25. Övrigt

Världar

2014-06-22 20:30 #0 av: Officielle

Vilken är eran favoritvärld och varför? :D

Sweet as sugar, cold as ice, break me once i'll break you twice. 

Anmäl
2014-06-22 20:47 #1 av: KastKatt

Hm. Jag älskar Moonligt falls, för att det är så vacker miljö och byggnader. Sedan tycker jag också det är kul att det finns mycket övernaturliga där!

Sedan är jag också svag för Hidden Springs, helt fantastiskt fin värld! 

Just nu spelar jag i Monte Vista, det är också väldigt fint, men tycker dock att NPC-simmarna är lite tråkiga.

Anmäl
2014-06-22 20:50 #2 av: [Lupse]

oh.. har så många favoritvärldar! 

Av alla världar som följer med i expansionspaketen så älskar jag den gamla vanliga Sunset Valley. Fin, enkel och lätt att lägga till och ta bort tomter.. behöver jag säga mer? :)

Men min favorit bland alla EA världar är ändå Roaring Heights favoriten. Det känns som att världen är en härlig blandning mellan Bridgeport och Sunlit Tides. Stränderna, växterna och allt.. så fint! Älskar också broarna och att världen är delad i en stranddel! Nackdelen är ju dock att jag starkt ogillar alla byggnaderna som inte är kaninhål och alltid bygger om dem.. även bostadsbyggnaderna samt simmarna.. dem matchar helt enkelt inte min smak. Världen är helt klart att rekommendera speciellt om man gillar den här "old fashion" stilen :)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.