11. TS1 & TS2 - Allmänt

Flimer

2014-07-24 09:09 #0 av: Ikajo

Så jag laddade ner och installerade Ultimate Edition av tvåan och av någon orsak " flimrar" huset. Det försvinner för ett par sekunder. Oftast när jag köper något. Någon som kan ha en idé varför?

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Anmäl
2014-07-25 17:09 #1 av: Aniara14

Det beror nog på att Sims 2 är ett så pass gammalt spel, 10 år nu i år, och därför är det dåligt anpassat för dom datorer som dom flesta har nu. När man tittar i spelets databas för grafikkort, (Video Cards.sgr) så ser man att det bara är gamla omoderna lågprestanda kort som finns med där.

Första gången man kör både Sims 2 och 3 så försöker spelet automatiskt ställa in dom inställningar som är mest lämpliga för hårdvaran på just den datorn. Men när det är så här gammalt så blir det lite fel här och där. 

Googla på "The Sims 2 Ultimate Collection flickering screen" så får du många träffar, och en del tips på vad man kan göra för att rätta till problemet.

Anmäl
2014-07-25 20:10 #2 av: Ikajo

Det är nästan lite komiskt men skuggorna fungerar alldeles utmärkt på högsta...

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.