hemma. 

Hon kunde, hon vågade och hon skulle göra det! Hon ringde upp Juan som kom över på direkten, och där mitt i snön gick hon ner på knä. Ringen var varken fin eller dyr men Juan log med hela kroppen när han kramade om henne och svarade ja. 

Anmäl
2014-06-17 09:42 #44 av: Clariiz

Dagen efter förlovningen var det dags för Ricos födelsedag. Familjen hade inte råd med några presenter men hade en trevlig stund runt matbordet. 

Rico var ett väldigt lyckligt barn och Sanura spenderade dagarna med att lära honom allt hon kunde.

Anmäl
2014-06-18 10:56 #45 av: kokoskakan02

Följer:)

Anmäl
2014-06-18 14:05 #46 av: [Smultronet Ella]

Mer!

Anmäl
2014-06-18 21:57 #47 av: Clariiz

Ashia var ute i trädgården när hon hörde något röra sig i snön. Det var vit liten katt. Smal och eländig och Ashia bestämde sig för att ta hand om den. 


Anmäl
2014-06-18 22:00 #48 av: Clariiz

Några veckor efter förlovningen började Ashia känna sig konstig. Magen var svullen och hon mådde ofta väldigt illa. Hon pratade med Sanura om hur hon mådde och Sanura visste svaret. 
Ashia vägrade tro på det och åkte och köpa en graviditetstest. Hennes mamma hade rätt, Ashia var gravid. 

Anmäl
2014-06-18 22:05 #49 av: Clariiz

Nu när det skulle bli tillökning slet familjen så hårt de kunde för att kunna bygga ut det lilla huset. Ashia och den kommande bebisen fick ett eget rum. 

Ashia hade vart rädd för att berätta för Juan om graviditeten men han tog det bra. Hon visste att han älskade henne precis lika mycket som hon älskade honom. De ville gifta sig men det fick vänta ett tag. 
Innan Juan hade ett jobb kunde han inte flytta in hos familjen, det skulle de aldrig ha råd med.

Anmäl
2014-06-18 22:08 #50 av: Clariiz

Graviditeten och förlossningen gick smidigt och nu var hon här! Anabell Nwosu välkomnades till familjen sent på natten.

Varken Ashia eller Sanura kunde sluta gråta, den lila flickan var så vacker!

Anmäl
2014-06-18 22:12 #51 av: Clariiz

"Aj!" Betserai snubblade över en stor bumling på marken. Han vände sig om och såg att den skimrande. "Vad kan det vara?" tänkte han. 
Han plockade upp den stora stenen och la den i väskan. På vägen hem skulle han stanna förbi i affären och se om kan kunde få något för den.

Betserai fick mer än han kunde anat! För pengarna kunde han bygga ett eget sovrum till sig själv och Sanura. Att få sova i en säng igen var helt underbart!
Även Ashia kunde få sig en säng att sova i. Hon hade fått stora blåmärken av att ligga på golvet medans hon var gravid.

Anmäl
2014-06-18 22:19 #52 av: Clariiz

Det var vår och familjen bestämde sig för att åka till vårfestivalen! De sprang runt och leta ägg, barnen lekte i gräset, de dansade på dansbanan och Ashia fick lära sig ett och annat om bikupor. 

Det blev en härlig dag som tog bort stressen från vardagen. Något som alla i familjen verkligen behövde!

Anmäl
2014-06-18 22:22 #53 av: Clariiz

Till slut hade även Ehioze fått ett eget rum och säng att sova i. Huset var litet men funktionellt och nu hade de allt de behövde. Men med växande barn skulle huset snart vara för litet. 

Betserai brukade smyga förbi och köpa lotter i affären på vägen hem från sina fisketurer. Han vann aldrig, men någon gång kanske det skulle hända?

Anmäl
2014-06-18 22:25 #54 av: Clariiz

Det var dags för Anabells födelsedag. I takt med att hon växte märkte man hur lik hon var sin pappa även om hon hade sin mammas hudfärg. Hon var otroligt söt.

Ashia försökte lära henne att gå och prata men det visade sig inte vara så lätt!

Anmäl
2014-06-19 09:05 #55 av: [Smultronet Ella]

Mer!

Anmäl
2014-06-19 14:03 #56 av: Molekylflickan

Jättebra! *___*

Anmäl
2014-06-19 15:33 #57 av: fuzzie

Haha men shit vad kul att se, trots att jag själv inte spelat sims på flera år! Jag vill se mer av detta! Tummen upp 

Anmäl
2014-06-19 16:46 #58 av: Clariiz

Jag blir så oerhört glad av över att så många följer och uppmuntrar mig till att fortsätta! :) Det är verkligen motiverande och roligt.

Jag ligger otroligt långt föra i spelandet mot vad jag postar här, men tänkte ändå ställa lite frågor :)

Vem är er favorit?

Vem vill ni se mer av?

Vad/vem vill ni veta mer om?

Vad vill ni se mer av?

Ligger somsagt långt före så vissa saker kan vara svåra att uppfylla men vill ändå kolla av läget :)

Tack ännu en gång!

Anmäl
2014-06-19 17:03 #59 av: Dvärgvädur

Vem är er favorit? Min är nog Ashia, hennes story är ganska rolig :D

Vem vill ni se mer av? Vill se mer av alla!

Vad/vem vill ni veta mer om? Juans familj, hur det går med Anabell.

Vad vill ni se mer av? Allt :3

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl
2014-06-19 17:22 #60 av: [Smultronet Ella]

Vem är er favorit?Hm... Ashia
Vem vill ni se mer av? Ashia och Anabell
Vad/vem vill ni veta mer om? Betserai och Saruna
Vad vill ni se mer av? Bebisar!

Anmäl
2014-06-19 20:44 #61 av: Clariiz

Dagen efter Anabells födelsedag var det dags för Rico att fylla år. Det var sent på kvällen. Ashia och Ehioze sov, Betserai var ute och fiskade så det var bara Sanura och Rico vakna. 

Det blev en mysig kväll med tända ljus och en liten glasstårta som Sanura rört ihop. 

"Det här blir vår hemlighet" viskade hon till sin son när hon bäddade ner honom i sin nya säng som han fått i present.

Rico var så nöjd. Han älskade sin mamma och trots att hon inte kunde ge honom fina saker kunde hon ge det bästa som fanns, hennes enorma kärlek. 

Anmäl
2014-06-19 20:51 #62 av: Clariiz

Rico var verkligen lik sin pappa. Det kunde alla se. Sanura skojade om att det tog henne tillbaka till Afrika när hon och Betserai sågs första gången.

Det var innan kriget när byn fortfarande var hel och alla levde i harmoni och hjälpte varandra att överleva vardagen. 
Sanura var bara ett barn på den tiden men Betserai som var lite äldre jobbade ute på fältet. Sanura brukade stanna och smyga honom en stund varje dag när hon var på väg hem med vatten ifrån brunnen. Han var så snygg! 

Självklart kunde hon aldrig tro att Betserai skulle bli kär i henne och fria till henne när hon blev tonåring. Men så hade det blivit och de hade levt lyckliga sen dess.


Hos visste i hela sitt hjärta att Rico skulle göra en flicka lika lycklig som Betserai gjort henne.

Anmäl
2014-06-19 20:53 #63 av: Clariiz

Familjen hade slitit och slitit och nu hade verkligen att möda visat sig! Nu var det slut på äcklig gammal färdigmat för nu hade de byggt sig ett kök! Det var litet men funktionellt och Sanura var överlycklig. För första gången sedan de kom till det nya landet kunde hon bjuda sin familj på hemlagad ordentlig mat!

