17. Legacy & Historier

Generationer - familjen Winther

2014-07-11 17:20 #0 av: simskontot

Hej!

Detta kommer bli mitt första liknande inlägg här. Jag har aldrig lagt upp någon legacy/historia jag spelat på här förut (varken med denna eller min andra användare här på iFokus), så vi får se hur detta blir! :). Tänkte det kunde vara kul kanske :P.

Jag har blivit inspirerad av PGC och därför ser familjen ut som den gör. Detta är dock inte en PGC.

De enda reglerna jag kör med i mitt spel är egentligen att slumpa alla egenskaper. Simmarna jag skapar ska även ha en speciell hårfärg (men mest för jag tycker det är kul) och barnen i familjen ska ta över huset när de växt upp.

Jag vet som sagt inte alls hur detta kommer bli!, men... let's get started! Glad

Anmäl
2014-07-11 17:34 #1 av: simskontot

Familjen Winther består utav paret Thalia och Liviu Winther. När de flyttade hemifrån som nyblivna ungdomar flyttade båda två till Bridgeport om en dröm att fly från allt och alla. Första gången de möttes var det kärlek vid första ögonkastet och inte så långt därefter gifte de sig och flyttade ihop. Pengar har dem inte dåligt med, de har dem ärvt av släktingar världen över.

Thalia är ganska socialt obekväm och trivs inte med mycket folk. Den enda hon egentligen vill umgås med är sin man. Hon hatar även allt som har med konst att göra och kan lätt störa sig på folk som inte tycker som hon gör. Hon är även otroligt atletisk, och det hon gillar mest av allt är att träna.

Liviu älskar hundar! Han drömmer om att adoptera en någon dag, och kollar nästan varje dag på nätet efter en liten fluffig kompis att adoptera. Han gillar även att laga mat så det är det för det mesta han som står för där hemma. Han älskar även värmen, och vill därför gärna vara ute i den så mycket han kan! Tyvärr är Liviu lite kleptomanisk av sig, och kan utan dåligt samvete knycka med sig något som kanske egentligen inte är hans. Thalia brukar dock säga åt honom på skarpen när detta händer!

Anmäl
2014-07-11 17:41 #2 av: simskontot

Utsikten från Winthers takvåning är inte att leka med! De älskar det här! De älskar att bo mitt i city.  Även om lägenheten ibland kan kännas lite trång.

Anmäl
2014-07-11 17:52 #3 av: simskontot

Dag 1 var väldigt varm och skön. Solen stekte på 13:e våningens balkong och det fanns inte så mycket mer att göra än att njuta av den. Liviu njöt från solstolen, därifrån såg han nästan hela stan! Han älskade känslan när solen värmde hela hans kropp och gjorde honom alldeles varm inombords. Thalia solade mest för att det var för varmt för att göra någonting annat.

Anmäl
2014-07-11 17:56 #4 av: simskontot

Framåt kvällen sjönk dock temperaturen och Thalia kunde äntligen träna lite! Varje gång hon kände hur musklerna pumpade och svetten rann, visste hon att det var det här hon älskade mest av allt, och att det var detta hon ville ägna sitt liv åt.

Anmäl
2014-07-11 18:11 #5 av: simskontot

Dagen därpå bestämde de tu sig för att se lite mer av staden. Det passade så bra nu med sommarfestivalen och allt. De begav sig till parken där fotograferade sig och provade på den utsökta maten från festivalens matstånd.
Det var en rolig kväll och en bra dejt. Även om paret kom hem ganska sent, så var det en lyckad kväll!

Anmäl
2014-07-11 18:22 #6 av: simskontot

Dag 3 tog Thalia en morgonsjoggingtur som var tänkt att leda till arenan inne i stan... hon fick dock lite förhinder när hon helt plötsligt började må jätteilla påvägen dit... hon tänkte att hon väl tagit i för hårt med träningen, men tyckte ändå det var lite konstigt då hon aldrig känt sig såhär konstig efter hårda träningspass förut, menmen, hon kunde inte komma på någon annan anledning.  

Anmäl
2014-07-11 18:29 #7 av: simskontot

Efter några dagar kom Thalia på varför hon mått så illa. Hon var gravid! Såklart!Hon tyckte väl att det var konstigt att hon gått upp i vikt fast hon tränar hela tiden. När hon berättade nyheten för Liviu blev han jätteglad och började genast ta på och prata med Thalias mage. Så häftigt att det fanns ett liv inuti den där lilla bulan! De var exalterade över graviditeten och såg båda fram emot att bli föräldrar. Tydligen gick den där dejten bättre är förväntat! ;).

Anmäl
2014-07-11 18:34 #8 av: simskontot

Livsnjutare som han var tyckte inte Liviu att livet kunde bli så mycket bättre än såhär. Han älskade sin fru, och att de helt oväntat väntade barn var han otroligt exalterad över. Han bara kunde knappt vänta tills barnet skulle komma!

Anmäl
2014-07-11 18:38 #9 av: simskontot

Dagarna gick och Thalias mage blev bara större och större. Hon tränade kondition och styrka, och sysslade även med gravidyoga! Hon hade till och med fått Liviu att ställa sig framför Tv:n och röra på sig. Träning var inte direkt hans grej, men han började tycka om det mer och mer.

Anmäl
2014-07-11 18:48 #10 av: simskontot

Nu var det äntligen dags! Förlossningen gick bra och väldigt snabbt, och hem kom familjen med en frisk liten pojke - Oscar.

Anmäl
2014-07-11 22:20 #11 av: simskontot

Liviu och Thalia var otroligt glada över det nya tillskottet i familjen. Det de funderade mest på nu var hur de skulle få plats alla tre i sin lägenhet... Hyresvärden tillät inget bygge där så familjen var nog tvungna att flytta så småningom. Oscar skulle ju vara tvungen att ha eget rum när han blir äldre och som det såg ut nu, var det inte möjligt.

Anmäl
2014-07-11 22:31 #12 av: simskontot

Thalia är gravid igen! Här går det undan! Nu måste familjen få iordning allt så de kan flytta så snart som möjligt. Lägenheten städas och trasiga prylar lagas så att de kan lämna ifrån sig ett välskött och snyggt hem. De vill gärna flytta innan nästa bebis kommer!
Liviu ringer runt om bostäder i stan och får tips om ett äldre hus en bit utanför stan. Efter att ha diskuterat med sin fru bestämmer sig familjen att det nog blir bäst att flytta dit. De måste bara få sin nuvarande bostad såld först, men det blir inte så svårt då Bridgeport kryllar av ungdomar som drömmer om vackra takvåningar.

