17. Legacy & Historier

Släkten York

2014-06-29 21:26 #0 av: Clariiz

Här kommer jag skriva om Jenna York som flyttat från en liten by till storstaden! 

När Jennas mamma hade vart väldigt fattig hela Jennas uppväxt och när hon var gravid med Jenna hade hon arbetat på forskningsanläggningen som försöksperson. Personalen hade lovat att de aldrig skulle ge några sprutor som kunde skada ett foster, men det var något som gick snett!
Jennas mamma fick ta emot ett ämne som ändrade celler. Det gjorde att Jenna föddes med en lysande turkos hy och blått hår. 

Eftersom byn de bodde i var liten och gammaldags blev Jenna mobbad. De andra barnen sa att det var hennes knarkar morsa som skaffat barn med ett UFO och ut kom hon. 
Mobbningen gjorde Jenna till ett ensamt barn som drömde mycket. Hennes dröm var att bli en känd skådespelerska och det är där historien tar vid!


(Jag kommer absolut fortsätta uppdatera min andra legacy Nwosu så ofta som möjligt!)

Anmäl
2014-06-29 21:29 #1 av: MsSofieG

Följer även denna ^^

Anmäl
2014-06-29 21:30 #2 av: Clariiz

Nu var hon äntligen här! Jenna hade fått tag på en ganska billig lägenheten vid kanten av centrum. Hon bodde högst upp med en fantastisk utsikt och livet kunde inte bli bättre!

Inredningen var inget att skryta med och lägenheten var liten men det var perfekt för henne. 
Här kunde hon bygga upp en karriär och starta ett nytt liv. Även om många säkert tyckte hon såg lite konstig ut så var det mer accepterat här, det visste hon.

Anmäl
2014-06-29 21:34 #3 av: Clariiz

Jenna hade ingen tid att förlora så hon gav sig snabbt iväg med tunnelbanan till andra sidan av centrum. Där hade nämligen alla regissörer sina kontor. 

Hon tyckte det såg skabbigt och lite läskigt ut men knackade ändå på dörren och klev in.
Efter en kort intervju och några samtal blev hon erbjuden ett jobb som scenarbetare. Hon skulle få springa fram och tillbaka och hjälpa till med ljussättning och att mat och kläder fanns på plats. 

Jenna var besviken.. Men vad hade hon förväntat sig egentligen? Drömmar får man kämpa för ibland! 

Anmäl
2014-06-29 21:38 #4 av: Clariiz

På vägen hem stannade hon förbi på skroten för att se om hon hittade något värt pengar. Det fanns inte så mycket att ta men hon träffade på en figur hon kände igen!
"He...hej" stammade Jenna fram. Det var en av hennes idoler. 
"Hej! Visst såg jag dig idag? Jag tror du var inne hos min manager". 

Jenna blev stum. Hennes nya jobb var nog inte så dumt! Hon fick redan träffa kändisar och om hon hade de i sin närhet skulle hon säkert kunna jobba sig uppåt och bli någon hon också!

Anmäl
2014-06-29 21:50 #5 av: Misarn

Följer :-)

Anmäl
2014-06-29 22:15 #6 av: Amorita

följer :)

Anmäl
2014-06-30 00:03 #7 av: NordicSunset

Följer!

Anmäl
2014-06-30 21:21 #8 av: Clariiz

Jenna bestämde sig för att ge sig ut och prova på stadens nattliv, hon blev inte besviken! Det var fullt med folk och alla var väldigt glada och trevliga. 
De enda kommentarerna hon fick om sitt utseende var att hon var snygg, häftig och "skitcool". Jenna trivdes verkligen här!

Helt plötsligt såg hon en man i vit tröja stå vid baren. 
"Shit" tänkte hon. Det var hennes chef Matthew! Vad snygg han var!

Anmäl
2014-06-30 21:24 #9 av: Clariiz

"Nämen är du här också!" Matthew kom fram och log. 
"Haha, ja man måste ju bekanta sig med omgivningen!" Jenna log. Efter några drinkar hade hon modet uppe. 

Matthew var rolig, trevlig och väldigt flörtig och när han frågade Jenna om hon ville dansa kunde hon inte säga nej!

Anmäl
2014-06-30 21:26 #10 av: Clariiz

Klockan närmade sig 3 och baren började tömmas på folk. Men Jenna var inte trött än! Hon såg sig om efter Matthew, men såg honom försvinna ner för trapporna med armen om en blond tjej. 

Jenna beställde in en sista drink innan hon började röra sig hemåt.

Anmäl
2014-06-30 21:28 #11 av: Clariiz

Hon hade svårt att somna den natten. Vad hade Matthew menat med alla flörtiga gester? Varför höll han om den andra kvinnan sådär?

Jenna visste varken ut eller in men till slut blev tankarna till drömmar och när hon vaknade var hon redo för sin första jobbdag!

Anmäl
2014-06-30 21:32 #12 av: Clariiz

"Jenna jag har några saker jag behöver gå igenom med dig!" Matthew log och såg henne djupt i ögonen. 
"Okej, ska jag stanna kvar och jobba över?" Jenna log nervöst. 
"Jag tänkte vi kunde köpa med oss lite mat och gå hem till dig!"

Men det blev inte mycket ätande, i alla fall inte av maten. Matthew var snabbt framme och visade vad han ville. Det pirrade i hela Jennas kropp och hon kunde inte stå emot. 
Snart kände hon hans läppar mot hennes och allt annat runt omkring suddades ut. Det kändes så rätt!

Anmäl
2014-06-30 21:36 #13 av: Clariiz

Matthew spenderade natten hon Jenna men försvann snabbt på morgonen. 
När de träffades några timmar senare på jobbet var det som ingenting hade hänt. Jenna visste inte vad hon hade förväntat sig men någon typ av uppskattning hade inte suttit fel!

Hon kände sig lurad och använd.. Hur kunde hon vara så dum och tro att han ville ha henne? Han var rik och snygg och kunde få vem som helst. Nu när han hade fått det av han ville av henne skulle han inte bry sig längre. 

Jenna mådde illa bara vid tanken på vad hon gjort. Hon sprang ut ur lokalen och spydde mitt på gatan. 
Hon brydde sig inte om någon såg. Hon var ändå då dum och äcklig..