Anmäl
2014-06-19 20:58 #64 av: Clariiz

Ehioze hade slitit sig genom skolan och nu fick han äntligen lön för mödan! Han var klar. Han var vuxen. 

Han skulle följa sin dröm inom idrotten och satsa på fotbollen som han tyckte var så rolig! 

Tack vare resultaten i matcherna på skolan hade hans tränare lämnat fina lovord till hans blivande chef och han hade fått jobbet ganska lätt. Nu gällde det att träna, slita och visa att han var bäst!

Anmäl
2014-06-19 21:00 #65 av: Clariiz

"Jag klarade det, och jag ska göra allt i min makt för att du ska klara det ännu bättre!" Ehioze lyfte upp sin systerdotter och kramade henne hårt. Han levde för henne nu, han ville inte ha barn själv. Det visste han. Han ville ha sin karriär, men han älskade Anabell och gjorde allt för henne!

Anmäl
2014-06-19 21:04 #66 av: Clariiz

Betserai orkade inte lika mycket längre. Han var ostadig och ranglig. Han hatade att vara gammal och fast att han vägrade inse det så började det komma ifatt honom.

Han spenderade mycket tid med Anabell. Han hoppades att hon skulle minnas honom när han inte fanns mer. Hon var ett tecken på att de lyckats. Ett tecken på att de tagit sig ifrån kriget och gett sina barn ett värdig liv. 
Han var morfar och det var den bästa känslan i hela världen! Ingen fisk i världen kunde jämföra sig med den här känslan.

Anmäl
2014-06-19 21:10 #67 av: Clariiz

Ashia hade fyllt år. Hon var ingen ungdom längre och kände att hon inte kunde vänta längre. Hon älskade Juan och inget skulle längre stoppa dem från att vara tillsammans.

De planerade ett fint somrigt bröllop i parken. Tur med vädret hade de och det kom många gäster. Ceremonin var enkel och härlig och Ashia kände sig som den lyckligaste kvinnan i världen! 

Juan var fortfarande arbetslös men han hade fått lovande kontakter nu så förhoppningsvis skulle han kunna få ett jobb snart! 

Anmäl
2014-06-19 21:11 #68 av: [Smultronet Ella]

Mer!

Anmäl
2014-06-19 21:13 #69 av: Clariiz

Pengarna som följde med Juan var inte många, men de räckte för att täcka de sista kostnaderna Ashia hade för att kan slå upp dörrarna till det nya stora köket hon byggt åt sin mamma. 

Det gamla köket blev ett lagom stort sovrum åt Ashia och Juan. Så nu fick också Anabell ett eget rum. Anabell skulle snart fylla år och Ashia ville inte att hon skulle behöva bo tillsammans med sin mamma när hon blivit så pass gammal, 

Anmäl
2014-06-19 21:17 #70 av: Clariiz

Juan var överlycklig. Han hade fått sitt drömjobb! 
Jobbade han på hårt skulle han snart kunna bli sköterska och det var perfekt för honom. Tills dess fick han städa av i operationssalarna men det gick bra eftersom han visste att han kunde klättra inom karriären. 

Anmäl
2014-06-19 21:19 #71 av: Clariiz

Det här var allt Ashia någonsin hade velat ha. En frisk och härlig familj men ett fint litet hus där allt de behövde fanns.
Dessutom fick hon varje kväll krypa ner i sängen bredvid sin stora kärlek. 

Livet kunde verkligen inte vara bättre!

Anmäl
2014-06-19 21:21 #72 av: [Martin04]

Riktigt bra :)

Anmäl
2014-06-19 21:23 #73 av: Clariiz

"Det här är väl för typiskt!" Juan stod framför spegeln och granskade sitt gråa hår och rynkiga ansikte. När hans liv äntligen började gå bra skulle det snart vara över? Han hade karriären på väg mot sin drömjobb, han vägrade hoppa av nu! Hans liv med Ashia hade precis börjat, han var inte redo att försvinna.. Han var förtvivlad.

"Ta det lugnt älskling, du har långt kvar. Dessutom klär du i grått!" Ashia kramade om sin make och mötte hans blick i spegeln. För henne skulle han alltid vara den vackraste mannen på jorden. Några rynkor skulle aldrig sätta stopp för hennes kärlek!

Anmäl
2014-06-19 21:27 #74 av: Clariiz

Familjen skulle få tillökning. Ashia var gravid igen, det var verkligen ett lyckans barn! Ashia och Juan hade försökt bli gravida sedan bröllopet med utan resultat. Juan trodde han blivit för gammal men Ashia lugnade honom med att det kunde ta tid ibland och hon hade så rätt.

Magen växte och testet visade positivt. Den här lilla pojken eller flickan var mer än välkommen!

Anmäl
2014-06-19 21:31 #75 av: Clariiz

Anabell fyllde år och blev barn och nu var det tydligt hur lik hon var sin pappa trots den mörka hyn! 
Hon hade komplex över sin näsa eftersom den var så stor och krokig och hon var arg på sin pappa över att ha fört den vidare. Ashia lugnade henne med att berätta att det var just den näsan som hon älskade mest med Anabells pappa och att Anabell skulle vara stolt över sin näsa. 

Anabell lugnade sig med det, i alla fall för stunden.

Anmäl
2014-06-19 21:34 #76 av: Clariiz

I födelsedagspresent fick Anabell en ny säng och nya leksaker. Hon spenderade hela dagen med att leka med sina nya saker. 

Sanura var så lycklig över att hennes barnbarn inte behövt leva i samma misär som hon och hennes barn gjort. Sanura kunde inte annat än le när hon såg på den lilla flickan. Hon var så vacker!

Anmäl
2014-06-19 22:39 #77 av: Emmy

Åh jag älskar denna legacyn! :D

Anmäl
2014-06-19 22:57 #78 av: [Smultronet Ella]

Mer!

Anmäl
2014-06-20 13:05 #79 av: 00eme05

I Love It!

Anmäl
2014-06-21 19:22 #80 av: adan 34

BÄSTA EVER Hjärta

Anmäl
2014-06-21 20:36 #81 av: Clariiz

Familjen hade också skaffat sig en dator. Det skulle underlätta för barnen med sina läxor men också för de vuxna med att kunna jobba hemifrån. Juan fick ofta jobba över men nu skulle han istället kunna göra några arbeten hemma istället. 

Ashia och Juan skaffade sig också en barnsäng till det nya lilla pyret.

Anmäl
2014-06-21 20:41 #82 av: Clariiz

Betserai som var en riktigt skicklig fiskare hade uppmärksammats av den lokala tidningen. Det hade i sin tur gjort att forskningsanläggningen hört av sig och gett honom ett uppdrag, han skulle fånga en krokodil i Egypten. 

Betserai blev överlycklig för erbjudandet och tänkte att nu skulle han och Sanura kunna få en romantisk resa ihop!
Tyvärr räckte pengarna knappt till Betserais resa och Sanura blev tvungen att stanna hemma. 

Hela  familjen var glada för sin far, make och morfar och vinkade av honom när han åkte.

När Betserai kom fram efter den långa flygturen såg han sig omkring på campingplatsen. Det var varmt och enkelt och påminde honom lite om Afrika. Han önskade verkligen att Sanura vart här..