Anmäl
2014-07-11 22:42 #13 av: simskontot

Nu är flyttlådorna packade och familjen gör sig redo för att lämna sin lägenhet och flytta in i sitt nya hus. De flyttar på kvällen då de redan fått lägenheten såld, och måste ha någon annanstans att sova under natten. Det tog ett bra tag innan de var framme vid det lilla huset, eftersom det låg på helt andra sidan av stan. Tunnelbanorna går heller inte lika ofta såhär sent.

Oscar har även fyllt år och nu kan man äntligen se hans hårfärg som han ärvt av sin mamma. Han har fått ta på sig ytterkläderna innan de begav sig ut till hissen eftersom hösten är kommen och kvällarna numera är ganska kyliga.

Anmäl
2014-07-11 22:52 #14 av: simskontot

Här har vi det nya huset! Familjen tycker det känns sorgligt att ha flyttat från sin drömvåning i city till ett hus i utkanten av stan, men de vet att i detta hus kommer barnen få en bra uppväxt. De känner sig tryggare här på nåt sätt. Och de har även märkt redan i tidig ålder att Oscar älskar naturen, så han kommer stormtrivas här!

Imorgon kommer flyttgubbarna och ställer in alla nya möbler och tapetserar och lägger golv i hela huset m.m. En totalrenovering skall ske! Huset var inte i så bra skick när de flyttade in, men efter renoveringen ska man nog se skillnad. Med vinsten från takvåningen blir det inga problem att inreda huset!

Anmäl
2014-07-11 22:57 #15 av: simskontot

Men med denna utsikt ska de nog kunna vänja sig vid att bo i hus. Och de bor trots allt under bron så det är inte allt för långt in till stan.

Anmäl
2014-07-11 23:01 #16 av: simskontot

På morgonen äts en snabb frukost innan renoveringskillarna kommer och donar inne i huset. Frukosten smakar konstigt, den smakar järn. Thalia och Liviu längtar tills huset är färdigrenoverat så att alla nya vitvaror kommer, för detta kylskåp var inget vidare...

Anmäl
2014-07-11 23:07 #17 av: simskontot

Nu när huset är färdigt njuter familjen av att stanna inne. Vädret är inte så mysigt därute, då det blixtrar, regnar och dundrar. Thalias mage är enorm!, och de blivande tvåbarnsföräldrarna känner sig lättade över att huset är färdigt så att den nya bebisen kan komma - och få plats!

Anmäl
2014-07-11 23:10 #18 av: simskontot

Bebisen kommer nu! Vattnet har gått och värkarna har börjat! De hinner aldrig till sjukhuset i tid, utan Thalia blir tvungen till att föda barnet där hemma. Liviu är orolig men vet att Thalia kommer klara detta utan problem, och för Thalia var det bara skönt att ha Liviu där som stöd.

Anmäl
2014-07-11 23:18 #19 av: simskontot

Lilla Vera välkomnades glatt av sina föräldrar när hon äntligen bestämde sig för att komma ut. Förlossningen var lång och jobbig, men både mamma och barn klarade sig finfint. De var båda beredda på att ge både Vera och Oscar en den bästa uppväxt de kunde tänka sig! Och i sitt nya hem kändes det som allt skulle gå felfritt..

Anmäl
2014-07-12 11:05 #20 av: 00eme05

Följer

Anmäl
2014-07-12 11:24 #21 av: simskontot

#20 Åh vad kul hihi :P

Anmäl
2014-07-12 11:40 #22 av: simskontot

Oscar lär sig gå utan problem, men  talet verkar vara lite skakigt. Det går långsamt framåt och med två små barn i huset finns det alltid mycket att göra och hålla reda på!

Vädret blir bara kallare och kallare och familjen har ingen lust att åka någonstans. De trivs dock i hemmet, så det gör ingenting.

Anmäl
2014-07-12 11:47 #23 av: simskontot

Vera har blivit tillräckligt gammal nu för att inte längre sova inne hos mamma och pappa. Det känns skönt att båda barnsängarna får plats utan problem i det nya barnrummet. Det känns tryggt och skönt att veta att de har varann.

Oscar fyller dock snart år han också, och då måste han ha ett eget rum. Allt händer så snabbt, barnen bara växer och växer och tiden flyger iväg!

Anmäl
2014-07-12 11:50 #24 av: simskontot

Nu är det dags för lilla Oscar att ta ett kliv in i ansvarets värld. Han måste gå i skolan och lära sig ta ansvar för sina läxor. Det han ser fram emot mest med skolan är idrotten. Han har ärvt den atletiska ådran från sin mamma.

Anmäl
2014-07-12 11:55 #25 av: simskontot

Den första snön har kommit! Thalia blir jätteglad och ser fram emot att gå ut och leka med Oscar imorgon bitti! Det är mycket roligare att vara ute när det är snö, än att bara vara ute i den bitande kylan. Det håller alla i familjen med om. Eller ja, Vera kan inte prata ännu, men hon håller säkert med hon också!

Anmäl
2014-07-12 11:59 #26 av: simskontot

På morgonen var hela staden täckt av ett tjockt lager snö! Oscar var överlycklig, och han och Thalia gick ut så snabbt de kunde och hade snöbollskrig. Där inne var Liviu och lärde Vera att gå. Det verkade nog som hon var lite mer snabblärd än Oscar...

Anmäl
2014-07-12 21:20 #27 av: Simslish

Följer :)

Anmäl
2014-07-13 16:41 #28 av: simskontot

Tack, vad kul! :)

Anmäl
2014-07-13 16:47 #29 av: simskontot

Inte ens Liviu kan motstå att vara ute och leka i snön. Han och Oscar hjälps åt att bygga en hockeysnögubbe. Oscar är jättenöjd med snögubben och börjar drömma om att själv få spela hockey någon gång. Eller någon annan sport.

Anmäl
2014-07-13 16:55 #30 av: simskontot

Efter att ha snackat igenom det med både Thalia och Oscar, har Liviu äntligen övertygat familjen om att skaffa en liten valp! Såååå länge han har längtat efter detta!

Anmäl
2014-07-13 17:00 #31 av: simskontot

Adoptionsskötaren kommer och välkomnar lille Nille hem. Liviu är så glad och exalterad över att äntligen ha en hund, och att ha adopterat den och varit med att bidra till att den får ett bättre liv hädanefter känns också riktig skönt!

Anmäl
2014-07-13 17:02 #32 av: simskontot

Liviu och Nille blir snabbt bra kompisar, och det visar sig vara rätt val att adoptera honom, för resten av familjen kan knappt motstå den lilla fluffbollen de heller!

