07. Nybörjarfrågor

Någon som kan förklara hur ni gör hus?!

2014-06-06 12:17 #0 av: Snakebiite

Hejsan, jag är sugen på att bygga mitt egna barndomshem på the sims 3. Jag har alla expansioner, så det är princip bara att börja bygga... Om jag nu visste hur man bar sig åt. (Jag kan bygga vanliga simpla enplans hus.)  Så jag har i alla fall suttit och tittat runt på youtube för någon typ av tutorial som faktiskt visar och förklarar alla verktyg man använder vid husbygge, utan någon större tur dock.

På de flesta filmer jag sett på youtube brukar de använda sig av att göra typ trappor på varandra på tex andra våningen för att sedan använda nått annat verktyg för att utjämna eller något, ingen aning. Min fråga är VARFÖR gör man detta, vad har det för funktion folk bara gör men säger liksom inte varför. Det blir därför svårt för mig att lära mig hur man ska bygga ett snyggt hur om jag inte fattar vad man gör, så om någon har lust eller ork att förklara för mig hur det hela fungerar så skulle jag vara dig evigt tacksam. :) 


Hälsningar Millan

Anmäl
2014-06-06 15:39 #1 av: svealo

Menar du att man använder platta till terrängverktyget på väggar och golv?

Anmäl
2014-06-06 16:10 #2 av: Snakebiite

Ja just precis har precis googlat mig till att de tydligen har med nå Constrainfloorelevation fusk man ska skriva in o göra men oavsett om det e ett fusk så förstår jag endå inte hur man använder det, vet bara att detta görs på de flesta husbyggar videos jag sett, men allting går ju alltid så fort så förstår inte hur man ska använda det =/

Anmäl
2014-06-06 20:57 #3 av: svealo

Det är svårt att förklara men det finns rätt mycket om man söker på "constrainfloorelevation" på youtube. Själv kan jag bara grunderna och experimenterar mig fram när jag bygger hus.

Denna videon visar det enklaste: http://www.youtube.com/watch?v=7uUbIo-i810

Anmäl
2014-06-06 21:51 #4 av: Snakebiite

Tack så mycket, får helt enkelt testa mig fram, men nu har man ju förklaringen till trapporna =) 

Anmäl
2014-06-06 23:35 #5 av: TuvaJ

http://thesimsblogg.bloggplatsen.se har en del rätt bra tutorials ang. fusk & liknande om man kollar bakåt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.