Anmäl
2014-06-21 20:45 #83 av: Clariiz

Betserai gav sig genast iväg till ett vattenhål där det skulle finnas krokodiler. Han njöt av den underbara naturen och friska luften när han stod där med solen i ansiktet. Det luktade som en blandning av vatten, fukt och torkad lera och han blundade och drömde sig bort. 

Dagdrömmandet blev tyvärr tvärt avbrutet då han upptäckte en liten krokodil på kroken. Den var lätt att få upp och han la den i buren som han fått med. Det var bara en unge, så den var inte svår att få med sig. 

Anmäl
2014-06-21 20:48 #84 av: Clariiz

Eftersom Betserais uppdrag var slutfört bestämde han sig för att göra det mesta av sitt besök här i Egypten. Han hade 2½ dag som han kunde använda som han ville. 

Han gav sig av till en av pyramiderna och undersökte öppningen. Massa hemliga kluriga gåtor och annat prydde dörren och när Betserai uttalade ett av orden öppnades porten. Först blev han rädd, men också nyfiken. Han hade inte långt kvar nu och något spännande ville han ha gjort med sitt liv innan det var försent! 

Med fasta kliv gick han in i pyramiden.

Anmäl
2014-06-21 20:51 #85 av: Clariiz

Pyramiden var full med hemliga gångar och stora stenras som Betserai blev tvungen att hugga bort. 
Han hittade fina skatter och bortglömda gamla gravar. Det här var helt fantastiskt och Betserai hoppades att Sanura och deras barn kunde få uppleva det här någon gång. 

Anmäl
2014-06-21 20:53 #86 av: Clariiz

Betserai var djupt inne i pyramiden när han plötsligt kände att golvet under honom gled ner en bit. Upp kom flammande eld och Betserai fick panik.

Han slängde sig ner och rullade och efter vad som kändes som en evighet slocknade elden. Betserai var öm och kläderna trasiga. Men han var i alla fall vid liv!

Anmäl
2014-06-21 20:55 #87 av: Molekylflickan

:D (Vad ska jag skriva...?) Superbra!

Anmäl
2014-06-21 20:56 #88 av: Clariiz

Ytterligare en bit in i pyramiden hände samma sak igen. Betserai lyckades släcka elden men svimmade av skräck och utmattning. När han vaknade kände han att han fått nog av äventyr och drog sig ur pyramiden och tillbaka till campet. Han tog en lång dusch och kröp sedan ner i sin sovsäck. Han sov länge och när han vaknade var det dags att åka till flygplatsen och återvända hem igen. 

Anmäl
2014-06-21 21:02 #89 av: Clariiz

När Betserai kom hem möttes han av en ung man i dörren. Rico hade fyllt år och blivit tonåring. 

Rico var väldigt lik Betserai till utseendet men han han var mest lik sin mamma på insidan. Han hade pluggat hårt och ville verkligen hjälpa sin gamle far att ta hand om familjen. Ashia och Ehioze jobbade så mycket. 

Rico hade skaffat sig nya kläder och en modern frisyr. Han var populär i skolan. Alla tyckte att han var spännande och att han trots sin barndom kunde vara så snygg..

Anmäl
2014-06-21 21:04 #90 av: Clariiz

Rico hade ett stort intresse av försäljning och valde därför att söka jobb i affären. Han fick en pratikplats som skulle ge honom några extra kronor och han skulle verkligen kämpa hårt och visa framfötterna. Hade han tur kanske han kunde bli befordrad! 

Anmäl
2014-06-21 21:07 #91 av: Clariiz

"Den kommer, den kommer!" Ashia skrek rakt ut. Nu var värkarna snabba och täta. 

Sanura ringde efter en taxi samtidigt som hon höll på att skrika av lycka. Familjen skulle bli större! Anabell skulle få ett syskon och det skulle ske NU.


Anmäl
2014-06-21 21:11 #92 av: Clariiz

Förlossningen gick bra men var ganska utdragen. Efter några timmar kunde Ashia och Juan äntligen höra sitt barns skrik för första gången. 

Det blev ytterligare en liten flicka och hon fick namnet Elly. Ashia bara grät. Hur kunde hon ha en sån tur? En fantastisk familj, världens underbaraste make och nu ytterligare en fantastisk och frisk liten dotter. 

Gammelkatten Zoey fattade genast tycke för det lilla knytet. Hon hoppade snabbt upp i Elly barnsäng och kröp tätt intill lilla bebisen. 

Anmäl
2014-06-21 22:10 #93 av: NordicSunset

Följer!

Anmäl
2014-06-22 11:32 #94 av: lollynonna

följer!

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Anmäl
2014-06-22 15:34 #95 av: Clariiz

Det gick som en ilande känsla genom hela kroppen. Han kände det enda ut i tårna. Han såg minnesbilderna från Afrika, livet han och Sanura byggt upp. Flytten till det nya landet och allt familjen gått igenom sen dess.

Han skulle inte få vara med längre nu. Han visste det. Han såg på sin gråa genomskinliga hand. Varför just nu? 
Han ville stanna kvar, så som mannen hade gjort som han träffade vid vattenhålet. Men han kände att han inte hade något alternativ.

Han såg Sanura komma springande. Tårarna rann ned för hennes ansikte. Hon sträckte ut sin hand för att röra honom. Men hon gled igenom. Han fanns men ändå inte. 

"Min vackra Sanura, älskling. Ta hand om barnen." Han såg på sin frus blöta kinder och rödsprängda ögon. Hon nickade. Om han bara kunde få krama om henne en sista gång, kanske skulle det kännas lättare då?

Anmäl
2014-06-22 15:38 #96 av: Clariiz

Han såg dem allihopa nu. De var samlade runt om honom. Han ville trösta dem få dem att förstå att det var okej. Han ville stanna, bara lite längre. Bara några minuter så han fick säga hejdå.

Den svarta gestalten var redan här. Det kändes inte fel att följa med honom. Betserai var redo, det var han verkligen. Men han ville bara få säga farväl. En snabb kram, en puss på en våt kind. Dela deras tårar. 

Han kunde inte lämna Sanura nu, med barnen och barnbarnen. Det var inte rätt att hon skulle få bära bördan själv. 

"Vackra, vackra Sanura".. Det blev det sista han tänkte.

Anmäl
2014-06-22 16:13 #97 av: Amorita

följer Skrattar

Anmäl
2014-06-22 18:25 #98 av: [masken123]

Guuuuuuuuuuuuuud vad bra! Älskar denna legacy då den är lite annorlunda. Men det var väldigt sorgligt att Betserai dogStorgråter

Anmäl
2014-06-22 21:00 #99 av: Clariiz

Ashia var förstörd. Henne pappa var borta. 
Hon sprang ut ur huset och plockade upp lilla Zoey. Hon kramade den lilla kissen hårt. Även Zoey var gammal och skruttig nu och Ashia orkade inte förlora henne också!

Anmäl
2014-06-22 21:09 #100 av: [Smultronet Ella]

mer!

Anmäl
2014-06-22 21:11 #101 av: Clariiz

Ehioze stod inte ut med att vara i huset. Istället gjorde han något helt nytt. Han gick ut och tog en drink. Alla hans vänner hade alltid druckit i skolan men Ehioze hade hållit sig undan för att hjälpa till hemma. 

Nu förstod han vad han hade missat, drinken smakade gott och stämningen var underbar. För en stund kunde han glömma sina sorger. 