Anmäl
2014-07-13 17:05 #33 av: simskontot

Nästa dag bestämmer sig familjen för att njuta av vinterns sista dagar på vinterfestivalen. De knör sig in i taxin och beger sig till parken...

Anmäl
2014-07-13 17:11 #34 av: simskontot

...Där umgås dem och provar på olika aktiviteter. De kunde dock inte stanna så länge eftersom Vera började bli trött och kall. Hon satt ju mest still, kunde inte röra sig som de andra. Oscar hade gärna stannat längre och lekt mer, men han följer till slut med resten av familjen hem och in i värmen.

Anmäl
2014-07-13 17:15 #35 av: simskontot

...Han hann dock lära sig lite skridskor och kunde efter ett tag åka bättre och bättre på egen hand. Han kommer närmare sin hockey-dröm!

Anmäl
2014-07-13 17:26 #36 av: simskontot

Runt jul fyllde Vera år och det hon önskat sig mest av allt är en kemibänk. Det fick hon också. Hon har redan som småbarn visat hur smart och snabbtänkt hon är, och hon sätter igång med kemin så fort hon tagit på sig sin labbrock! Thalia och Liviu kan se ett litet geni födas!

Anmäl
2014-07-13 17:33 #37 av: simskontot

Eftersom båda barnen nu blivit tillräckligt stora, bestämmer sig Thalia att äntligen ta upp sin dröm som en riktig idrottare! Hon söker jobb via Internet och får snabbt svar. Som hon längtat att få göra detta! Hon kan knappt vänta tills det är dags för första jobbdagen!

Anmäl
2014-07-13 17:38 #38 av: simskontot

Det är fortfarande ganska kyligt ute, men den mesta av snön har smält. Den som verkar allra gladast över att våren är på väg är Nille, som förresten visar lärt sig att man inte får tugga får möbler! Duktig vovve!

Liviu lagar mat till familjen medan Thalia och barnen har kul.

Anmäl
2014-07-13 17:39 #39 av: simskontot

Oscar leker dinosaurie.

Anmäl
2014-07-13 17:46 #40 av: simskontot

Både Thalia och Liviu fyller år idag - danna kalla dag. Frost på marken och det känns inte alls som vår längre!
Thalia orkade inte längre hålla på med frisyrer varje morgon på samma sätt som hon gjorde förr. Hon vet att hon inte längre är ung och vill inte se desperat ut i att försöka se ut som det heller, så en ny frisyr gjorde susen!

Anmäl
2014-07-13 18:04 #41 av: simskontot

En till som växt och blivit betydligt större! Nu är Nille stor nog att han når upp till sängen och kan hoppa upp och väcka husse varje morgon. Inte alltid till husses förtjusning.

Anmäl
2014-07-13 18:18 #42 av: simskontot

Nille är en glad hund och lär sig snabbt hur man ska bete sig. Han blir dock lite avundsjuk på Thalia ibland; Liviu är ju hans husse, bara hans!

Anmäl
2014-07-13 18:25 #43 av: simskontot

Snön fortsätter falla och frosten fryser på ännu mer. Det känns i hela Bridgeport att vintern vänt och kommit tillbaka.

På en av dessa kalla dagar fyller Oscar äntligen år och blir tonåring. Han har blivit lite utav en ensamvarg på senaste tiden, och trivs bäst på sitt rum.

Anmäl
2014-07-13 20:37 #44 av: simskontot

Nille blir ompysslad och lekt med innan föräldrarna åker på semester. Thalia vann på lotto och priset var en gratis semester till ett exotiskt land. Det har hon och Liviu förtjänat. Barnen skall vara hemma och ta hand om huset och allt det innebär tills de kommer hem igen.

Anmäl
2014-07-13 20:49 #45 av: simskontot

Oscar spenderar den mesta tiden av sin fritid, ensam i sitt rum, med att spela sportspel på datorn. Det kommer det dock bli ändring på när föräldrarna åker, för då ska han få se hur mycket som faktiskt finns att sköta i ett hem!

Även om Thalia och Liviu är lite oroliga över hur ungarna kommer klara av att ta hand om allt, både hund och hus, så är det säkra på att de tar på sig större ansvar när det väl gäller. De ska bara försöka njuta av den här semestern och lämna det kalla vädret i Bridgeport för en stund.

Anmäl
2014-07-13 20:54 #46 av: simskontot

Bara några timmar efter det att föräldrarna gett sig av, börjar huset att brinna. Spisen tar eld och i utkanten av en trafikerad storstad kan det ibland ta ett tag innan hjälp hittar hit. En brandman kom som tur var till slut och släckte elden innan någon råkade illa ut. Spisen blev dock totalförstörd så där fick köpas in en ny. Barnen var livrädda och Oscar blev så rädd att han aldrig ens vill försöka sig på att laga mat.

Anmäl
2014-07-13 21:00 #47 av: simskontot

Vera hittade en herrelös katt på gatan precis utanför deras hus. Hon älskar katter och är, istället för hundperson som pappa, en riktig kattperson. Hon lärde känna katten ganska bra och den stannade i utomhushundkojan över natten. Hon har alltid drömt om att ha en egen katt.

Anmäl
2014-07-13 21:04 #48 av: simskontot

Vera berättade exalterat för Oscar om katten hon hittat och hur glad hon var över att hon tog hand om den under natten. Efter att ha pratat med mamma och pappa på telefon och kommit överens om att Vera är gammal nog att ta hand om en katt, gick Oscar till kvarterets adoptionsbyrå och hämtade hem en liten kattunge till henne. Det var ju trots allt snart hennes födelsedag, och vad kunde vara en bättre för tidig födelsedagspresent än en kattunge? Vera blev riktigt överraskad när hon såg vad Oscar kom hem med.

Kattungen kände sig lite vilsen i början och på grund av nattens oväder sov alla djur ganska dåligt.

Anmäl
2014-07-13 21:08 #49 av: simskontot

Nästa dag hade vädret klarnat och Oscar tog med sig Nille på en tur ner till havet. De fiskade och Oscar njöt av ensamheten.

Anmäl
2014-07-13 21:11 #50 av: simskontot

På vägen hem satt Nille fint i taxibilen. Han verkade tycka om att åka bil, då han alltid tittade ut genom fönstret och såg riktigt lycklig ut.
Oscar tyckte verkligen att han och Nille haft en jätteskön dag, och önskade nästan att föräldrarna skulle vara borta lite längre så han fick ta med honom på fler sådana här utflykter.

Anmäl
2014-07-14 19:59 #51 av: simskontot

Barnen passar på att slappa lite med sina sysslor när föräldrarna inte är hemma, men hemmet sköts ändå bra. Djuren tar de väl hand om båda två!

