17. Legacy & Historier

Familjen Cassidy

2014-08-10 23:28 #0 av: skotty

Caroline "Carrie" Cassidy föddes och växte upp i Sunset Valley. Hennes mamma var hemmafru och tog hand om hemmet och Carrie och hennes lillebror medan pappan försörjde familjen som stadens polischef. Carries mamma var varm och kärleksfull, men hennes pappa var sträng och hård. Han var väldigt noga med att peka ut alla fel och brister som Carrie, hennes mamma och lillebror hade. Många nätter grät Carrie sig till sömns, och ofta frågade hon sin mamma varför de inte bara kunde sticka ifrån hennes pappa.. Förutom allting där hemma hade Carrie det väldigt jobbigt i skolan, de andra barnen kallade henne "Carrie-Carrot" p.g.a hennes morotsfärgade hår. Hon hade inga vänner och situationen där hemma gjorde att hon kände sig riktigt ensam. När hon berättade allt för sin pappa trodde han att hon överdrev, då hon är väldigt överkänslig. Att hon inte hade några vänner ansåg han var för att hon är så blyg. När hon inte hade någon dejt till avslutningsbalen i gymnasiet ansåg han att det var för att hon var oflörtig, och inte för att någon inte ville gå med henne. Eftersom inte ens hennes pappa, som var polischef, stöttade henne så förlorade hon helt och hållet tron på mänskligheten. Hon blev isolerad i sig själv, fick dåligt självförtroende och började tröstäta. Det resulterade i att hon gick upp i vikt. Och det förbättrade inte alls situationen..

När hon blev ungdom bestämde hon sig för att fly. Hennes mamma hade inte modet att göra det med henne under hennes uppväxt, men nu var hon stor nog att sticka därifrån själv. Hon funderade på vart hon skulle ta vägen. Hon slöt sina ögon och helt från ingenstans tänkte hon tillbaka på den enda semestern som hennes familj någonsin hade gjort. När hon var 7 år tog hennes pappa med sig familjen till Mylo Xyloto, en liten ögrupp mitt ute i havet. Carrie minns den veckan med glädje, och i hopp om att finna lyckan där bokar hon en båtbiljett dit.

(Ännu ett tack till Cherryfall@ifokus för denna fantastiska värld!)

Anmäl
2014-08-10 23:48 #1 av: [SimsFreakEmilia]1

Följer! Kär

Anmäl
2014-08-11 00:04 #2 av: Cherryfall

Spännande! Följer Glad

Anmäl
2014-08-11 00:50 #3 av: skotty

Här bor CarrieGlad Tyvärr räckte inte pengarna till att inreda huset så speciellt mycket, så det är ganska tomt för tillfället. Hur som helst, Carrie bestämde sig för att hon var tvungen att skaffa ett jobb och det dröjde inte länge förrän hon kom på vad hon vill jobba med. Hon vill jobba inom utbildning, för hon vill vara med i skolan och se till att inget annat litet barn blir lämnad utanför, som hon blev. Hon tog taxin till skolan för att gå på en arbetsintervju och trots att hon var väldigt blyg, rädd och nervös så fick hon jobbet som lekplatsvakt.

Efteråt gick hon till biblioteket för att låna en dator. Hon surfade runt lite, skickade ett mejl till sin mamma och sen bestämde hon sig för att utforska Mylo Xyloto lite. 

Anmäl
2014-08-11 01:25 #4 av: skotty

Efter en promenad genom centrum blev Carrie väldigt varm, så hon tog en taxi till en avlägsen strand i hopp om att få ta ett svalkande kvällsdopp i havet, ensam. Men när hon kom ner upptäckte hon att stranden redan är upptagen. Blyg som hon är vet hon inte om hon ska vända, eller gå fram och hälsa på honom. Han ser ju faktiskt riktigt bra ut. FÖR bra ut, för att vara exakt. Efter några minuters tvivlande tar Carrie modet till sig att gå ner och hälsa på killen, som hon fick veta heter Jonas. Han är singel, men Carrie vågar inte hoppas på någonting. Dessutom är ett förhållande ingenting hon letar efter just nu. Men det vore trevligt att få vänner. 