Anmäl
2014-06-22 21:14 #102 av: Clariiz

Ehioze stötte också på en trevlig tjej i hans ålder. De dansade och pratade hela kvällen och Ehioze kände verkligen att de klickade. 

Det pirrade i mage så fort han tänkte på henne. Men när han kom hem och kröp ner under täcket slog det honom. Han hade ju varken tagit hennes namn eller nummer! Hur kunde han vara så dum?

Anmäl
2014-06-22 21:21 #103 av: Clariiz

Det var dags för Ricos bal. Ashia och Sanura hade varit och köpt honom en ny kostym. 
Rico hade tyvärr ingen flickvän att gå med så istället gick han med ett gäng av sina killkompisar. 

Balen blev en succe! Rico dansade hela kvällen och blev dessutom utnämnd till balens kung!

Anmäl
2014-06-22 21:25 #104 av: Clariiz

Elly fyllde år och blev småbarn. Juan och Ashia var så stolta. Deras lilla dotter hade så stora vackra ögon och en bred fin liten näsa. 

Anabell var stolt över sin syster. Hon passade henne gärna och lekte med henne så mycket hon kunde.

Anmäl
2014-06-22 21:42 #105 av: Deviance

Följer!

Anmäl
2014-06-23 10:25 #106 av: [Smultronet Ella]

Mer!

Anmäl
2014-06-23 11:57 #107 av: Clariiz

Anabell som verkligen fått upp ett stort hästintresse brukade smita över vägen för att titta på galopptävlingarna. 
Hon var verkligen glad över att deras hus låg så nära ridanläggningen. Hon drömde om att en dag kunna vara med och tävla där med sin egen häst, om hon nu kunde få en..

Efter att hon sett en annons i tidningen om ett litet föl som skänktes bort sprang hon in till Sanura och bönade och bad om att få ta hem den lilla hästen. 
Sanura var tveksam, en häst tog mycket tid och kostade mycket pengar. 

Sanura diskuterade med Ashia och Juan om att kanske låta Anabell få det lilla fölet ändå. Ashia tyckte det lät som en bra idé. Hon hade blivit befordrad och fått löneförhöjning så nog skulle de kunna ha råd med en häst. Dessutom trodde hon verkligen att Anabell kunde ta den ansvar som krävdes. 

Så var det bestämt! Juan ringde på annonsen och fölet skulle komma redan imorgon kväll!

Anmäl
2014-06-23 12:01 #108 av: Clariiz

Det var trångt för familjen att bara dela på ett badrum. Så Ashia hade i smyg sparat undan pengar och jobbat med att bygga ut huset med ett till badrum. Hon ville att det skulle vara stort och kännas lyxigt så hon hade tagit hjälp av en jobbarkompis som på fritiden renoverade hus.

Badrummet var äntligen färdigt och hon kunde slå upp dörrarna och visa sin familj vad hon gjort. 
Alla blev överlyckliga och Sanura brast i gråt. Det här var första gången hon kände lycka efter att Betserai dog. Vad hade hon gjort för att förtjäna så fina snälla barn?

Anmäl
2014-06-24 15:24 #109 av: Clariiz

Anabell hoppade upp och ner. Hon var så glad idag skulle hennes föl komma! 

Snart hörde de en bil rulla in på gården och dörrklockan ringde. Anabell rusade ut och mötte mannen som kom med fölet. 

Hon var liten och smal och hette Daisy. Anabell blev kär direkt och började rykta den lilla hästen.

Anmäl
2014-06-24 15:26 #110 av: Clariiz

Zoey som blivit en riktigt skicklig jägare kom hem med en liten mus i munnen. Sanura var snabbt fram och plockade upp den. Den verkade ha klarat sig utan några större skador så Sanura fixade ihop en bur av ett gammalt akvarium och släppte ner musen som hon kallade för Rat

Anmäl
2014-06-24 15:28 #111 av: Clariiz

Sanura kände sig så ensam och Rat hjälpte till att fylla ett tomrum. Det blev ett tidsfördriv för Sanura som nu var tvungen att mata och städa åt ett litet liv.

Anmäl
2014-06-24 15:31 #112 av: lollynonna

så gullig!

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Anmäl
2014-06-24 15:34 #113 av: Clariiz

Anabell ägnade massor av tid med Daisy och innan hon visste ordet av var det dags att fylla år igen. 

Att bli tonåring var häftigt hon fick så mycket mer ansvar med med det roliga kom också en pina. Komplexen över sin kropp blev så mycket värre. Hon hade sin näsa, och kinderna såg svullna ut. Ett elakt gäng i skolan kallade henne för Storkrok

Hon skulle jobba hårt, få ett bra jobb och när hon hade tillräckligt med pengar skulle hon operera om den fula näsan. Det hade hon bestämt sig för! 

Ashia och Juan tjatade om hur vacker hon var, men vad visste de? De var hennes föräldrar och skulle tycka hon var vacker om hon så var blå med tentakler över hela kroppen. 

Anmäl
2014-06-24 16:55 #114 av: Dvärgvädur

Åhh det är så bra!

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl
2014-06-24 16:55 #115 av: Dvärgvädur

Åhh det är så bra!

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl
2014-06-24 17:02 #116 av: stinabest

Gryyyyyyyyymm

Anmäl
2014-06-24 17:29 #117 av: Clariiz

Jag blir så glad av era kommentarer :D Man blir verkligen motiverad att fortsätta skriva!

Anmäl
2014-06-24 17:35 #118 av: Clariiz

Nu var det dags, och Sanura var redo. Hon hade levt ett långt liv så det gråa håret var välkommet!
Nu kunde hon med gott samvete slappna av och lämna över lite av hushållssysslorna till sina barnbarn. 

Hon fruktade inte döden utan skulle välkomna den när hon kom. Hon visste att hennes familj hade det bra och hon själv skulle ju få träffa Betserai igen. 

Hon skulle verkligen njuta nu på ålders höst, det fanns ingen anledning att stressa eller sörja. Hon skulle göra det som gjorde henne glad!

Anmäl
2014-06-24 17:38 #119 av: Clariiz

Anabell hade ett strikt schema. Direkt efter skolan gjorde hon läxorna och efter det gick hon ut till Daisy
Hon brukade stanna uppe länge i smyg för att läsa en hästbok hon köpt. Hon ville verkligen börja tävla och så fort Daisy var redo skulle hon sätta igång träningen!

Anmäl
2014-06-24 17:44 #120 av: Clariiz

Ashia hade blivit högt uppsatt inom politiken och nu krävdes det resultat. De hade anordnat en kampanj och Ashia hade huvudansvaret. Nu behövde de få in pengar och därför skulle Ashia hålla i en välgörenhetsmiddag. 

Allt gick bra och Ashia fick in en hel del pengar till kampanjen. Gästerna var nöjda och glada och buffén var utsökt! 
Ashia var så stolt över sin karriär! Att hon gått från en outbildad, smutsig liten tonåring till en respekterad kvinna med en stor karriär! Det fanns inget som kunde stoppa henne nu!

Anmäl
2014-06-24 17:52 #121 av: Clariiz

Under middagen hände det som inte fick hända. Gamla Zoey tog sitt sista andetag. 

Ashia var förstörd. Zoey hade vart med henne så länge och hon hade gått från att vara en skygg, spinkig liten smutsig till till att nu vara den mest gosiga katten i världen. 