Anmäl
2014-07-14 20:03 #52 av: simskontot

Vera fyller år! Nu när hon är tonåring känner hon av pressen av skolan ännu mer. Hon vill knappt varken göra sina läxor eller ens gå i skolan, men hon vet att för att nå sina forskardrömmar krävs hårt arbete, och hon jobbar på så gott hon orkar.

Anmäl
2014-07-14 20:09 #53 av: simskontot

När Liviu och Thalia kommer hem möts de av en blöt hund. Det regniga vädret i Bridgeport har fortsatt medan föräldrarna hade det varmt och skönt på sin semester. De är nu utvilade men Thalia längtar nästan redan till att gå tillbaka till jobbet.

Anmäl
2014-07-14 20:13 #54 av: simskontot

Liviu blir dock omkramad som vanligt när han kommer hem!

Anmäl
2014-07-14 20:18 #55 av: simskontot

Alla i familjen tycker det känns skönt att vara tillsammans igen, även om de inte alltid umgås när de är tillsammans. Oscar och Vera pluggar på medan föräldrarna ägnar sig åt sina hobbys. Vera tycker det verkar så skönt att vara vuxen och inte behöva oroa sig över några läxor utan bara göra precis som hon själv vill. Hon längtar tills den dagen hon själv tar studenten och tar det stora klivet ut i vuxenlivet.

Anmäl
2014-07-14 20:22 #56 av: simskontot

Efter en semester med bara avslappning och kärlek, känner Thalia att det är skönt att komma ut på spåret igen. Hon tar sig en kvällstur i joggingskorna när regnet slutat vräka ner.

Anmäl
2014-07-14 20:28 #57 av: simskontot

Oscar njuter av vare sekund han tillbringar med Nille, och det verkar Nille också göra! Så skööönt att bli borstad!

Anmäl
2014-07-14 20:38 #58 av: simskontot

Kattungen Busan är inte längre så liten. Hon har lärt sig mer om hur man beter sig som duktig katt, men har fortfarande små problem med humöret. Det är faktiskt inte du som är drottning av världen, Busan!

Hennes olikfärgade ögon syns ännu mer nu när hon är större, och det tycker Vera gör henne ännu mer speciell.

Anmäl
2014-07-14 20:44 #59 av: simskontot

Det är Oscars sista dag i skolan idag innan studenten. Han ser fram emot att skippa läxorna men tycker ändå det känns sorgligt att lämna skolan, och speciellt idrottsföreningen som han är med i.

Anmäl
2014-07-14 20:58 #60 av: simskontot

Oscar fyller år idag och kan nu börja planera sin framtid lite mer seriöst. Han har sina drömmar och idéer men har inget bestämt till 100% procent. Han drömmer dock om att flytta långt bort från Bridgeport...

Liviu och Thalia flyttar idag från huset och barnen då det är dags för dem att ta över nu. Det är blandade känslor när de åker, men de bor inte så långt bort, bara en bit från andra sidan bron. De flyttade återigen till en takvåning, till och med lite högre upp denna gång, och älskar att vara tillbaka på högre höjder. De ångrar inte en sekund att de flyttade ut och köpte hus när Oscar var mindre och Vera på väg, och de känner sig stolta över att ha uppfostrat två så fina barn. De är lyckligare än någonsin att återigen få skatta sig lyckliga över att bo på detta sätt, som de alltid velat och drömt om.

Anmäl
2014-07-14 21:06 #61 av: simskontot

Oscar delar sina drömmar och tankar med Vera och de diskuterar sina framtider. Oscar gör det klart för både sig själv och Vera att han gärna vill flytta ifrån Bridgeport så snabbt som möjligt och därför inte kan ta över huset. Vera är villig att ta över, och bo här med Busan och sin framtida familj. De kommer överens om detta, och så fort Vera blivit äldre och gått ut skolan, ska Oscar flytta härifrån.

Anmäl
2014-07-14 21:11 #62 av: simskontot

Det är dags för Veras studentbal! Snart är skolan slut och det firas med en bal för alla blivande studenter. Vera tar på sig sin balklänning och springer ut till limousinen som Thalia och Liviu förbeställt till henne. Hon tvekade om hon skulle gå på balen eller inte, men efter att ha sett limousinen och satt sig i den, stiger humöret och hon kan inte vara mer exalterad! Inget skulle få förstöra hennes kväll!

Anmäl
2014-07-14 21:14 #63 av: simskontot

Under Veras bal passade Oscar på att spendera tiden i parken och i rullskridsko-rinken. Han kan det där med skridsko och hockey nu, fast har nu helt bytt tankebanor när det gäller framtida yrken. Han har inga som helst planer på att bli hockeyspelare längre, om ens syssla med sport utanför fritiden.

Vera blev balens drottning, och trots att hon fick nobben två gånger, förstörde det inte hennes kväll. Hon dansade helt enkelt med sig själv!

Anmäl
2014-07-14 21:21 #64 av: simskontot

Vera kämpar på med de sista läxorna och arbeten innan hon äntligen kan ta studenten och börja sin framtid inom forskning och kemi. Som hon längtat! Hon har nästan velat detta längre än hon kunnat gå.

Anmäl
2014-07-14 21:28 #65 av: simskontot

Oscar sitter som klistrad framför det nya TV-spelet. Han har blivit en riktigt nörd.
Imorgon fyller Vera år och det blir att gå upp tidigt då det finns mycket som måste fixas innan Oscar flyttar.

Anmäl
2014-07-14 21:34 #66 av: simskontot

Veras födelsedag är kommen och hon kan ÄNTLIGEN skita i alla obligatoriska lektioner på gymnasiet och börja plugga och jobba med det hon själv vill.

Anmäl
2014-07-14 21:45 #67 av: simskontot

Efter att ha diskuterat lite till, betalt de sista gemensamma räkningarna och packat allt var det dags för Oscar att börja sitt nya liv. Han skulle till Isla Paradiso! Som ensamvarg gillar han inte storstan och allt liv, utan vill till någon avlägsen ö mitt ute på havet. Det hoppas han hitta i Isla Paradiso.

Vera och Oscar hälsar varandra hejdå och lycka till, då det vet att de inte kommer ses så mycket i framtiden. Det gör båda ledsna, men de vet själva att deras drömmar är det viktigaste i deras liv just nu, och att det är det de måste fokusera på att uppfylla just nu.

Anmäl
2014-07-14 21:57 #68 av: simskontot

Efter många långa timmar på flygplats efter flygplats är Oscar äntligen framme i Isla Paradiso. Direkt när han stiger ur det lilla flygplanet känner han hur den fräscha luften slår honom i ansiktet. Luften var helt annorlunda här än den avgasfyllda äckliga luften i Bridgeport. Han tar ett djupt andetag och andas in den sköna lyften innan han hoppar i taxibåten som ska ta honom till hans nya hem.

