02. Eget innehåll

Roligt med The Sims 3 Kvällsnöjen!

2014-06-24 09:08 #0 av: [masken123]

För ett litet tag sedan hände en rolig sak i mitt kvällsnöjen. Jag höll på att spela med ett par, och en av dem (killen) hade fått en kändisstjärna genom att prata med en känd sim. Sedan började killen prata med tjejen i min familj, och då fick hon också en kändisstjärna. Sedan lät jag dem prata jättelänge och det slutade med att båda hade FYRA kändisstjärnor!Gapskrattar

Anmäl
2014-06-24 13:56 #1 av: stinabest

Hahaha, ja sånt kan vara kul :)

Men det var lite av den anledningen som jag inte orkade ha kvällsnöjen installerat. Tills slut blev alla kända och paparazzin flockades utanför stackars småbarnsfamiljen Svenssons hus. Och det enda dom hade gjort var att typ hälsa på en "riktig" kändis, hahah!

Anmäl
2014-06-24 20:02 #2 av: Ikajo

Det är bara att separera sitt hushåll från kändissystemet i inställningar om det är det enda. Alternativt kan man ha en hund som jagar bort paparazzi, fungerar också.

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Anmäl
2014-06-24 21:20 #3 av: Kadoor

Själv raderar jag alla paparazzis jag ser genom att hålla inne shift, klicka på den och välja "radera föremål"(fungerar bara om man har skrivit in ett fusk dock). Hehehehe... Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.