Familjen hade precis repat sig efter Betserais bortgång och så händer detta?
Zoey fick en fin liten begravning på familjens tomt redan dagen efter. De grävde en grav precis vid utkanten av tomten där Zoey brukade sitta och spana ut över havet. 

Anmäl
2014-06-24 17:59 #122 av: lollynonna

nej! stackars lilla zoey!Storgråter

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Anmäl
2014-06-25 18:24 #123 av: Clariiz

Sanura stod och lagade mat när hon plötsligt kände hur det luktade bränt. För bränt! Hon vred på huset och hela spisen stod i lågor.
Familjen hade glömt att installera ett nytt brandlarm i det nya köket. Som tur var var Ashia snabbt framme med brandsläckaren. Anabell såg lite skadad ut över händelsen men Sanura hade bränt sig och kunde inte förstå vad som hade gått fel!

Anmäl
2014-06-25 19:16 #124 av: Clariiz

Dagen var här! Dagen som Anabell väntat på. Daisy var redo att starta i sitt första lopp!

Nervöst hoppade Anabell upp och skrittade över vägen. Hon kom fram till portarna lagom tills de slogs upp och hon red in. 
Det var många andra tävlande och de såg så duktiga ut! Anabell undrade för en liten stund om hon anmält sig till fel tävling.

Snart var det dags för start och Anabell och Daisy placerade sig på en tredjeplats!

Anmäl
2014-06-27 17:46 #125 av: Clariiz

Det var dags för Ellys födelsedag. Alla i familjen var med och firade men det var något som inte stämde..

De kommande dagarna var det nämligen fullt av saker i huset som började gå sönder, duscharna sprutade färgat vatten och datorn hakade upp sig. 
Ashia förstod ganska snart att det var Elly som underhöll sig med att förstöra för de andra och hon verkade inte se något fel i det..

Elly älskade att terroriserade de andra, hon ville jävlas och vara bråkig. Hon var ju trots allt ond..

Anmäl
2014-06-29 14:35 #126 av: Clariiz

Sanura hade tröttnat på att gå hemma. Hon skötte sina plantor men alla i familjen var så stora nu att de inte behövde henne. Hon saknade Betserai så det gjorde ont i henne och därför bestämde hon sig på att prova på nya saker för att döva tankarna lite.

Hon begav sig till stranden mitt i den iskalla vintern och började klä av sig kläderna. Hon hade läst i tidningen om något som kallades "The polar bear - club". Det var en grupp människor om badade när vattnet var som kallast. 
Sanura hade blivit lockad och nu stod hon här. 

Hon klev ner i vattnet och det var riktigt kallt, men det gav henne en kick. Hon simmade några prövande tag, armarna hade nästan domnat bort. Men det var skönt på ett konstigt sätt..

Det blev ett kort dopp men Sanura bestämde sig för att hon skulle prova igen någon gång!

Anmäl
2014-06-29 14:37 #127 av: Clariiz

Det var dags för Rico att lämna tonåren bakom sig och bli en ungdom! Familjen firade med tårta och sjöng sånger för honom. Rico ville inte ha någon stor fest.

Anmäl
2014-06-29 14:40 #128 av: Clariiz

Rico begav sig snabbt ut och shoppade han ville fixa nya kläder och en ny frisyr. Han var vuxen nu och ville att alla skulle se det!
Sanura behandlade honom fortfarande som om han var tio. Han var ju inte ens minst längre! Ashia hade två barn som båda var yngre..

Anmäl
2014-06-29 21:06 #129 av: fuzzie

#128 Åh mer! Du är så himla duktig! Tummen upp 

Du har till och med fått mig att sakna sims, så jag letade fram mitt sims 3 och tänkte spela lite ikväll + att jag beställt hem husdjur nu med! Haha som det kan gå Skämtar 

Anmäl
2014-07-01 17:16 #130 av: Clariiz

#129; vad roligt :D

Anmäl
2014-07-01 19:11 #131 av: Clariiz

Ehioze hade äntligen fått tag i tjejen han träffade för ett tag sen. Han hade en kompis som kände henne och direkt när han fick numret ringde han.

Sophie som hon hette kom över och de pratade hela dagen. Hon var så rolig och charmig!

Anmäl
2014-07-01 19:13 #132 av: Clariiz

Det var dags för Ricos examen! Tyvärr var nästan hela familjen sjuka i influensa så det var bara Sanura och Juan som kunde följa med. Även Rico var sjuk men han lyckades ändå masa sig dig i mjukiskläderna!

Anmäl
2014-07-01 19:16 #133 av: Clariiz

Ehioze och Sophie hade nu dejtat ett tag och bestämde sig för att gifta sig! De ville inte göra något stort utan bestämde sig för att ha ett privat bröllop precis utanför baren som de träffades på. 

Sophie flyttade in till familjen på en gång och hela familjen välkomnade henne varmt! Speciellt Sanura som var så glad att hennes äldsta son funnit kärleken!

Anmäl
2014-07-01 19:18 #134 av: Clariiz

Allt var frid och fröjd och Ehioze hade aldrig varit lyckligare. Men han märkte snart att något inte stod rädd till.. 
Sophie försvann ofta om nätterna och var borta längre stunder. Hon pratade om att hon jobbade men Ehioze fick aldrig veta var. 

Anmäl
2014-07-01 19:20 #135 av: Clariiz

Eftersom det blev så trång i det stora huset bestämde sig Ehioze och Sophie att bygga sig ett litet hus bredvid det stora. Då kunde Anabell och Elly få egna rum istället för att dela.

Huset blev litet men mysigt och var perfekt för dem! Lagom stort för två personer och med en härlig inredning som Sophie fått välja. 

Anmäl
2014-07-01 19:22 #136 av: Clariiz

Rico hade skaffat sig ett jobb som brandman och han älskade det! Jobbet innebar spänning, fysik och att hjälpa människor i nöd. 
Han vaknade med ett leende varje dag. Han hade verkligen hittat helt rätt!

Anmäl
2014-07-01 19:26 #137 av: Clariiz

Ehioze fyllde år och var nu inte längre en ungdom. Han var nöjd med livet och var redo att ta det till nästa steg!

Han bestämde sig för att det första steget han skulle ta var att klippa av håret och fixa en mer mogen frisyr.  Sophie åkte och köpte nya kläder åt honom och de passade perfekt!

Anmäl
2014-07-01 19:30 #138 av: Clariiz

Efter att Rico vart och släckt en brand tog han en promenad genom skogen på vägen hem. Där inne hittade han två sköldpaddor som ha tog med till familjen. 

Ashia fattade genast stort tyckte för dem och köpte varsitt stor akvarium åt dem. Sköldpaddorna fick heta Spotty och Grönis

Anmäl
2014-07-01 19:33 #139 av: Clariiz

Tomrummet efter Zoey var stort och när Ashia läste om en gammal hund vars ägare gått bort i tidningen kunde hon inte hålla sig!

Sagt och gjort så åkte hon och hämtade den gamla hunden. Han skulle inte leva så länge till men Ashia ville ge honom det bästa livet hon kunde!

Anmäl
2014-07-02 18:48 #140 av: Clariiz

"Åh nej!" Sophie hade glömt våfflorna i ugnen och nu stod lågorna högt. So tur var var det lätt fixat! 

Ehioze kramade om sin fru. Han var så glad att hon klarat sig utan någon skada. Han mindes hus brännskadad Sanura blivit för några år sedan. 

