21. Spelhjälp

Problem med bygge

2014-06-23 15:56 #0 av: Officielle

Hej!
Jag hade tänkt bygga huset som är på bilden. Problemet är att det inte går att bygga garaget så nära huset. Det måste vara en ruta ifrån själva huset. När jag försöker bygga det precis bredvid står det "täckt av golvruta". Hur gör jag? ;)

Sweet as sugar, cold as ice, break me once i'll break you twice. 

Anmäl
2014-06-23 16:06 #1 av: [Lupse]

Du måste använda ett fusk som möjliggör att sätta ihop väggar med grunden samt ändra höjd på väggen (för att det ska bli lite snyggare. Fusket som du ska använda är "constrainfloorelevation false". Men jag rekommenderar starkt att du tittar på ett youtube klipp med en förklaring hur man ska göra för att det här fusket är riktigt svårt att använda och man förstör huset och allt väldigt lätt om man gör fel. 

Du kan kolla lite själv men jag hittade det här klippet som ska förklara hur man gör det du försöker: https://www.youtube.com/watch?v=0x1o6ATqHUU

Lycka till! :)

Anmäl
2014-06-23 16:08 #2 av: Rumblebee

Du måste använda boolprop constrainfloorelevation true/false om du vill inbygga ihop garaget med ett hus på foundation.
Om du även gör garaget lite längre alternativt ocks bredare så kan du även göra såklart dina simmar kan gåntill garaget direkt via huset utan att behöva gå ut först och gå genom garageporten

Anmäl
2014-06-23 16:18 #3 av: [Lupse]

#2 I the sims 3 använder man inte "boolprop" :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.