När Oscar kommer fram till sin dröm-ö ska bygget utav strandhuset precis börja. Han kan knappt vänta på att se det färdigt!

Anmäl
2014-07-14 22:06 #69 av: simskontot

Nu är huset färdigbygg och de flesta möbler är på plats. Oscar älskar det redan, och njuter av varje sekund han har här alldeles för sig själv. Han har införskaffat sig en egen båt, då det är lite svårt att ta sig från och till ön på annat sätt..

Anmäl
2014-07-14 22:10 #70 av: simskontot

Eftersom Oscar älskar att fiska, ger han sig ut på en tur med båten, till vad han hört är Isla Paradisos bästa fiskeställe. Båten flyger fram på vågorna, och den kyliga luften blåser i håret.

Anmäl
2014-07-14 22:17 #71 av: simskontot

Det var fiskelycka redan på första försöket! Oscar fick upp fisk efter fisk, dock inget ätbart, bara guldfiskar. Vattenfallet bakom honom gav ifrån sig ett härligt ljud, och Oscar tänkte att han alldeles säkert skulle trivas här. Om bara vädret vände och blev lite varmare så man kunde bada också, så skulle han trivas som fisken i vattnet här!

Anmäl
2014-07-14 22:36 #72 av: simskontot

Till Oscars besvikelse regnade det även i Isla Paradiso. Det hade regnat i två dagar nu, och han hade inte så stor lust att vara utomhus då. Han hade byggt sig ett litet gym i en vrå i huset, så där spenderade han lite tid när regnet smattrade utanför. 

Anmäl
2014-07-15 10:15 #73 av: simskontot

Även om regnet inte slutat helt så öste det i alla fall inte ner längre, och Oscar bestämde sig för att ta en tur med båten och besöka ett nytt fiskeställe. Fisken nappade inte lika bra här, men han fick upp lite i alla fall. Han stannade vid den lilla sjön till sent på kvällen men bestämde sig för att fiska mer imorgon igen.

Anmäl
2014-07-15 10:22 #74 av: simskontot

Nästa morgon sken solen lite mer och luften började långsamt bli varmare. Oscar åt frukost och drog sedan ner till ett nytt ställe där han ville kasta sitt spö. Oscar fick en lysande idé, som han i och för sig haft ett tag, men inte vågat ta tag i; "Varför inte jobba som fiskare? Ska jag ändå fiska, kan jag väl lika bra tjäna på det!" Han ringde till stadshuset och gick dit och skrev på några papper innan han fick sin titel som fiskare. Nu gällde det bara att fånga så mycket fisk som möjligt!

Anmäl
2014-07-15 10:31 #75 av: simskontot

Även om Oscar gillar att vara ensam, hade han speciellt saknat en hunds sällskap sedan Nille flyttade ifrån honom. Han bestämde sig för att köpa en hundvalp från adoptionsbyrån i staden. Han hade redan satt iordning alla hundgrejor i väntan på att få hem hunden, och när dagen äntligen var här, var han superexalterad över att få lära känna sin nya valp.
Vädret, som tidigare verkat klarna, hade återigen vänt och ett stort oväder spökade utanför. Det var en dålig nattsömn den natten.

Anmäl
2014-07-15 11:59 #76 av: Mellep

Följer! :)

Anmäl
2014-07-15 13:35 #77 av: simskontot

#76, Vad roligt :)

Anmäl
2014-07-15 13:39 #78 av: simskontot

Dagen därpå vaknade Oscar upp till stark sol och jättevarmt väder. Han bestämde sig genast för att gå ut och sola och det var så den dagen spenderades. På kvällen tog han ett snabbt kvällsdopp för att svalka sig lite grann.

Anmäl
2014-07-15 13:46 #79 av: simskontot

Nästa dag fortsatte värmen och både Cigge (hunden*) och Oscar njöt av vädret. Oscar som tänkt jogga ångrade sig då det var alldeles för varmt att anstränga sig något vidare...

Anmäl
2014-07-15 13:49 #80 av: simskontot

...Det blev istället ännu en dag på balakandet. Det var inte bara Oscar som var å stranden, utan även flera andra. Vad annars göra en så här varm dag?

Anmäl
2014-07-15 13:54 #81 av: simskontot

När graderna sjunkit lite grann och det var möjligt att resa sig upp utan att få värmeslag, tog Oscar fram fiskespöt och testade på havet en stund.
Han fick mycket fisk, antagligen tack vare biff-hundmaten som han tagit med sig som bete till fiskarna. Han blev befordrad på jobbet på grund all fisk han fångat.

Anmäl
2014-07-15 13:57 #82 av: simskontot

Lille Cigge är inte längre så liten, utan har nu blivit en fullvuxen fluffing! Han är äventyrlig och undersöker gärna nya platser, både i hemmet och utomhus.

Anmäl
2014-07-15 14:05 #83 av: simskontot

Dags för Oscar att hitta kärleken!
Detta är Allessia Douglas, en händig tjej som gillar äventyr. Trots hennes lust för konstanta äventyr är hon ganska feg och har även svårt för att binda sig.

Allessia flyttade, precis som Oscar, till Isla Paradiso när hon flyttade hemifrån. Hon kommer dock ursprungligen från Appaloosa Plains och växte upp hos sina föräldrar på en hästgård. När hon var tonåring gick hennes mamma bort, och Allessia flyttade med sin pappa till Twinbrook. Nu har "ödet" fört ihop Oscar och Allessia.

Anmäl
2014-07-15 14:07 #84 av: simskontot

De tre tog en tur till poolen nästa dag eftersom den mesta av värmen höll i sig. Cigge älskar att simma och hoppade i plurret fortare än han hann säga "voff!".

Anmäl
2014-07-15 14:08 #85 av: simskontot

Även Allessia kände att det var dags med ett dopp i det blå.

Senare den dagen åt de på restaurang och verkade trivas i varandras sällskap. Det var en härlig dag och en mysig kväll!

Anmäl
2014-07-15 14:13 #86 av: simskontot

Efter att ha spenderat dagarna tillsammans visade det sig att Oscar var rätt för Allessia och Allessia var rätt för Oscar. De ville knappt släppa taget om varandra!

Anmäl
2014-07-15 15:13 #87 av: Klebold

Vilken fin historia!
Följer :)

Anmäl
2014-07-16 13:05 #88 av: simskontot

#87 Tack, vad kul att höra :).

Anmäl
2014-07-16 13:09 #89 av: simskontot

Oscar fiskade så mycket han kunde och det gick bra för honom. Han fick små fiskar...

