11. TS1 & TS2 - Allmänt

Få Sims 2 Ultimate Collection GRATIS!

2014-07-17 01:02 #0 av: PotatoEcho

Tänkte tipsa om att om ni har The Sims 2 så kan ni få ''Sims 2 Ultimate Collection'' GRATIS om ni installerar The Sims 2 i Origin! Man behöver bara ha grundspelet, men kan såklart ha flera expansions, men det räcker att installera enbart grundspelet i Origin..

Dock är det lite krångligt att få in spelet i Origin då spelet kom ut innan 2009 och man måste då kontakta kundtjänst för att få en ny kod för att kunna installera 2an i Origin. 

Men helt klart värt det tycker jag, det är några få expansions jag velat testa men inte orkat köpa! Passade perfekt nu när jag ska hoppa över från Sims 3 till Sims 2!

Jag tror dock detta måste göras INNAN den 22 Juli, för det är då man senast ska ha fått sitt exemplar! 

Om det är någon som vill ha hjälp om hur ni kontaktar kundtjänst, säg till så hjälper jag er gärna! :)

Anmäl
2014-07-17 02:32 #1 av: Deviance

Så om jag har Sims 2 grundpaketet bara så kan jag få Ultimate collection (alla spel?) gratis via Origin? :)

Anmäl
2014-07-17 12:44 #2 av: Cherryfall

Har en liten fråga. Kommer det att fungera om man redan har Double Deluxe eller måste man ha grundspelet? :)

Anmäl
2014-07-17 13:37 #3 av: PotatoEcho

#1 Japp, om du lägger till det bland dina spel kommer det automatiskt läggas till om några dagar! 

#2 Ja det ska nog fungera. När jag gav dem min kod för enbart grundspelet fick jag en ny kod och det visade sig vara Double Deluxe, så det ska nog aboslut gå! Har man fler expansions, så behöver man enbart ge grundspelet då det är det enda som behövs annars kan det bli strul senare när du fått ditt Ultimate Collection. Men du kan då ge koden till ditt Double Deluxe! 

Jag har nu uppdaterat min blogg med ett inlägg om hur man går tillväga i punktform! Det är lite knepigt men helt klart värt det! http://canavan.blogg.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.