Anmäl
2014-08-11 03:48 #5 av: skotty

Nästa morgon var det dags för Carries första dag på jobbet, och självklart så skulle hon försova sig. Så går det när man är uppe halva natten och pratar med killar... Iallafall, så gick dagen ganska bra ändå.

Men det där med sömn går inge vidare bra för Carrie. Hon kan inte sluta tänka på Jonas... Dessutom går det rykten i stan om att han skulle ha gjort någon tjej på smällen. Efter flera nätter utan sömn bestämmer sig Carrie för att skriva ett brev till Jonas och berätta hur hon känner. Hon är väldigt blyg, som sagt, så det tog verkligen emot att posta det.. Men en sten lättade från hennes bröst och snart kan hon förhoppningsvis gå vidare, på ett eller annat sätt.

Anmäl
2014-08-11 04:19 #6 av: skotty

Carrie jobbar på att bli mer social, så hon gick till en bar där hon träffade en tjej, Terra. Carrie blir förvånad över hur trevlig och snäll Terra är. De dansar tillsammans, och sen pratar de lite och Terra berättar att hon är gravid med en pojke som ska heta Mille. Konstigt namn, men iallafall.

Carrie har även besökt gymmet ett par gånger då hon vill (försöka) gå ner i vikt.

En kväll knackar det på dörren och när Carrie öppnar står Jonas där. När Carrie ser Jonas känner hon hur hjärtat börjar slå fortare och fortare, hon stammar, hakar sig och blir generad. Men allting flyter ändå på och samma kväll blir de ett par och Jonas sover över.

Anmäl
2014-08-11 07:19 #7 av: skotty

Trots Carries tappra försök att gå ner i vikt verkar hon bara gå upp i vikt iställetFunderar Jonas verkar nöjd med Carrie iallafall, då han överöser henne med kärleksförklaringar och presenter.

För att tjäna lite extra pengar har Carrie köpt ett metspö och börjat fiska. Det går trögt men lite pengar får hon in iallafall.

Anmäl
2014-08-11 07:31 #8 av: skotty

Vad nu...?! När Carrie stod och fiskade så kände hon plötsligt hur det högg till i magen. Sen kissade hon på sig.. Hon tyckte det var förfärligt pinsamt, först. Men sen när den huggande smärtan kom tillbaka, i attacker, och bara blev värre och värre förstod hon vad som höll på att hända. Hon höll på att föda barn! Hon hade varit gravid helt utan att veta om det! Hon ringde efter en taxi som skulle köra henne till sjukhuset och medan hon väntade på den så ringde hon Jonas, som lovade att möta henne där. Väl på sjukhuset gick allting väldigt fort, och Carrie blev mamma till en söt liten flicka. Carrie och Jonas hade svår att komma överens om ett namn, men när de gick ut från sjukhuset och såg månen som var påväg ner för att ge plats åt solen och en ny dag i paradiset, så visste de vad hon skulle heta - Luna.

Anmäl
2014-08-11 07:40 #9 av: skotty

Carrie var helt förälskad i sin lilla flicka. Trots att hon inte har mycket pengar så ångrar hon ingenting. Allting löser sig, det gör det alltid! Hon har iallafall råd med det allra viktigaste, såsom spjälsäng, blöjor, potta, matstol och lite leksaker. Jonas hjälpte till och köpte en gunga till Luna. Carries nästa projekt blir att bygga ut huset så Luna får ett eget rum.

Massa bilder på Luna. Hon är så jäkla söt. Hon verkar ha fått sin mammas klumpighet, men sin pappas blonda hår. Ska bli spännande och se vad det blir för något utav henne.

Anmäl
2014-08-11 10:20 #10 av: fia1116

Följer!