Anmäl
2014-06-30 21:40 #14 av: Clariiz

Det hade gått några nätter sedan Matthew sov över och Jenna hade bestämt sig för att inte deppa ihop!

Hon gav sig ut till en klubb hon läst om i tidningen som hade en inomhuspool. Det var lagom med folk på klubben och poolen var härlig. Inte så stor som hon tänkt men var och skön. 
Hon slog sig ner med en drink i det varma vattnet och bara njöt av atmosfären.

Anmäl
2014-06-30 21:46 #15 av: Clariiz

Jenna träffade inte bara en utan två snygga killar som hon dansade och pratade lite extra med. Hon höll det till en vänskaplig nivå eftersom hon bestämt sig för att lägga killar på hyllan ett tag. 

Jenna ville bara ha roligt, utan några komplicerade förhållanden och hon behövde ha fokus på karriären utan några störande moment!

Anmäl
2014-06-30 21:48 #16 av: 00eme05

Följer! =)

Anmäl
2014-06-30 21:51 #17 av: Clariiz

När Jenna ranglade hem igen efter klockan 2 slaget kände hon sig sådär illamående igen, och det var inte alkoholen! 

"Det kan väl inte vara..." Jenna svängde snabbt in på en mack och köpte en graviditetstest. Hon lånade toaletten och kunde inte tro sina ögon när testet visade positivt.

"Ett barn?! Nu?!" Jenna var ung. Hon ville inte ha barn förrän hon var typ... gammal. 
Hon hade en karriär att bygga upp och hennes lilla lägenhet räckte inte åt två!
Att det dessutom var Matthews barn. Jenna mådde illa igen.

Anmäl
2014-06-30 21:55 #18 av: Clariiz

Dagen efter ringde Jenna in och sa att hon var sjuk. Magen syntes och hon var inte redo att konfrontera Matthew!

Hon visste ingenting om graviditeter eller barnafödande och det var hög tid att lära sig nu! Hon gav sig iväg till biblioteket i jakt efter någon graviditetsbok men utan utan framgång. 

Istället fick hon ta sig till bokaffären. Det var dyrt med böcker, men vad skulle hon göra? Hon kände ingen i staden som kunde lära henne något. 

Anmäl
2014-07-01 19:37 #19 av: Clariiz

Lagom när Jennas mage var som störst så blev det stopp i toaletten. Jenna hade inte råd med en rörmokare och dessutom var det mitt i natten!

Det var bara att försöka trycka in den stora gravid magen och ta tag i problemet själv! 
Det tog en bra stund men efter ett tag kunde Jenna röra sig mot sängen. Men vad det värkte i magen! Hon hade nog retat upp den lilla bebisen!

Anmäl
2014-07-01 19:40 #20 av: Clariiz

Smärtan gav inte med sig utan blev bara värre och värre. Jenna låg med tårar i ögonen och trodde att hon skadat det lilla livet. 
Till slut gick det upp för henne! Det var dags! Bebisen var på väg! 

Jenna flög upp ur sängen och försökte fokusera på att andas! Hon lyckades famla upp mobilen och slog numret till en taxi och sedan började hon masa sig mot hissen.

Anmäl
2014-07-01 19:44 #21 av: Clariiz

Förlossningen var långdragen och gjorde väldigt ut men till när solen började gå upp utanför tittade en frisk liten pojke ut. 
Jenna brast i tårar när hon fick upp den lilla varelsen på magen. Han var så söt och hon kände en kärlek som hon aldrig tidigare gjort. 

Hon skulle göra allt för den här pojken utan att blinka. 

"Vad ska han heta?" Frågade en av sköterskorna. 

"Benjamin" svarade hon

Anmäl
2014-07-01 19:46 #22 av: Clariiz

Jenna hade gjort i ordning ett litet hörn i lägenheten där Benjamin fick ha sin säng och en nalle. Jenna hade inte råd med så mycket leksaker men lovade sin lilla son att en dag skulle han få ett eget rum med alla saker han ville ha!

Anmäl
2014-07-01 19:48 #23 av: Clariiz

Jenna njöt av mammaledigheten. Karriären kunde vänta, i alla fall ett tag. Hon visste inte vad hon hade varit så orolig över. Det var lätt att vara mamma! Eller så var det Benjamin som var en väldigt snäll bebis. 

Anmäl
2014-07-01 19:51 #24 av: Clariiz

Det var snart dags för Jenna att återvända till jobbet. Hon hade lyckats dolt hela graviditeten och förlossningen för Matthew men hon visste att han behövde veta!

Hon plockade upp telefonen och ringde honom. Han tog det förvånansvärt bra men ville inte vara med så mycket. Han ville ha en relation till sin son men han jobbade mycket och kunde inte vara så delaktig. 

Jenna var nöjd. Matthew som ju visat sig vara en skitstövel skulle nog behandla sin son bättre än han hade behandlat henne. 

Anmäl
2014-07-01 19:53 #25 av: Clariiz

Tiden gick fort och det var dags för Benjamins första födelsedag! Jenna bakade en tårta och satte i ett ljus. De firade bara de två.

Anmäl
2014-07-01 19:56 #26 av: Clariiz

Benjamin var otroligt söt med stora mörka ögon. Han hade fått Jennas hårfärg och håret var långt och tjockt. 

"Du är den vackraste människan i hela världen" Sa Jenna och pussade sin son på pannan. En dag kommer flickorna flockas runt dig för din hårfärg kommer göra att du står ut bland all de tråkiga killarna! 

De satt på golvet i köket och lekte med Benjamins nalle. Han var en sån glad och tystlåten liten pojke. Jenna kunde verkligen inte förstå allt gnäll om att vara småbarns förälder. Visst fick hon gå upp någon gång på natten, men vad gjorde det? Hon fick ju så mycket tillbaka!

Anmäl
2014-07-01 19:59 #27 av: Clariiz

Det var sista dagens på Jennas ledighet och hon spenderade den med att försöka lära Benjamin att gå. Han tyckte den var lite svårt först men snart började han förstå. 

Han började springa runt i hela lägenheten och att sitta i barnsängen var inte längre någon höjdare!

"Någon dag går vi till parken så du verkligen får springa av dig" skrattade Jenna.

Anmäl
2014-07-04 14:51 #28 av: Clariiz

"Hej, Jenna. Det är Devin. Har du lust att ses?"

"Ja visst. Du kan komma förbi hemma hos mig!"