Anmäl
2014-07-02 18:51 #141 av: Clariiz

Rico hade sparat ihop en hel del pengar på sitt sparkonto. Han älskade sitt jobb och hade hittat en lägenhet han fick hyra billigt. 

Han var nervös över att berätta för familjen. Han visste hur viktig familjen var för Sanura. Men han behövde få flytta till något eget nu. 

Han samlade familjen vid matbordet och berättade nyheten. Det blev ett riktigt gråtkalas men alla förstod och Rico flyttade ut redan samma kväll.

Anmäl
2014-07-02 18:53 #142 av: Clariiz

Ehioze och Sophie hade bestämt sig för att gå från ett par till en trio. De hade inte berättat något för de andra än ifall det skulle ta tid. De kanske inte ens skulle kunna få barn naturlig väg? Så det var bäst att hålla det hemligt fram tills det att Sophie var gravid.

Anmäl
2014-07-02 18:56 #143 av: Clariiz

Lilla Elly var inte så liten längre! Hon hade fyllt år och blivit tonåring. 
Hon hittade snabbt ett nytt kompisgäng som Ashia inte tyckte om! Det var ett stökigt gäng ungdomar som både drack och tjuvrökte. Men varje gång Ashia försökte prata med sin dotter smällde Elly bara igen dörren framför näsan på henne. 

Anmäl
2014-07-02 18:58 #144 av: Clariiz

Anabell spenderade sina dagar med Daisy. De tränade och tävlade ibland och med bra resultat! Anabell älskade verkligen att rida. Hon glömde alla sina problem för en stund. 

Anmäl
2014-07-02 19:01 #145 av: Clariiz

En kväll när alla andra gått och lagt sig satt Anabell och Sanura kvar uppe och åt varsin smörgås. 

"Mormor, jag fyller år snart och blir vuxen. Jag kommer vilja operera min näsa då. Jag har sparat undan pengar för det. " Anabell såg nervöst på Sanura.

"Du är så vacker Anabell! Jag tycker verkligen inte du ska göra det här. Men om du är säker så kommer jag självklart finnas vid din sida!"

Anabell kramade om sin mormor innan hon gick och la sig. Hon stod inte ut med den här näsan och nu var det bara några dagar tills hon fick operera den.

Anmäl
2014-07-03 00:06 #146 av: 00eme05

Hur opererar man på sims? :)

Jätte bra Legacy! Brukar inte läsa såna här Legacys men denna är speciell, den är verkligen speciell och man får själv lust att spela! =J du är super duktig!

Anmäl
2014-07-06 17:41 #147 av: Clariiz

#146; Man kan välja det som alternativ på sjukhuset :)

Anmäl
2014-07-06 17:42 #148 av: Clariiz

Det var Anabells födelsedag och hon ville fira ordentligt! Hon plockade upp telefonen och ringde för att bjuda in sina gäster. 

Det var inte varje dag man blev vuxen!

Anmäl
2014-07-06 17:46 #149 av: Clariiz

Innan Anabells födelsedags fest hade Sanura blivit bjuden på dejt. Hon var inte säker på om hon skulle gå först. Men hon hade levt i många ur nu utan Betserai och även om han var hennes livs kärlek kunde det inte skada att träffa lite nya människor!

Sanura hade väldigt trevligt och det var skönt att få koppla av. Tyvärr blev dejten inte långvarig då hennes dejt var gammal och dog efter bara någon timme.. Förskräckt

Anmäl
2014-07-06 17:48 #150 av: Clariiz

Det var dags! Festen var u full gång och nu var det dags för Anabell att blåsa ut ljusen. 
Hon klarade alla på första försöket och gästerna hurrade och jublade. 

Anabell hade verkligen roligt!

Anmäl
2014-07-06 17:50 #151 av: Clariiz

Anabell fick en ny topp och en ny kjol i present. Allt var frid och fröjd men på kvällen var allt som vanligt igen. I alla fall nästan. Imorgon skulle hon äntligen få operera sin lyftkran till näsa. 

Hon räknade pengarna igen, jo de räckte precis!

Anmäl
2014-07-06 17:52 #152 av: Clariiz

Anabell klev in genom portarna till sjukhuset. Hon var redo. Hon hade drömt om det här ögonblicket sen hon var 10 år. Hon kunde inte förstå att dagen äntligen var här!

Hon tvekade en sekund, tänk om något gick fel? Tänk om hon ångrade sig? 
Anabell skakade på huvudet. Det här var precis vad hon ville!

Anmäl
2014-07-06 17:57 #153 av: Clariiz

Allting gick jättebra och Anabell repade sig snabbt. 
När hon såg sig i spegeln kunde hon inte sluta le. Ashia kom och hämtade henne eftersom Anabell inte fick köra än och när hon såg sin mamma började hon gråta. 

"Mitt vackra barn! Du har alltid varit så fin i mina ögon men jag är så glad att du äntligen trivs med dig själv." Ashia torkade en tår och kramade om sin dotter igen.

Anmäl
2014-07-06 18:00 #154 av: Clariiz

Sophie var gravid! Hon kunde inte hålla sig utan sprang direkt fram till Ehioze med graviditetsstickan och viftade med den framför hans ögon.

"Älskling lugna ner dig!" Ehioze skrattade.

"Den är positiv! Vi ska få ett barn" Sophie hoppade upp och ner.

Ehioze kramade henne hårt och la sedan en hand på hennes mage. Där var en liten kula. Han bara log mot sin unga fru.

Anmäl
2014-07-06 18:04 #155 av: Clariiz

Tiden hade gått så fort. Ashia kände inte igen den gamla kvinnan som mötte hennes blick i spegeln. 
Dagen var väntad, men ändå var hon inte redo. Hon kände sig inte gammal. Visst var hon inte ung längre men hon var full av energi!

Hon längtade efter att se Anabell gifta sig och skaffa barn. Hon hoppades det inte skulle dröja för länge för Juan började bli riktigt gammal nu.

Anmäl
2014-07-06 18:36 #156 av: Clariiz

Anabell kände sig äntligen säker med sitt utseende och hade bestämt sig för att skaffa ett jobb. Hon visste inte riktigt vad hon ville bli än. Hon ville jobba med något som hade mening, det var det enda hon visste.

Anmäl
2014-07-06 18:39 #157 av: Clariiz

Hon satte sig ner med sin pappa på morgonen och diskuterade om vilka jobb som fanns att välja på i staden. 
Juan gav många bra tips och Anabell tog dem verkligen till sig. Hon visste att hennes pappa var gammal nu och nog inte skulle finnas kvar mycket längre.

Anmäl
2014-07-06 18:42 #158 av: Clariiz

Anabell stod och borstade tänderna och gick gick igenom allting i huvudet en gång till. Hon hade packat ner sitt CV och tänkte igenom vad hon skulle säga på intervjuerna. 

Allt gick smidigt men när Anabell kom hem igen hade hon fortfarande inte hittat något jobb. Det var inget som verkade passa henne. 
Hon tittade ut genom fönstret och såg Daisy gå och beta där utanför. Då slog det henne! Hon skulle kunna arbeta med hästar!

Anabell plockade snabbt upp telefonen. Nu kunde hon tjäna pengar på att göra det hon tyckte bäst om!

Anmäl
2014-07-15 11:37 #159 av: Clariiz

"Sophie har du sett mitt guldhalsband jag fick av mamma imorse?" Anabell såg tveksam på sin morbrors hustru.
"Nej tyvärr, har du letat överallt?"

Vart hade hon lagt det? Anabell kunde verkligen inte hitta det!