Anmäl
2014-07-16 13:10 #90 av: simskontot

... och väldigt stora fiskar, haha.

Anmäl
2014-07-16 13:12 #91 av: simskontot

Och Allessia spenderade mycket utav sin lediga tid i vattnet. Så härligt att ha en strand bara någon meter från huset!

Anmäl
2014-07-16 13:17 #92 av: simskontot

Nästa dag var det dags. Oscar hade funderat på det ett tag och var såklart nervös, men idag skulle han äntligen ta mod till sig att ställa den stora frågan!
Även om Allessia har svårt att binda sig så trivs hon otroligt bra i Oscars sällskap, och sa förstås ja! Och ringen, ja den var ett fint kvitto på deras livslånga överenskommelse!

Anmäl
2014-07-16 13:24 #93 av: simskontot

Det nyförlovade paret begav sig senare till stranden för att njuta av värmen utomhus. Cigge lärde sig jaktfärsigheten och Oscar passade på att fiska medan Allessia låg och läste. Hon mådde inte så bra och beslutade att det nog var bäst att bara ligga och ta det lugnt.

Anmäl
2014-07-16 13:30 #94 av: simskontot

Allessia hade bokat in en tid hos tatueraren och skyndade sig iväg till salongen för att få den permanenta märkningen gjord. Hon tänkte att det kanske var därför hon mådde illa, av nervositet. Nålar är väl liksom ingens favorit direkt, även om hon varit med om det förut.

Motivet blev en blå Koi, som representerar Oscar och hans fiskar. Eller, ja, den fick en ny betydelse nu när de är gifta, för Allessia hade haft denna idé sedan länge.

Anmäl
2014-07-16 14:09 #95 av: simskontot

Efter hon blivit gaddad åkte Allessia tillbaka till stranden där Oscar och Cigge stannat. Oscar lånade strandens grill och förberedde några varmkorvar tills Allessia kom tillbaka så de kunde äta tillsammans. En lång dag i varm sol tar mycket energi, och de var båda väldigt hungriga.
Oscar vänjer sig mer och mer vid matlagning och att det faktiskt inte alltid är lika farligt som den gången det började brinna... Han börjar till och med tycka det är kul att stå vid spisen numera!

Anmäl
2014-07-16 14:17 #96 av: simskontot

Nästa morgon när Allessia räknat dagar och tagit ett graviditetstest, kom hon på varför hon mått illa. Inte var det nervositeten över att bli tatuerad, nej, hon var gravid! Hon berättade för Oscar om nyheten och han log stort och sa "Vi måste flytta. Vi kommer aldrig få plats alla tre... tja, fyra här! Alldeles för liten tomt för Cigge att springa runt på, och tänk då barnet! Vart skulle hans rum vara?".
Allessia tog Oscars händer och log. "Hans rum?".
Oscar log tillbaka och insisterade "Ja... jag känner på mig att det kommer bli en pojke!". "Jag tror det blir en flicka jag", sa Allessia och kysste sin man.

Paret var överlyckliga över miraklet, men Oscar blev stressad då han visste att en flytt måste ske innan bebisen kommer. Han hade flyttat så mycket på sistone, och gillade det verkligen här, så beslutet om att flytta tog emot lite, men paret kom fram till att det är bäst för hela familjen i längden.

Anmäl
2014-07-16 14:22 #97 av: simskontot

Allessia förberedde sig inför det kommande barnet, oavsett om det blev en han eller en hon, genom att läsa en graviditetsbok som hon köpt. Även om hon var rädd och nevös inför förlossningen så visste hon att detta skulle bli det bästa som hänt henne. Hon hoppades att Oscar också skulle läsa igenom en bok om graviditet och småbarn, så han också var beredd när det var dags, men han var inte lika orolig.

Anmäl
2014-07-16 14:31 #98 av: simskontot

Oscar älskar att känna på Allessias mage och han kan nästan se hur den bara växer och växer. Han älskar sin fru mer och mer varje gång han ser henne, men blir mer och mer stressad över den där flytten också.

Anmäl
2014-07-16 14:36 #99 av: simskontot

Cigge älskar allt mys och lek han får av husse, och när han inte är där så tar han hand om sig själv!

Anmäl
2014-07-16 14:40 #100 av: simskontot

Allessia tar en sista simtur innan flytten sätter igång senare ikväll. Hon älskar verkligen att simma här, det känns så tryggt nära huset. Även om hon kommer ha många fler chanser att simma, hon bor ju trots allt i Isla Paradiso!, så går inget upp mot att bara slänga på sig badkläderna och kliva ut genom dörren och plaska ner i havet på bara några sekunder.

Anmäl
2014-07-16 14:43 #101 av: simskontot

Efter bara ett samtal kommer flyttbåtarna och familjen packar med sig det nödvändigaste och åker iväg. De kommer att sakna sin paradisö, men hela Isla Paradiso är ett stort paradis, och när de flyttar närmare stadens kärna blir allting lättare och mer lättillgängligt.

Anmäl
2014-07-16 14:48 #102 av: simskontot

Mitt i flytten känner Allessia att det börjar krampa i magen. Värkarna har startat och när hon tittar ner ser hon även att vattnet gått! Nu blir det raska steg mot sjukhuset innan hon kan komma hem till det nya huset. Tur att de packade med sig spjälsängen så att den går snabbt att sätta upp när bebisen kommer.

Anmäl
2014-07-16 22:57 #103 av: kolpa

Spännande!! Följer

Anmäl
2014-07-17 10:48 #104 av: Clariiz

följer :)

Anmäl
2014-07-18 12:37 #105 av: simskontot

Tack! :) Roligt.

Anmäl
2014-07-20 11:36 #106 av: simskontot

Det blev en liten Haymie som fick följa med Allessia och Oscar hem! Söt som socker.

Familjen kände sig mer knuten till varandra än någonsin förr, och i det nya stora huset hade de nära till allt inne i stan. Oscar kunde dock inte sluta tänka på en sak... han visste inte riktigt vad det var, men det kändes som någonting saknades, eller att han inte var riktigt hel.

Anmäl
2014-07-20 11:38 #107 av: simskontot

I trädgården hade paret införskaffat sig en swimmingpool. Varför inte när de hade plats? Alla älskade poolen, och det kan man väl förstå med den utsikten! Oscar tänkte dock inte så mycket på utsikten längre, han hade blivit van och var inte längre lika imponerad utav den. Det enda han fortfarande älskade med Isla Paradiso var den konstanta värmen och faktumet att hans familj fanns här, men någonstans kom han ibland på sig själv med att längta till snön...