Devin var Jennas arbetskamrat och de hade dansat och haft riktigt roligt ute innan Jenna fick Benjamin. 
Nu var han alltså på väg hit och Jenna blev plötsligt jättenervös. 

Devin var avslappnad och rolig och de fann verkligen varandra. Han verkade jordnära och ärlig, han var inte alls som Matthew.

Anmäl
2014-07-04 14:53 #29 av: Clariiz

Det bestämdes att Benjamin skulle sova kvar, men precis när de skulle gå och lägga sig hörde Jenna ett droppande från duschen. Den var trasig... igen!

Jenna satte direkt igång med att laga den rostiga gamla duschen innan hon kunde krypa ner bredvid Devin. Det var skönt att slippa sova ensam.

Anmäl
2014-07-04 14:55 #30 av: Clariiz

Några nätter senare mådde Jenna otroligt illa. Hon kände sig inte sjuk så varför mådde hon så dåligt? 

Då slog misstankarna henne. Var hon gravid igen?

Anmäl
2014-07-04 14:57 #31 av: Clariiz

När Jenna jobbade fick Benjamin umgås med sin barnvakt Max. Max var otroligt duktig med honom och man kunde inte tro att han var så ung!
Benjamin gillade honom verkligen!

Anmäl
2014-07-04 14:58 #32 av: Clariiz

När Jenna kom hem på kvällen var det ingen fråga om saken längre. Hon kände väl igen den lilla bullen på magen. Hon var gravid. 

Anmäl
2014-07-06 17:34 #33 av: 00eme05

Åh vad duktig du är!

Anmäl
2014-07-06 18:48 #34 av: Clariiz

#33; Tack! :)

Jenna var mammaledig igen och bestämde sig för att njuta av tiden som hon och Benjamin hade ensamma. 
Hon plockade upp sin lilla son i famnen och tog tunnelbanan ner till en park. Det fanns inte många i storstaden men den här var ganska fin. 

Benjamin tyckte snön var spännande och Jenna kunde inte släppa honom med blicken för en sekund. Han var så liten och snön var så hög!

Anmäl
2014-07-06 18:51 #35 av: Clariiz

På kvällen kom det en grön läskig Zombie hem till Jenna och Benjamin. Han tog hissen upp och klev rakt in i lägenheten. Efter det la han sig och sov i Jennas säng några timmar. När han vaknade var den gröna färgen borta och Zombien hade blivit en vanlig människa igen. 

Jenna skakade på huvudet. Det här var konstigt!

Anmäl
2014-07-06 18:55 #36 av: Clariiz

Jenna höll på att potträna Benjamin när den välbekanta värken började komma. Den här gången visste Jenna vad det handlade om. Bebisen var på väg!

Jenna ringde efter barnvakten och gav snabbt iväg!

Anmäl
2014-07-06 18:58 #37 av: Clariiz

Förlossningen gick snabbt och smidigt. Jenna kunde redan efter några timmar krama hon sin nyfödda lille pojke som fick namnet Willem. 

Hon visste att Benjamin skulle älska att ha en lillebror att leka med! Det fanns inte så mycket barn här i staden, så de skulle verkligen behöva varandra.

Anmäl
2014-07-06 19:01 #38 av: Clariiz

Det blev trång i lägenheten och men Benjamins uppkommande födelsedag skulle det inte gå att bo kvar här! Jenna började se sig om efter större lägenheter men det var svårt.  Det var hög konkurrens om lägenheterna och de flesta var väldigt dyra!

Anmäl
2014-07-06 19:05 #39 av: Clariiz

Benjamin fyllde år och familjen firade tillsammans. Det blev en mysig födelsedag och Jenna kunde glatt överraska men att hon äntligen hittat en ny lägenhet och den var tillräckligt stor för att Benjamin och Willem skulle kunna få ett eget rum!

Anmäl
2014-07-06 19:10 #40 av: Clariiz

Den nya lägenheten var större men väldigt mörk. Jenna behövde verkligen köpa lite mer lampor! 

Pojkarna hade i alla fall fått ett eget rum och Jenna hade köpt en tvåvåningssäng som de skulle få dela på när Willem blivit tillräckligt stor.

Anmäl
2014-07-06 19:13 #41 av: Clariiz

Jenna fyllde år och lämnade ungdomen bakom sig. Hon beslutade sig för att spara ut sitt hår och köpa lite nya vuxnare kläder. 

Det kändes härligt med en ny start! Men hon kände sig lite ensam. Det vore kul att få dela vardagen med någon, någon att glädjas med över pojkarnas framsteg.

Anmäl
2014-07-06 19:18 #42 av: Clariiz

Benjamin var en väldigt smart pojke och han älskade att läsa. Jenna märkte tidigt att han var annorlunda mot de andra pojkarna. Han kanske inte visste det än, men Jenna var säker. 
En dag skulle han förstå varför han var annorlunda.

Anmäl
2014-07-06 19:20 #43 av: Clariiz

Devin hade en fest och Jenna kunde inte låta bli att gå! Hon saknade honom och dessutom kunde hon behöva vara barnledig ett tag. 

En sak ledde till en annan och Jenna blev kvar länge, mycket längre än de andra gästerna..

Anmäl
2014-07-06 19:24 #44 av: Clariiz

Willem var en väldigt lugn och snäll bebis så på många sätt var han lik sin bror trots att de hade olika pappor. 

Jenna älskade att vara hemma och leka med dem och lära dem saker. Benjamin var väldigt självständig men han sökte sig ofta till Jenna när han behövde prata om skolan eller om sina kompisar. 

Anmäl
2014-07-06 19:29 #45 av: Clariiz

Jennas ledighet var slut och hon var tillbaka på jobbet. Barnvakten Max var såklart hemma med pojkarna men ändå kändes det jobbigt. Benjamin fick äta mat själv varje vardagskväll. 

Jenna började ifrågasätta sitt yrkesval. Hon missade så mycket när hon jobbade halva nätterna och det kändes inte rätt mot pojkarna. De bodde bara med en av sina föräldrar då borde de få träffa den också..

Anmäl
2014-07-06 19:33 #46 av: Clariiz

Tiden gick fort och det var redan dags för Willem att fylla år och bli småbarn. Han hade samma härliga blåa färg på håret som Jenna och Benjamin. 