Anmäl
2014-08-11 10:22 #11 av: Cherryfall

Åh vad gullig Luna är! Ska bli jättekul att få se henne växa upp :)

Anmäl
2014-08-11 17:08 #12 av: skotty

Carrie har hittat ett riktigt smultronställe, inte alltför långt bort hemifrån. Där kan hon skörda lite vilda frukter, plocka vilda blommor och fiska. Allting säljer hon, och snart har hon råd att bygga ett rum till Luna. Hon sparar in alla simdaler hon kan, så därför får Luna följa med dit istället för att vara hemma med barnvakten.

Samtidigt som Carrie är tillbaka på jobbet efter föräldraledigheten är det dags för Luna att fylla år och med det är det dags för Carrie att inse faktum - Luna är ingen bebis längre. Nu är hon ett småbarn. All ledig tid som Carrie har använder hon till Luna. Hon kämpar med att lära Luna gå och prata, och det går framåt i en väldig fart. Potträning är också någonting som står högt upp på listan då blöjor är dyrt och Carrie vill spara pengar för att renovera köket.

Anmäl
2014-08-12 00:45 #13 av: [Thew]1

Följer!! Gapskrattar

Anmäl
2014-08-12 01:13 #14 av: skotty

Sådär, nu är Carrie hyfsat nöjd med köket. Det enda som behövs är en ny spis, men det får fixas senare då det bara är några dagar kvar tills Luna fyller år, och då behöver hon nya möbler. 

Carrie har haft fullt upp med att ta hand om Luna och fixa pengar, så hon har inte hunnit prata med Jonas på ett tag. Hon saknar honom, så hon skriver ett brev till honom.

Anmäl
2014-08-12 01:16 #15 av: skotty

Hipp hipp hurra! Luna har fyllt år och blivit ett barn. Tyvärr växte hon upp fortare än Carrie trott, och hon har inte hunnit få ihop tillräckligt med pengar än.. Så Luna får sova inne hos sin mamma så länge.

(De har bytt rum, btw)

Anmäl
2014-08-12 01:24 #16 av: skotty

Slänger in en bild på huset uppifrån.

Det går bra för Luna i skolan, mindre bra för Carrie. Hon har inte lyckats få en enda befordran än och börjar fundera på vad hon gör för fel.

Ryktet om att Jonas ska ha fått ett barn innan Luna föddes stämde och Luna har en storebror som heter Cody. Luna, som önskat sig syskon, försöker lära känna honom. Och även fast de precis träffats så går det inte att tvivla på att de är syskonSkrattar

Anmäl
2014-08-12 15:27 #17 av: skotty

Äntligen kunde Luna få ett eget rum! Det syns att hennes favoritfärg är orange va?Skrattar Carrie har äntligen blivit befordrad och är nu lärarassistent. Hon har även hittat ett nytt sätt att få in lite extra pengar.

Anmäl
2014-08-12 15:33 #18 av: skotty

Luna har fått ett målarstativ utav Jonas, och så fort hon kommit hem från skolan och gjort sina läxor så målar hon. Den här tavlan försökte hon göra extra fin, då det ska bli en överraskning till Carrie som fyller år. De brukar inte fira födelsedagar då de inte har råd, så Carrie blev glatt överraskad när Luna gav henne en present. 

Anmäl
2014-08-13 18:57 #19 av: skotty

Carrie är vuxen och känner sig gammal och ensam, så hon ringer till Jonas och ber honom komma över. Hon har velat det länge, men det är först nu hon känner sig mogen nog att gifta sig. Hon var jättenervös, men hon gick ner på knä och frågade. Till sin stora glädje svarade han ja!

Eftersom de båda vill gifta sig, och de har en dotter ihop, så bestämmer de sig för att gifta sig direkt och inte göra en sån stor grej utav det. Efter bröllopet flyttar Jonas in, vilket är en stor ekonomisk fördel. Carrie känner också att det är dags för en till liten knodd innan hon börjar bli för gammal, så de försöker bli gravida.

Anmäl
2014-08-18 17:18 #20 av: skotty

Sorry guys, min dator har gett upp. Måste formatera om den men har ingen windows-cd här.. Gråter

Anmäl
2014-08-18 17:48 #21 av: [SimsFreakEmilia]1

NEEEEEEEJ!!! Gråter

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.