Anmäl
2014-07-20 16:41 #108 av: simskontot

Oscar tror sig ha kommit på vad det är han saknar. Han känner sig inte längre lika hemma i Isla Paradiso. Även om han älskar avskildheten, det varma vädret, och tja, egentligen allt med staden, så kändes det som om någonting i honom saknades här. Han kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var, men han pratade med sin fru om det, och hon hade liknande känslor.

Efter timmar av diskussioner och dagar av tänkande hade paret kommit fram till att flytta från Isla Paradiso. Det tog emot för de båda att ta det stora beslutet om att lämna staden, men de bestämde sig för att om det skulle ske så får det ske nu - innan Haymie börjar skolan och familjen är alldeles för fäst vid det nya huset.
Oscar älskade sin barndom i Bridgeport men vet att han inte är en storstadskille, och även om Allessia trivdes i Appaloosa Plains som barn så ville hon helst inte flytta tillbaka dit, inte någonsin. Beslutet om vilken stad familjen skulle sätta riktning mot var inte så svårt att fatta. En blandning mellan landet och storstan var vad de ville bo, och det var Sunset Valley perfekt för. De visste att Haymie skulle få en bra uppväxt i Sunset Valley och skolan där var jättebra.
Oscar ringde flyttbilen med en gnutta ångest och familjen begav sig av. Oscar börjar bli riktigt trött på att flytta nu!

(Den största anledningen till att jag valde att flytta familjen är för att mitt spel hackar i Isla Paradiso, tråkigt nog :/... jag står knappt ut med att spela då, så ja.. för att det skulle bli roligt att spela igen fick det bli såhär).

Anmäl
2014-07-20 16:50 #109 av: simskontot

Så fort Oscar satte sin fot i Sunset Valley sa han högljutt "Det här stället är perfekt, jag ska aldrig mer flytta!!". Allessia skrattade åt honom och gav honom en puss innan de steg in i sitt nya hus.
Huset var gammalt och nästan förfallet, men efter lite renovering och möblering var familjen glada att få flytta in och pusta ut.

De kände redan efter första ögonkastet att denna stad var perfekt för dem. De var villiga att leva resten av sina liv här.

Anmäl
2014-07-20 16:57 #110 av: simskontot

Den nya tomten var stor och lätt att bygga ut på, så att Haymie får ett eget rum när han blir större och Cigge kan få springa fritt.

Eftersom familjen kom till Sunset Valley när det var sommar där, blev det inte så svårt att anpassa sig till det nya klimatet¨.

Anmäl
2014-07-20 17:01 #111 av: simskontot

Familjen begav sig till stranden då termometern nästan var uppe i 40. Haymie gjorde sin första utflykt och Cigge njöt av värmen genom att... gräva hål i sanden...

Allessia fick känna på vattnet i den nya staden då hon tog sig en simtur, och hon gillade det. Det var ingen större skillnad förutom att vattnet här inte var lika varmt, men eftersom sommaren inte var så långt gången här ännu, hade det ännu inte hunnit värmas upp helt.

Anmäl
2014-07-20 17:08 #112 av: simskontot

Allessia fick äntligen sin efterlängtade solbränna som hon jobbat på så länge, och Oscar kastade ut linan för att se vad för fisk Sunset Valley hade att erbjuda.

Anmäl
2014-07-20 17:12 #113 av: simskontot

Allessia kände att det var dags att åka hem och svalka både sig själv och lilla bebis Haymie, innan värmen ställde till med för mycket skada. Oscar stannade kvar och fiskade tills solen gått ned. Han var glad över resultatet, och det verkade som att hans fiskarkarriärr skulle kunna fortsätta utan problem även i Sunset Valley!

Anmäl
2014-07-20 17:17 #114 av: simskontot

Paret var lyckliga över beslutet de tagit om att flytta hit. De spenderade de första dagarna i huset med att bara rå om varandra och ta det lugnt.
Haymies födelsedag var snart aktuell och både Oscar och Allessia visste att det då krävdes mycket av dem båda för att göra Haymies uppväxt här så bra som möjligt.

Anmäl
2014-07-20 17:21 #115 av: simskontot

Haymie hade nu fyllt år hans nya rum var färdiginrett. Han skulle nu lära sig att sova i sitt egna rum och inte längre inne hos mamma och pappa. Det skulle bli skönt tyckte föräldrarna!

Anmäl
2014-07-20 17:28 #116 av: simskontot

Under natten hade familjen inbrott i huset, och feg som hon är, svimmade Allessia ihop på köksgolvet. Som tur var fick polisen fast tjuven och inget blev stulet.
Allessia blev dock rejält skärrad av händelsen och den hemsökte henne under flera dagar.

Anmäl
2014-07-20 17:32 #117 av: simskontot

Haymie har lärt sig äta själv! Även om det blir väldigt söligt och kladdigt, så behövs inte längre nappflaskan, vilket föräldrarna tycker är en väldig lättnad.

Oscars hårfärg går i "arv" i ännu en generation!

Anmäl
2014-07-20 17:34 #118 av: simskontot

Haymie tar sina första steg!

Anmäl
2014-07-20 17:38 #119 av: simskontot

Allessia har legat och solat i trädgården ett tag men börjar tycka att det blir långtråkigt. Hon tar med sig hela familjen på en liten familjeutflykt till den allmänna poolen, och först i plurret är förstås badälskaren Cigge!
Tätt därefter hoppar Allessia i, medan Oscar fortsätter lära Haymie att gå uppe på land.

Anmäl
2014-07-20 17:41 #120 av: simskontot

Efter bara ett kort tag vid poolen börjar det plötsligt hagla och familjen skyndar sig upp ur vattnet och in i bilden och åker hem.
"Typisk Sunset Valley-sommar", skämtar Oscar.

Anmäl
2014-07-20 17:47 #121 av: simskontot

Nästa dag är det minst lika varmt ute och Oscar tar med sig Cigge på en promenad till parken där han, såklart, fiskar. Allessia ligger och solar i trädgården igen medan Haymie busar på sitt rum.

Anmäl
2014-07-20 17:51 #122 av: simskontot

Haymie har äntligen lärt sig gå och både Allessia och Oscar är överlyckliga över att se att han utvecklas så snabbt. Han är modig och vågar mer än andra barn i hans ålder. Vem vet vad han kommer att utvecklas till när han blir stor? Båda föräldrarna ser tydliga tendenser på ett stort mod i den lilla busen.

Anmäl
2014-07-20 17:54 #123 av: simskontot

Oscar har nästan glömt bort den läskiga händelse som skedde i hans tonår, och älskar numera att laga mat. Speciellt på fisk som han själv fiskat upp! Här lagar han fish & chips inför sitt födelsedagsfirande senare idag.