Jenna kunde inte sluta tänka på hur lika hennes söner faktisk var och ändå tyckte hon inte att någon av dem var speciellt lik henne..

Anmäl
2014-07-06 19:36 #47 av: Clariiz

Jenna kände väl igen sina symptom vid det här laget. Hon köpte ett test och ja, hon var gravid för tredje gången! 

"Jag måste verkligen lära mina barn att säkerhet är viktigt" tänkte hon. För även om hon älskade sina barn önskade hon att hon väntat lite längre..

Anmäl
2014-07-06 19:42 #48 av: Clariiz

Influensan härjade i staden och Benjamin började känna sig lite dålig. Jenna skickade iväg honom till sjukhuset för att ta en spruta. Hon kunde inte följa med då hon behövde vara hemma med Willem. Men Benjamin var stor nog att klara sig själv.

Anmäl
2014-07-06 19:44 #49 av: Clariiz

Jenna jobbade hårt med att lära Willem att prata. Han lärde sig inte lika snabbt som sin bror men han gjorde ändå stora framsteg!

Anmäl
2014-07-06 19:46 #50 av: Clariiz

Jenna bestämde sig för att ta en barnledig kväll och gick ut på en av stadens hetaste klubbar Trots den stora magen dansade hon i flera timmar och bara njöt av att leva i nuet. 

Hon älskade stadslivet, men hon älskade sina barn mer. Ville hon att de skulle växa upp såhär?

Anmäl
2014-07-06 19:49 #51 av: Clariiz

När Jenna kom hem på kvällen såg hon att Willem låg och sov på golvet. hon plockade försiktigt upp den lilla pojken och bäddade ner honom i barnsängen. 

Anmäl
2014-07-07 13:22 #52 av: Clariiz

Willem sov och Benjamin var i skolan så Jenna passade på att storstäda lägenheten. 

Det blev lite stökig när man var gravid och samtidigt hade två pojkar att ta hand om. Jenna kämpade på trots den stora magen och snart var hon äntligen klar!

Anmäl
2014-07-07 13:26 #53 av: Clariiz

Plötsligt kände Jenna den välbekanta smärtan i magen. Bebisen var på väg och den kom nu!

Jenna förstod snabbt att hon inte skulle hinna ringa efter en taxi. Hon skulle helt enkelt få föda här hemma. Hon lyckades rycka ner en handduk och la den på golvet. Sedan la hon sig ovanpå och började krysta.

Anmäl
2014-07-07 13:29 #54 av: Clariiz

Jenna var redo att ge upp men plötsligt kände hon bebisens huvud och kunde ta upp den på magen. Jenna började gråta. Fast att hon vart så rädd var det en fin liten stund.

Anmäl
2014-07-08 19:01 #55 av: Clariiz

Det blev en liten flicka med turkos hy. Hon fick namnet Kaely.

Anmäl
2014-07-08 19:04 #56 av: Clariiz

När Jenna var upptagen med Kaely brukade Benjamin leka med Willem. Han älskade verkligen sin lillebror. Det syntes så väl!

Jenna blev varm i kroppen av kärlek varje gång hon såg sina söner krama om varandra.

Anmäl
2014-07-08 19:06 #57 av: Clariiz

Devin hälsade på ofta. Han ville verkligen ta del av sina barns liv och han såg Benjamin som sin även om han inte var hans biologiska far.

Anmäl
2014-07-08 19:10 #58 av: Clariiz

Vad nu!? Jenna blev så upptagen med Kaely att hon glömde att hon hade våfflor i ugnen. 
Hon fick snabbt tag i en brandsläckare och kunde släcka elden, men spisen blev helt förstörd. Det var inte riktigt vad hon hade råd med just nu!

Anmäl
2014-07-08 19:11 #59 av: Clariiz

Med två skrikande små syskon var det inte lätt för Benjamin att sova om nätterna. Han brukar därför gå ut och lägga sig i soffan. Där fick han vara i lugn och ro. 

Anmäl
2014-07-08 19:13 #60 av: Clariiz

Jenna var så stolt över sin son. Han hjälpte till med så mycket han kunde om dagarna. Jenna tackade honom så ofta hon kunde och var väldigt noga med att ge honom all den kärlek han förtjänade. Han var verkligen världens bästa son och storebror!

Anmäl
2014-07-08 22:05 #61 av: Gabriella.L

Följer! Super bra handling! 

Anmäl
2014-07-09 15:14 #62 av: Clariiz

Kaely har fyllt år och blivit småbarn. 

Jenna förstår att även den här lägenheten kommer bli för liten snart och husen i staden är alldeles för dyra. Hon inser det hon inte vill inse. Hon måste ge upp sin dröm för sina barns skull. Det är inte rätt att låta dem växa upp såhär..

Anmäl
2014-07-09 15:15 #63 av: Clariiz

Samma kväll fyllde också Benjamin år. Han blev en spaghetti Gapskrattar

Anmäl
2014-07-09 15:24 #64 av: Clariiz

Jenna var så stolt över sin fina son. Hon visste att det nu bara var en tidsfråga tills han skulle förstå varför han kände sig lite speciell. 

Benjamin hjälpte till mer och mer i hemmet. Det var verkligen en hjälpande hand! Dessutom slapp Jenna fixa barnvakt när Benjamin var hemma.

Anmäl
2014-07-09 15:29 #65 av: Clariiz

En av kvällarna när Devin var på besök tog Jenna steget. De hade dejtat länge, de hade barn ihop. Nu var det dags att växa upp!

Hon gick ner på knä och lyfta upp den billiga ringen. Devin blev överlycklig. Han flyttade in direkt, och några dagar senare gifte de sig med bara sin lilla familj och några nära vänner. 

Direkt efter bröllopet flyttade de ut på landsbygden bort från den inte så barnvänliga storstaden.

Anmäl
2014-07-09 15:33 #66 av: Clariiz

Det lilla huset passade perfekt för deras familj. På andra sidan vägen låg en härlig strand där de kunde bada. Det var öppet med stora fönster mot en fantastisk utsikt. 
Här kunde de ha det bra. Pengarna räckte inte till att inreda alla rum men de kom en bra bit på väg!