Anmäl
2014-07-15 11:40 #160 av: Clariiz

"BEBISEN KOMMER!!" Sophie kände det. Det var dags nu! 

Hon skulle inte hinna in till sjukhuset, hon skulle bli tvungen att föda den här. Ashia och Elly fick panik. De skulle bli tvungna att hjälpa henne!

Anmäl
2014-07-15 11:44 #161 av: Clariiz

Förlossningen var kämpig och det kom en hel del blod men efter några timmar kunde familjen pusta ut och välkomna lilla Tyson till familjen. 

Han var ett fantastisk gulligt litet barn med glittrande hy. 
Sophie grät av lycka -  "han är en älva som jag!" 

Anmäl
2014-07-15 11:49 #162 av: Clariiz

"Vad i..." Ehioze hade öppnat Sophies nattduksbord när han letade efter sin telefon. Där i låg det flera buntar med pengar, Anabells guldhalsband och flera andra av familjens dyrare ägodelar. 

"Sophie vad är det här?!" Ehiozes tårar rann ner för hans kinder. Han kunde inte förstå att han älskade fru var en.. en smutsig tjuv.

"Ehioze det är inte som det ser ut!!"

"Är det det här du gjort på nätterna? Är du inblandad i bankrånet som nyligen var? Är du det!? Svara mig!"

"Jag gjorde det för vår skull Ehioze. För dig och Tyson."

"Ut ur mitt hus! Jag vill aldrig se dig igen. Tyson ska inte växa upp med en smutsig tjuv till mamma!"

Anmäl
2014-07-15 11:51 #163 av: Clariiz

Det var sent på kvällen och Sophie sprang ut till bilen. Hon hoppade in och körde iväg. Hon skulle aldrig se sin familj igen. Det visste hon.

Anmäl
2014-07-15 11:54 #164 av: Clariiz

"Nu är det bara du och jag Tyson." Ehioze kramade om sin son hårt. Han skulle göra allt för det här lilla barnet. Han skulle göra allt för att han aldrig skulle få veta vilken hemsk människa hans mamma var. Ehioze skulle vara den bästa pappan i hela världen och Ashia, Anabell och Elly ska vara nog med kvinnliga förebilder för honom. 

"Vi fixar det här!" Han gav sin son en puss på pannan.

Anmäl
2014-07-15 12:02 #165 av: marta01

följerGlad

Anmäl
2014-07-15 20:04 #166 av: 00eme05

Mer! Trötnar aldrig på den här Legacyn! :D

Anmäl
2014-07-15 20:17 #167 av: Clariiz

Härligt :D

Anmäl
2014-07-17 10:57 #168 av: Clariiz

Sanura höll på att fixa i sin älskade trädgård när hon såg en välbekant figur. 

"Åh nej, vem!?" Utbrast hon. Men sedan såg hon ner på sin hand och förstod. 
Den svarta gestalten kramade om henne i samma sekund såg hon honom. Sin älskade man. 

"BETSERAI JAG KOMMER!!" Hon skrek ut orden med tårarna rinnande från sina kinder.. Äntligen skulle hon få vara men sin kärlek igen.

Anmäl
2014-07-20 21:21 #169 av: Clariiz

Anabell var van vid Liemannen vid det här laget. Trots tårarna kunde hon inte säga nej när han ville leka kuddkrig. 
Hon visste att det var dumt, men hon tänkte att om hon vann kanske han skulle låta Sanura komma tillbaka..

Anmäl
2014-07-20 21:24 #170 av: Clariiz

Liemannen hade försvunnit till vart ha nu kom ifrån och huset stod i sorg. Anabell gick ut till sin älskade häst och sökte tröst. 
Daisy fanns alltid där för henne och de behövde verkligen varandra. 

"Jag kommer aldrig älska en häst så som jag älskar dig" Hon kramade om stoet hårt och länge. 

Anmäl
2014-07-20 21:26 #171 av: Clariiz

Trots sorgen var Anabell och Daisy tvungna att göra resultat. Anabell hade knappt tjänat någonting på sin karriär.
Hon bet ihop och red in på tävlingsbanan. 

De kom på första plats! Men den lilla glädjen gav inte mycket jämför med den stora sorgen av att ha förlorat sin mormor. 

Anmäl
2014-07-21 16:17 #172 av: Clariiz

Lilla Tyson har växt upp och blivit småbarn. Ehioze ser mycket av Sophie i honom. Men han vägrar acceptera att hans son skulle vara något som sin mor. Det finns inget annat en godhet i den lilla pojkens ögon. 

Anmäl
2014-07-21 16:21 #173 av: Clariiz

Juan tog äntligen det svåra beslutet att gå i pension. Han har dragit ut på det länge men idag kände han att det var dags. Han var 102 år gammal och skulle han hinna njuta av att vara pensionär var det bäst att börja nu!

Anmäl
2014-07-21 16:24 #174 av: Clariiz

Anabell hade verkligen blivit fäst vid lilla Tyson. Tanken på att skaffa barn själv kändes inte så långt borta längre. 
Men än så länge hade hon inte funnit kärleken.

Anmäl
2014-07-21 16:27 #175 av: Clariiz

Familjen kan aldrig få ta en paus i sin sorg. Den här gången var det den trogna lilla råttan Rat som fick ta ett kliv in i andevärlden. 

Anmäl
2014-07-21 16:32 #176 av: Clariiz

Elly har en väldigt svår period i sitt liv. Hon går långa dagar i skolan, har flera aktiviteter, läxor som halkar efter och dessutom har hon ett jobb hon måste sköta. 

Hon måste sova middag en stund varje dag för att orka, men det är knappt så att hon hinner. 

Ashia hatar att se sin dotter på det här viset, men Elly är en riktigt rackar unge som gör alla möjliga hyss hela tiden. För att få Elly att förstå att man inte kan bete sig hur som helst slutade Ashia ställa upp för henne. Trots att det är jobbigt så vet hon att det här är vad Elly behöver. 

Anmäl
2014-07-21 16:34 #177 av: 00eme05

Bästa legacyn *_*

Anmäl
2014-07-21 16:35 #178 av: Clariiz

Juan som nu går hemma hela dagarna tyckte Rats gamla bur såg så tom ut. Han bestämde sig för att åka till djuraffären och köpte där en liten ekorre. 
Den har inget namn än, och bits väldigt mycket. Men buren är i alla fall full med liv och rörelse igen.

Anmäl
2014-07-21 16:38 #179 av: Clariiz

Ashia tar sitt jobb på stort allvar. Regeringen har nya förslag på sjukvården och är de vill att hon ska presentera dem för sjukhuschefen kan hon inte tacka nej!

Hon kommer inte hem förrän sent på kvällen men är väldigt nöjd. Chefen var inte lätt att övertyga men efter några timmar hade de kommit fram till några lösningar som de båda var väldigt nöjda med.

Anmäl
2014-07-21 16:42 #180 av: Clariiz

Gamla vovven börjar bli riktigt skruttig nu och ligger för det mesta. Till och med när han äter mat.

Anmäl
2014-07-21 16:46 #181 av: Clariiz

Ashia jobbar hårt med företagets nya kampanj och har återigen en fundraising för att skrapa ihop lite pengar. 
Festen blir riktig lyckad!

Anmäl
2014-07-21 16:49 #182 av: Clariiz

Anabell har tröttnat på att stanna på tomten och bestämde sig för att besöka festivalen. Det var riktigt härlig stämning och hon hittade flera fina blommor och stenar. 

