14. TS3 - Expansioner m.m

Förslag på expansion

2014-07-23 23:08 #0 av: FemFem

Hej alla simsare! Skrattar

Jag har TS 3 plus expansionen Husdjur och funderar lite på att köpa en expansion till. Är inte helt säker men kanske. Så därför skulle jag vilja ha tips på vilken expansion ni tycker bäst om! Motivera gärna också. Tummen upp Jag har inga speciella tankar om vad den "måste" innehålla så ordet är fritt.

Anmäl
2014-07-24 00:39 #1 av: skotty

Min favorit expansion är nog semesterparadis. Älskar att de kan åka båt, bada i havet och dyka osv. Och jag älskar Isla Paradiso. Men har hört att om man har en dator där sims funkar lite segt så har den världen en tendens att bugga pga de dolda öarna, men jag har aldrig haft något problem med det.

Anmäl
2014-07-24 07:15 #2 av: marta01

jag håller med #1 men en av min största anledningar är hotellen. 

Anmäl
2014-07-24 09:54 #3 av: [SimsFreakEmilia]1

#1 Ja, semesterparadis är super!

Jag tycker oxå om leva livet! Först när jag läste om det så tänkte jag jaja.... Sen köpte jag det, och gud vad man har missat. Barnhåren! Internatskolorna är perfekta om barnen blir för många! Aktiviteter efter skolan! Pension! Barnvagnar! Barnkläder! Ångrar definitivt inte det köpet! Spelet blev mer verklighets troget!

Anmäl
2014-07-24 10:24 #4 av: [masken123]

Dels Leva Livet som #3 säger, men min favorit är också In i framtiden. Jag gillar det eftersom att det finns många snygga kläder, och så kan man resa till framtiden. Oasis Landing är jättefint, och man kan välja om man vill ha en bra, dålig eller neutral framtid att resa till. Sedan, det bästa av allt... PLUMBOTARNA!!!!!!!!!!!!!!!! Man kan skapa dem själv, och de är apgulliga!

Anmäl
2014-07-24 10:49 #5 av: kokoskakan02

Älskar också leva livet men årstider är minst lika viktigt, satsa på de så har du nästan allt du behöver

Anmäl
2014-07-24 11:08 #6 av: NordicSunset

Årstider och Leva livet! :)

Anmäl
2014-07-24 11:32 #7 av: tindra8899

Årstider och leva livet, Skämtar

Anmäl
2014-07-25 22:03 #8 av: FemFem

Tack för alla svar! Vad svårt att välja, haha. x) Har funderat lite på universitetsliv men vet inte hur mycket nytt som kommer till, förutom universitetet? Det kommer väl till lite nya egenskaper och en ny "varelse" och så, men följer det med någon större grej som gör det "värt" att köpa? Typ om man väljer att inte åka till universitetet med någon sim i en viss familj, finns det då många nya saker de kan göra trots att man inte nyttjar universitetet?

Anmäl
2014-07-26 04:38 #9 av: skotty

#8 Om jag minns rätt så är det med universitetsliv som man kan börja blogga osv. Mobilen byts ut till en smartphone och om man använder den mycket, kollar på videos, bloggar osv, så kan man låsa upp olika skal till den (olika färger). Skärmen kan också spricka, hur vet jag inte. Finns tre olika "status"grejer, det där med smartphone är noob eller nått liknande tror jag. Det är samma som när man spelar dataspel. Finns olika nivåer liksom. Ju mer man spelar dataspel, desto högre status får man i "noobgruppen". Sen finns det rebell, och med det finns det gatukonst osv. Då klottrar dom ^^ Sista är sportfåne. De kan t.ex öva in hejaramsor osv. Jag vet inte riktigt så mycket om allt detta då jag inte brukar spela med det. Har varit till universitetet nångång men tycker inte det är nå vidare.

Förutom semesterparadis som jag skrev om innan så är leva livet en klar favorit.

Förlåt om texten blev lite luddig, är helt slut..

Anmäl
2014-07-26 11:58 #10 av: Aniara14

Jag tycker att alla expansioner och prylpaket har sina egna fördelar, vilket gör det svårt att rekommendera nåt särskilt.

Det bästa är att ha alla!SkrattarFör då har man mängder av valmöjligheter, både vad gäller prylar, kläder, frisyrer, världar och lokaler, grejor att göra och interaktioner mellan simmarna, ja allting. Och är man ändå inte nöjd, så kan man ju köpa ännu fler världar, lokaler och grejor i Store... vilket jag har gjort, he he Skrattar

Men då ska man ju helst ha en högprestanda dator, med supersnabb SSD istället för vanlig mekanisk hårddisk, och ha spelet installerat där, annars blir det rätt segt i CAS och CaSt när man har så himla många saker att välja mellan. Det blir också betydligt kortare spar- och laddtider när man kör spelet från en SSD.

Anmäl
2014-07-27 09:10 #11 av: Carry-Rocksalt

TS Kolla in första  avsnittet av LifeSimmer's LP's på youtube, hon visar upp de kläder och hår som är nya i spelet (om sådant spelar någon roll för dig) :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.