Anmäl
2014-07-09 15:34 #67 av: Clariiz

Badrummet

Anmäl
2014-07-09 15:34 #68 av: Clariiz

Kök

Anmäl
2014-07-09 15:35 #69 av: Clariiz

Utsidan

Anmäl
2014-07-09 15:38 #70 av: Clariiz

Jenna gav sig snabbt iväg för att skaffa sig ett jobb. Hon älskade matlagning så det blev också den branschen hon valde!

Anmäl
2014-07-09 15:40 #71 av: Clariiz

Devin velade länge men kom efter tag fram till vad han ville bli. Han älskade barn och ungdomar så lärare var något som skulle passa honom bra!

Anmäl
2014-07-09 15:43 #72 av: Clariiz

Devin älskade att äntligen få bo med sina barn. Han fick så mycket tid med dem! Han älskade att lära Kaely gå och prata. Men det var också mycket jobb, han beundrade verkligen sin fru som trots allt slit med barnen hade lyckats så bra med sin tidigare karriär..

Anmäl
2014-07-09 15:45 #73 av: Clariiz

Det bästa Benjamin visste var att leka med sina småsyskon. Han längtade till dagen han kunde få sina egna barn. Men när han tänkte på det perfekta familjelivet var det något som ändå inte kändes rätt.. 

Anmäl
2014-07-09 15:48 #74 av: 00eme05

Spännande!

Anmäl
2014-07-09 15:51 #75 av: Clariiz

Jenna trivdes verkligen med sin nya karriär! Hon fick väldigt stor kunskap inom matlagningen och kunde därför också ge sina barn en bra näringsrik middag varje kväll.

Hon kunde stå i timmar och bara laga rätter som hon frös in så att barnen kunde ta när de kom hem från skolan. 
Hon jobbade ofta till sent på kvällen och Devin var inte någon större talang i köket.

Anmäl
2014-07-09 15:53 #76 av: Clariiz

Willem växte upp och blev barn. Han skämdes över sitt blåa hår och bar alltid keps. Jenna blev ledsen över att se sin unga son må så dåligt. Hon försökte få honom att förstå att det var något fint att vara unik men han vägrade. Han fortsatte alltid bära sin keps. Ibland som han till och med i den.

Anmäl
2014-07-09 15:57 #77 av: Clariiz

Benjamin var väldigt smart och hade aldrig några problem med sina läxor. Han hjälpte gärna sin lillebror att lösa svåra tal eller att stava konstiga ord. Det var ju trots allt inte så länge sen han själv läste samma böcker.

Anmäl
2014-07-09 15:58 #78 av: Clariiz

Jenna och Devin hade aldrig svårt att hålla kärleken uppe och tackade aldrig nej till lite vardagsromans!

Anmäl
2014-07-09 16:02 #79 av: Clariiz

Det var en varm sommardag och Benjamin och Willem var i skolan. Jenna och Devin var lediga båda två så de bestämde sig för att ta med Kaely till stranden för första gången. 
Vattnet var varmt och Kaely tyckte det var spännande att plaska och blåsa bubblor i vattnet. 

Anmäl
2014-07-09 16:03 #80 av: Clariiz

Jag blir jätteglad för alla som följer och för era kommentarer då och då! Då vet man att någon läser och man blir motiverad att fortsätta :)

Så fortsätt gärna skriva då och då, kom gärna med ideer om ni vill eller gilla bara inlägg så jag vet att någon läser :)

Anmäl
2014-07-09 18:20 #81 av: MsSofieG

Jättekul att se storyn gå vidare :) Jag är ju en väldigt tyst följare men ska försöka visa att jag är här lite nu och då ^^

Anmäl
2014-07-09 20:28 #82 av: Clariiz

Dagen efter var det lördag och solen lyste stark. Jenna hade hört talas om en liten avlägsen strand som de bestämde sig för att upptäcka!

Hela familjen gav sig av och upptäckte. Jenna låg mest och solade och läste om nya recept.

Anmäl
2014-07-09 20:29 #83 av: Clariiz

Devin bestämde sig för att bygga ett sandlott!

Anmäl
2014-07-09 20:30 #84 av: Clariiz

Willem ville göra som sin pappa och försökte därför bygga ett ännu större sandslott! 

Anmäl
2014-07-09 20:34 #85 av: Clariiz

Benjamin tröttnade på att vara på stranden och gav sig istället ut på vågorna för att vindsurfa. Efter några försök gick det riktigt bra!

Anmäl
2014-07-09 20:35 #86 av: Clariiz

Willems sandslott rasade hela tiden och eftersom han blev så ledsen beslutade Devin att ta med honom för att fiska istället.

Anmäl
2014-07-09 20:39 #87 av: Clariiz

Jenna hade vart med i en reklamfilm och för pengarna hon tjänade bestämde de sig för att köpa lite nya möbler så att huset kunde kännas lite mer som ett hem. 

I hallen fick det plats en soffa och en tv

Anmäl
2014-07-09 20:40 #88 av: Clariiz

Köket fick lite nya blommor och så en guldfiskskål med guldfisken Candi.

Anmäl
2014-07-09 20:41 #89 av: Clariiz

Benjamins rum

Anmäl
2014-07-09 20:42 #90 av: Clariiz

Willem och Kaelys rum

Anmäl
2014-07-09 20:43 #91 av: Clariiz

Devin och Jennas rum (och en bränd papparazzi Skrattar)

Anmäl
2014-07-09 20:46 #92 av: Clariiz

Benjamin gillade verkligen djur och var överlycklig över det nya husdjuret Candi. Visst skulle han väl egentligen vilja ha en hund eller katt. Men det var bättre än ingenting!

Anmäl
2014-07-09 20:48 #93 av: Clariiz

Benjamin hade kommit väldigt nära en kille i parallellklassen. De pratade ofta i telefon, minst en gång om dagen. 

Anmäl
2014-07-09 20:51 #94 av: Clariiz

En kväll när Jenna satt och läste i tidningen fick hon se om en annons om föräldralösa små valpar. Hon visste att hon var tvungen att ta en av dem!

Devin stod och tränade och han tyckte det lät som en bra idé! Barnen kunde behöva en hund att leka med.

Anmäl
2014-07-10 21:58 #95 av: Clariiz

Redan dagen efter kom det lilla livet som fick namnet Lady. En otroligt söt och busig liten valp!

Anmäl
2014-07-10 21:59 #96 av: Clariiz

Willem blev genast överförtjust i den lilla varelsen och kunde leka med henne fler timmar i sträck. Den lilla valpen blev aldrig trött!

