17. Legacy & Historier

RVafuure- Historia

2014-06-19 17:30 #0 av: 00eme05

Kapitel1

Mitt namn är

Ravely RVfauure

 Jag är helt normal. Eller, ja. Jag är en ande. Men även fast jag är en litet blått troll med krafter, betyder det inte att jag vill det. Visst, det är häftigt att kunna trolla fram mat när man vill, slipper städa rummet. Men mitt liv, hänger på att förbereda mig inför att kastas ut i en lampa och sedan hittas för att uppfylla en lycklig sims drömmar och önskningar. Min mor hade turen och hennes "mästare", eller simmen som hade henne, önskade att mamma skulle bli fri från lampan. Det var pappa. Efter det gifte dem sig och levde lyckliga i alla sina dar. Enda tills min födelse. De hade redan fått ett barn. Min storasyster Cassey. Hon är helt perfekt. En simpel ande. Och de trodde jag skulle bli detsamma. Men, det blev jag inte... Jag blev mer av en vanlig sim. Mina föräldrar skaffade ännu ett barn som också blev en flicka. Vi alla är andar. förutom pappa. Som faktiskt just nu är inte finns i vår närhet. Hans familj hade länge tyckt illa om mamma och vid sista barnet fick de nog. Så de skulle ta med vår pappa på en liten "resa" och kom inte tillbaka. 

Här är som sagt jag. Det är väl okej att se ut såhär även som ande? Nej, tydligen inte hos den här sortens sim jag är Ledsen


Anmäl
2014-06-19 17:31 #1 av: 00eme05

Det här är min mamma:


Anmäl
2014-06-19 17:32 #2 av: 00eme05

Och min storasyster:


Anmäl
2014-06-19 17:33 #3 av: 00eme05

Och till sist, min lillasyster, Melinda:


Anmäl
2014-06-19 18:00 #4 av: 00eme05

Kapitel2

Skolan är inte heller nån dans på rosor. Var man än går får man höra

Haha! Gå tillbaks till skogen smurf!

Du kanske inte är grön av avundsjuka men blå!

Skämten är jätte dåliga men man känner endå en stor känsla att hämnas. På skolgården satt jag på en bänk och åt en macka med kyckling. Vinden luktade torkad mat från matsalen. Man hörde när grenarna flög fram och tillbaka av vinden. Barn som skrattade, barn som grät, pratade, klättrade, skrek, sprang, lekte. En massa ljud och rörelse. När regnet droppade sprang de flesta barn in. Vissa stannade ute. bakom mig fanns en gren med en massa löv. Man hörde hur dropparna klickade ner på asfalten. Dripp. Dropp. Dripp. Dropp. Men mitt i allt ljud hörde jag fotsteg som kom närmre. Jag tittade upp och tappade min macka. reste mig snabbt upp och såg en stor kille komma. Han hade ett litet gäng bakom sig. Han hade röd tröja med ett par jeans och var ganska buffig. Det var killen som gått om säkert två klasser. Han kom närmre och närmre. Han stannade vid bänken. Han och gänget fnittrade. Så sa han

Är du typ gammelsmurfen?

Den var riktigt dålig. Men jag fick nog. Jag sprängdes av ilska och släppte loss min ilska på den här stakars elaka killen. Blixten som kom upp ur mina händer träffade honom och han fick brännmärken över hela kroppen. Han skrek och skrek och grät. Jag skämdes. Det var inte rätt. Även fast jag sedan använde mina krafter för att ta bort hans brännmärken sprang både han och hans gäng iväg och jag blev avstängd i 2 veckor.


Anmäl
2014-06-19 19:59 #5 av: KastKatt

följer!

Anmäl
2014-06-19 20:50 #6 av: [Howres]

Följer 

Anmäl
2014-06-19 20:51 #7 av: 00eme05

#5 #6 vad kul! Skrattar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.