Anmäl
2014-07-21 16:54 #183 av: Clariiz

Efter ett tag kände hon sig lite hungrig och bestämde sig för att köpa lite mat. Men när hon såg pojken bakom disken var hon knappt hungrig längre. 
Han var så söt och fin på alla sätt. Anabell började stamma och visste inte vad hon skulle beställa. När hon skulle betala tappade hon pengarna på marken så att de försvann i gräset. De kunde verkligen inte gå värre!

Anmäl
2014-07-21 16:57 #184 av: Clariiz

Helt fruktansvärt kunde det ändå inte gått. För när killen slutade sitt skift undrade han om Anabell ville stanna kvar en stund med honom. Det ville hon!
De hade en väldigt mysig kväll och satt och tittade på stjärnorna. 

Anmäl
2014-07-21 17:01 #185 av: Clariiz

Juan var ute och gick en promenad när han gick förbi en av sina gamla vänner. De hade byggt en pool och bad Juan att följa med och bada en stund i värmen. 

Juan älskade att simma och kunde såklart inte tacka nej. 
Men efter ett tag kände han att något inte stämde. Han kom ingenstans när han trampade, kroppen kändes tung och snart var han under vattnet..

Han såg en välbekant figur se på honom från kanten. 

Anmäl
2014-07-21 17:03 #186 av: Clariiz

Juan bönade och bad om att få stanna kvar, men liemannen bara skakade på huvudet. Det fanns ingenting han kunde göra. 
Juans tid var inne. 

Anmäl
2014-07-21 17:06 #187 av: Clariiz

Efter Juans bortgång bestämde sig familjen för att flytta. De gamla huset var fyllt med för mycket minnen och för mycket sorg. 
Det nya huset var väldigt väldigt stort och med familjens budget hade de inte råd att inreda så mycket. De gamla möblerna fick duga. Men så snart de hade råd skulle de inreda ordentligt!

Det fanns också ett stall till Daisy och en till häst om Anabell skulle vilja skaffa en till någon gång. 

Anmäl
2014-07-21 23:36 #188 av: Clariiz

Ett litet släktträd :)

Anmäl
2014-08-02 16:44 #189 av: Clariiz

Ashia trivdes bra i det nya huset. Det fanns gott om plats här och familjen behövde verkligen den här nya starten. 

Anmäl
2014-08-02 16:47 #190 av: Clariiz

Anabell hade verkligen börjat längta efter att skaffa sina egna barn och spenderade massor av tid med Tyson.

Anmäl
2014-08-02 16:50 #191 av: Clariiz

Redan kvällen efter tog Anabell tag i saken och ringde Raymond från festivalen. De hade det otroligt trevligt och tog sin relation flera steg frammåt.

Anmäl
2014-08-02 16:53 #192 av: Clariiz

Hon kunde inte hålla sig! Precis innan Raymond skulle gå hem gick hon ner på knä och friade. Han svarade ja. 

Anmäl
2014-08-02 16:57 #193 av: Clariiz

Ehioze tyckte att förlovningen hade gått alldeles för fort! Han var rädd att Anabell skulle göra ett misstag så han bad Raymond komma över så att de kunde träffas och prata lite. 

Killarna hade riktigt trevligt och när Raymond lite senare gick kramade Ehioze om Anabell och berättade för henne vilket kap hon gjort. 

Anmäl
2014-08-02 17:06 #194 av: Clariiz

Anabells karriär kom inte riktigt framåt med bara en häst så hon beslutade sig för att köpa en kompis till Daisy. Det fick bli en hingst vid namn Arthob

Anmäl
2014-08-02 17:08 #195 av: Clariiz

När Anabell och Daisy var mitt uppe i en galopptävling blev Anabell tvungen att bryta för att gå ut och bli träffad av blixten.
Som tur var så klarade de sig bra utan några större skador.

Anmäl
2014-08-02 17:11 #196 av: Clariiz

Den stora dagen var här! Anabell skulle äntligen få gifta sig! 
Redan på morgonen började förberedelserna. Hon begav sig ner till salongen för att fixa hår och smink. 

Anmäl
2014-08-02 17:37 #197 av: 00eme05

Love this Legacy Kär

Anmäl
2014-08-02 21:02 #198 av: Kadoor

Följer!

Anmäl
2014-08-02 21:56 #199 av: kokoskakan02

följer!! jättebra legacy

Anmäl
2014-08-02 22:46 #200 av: fuzzie

Vill ha meeer Clariiz! Skämtar 

Anmäl
2014-08-03 11:25 #201 av: Clariiz

Oj tack. Ska försöka lägga ut mer ikväll! :D

Anmäl
2014-08-03 12:08 #202 av: Tessan01

Följer! Jätte bra! Vill ha mer! : D

Anmäl
2014-08-07 15:26 #203 av: Clariiz

Anabell var ombytt, sminkad och redo. Hon var så lycklig. Hon skulle få gifta sig med sin första kärlek och han skulle också bli den enda. 
Hon var nervös, men det skulle man nog vara. Det var ändå en hel del folk som skulle komma och fira dem på deras stora dag.

Anmäl
2014-08-07 15:28 #204 av: Clariiz

De hade bröllopet på höstfestivalen. En hel del människor kom och alla klappade händerna och torkade tårarna när Anabell och Raymond kysstes inför dem.  

Det var ett fantastiskt bröllop men det mest underbara var att Anabell och Raymond kunde spendera natten som man och hustru.

Anmäl
2014-08-07 15:30 #205 av: Clariiz

Dagen efter fyllde Tyson år och blev ett barn. Han fick ett eget rum i present då han tidigare bott inne hos Ehioze

Anmäl
2014-08-07 15:33 #206 av: Clariiz

Straxt där efter var det dags för den gamla hunden att lämna jordelivet. Han var redo. Men det gjorde inte mindre ont i familjen för det. De som precis börjat komma över Juans bortgång. 

Anmäl
2014-08-07 15:37 #207 av: Clariiz

Ashia hade bestämt sig för att gå i pension. Hon älskade sitt jobb men hon orkade inte längre. Men den växande familjen och det större huset fanns det massor av jobb att göra hemma. 

Fast beslutet var tufft så kändes det rätt! Hon ville hinna njuta av livet innan det blev för sent. 

Anmäl
2014-08-07 15:42 #208 av: Clariiz

När Raymond fick reda på att Ashia gått i pension gav han sig snabbt iväg för att hitta ett jobb.. 

Anmäl
2014-08-07 15:51 #209 av: Clariiz

Anabell hade inte samma tid för hästarna längre. Familjen fick heller knappt in några pengar på sitt hennes yrkesval och det gjorde ont i henne. 

Ehioze förstod sin systerdotters smärta och ville finnas där för henne, säga att allt skulle bli bra. Men de behövde pengarna. 

Anabell förstod att hon skulle bli tvungen att kanske sälja en av hästarna eller jobba hårdare. Men då blev det mindre tid för familjen. 

Anmäl
2014-08-10 22:33 #210 av: Clariiz

Anabell kom ut ur duschen men stannade till vid spegeln.. Hon drog händerna över magen, jo det var faktiskt en liten bulle där. Var hon gravid? Hon rotade i badrumsskåpet efter ett graviditetstest. Hon hade köpt några på affären sist. Bara ifall att.

Det visade positivt. Hon och Raymond skulle bli föräldrar!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.