Anmäl
2014-07-10 22:00 #97 av: Clariiz

Vad nu? Kaely kände sig lite konstig..

Anmäl
2014-07-10 22:12 #98 av: 00eme05

Super Tummen upp

Anmäl
2014-07-14 11:45 #99 av: Clariiz

Jaha.. Det var visst dags att växa upp! 

Kaely som barn :)

Anmäl
2014-07-14 11:48 #100 av: Clariiz

Jenna jobbade som vanligt kväll och resten av familjen hade bestämt sig för en myskväll! 

Efter att ha hjälpts på att laga en god middag såg de på en film innan läggdags. Willem tyckte filmen var lite tråkig och sprang istället väg fr att låna Benjamins dator en stund.

Anmäl
2014-07-14 11:50 #101 av: Clariiz

Dagen efter vaknade barnen tidigt och bestämde sig för att leka lite innan skolan. Kaely och Willem kom verkligen bra överens och lekte ofta tillsammans.

Anmäl
2014-07-14 11:52 #102 av: Clariiz

Derek var ensam hemma och när glassbilen åkte förbi kunde han inte hålla sig! Ha sprang ut regnet och köpte sig en isglass med cola smak.

Anmäl
2014-07-14 11:54 #103 av: Clariiz

Dags för födelsedag igen! Willem var redo att lämna livet som barn bakom sig och komma vidare i livet. 

Familjen firade själva och Kaely hade bakat muffins i sin lilla ugn som de åt med god apitit!

Anmäl
2014-07-14 11:55 #104 av: Clariiz

Willem som tonåring. 
(vet inte riktigt vem han brås på? :o)

Anmäl
2014-07-15 20:20 #105 av: Clariiz

Något Kaely ärvt av sin mamma var hennes stora intresse att baka och laga mat. Hon kunde stå i timmar framför sin lilla spis och baka.

Anmäl
2014-07-15 20:24 #106 av: Clariiz

Sina bakverk sålde hon för att tjäna några slantar. Det gick trögt men hon fick ihop några kronor i alla fall!

Anmäl
2014-07-15 20:26 #107 av: Clariiz

Halloween var här! Benjamin och Willem tyckte de var för gamla för att gå bus eller godis men Kaely var snabbt iväg direkt efter frukost! 

Hon gick till hus efter hus men ingen öppnade. Hon skulle precis ge upp när det äntligen kom en trevlig dam och öppnade dörren. Kaely sprang nöjt hem och mumsade på sitt godis.

Anmäl
2014-07-15 20:28 #108 av: Clariiz

Benjamins bästa vän var lite äldre och hade nyligen gått ur skolan. De pratade ofta i telefon men ikväll kom han över! 
De hade så mycket att prata om och timmarna flög förbi. 

När kompisen hade gått kände Benjamin sig lite konstig.. Kunde det vara..? Nej. Han skakade på huvudet.

Anmäl
2014-07-15 20:31 #109 av: Clariiz

Senare samma kväll fyllde Lady år och blev vuxen. Derek och Jenna var ute och  middag bara de två. 
Barnen hade bakat en hundvänlig tårta och firade med Lady på egen hand.

Anmäl
2014-07-15 20:32 #110 av: Clariiz

Lady som vuxen. (och en bit av Jennas mästerverk Skrattar)

Anmäl
2014-07-15 20:33 #111 av: Clariiz

Lady som vuxen. (och en bit av Jennas mästerverk Skrattar)

Anmäl
2014-07-15 22:55 #112 av: Clariiz

Det var även dags för Benjamin att fylla år. Jenna hade med sig inte bara en utan två tårtor. För faktiskt så fyllde även Kaely år.

Anmäl
2014-07-15 22:56 #113 av: Clariiz

Benjamin som Ungdom.

Anmäl
2014-07-15 22:57 #114 av: Clariiz

Så blev det Kaelys tur att blåsa ut ljusen!

Anmäl
2014-07-15 22:58 #115 av: Clariiz

Kaely som tonåring.

Anmäl
2014-07-15 23:00 #116 av: Clariiz

Benjamin var en riktig modegud och kompisarna visste om det! Det var inte alls ovanligt att hans vänner bad honom följa med till stylisten och ge tips. 
Benjamin älskade det! 

Hade han inte varit så säker på sin livsdröm om att bli en världskänd läkare hade han definitivt valt stylist-karriären.

Anmäl
2014-07-15 23:03 #117 av: Clariiz

"DISKMASKINEN BRINNER!" Familjen var mitt uppe i att äta middag och göra läxor när elden brakade ut i den gamla diskmaskinen. 

Som tur var var brandmannen snabbt på  plats och kunde släcka elden. Diskmaskinen gick inte att rädda - och tur var väl det!

Anmäl
2014-07-15 23:05 #118 av: Clariiz

Det var dags för Benjamins examen. Alla var så lyckliga och stolta över honom! Benjamin hade jobbat på bra och hade fått bra betyg. Det var något speciellt med att vara det första barnet som tog examen..

Anmäl
2014-07-15 23:08 #119 av: Clariiz

Morgonen efter kände Jenna sig inte alls som vanligt när hon vaknade. Kroppen var stel och lederna värkte. 

När hon såg det vita håret som vilade på hennes axel förstod hon. Hon var gammal nu. 
Hela sitt liv hade hon önskat om att vara normal och slippa det blå håret. Men nu när det var borta saknade hon det. 

Hon ville inte bli gammal! Hon hade så mycket annat hon ville göra.

Anmäl
2014-07-15 23:09 #120 av: Clariiz

Ett litet släktträd :D

Anmäl
2014-07-17 21:41 #121 av: Banonym

sjukt bra!!

Anmäl
2014-07-20 21:13 #122 av: Clariiz

Kaely gick ner till stranden trots att snön låg tjock. Hon drog upp fiskespöt och började fiska. 
Tyvärr fick hon inget napp men det var härligt att njuta av den friska luften och mörkret runt om henne. 

Anmäl
2014-07-20 21:19 #123 av: Clariiz

När Kaely stod där och fiskade såg hon en ung kvinna vada ut i det kalla vattnet. 

"Hon måste vara galen!" Kaely suckade högt men blev ändå nyfiken. Hon gick bort längst stranden, tog av sig kläderna och gick ut i vattnet. Det var kallt, men inte så kallt att hon inte klarade av det. Hon simmade ut mot den unga kvinna och när hon såg henne blev hon chockad. 

