02. Eget innehåll

[Sims 3] Familjer/"Seeds" sökes!

2014-09-14 08:23 #0 av: Bara Anna

Jag håller på att befolka världen Meadow Glen (http://www.mysimrealty.com) och för variationens skull så skulle det vara härligt att introducera inte bara mina egna simmar till världen! Jag har över 50 hem i varierande storlek som skall skapas...

Letar efter:

Färdigskapande sim-familjer, UTAN någon form av cc, men innehåll från alla expansioner ok. BARA mänskliga simmar, Inga varulvar, inga häxor eller spöken etc. Men färgat hår är OK, dock kommer det inte vara så vanligt förekommande. Med fördel redan skills och yrke på plats, men inte tvång.

Om du vill donera en familj så publicera en bild här, länk till exchange (annars kan vi sköta överföring via mail). Skriv också om det är OK att jag använder sim som seed. alltså att jag använder din sim som ur-fader för att skapa ytterligare simmar. Simmen kommer då inte vara en del i sparfilen mer än genetiskt. Skriv också om det är OK att jag ändrar på dem åldersmässigt för att passa vissa hem.

För övrigt så verkar Meadow Glen vara den kompletta världen för en Legacy. Här finns ALLT från alla expansioner (möjligen inga tombs), även dyk-platser och livvaktstorn + många stora tomter för de av oss som vill hålla hästar!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2014-09-14 08:51 #1 av: emiliaolsson

Hur snart vill du ha dem? Jag har ingen bra familj, men jag skapar gärna en. Idag är jag upptagen men imorgon är jag ledig. Den borde vara klar imorgon eller på tisdag!

Anmäl
2014-09-14 09:34 #2 av: Bara Anna

Eftersom jag har 50 tomter att fylla + bebis att ta hand om så är det inte särskilt bråttom alls... ^^ Tisdag blir utmärkt!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2014-09-18 07:53 #3 av: Bara Anna

Insåg att jag hade räknat lite fel, "bara" runt 30 familjer att skapa. Men ändå... Just nu så når jag strax 25% strecket då 8 familjer, i varierande storlek och de flesta med en bakgrundshistoria har flyttat in. Vill du att just DIN familj/släkt skall få en plats? Se ovan, första posten för mer info!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2014-09-22 12:59 #4 av: Bara Anna

10 familjer kvar... Börjar se ljuset i tunneln!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.