Anmäl
2014-07-20 18:11 #124 av: simskontot

Oscar har nu blivit vuxen och kunde inte varit stoltare över livet han haft hittills. Han känner en ny kraft och en ny stolthet efter att ha blivit äldre, och kan inte vänta tills Haymie blir stor nog så att han kan lära honom allt han kan, och berätta historier om allt han varit med om och alla platser han sett.

Anmäl
2014-07-20 18:14 #125 av: simskontot

Allessia lär Haymie att prata, och det går sakta men säkert framåt.

Anmäl
2014-07-20 18:17 #126 av: simskontot

På kvällen tog Allessia ett graviditetstest. Hon hade under några dagar känt sig illamående och spyfärdig och kände igen dessa symptom. Hon hade rätt, hon var gravid! Oscar blev superglad när han fick höra nyheten! Han skulle bli pappa igen! Och med den bästa mamman kunde livet inte bli bättre tyckte han.

Anmäl
2014-07-20 18:25 #127 av: simskontot

Senare på kvällen gick Oscar och Cigge till ett nytt fiskeställe utanför stan, och Oscar fiskade upp arter som han aldrig fångat förr. Även om han inte var ensam på detta ställe, då det låg hus runtom, så älskade han sin egentid vid sjön, och kunde stanna hur länge som helst. Han fick dock packa ihop spöt efter ett tag då Cigge blev tröttare och tröttare och knappt orkade promenera hem.

Anmäl
2014-07-20 18:28 #128 av: simskontot

Allessias mage blir större och större och föräldrarna känner sig som nykära. De kan knappt vänta tills de får välkomna den nya lilla krabaten till världen! 

Anmäl
2014-07-22 10:10 #129 av: simskontot

Innan Allessia hann äta upp sin frukost nästa morgon, gick vattnet. Oscar ringde barnvakt som kunde passa Haymie medan föräldrarna var på sjukhuset. Förlossningen gick oväntat snabbt och välkomnad till världen blev en liten flicka som fick namnet Libby.

Anmäl
2014-07-22 10:18 #130 av: simskontot

Haymie har blivit barn och familjen umgås så mycket de kan tillsammans. Föräldrarna är så glada över sina barn! Även om Haymie inte längtar jättemycket till skolan, så hoppas han att det ska bli roligt och att han kan skaffa sig kompisar.

Haymie visar på ännu mer modiga tendenser nu än vad han gjorde som småbarn, och är väldigt våglig av sig. Han måste ta det lugnt och vara försiktig ibland dock, så han inte skadar sig när han håller på med sina våghalsiga grejer!

Anmäl
2014-07-22 10:22 #131 av: simskontot

Hösten är kommen och även om man inte ännu känner det i luften, ser man det på dimman och de röda löven. Snart blir det dags att pälsa på sig innan man går ut!

Anmäl
2014-07-22 10:33 #132 av: simskontot

Nu är det även dags för Allessia att fylla år! Familjen firar i köket, till och med hembiträdet som familjen numera har, då de tyckte det blev ganska jobbigt att städa med två småbarn i huset som man konstant måste ha ett öga på. Varför inte underlätta det för sig?

Anmäl
2014-07-22 10:36 #133 av: simskontot

Oscar tog med sig Haymie ner till ett nytt fiskeställe för att lära honom allt han kunde om fiske. Först gick de igenom lite grunder i vad som är viktigt när man fiskar, t.ex. att inte prata för mycket eller för högt då det kan skrämma fiskarna, och hur man håller i spöt osv.

Anmäl
2014-07-22 10:45 #134 av: simskontot

Även om Haymie också njöt av den vackra naturen och sin egentid med pappa, så hade han lite svårt att vara tyst och koncentrera sig så länge. Han fick inget napp under dagen, vilket han tyckte var lite tråkigt eftersom Oscar fick napp flera gånger om. Han tröstade honom och sa att han hållit på med fiske läääänge och att man lär sig mer och mer ju längre man håller på. Han konstaterade också att tålamod är ett av det viktigaste verktygen för att lyckas med fiske. "Tålamod, Haymie, glöm inte att ha tålamod".

Anmäl
2014-07-22 10:54 #135 av: simskontot

Nästa dag tog Oscar med sig Cigge ner till sjön för att åter igen pröva fiskelyckan. Tålamodet lönade sig för Oscars del då han äntligen blev befordrad. En annan fiskare var redan på platsen när Oscar och Cigge kom dit, och Oscar tyckte, trots att han är ensamvarg, att det var trevligt med lite fiskesällskap. Mannen tittade, väldigt imponerande och lite chockat, på Oscar när han fick upp fisk efter fisk och sa till slut "Ja, jag gör ju bara det här som hobby... så du vet". Oscar log och nickade. Mannen följde dem med blicken när de packade ihop fiskargrejerna och drog hemåt. Oscar kände sig väldigt nöjd med dagen och tyckte det var kul att se folk avundas hans fiskartalang.

Anmäl
2014-07-22 11:00 #136 av: simskontot

Nu var hösten här på riktigt och ovädret dundrade in! Allessia krattade ihop löv från trädgårdens träd i en hög, som Haymie sedan underhöll sig med innan det var dags för "Bus- eller godis?".

Anmäl
2014-07-22 11:33 #137 av: simskontot

Dags för årets Bus eller godis-runda! Haymie är utklädd till clown och trots ovädret går han runt i kvarteret och knackar dörr. Tyvärr fick han bara godis utav en person, men lika glad var han för det!

Anmäl
2014-07-22 11:36 #138 av: simskontot

Libbys födelsedag är kommen och hon har nu blivit småbarn. Även hon ärver pappa Oscars (och mormor Thalias) hårfärg. Även Libby verkar också visa en modig sida, kanske har hon  påverkats av Haymie...

Anmäl
2015-06-29 12:08 #139 av: FlowerTN

Vet att det var ett tag sedan du skrev något här...

Men jag vill så gärna läsa fortsättningen!

Hoppas du kan skriva ett nytt inlägg snart...

Snälla!Oskyldig

Anmäl
2015-06-30 19:36 #140 av: [masken123]

#139 Håller med!!

Anmäl
2016-02-28 15:32 #141 av: simskontot

Hej!

Åh vad gulliga ni är!
Av någon anledning har jag inte sett kommentarerna förrän nu Funderar

Jättelänge sedan jag spelade på denna familj, men om intresset finns kanske jag kan ta upp skrivandet igen eller börja på en ny Glad.

Anmäl
2016-02-28 21:14 #142 av: RoboticLife

följer!:)

Anmäl
2016-04-02 18:26 #143 av: Katniss

Följer

R.I.P. Anton 💔
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.