Kvinnans ben var förvandlade till en lång fena. Var hon en sjöjungfru? Kaely vågade inte fråga..

Anmäl
2014-07-21 23:39 #124 av: Clariiz

Benjamin bestämde sig för att träffade lite nytt folk. Det var uppträdanden i parken så han bestämde sig för att gå dit!

Det fanns fullt med folk och han träffade en hel del nya människor!

Anmäl
2014-07-21 23:42 #125 av: Clariiz

Det blev en hel del drinkar och mot slutet av kvällen ramlade Benjamin och en av hans bästa vänner, Ylva, hem mot huset. De hade bestämt att hon skulle sova över hos honom eftersom hon hade så långt hem. 

Benjamin visste inte hur, men plötsligt var händer på ovana ställen och något kändes riktigt fel och konstigt. Men Benjamin var onykter och kunde inte stoppa sig själv.

Anmäl
2014-07-21 23:43 #126 av: Clariiz

Benjamin visste inte hur men till slut låg de i alla fall och sov. 

Anmäl
2014-07-21 23:49 #127 av: Clariiz

Kvällen efter fyllde Devin (som fått heta Derek i några tidigare inlägg Gapskrattar) år och blev åldring. Han kände sig nöjd med sitt liv så här långt och var glad över att få njuta av ålderdomen tillsammans med Jenna.

Anmäl
2014-07-21 23:51 #128 av: Clariiz

Det blev lite senare också dags för Kaelys och Willems bal. De hade letat kläder i flera dagar och Jenna hjälpte dem med att fixa frisyrer. Hon hade snappat upp en del tips från sin tid i skådespelarbranchen! 

Anmäl
2014-07-21 23:56 #129 av: Clariiz

Det hade gått en tid sedan Benjamins galna festnatt. Han hade varken hört eller sett från Ylva sedan dess. Tills nu. 

Hon kom instormande med ett gråtande litet barn i famnen. Hon skrek på Benjamin att han gjort henne gravid och att hon minsann inte tänkte ta hand om det här skrikande lilla missfostret. Hon hade ett liv och en karriär att tänka på och nu hade han förstört hennes kropp!!

Benjamin undrade varför hon inte hört av sig och hur han kunnat undanhålla det här för honom. Han hade missat så mycket. 

"Du har inte missat ett skit! Bara att min kropp gått i krasch på grund av dig! Jag kommer direkt från sjukhuset med det här skrikande lilla missfostret och jag vill aldrig se det igen! Behåll den eller ge bort den men hör aldrig av dig till mig igen. " Sedan kastade hon barnet i Benjamins famn och sprang ut gnom dörren.

Anmäl
2014-07-22 00:01 #130 av: Clariiz

Benjamin grät. Han såg ner på det lilla livet och visste att han skulle göra allt för henne

"Du är så vacker... Bella" Han kramade om sitt barn. Det var hans. Det såg han tydligt. Hon var väldigt lik honom. 

Jenna grät och såg på sin son när hon sa:

"Benjamin. Vi kommer alltid finnas här för dig. Men du kan inte bo kvar här för alltid och låta din dotter växa upp här. Det blir för trångt. Ta mina sparpengar och bygg dig ett eget hus. Det är inte mycket, men det ger er en ny start."

Benjamin sa ingenting. Han bara såg på sin mamma och nickade.

Anmäl
2014-07-22 00:03 #131 av: Clariiz

Dagen efter gick flyttlasset. Benjamin skulle bo nära centrum i ett litet hus. Men det fanns en bit mark att bygga på om han någon gång skulle vilja bygga ut. 

Det här behövde dom. Hans liv hade förändrats snabbt och på ett sätt han aldrig kunnat ana. Men han skulle ta livets utmaning och klara den! Det var han tvungen till. Han hade en dotter nu.

Anmäl
2014-07-22 00:05 #132 av: Clariiz

Snart var de framme. Huset såg ännu mindre ut än i annonsen men det var gulligt! I alla fall när det var täckt med snö.

Anmäl
2014-07-22 00:07 #133 av: Clariiz

Bella fick ett stort rum med många leksaker. Benjamin ville att hon skulle haft allt. Han mindes tiden då han och Jenna kämpade i trånga lägenheter. Han skulle ge Bella allt. Det förtjänade hon efter att ha blivit övergiven av sin mamma, precis som han blivit övergiven av sin biologiska pappa.

Anmäl
2014-07-22 00:08 #134 av: Clariiz

Kök och vardagsrum. Eftersom han var lite känd hade han fått några saker skickade i present. Det hjälpte verkligen nu!

Anmäl
2014-07-22 00:08 #135 av: Clariiz

Sovrum och badrum

Anmäl
2014-07-22 00:10 #136 av: Clariiz

Dagarna gick och Benjamin gjorde inget annat än att ta hand om Bella. Det hade vart svårt att förklara för jobbet varför han var tvungen att bli akut pappaledig. Men efter ett långt samtal gick de äntligen med på det och var faktiskt väldigt förstående.

Anmäl
2014-07-22 00:11 #137 av: Clariiz

Benjamin älskade sin dotter men efter ett tag blev det jobbig att bara umgås med någon som inte kunde prata. Han bestämde sig därför att ringa efter barnvakten och bege sig till vårfestivalen. Där kunde han äntligen prata och umgås med vuxna människor.

Anmäl
2014-07-22 00:13 #138 av: Clariiz

När han kom hem satte han sig ute i kvällssolen för att läsa lite. Det var faktiskt oväntat varmt ute. Men från ingenstans drog sig ett åskväder in och trots att Benjamin sprang hann han inte undan! Blixten slog ner rakt i honom. 

Han förstod först inte vad som hade hänt. Sedan fick han panik. Men han levde!

Anmäl
2014-07-22 00:15 #139 av: Clariiz

Morgonen efter bestämde sig Benjamin för att ta det lugnt. Gårdagens nära döden upplevelse hade fått honom väldigt rädd och dessutom hade han ont i kroppen av all elektricitet. 

Men barnvakten hade haft sönder tvn och när Benjamin försökte fixa den började den brinna, överallt runt honom!

Anmäl
2014-07-22 00:17 #140 av: Clariiz

Benjamin hade fattad eld och sprang i panik och hoppade i duschen. För andra dagen i rad luktade han gammal grill. 

Men han klarade sig som tur var även denna gång utan några större skador.

Anmäl
2014-07-22 12:36 #141 av: Banonym

skit bra

Anmäl
2014-07-23 20:40 #142 av: Clariiz

Bella har växt upp och blivit småbarn.

Anmäl
2014-07-23 20:42 #143 av: Clariiz

Benjamin bestämde sig för att gå ut en kväll och träffa nya människor. Han pratade med en hel del men det var en person han inte kunde släppa.. Hank. Benjamin var återigen förvirrad över sina känslor, men började förstå vad det var hans mamma förstått för länge länge sen.

Anmäl
2014-07-23 20:45 #144 av: Clariiz

Benjamin var homosexuell. Han förstod det nu. Det var därför han aldrig haft en flickvän, och det var därför han alltid hade blivit pirrig i magen när hans killkompis från tonåren hade kommit över. 

När Hank låg där och kramade om honom kändes allt rätt.

Anmäl
2014-07-23 20:46 #145 av: Clariiz

Dagen efter kom de knappt ur sängen. Benjamin ville inte släppa taget om den här mannen. Han var så fascinerande! 
Han ville verkligen att Hank aldrig skulle lämna honom.

Anmäl
2014-07-23 20:48 #146 av: Clariiz

När Bella vaknade och började skrika var Hank snabbt upp på fötterna för att ge henne flaskan och byta blöjan. 
Benjamin insåg att det var det här han alltid velat ha. Någon som älskade hans dotter, någon att dela all glädje med. Kanske även skaffa fler barn i framtiden. 

Anmäl
2014-07-23 20:50 #147 av: Clariiz

Benjamin bestämde sig snabbt. Han visste att det var för snabbt egentligen. Men ändå gick han ner på knä. Hanks ansiktsuttryck sa allt.. - ABSOLUT INTE!

Hank berättade att han behövde mer tid och att han hade svårt att binda sig. Men han ville gärna fortsätta träffas.

Anmäl
2014-07-26 20:47 #148 av: [Liwis]

Följer. c: Riktigt bra faktiskt!

Anmäl
2014-07-29 12:51 #149 av: Clariiz

Benjamin gav sig inte! Han ville leva med Hank och han ville göra det nu. Han ville starta en familj och bygga upp ett liv tillsammans. 

Han beslutsamhet gav resultat och efter bara några dagar bytte paret ringar.

Anmäl
2014-07-29 12:52 #150 av: Clariiz

Senare den kvällen när de satte sig ner för att äta lite brända våfflor pratade de om att skaffa barn. Hank hade alltid velat haft barn och Benjamin ville gärna ha fler. Så beslutet var enkelt! 

Anmäl
2014-07-29 12:54 #151 av: Clariiz

Hank älskade verkligen Bella. Han såg henne som sin egen, i alla fall trodde han det. Han var nervös över att han inte skulle älska den här flickan lika mycket när deras lilla son kom. Men han skakade av sig tankarna ganska fort.

Anmäl
2014-07-29 13:44 #152 av: XmystiqueX

Följer! c:

Anmäl
2014-07-29 22:35 #153 av: 00eme05

Jätte bra Skrattar

Anmäl
2014-07-30 13:49 #154 av: Kadoor

Följer!

Anmäl
2014-07-30 20:36 #155 av: Clariiz

Nu var det dags! Benjamin och Hank skulle få sitt första barn tillsammans. De vankade nervös runt i huset och Bella sprang och tittade ut genom fönstrena hela tiden. 
Snart ringde det på dörren och mannen från adoptionsbyrån dök upp.

Anmäl
2014-07-30 20:37 #156 av: Clariiz

Benjamin plockade upp den lilla pojken, de hade bestämt att han skulle få heta Henry och det passade honom verkligen. Han var så söt! Benjamin såg upp mot Hank med tårar i ögonen. De hade fått en perfekt liten son!

Anmäl
2014-07-30 20:41 #157 av: 00eme05

Undra när det ovanliga med Benjamins hår kommer :3 sååå spännande :)

Anmäl
2014-07-30 20:43 #158 av: Clariiz

"Vill du hålla?" 
Hank nickade. Benjamin gick försiktigt fram till Hank. Det här var verkligen allt de velat ha. 

Anmäl
2014-07-30 20:53 #159 av: Clariiz

Benjamin och Bella övade varje dag på att gå. Det började gå riktigt bra!

Anmäl
2014-07-30 20:56 #160 av: Clariiz

Familjen har även byggt ut sitt hus nu när de blivit fler.

Anmäl
2014-07-30 21:02 #161 av: Clariiz

Benjamin tröttnade på att sitta hemma så när Hank var ledig gav han sig ut i naturen! Han hittade stenar, växter och svampar. Men det bästa av allt var lugnet som naturen gav honom. Det var så härligt att se de vackra utsikterna och andas den friska luften.

Anmäl
2014-07-30 21:03 #162 av: Clariiz

Under tiden så grillande Hank korv på Benjamins nya grill han fått i present. 

Anmäl
2014-07-30 21:06 #163 av: Clariiz

Senare samma kväll växte Bella upp och blev ett barn. Ett otroligt gulligt sådant!

Anmäl
2014-07-30 21:08 #164 av: Clariiz

I födelsedagspresent fick hon en ny säng och en sköldpadda eftersom hon älskade djur. 

Anmäl
2014-07-30 21:15 #165 av: Clariiz

Benjamin och Hank bestämde sig för att ta med Bella på sommarfestivalen. Det var mycket nu med lilla Henry och de var rädda att hon skulle hamna i skymundan. 

De började med att skaffa ansiktsmålningar. 

Anmäl
2014-07-30 21:23 #166 av: Clariiz

Sedan spelade de lite fotboll och Benjamin var verkligen konung över planen!

Anmäl
2014-07-30 21:33 #167 av: Clariiz

Efter det åkte de rullskridskor tillsammans. De var inte speciellt bra och ramlade ofta!

Anmäl
2014-08-01 23:15 #168 av: Simslish

Super!

Anmäl
2014-10-29 11:46 #169 av: XmystiqueX

Mer?

Anmäl
2014-10-29 13:38 #170 av: Whippet

Följer!

I'm out Vilar huvudet i handen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.