15. The sims 4

Vad tycker ni om TS4?

2014-09-22 01:31 #0 av: skotty

Jag har bara spelat the sims 4 i några timmar, tröttnade ganska snabbt på det då det kändes alldeles för enformigt. Vad tycker ni om spelet? Lever det upp till era förväntningar eller är ni besvikna? Jag har gått tillbaka till 3an iallafall. Tycker det är värt buggarna då TS4 buggar det också.

Anmäl
2014-09-22 01:32 #1 av: Vermin

Har spelat i "live-mode" kanske 10 timmar, resten av de 70 timmarna har jag suttit i CAS eller byggt hus. Spelet i sig blir väääldigt enformigt.

Anmäl
2014-09-22 01:40 #2 av: [MikaelaR]

Jag har tröttnat lite vill återgå till the sims 3 och skaffa fler expansions istället känns typ likadant förutom små förbättringar på the sims 4! men en del saker på the sims 4 känns det som om dem 'gått tillbaks i tiden'

Anmäl
2014-09-22 06:55 #3 av: Namiko

Jag har testat spelet lite och hade oerhört låga förväntningar på det när jag började spela. Jag gillade dom nya animationerna på simmarna så där blev jag positivt överraskad och jag spenderade kanske 10 minuter med att bara titta på mina simmar när dom pratade med varandra. Resten av spelet kändes ointressant och jag blev uttråkad väldigt fort. Jag ska väl ge det en chans till och utforska lite mer men jag känner mig inte särskilt nyfiken på att testa mer i dagsläget. Jag håller mig till sims 3 i fortsättningen med.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2014-09-22 10:41 #4 av: SimsBrooke

Jag har inte spelat så mycket. Men jag gillar det =)

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-09-22 11:35 #5 av: evve90

Jag gillar spelet. Men det fattas lite saker för min del, hur skaffar man nya vänner te.x? Finns det något fusk till de? Är de någon som har bra fusk till TS4? :)

Anmäl
2014-09-22 12:48 #6 av: LottaV

Jag skaffade det i helgen så att jag har mest suttit och instelerat det

Anmäl
2014-09-22 14:45 #7 av: Potatisen

Jag har också gått tillbaka till trean. Men jag tror att när de har släppt två eller tre expansioner kommer jag att spela mer på fyran. När trean kom kändes det också enformigt, och om man ska vara ärlig så är bara trean, utan expansioner också ganska tråkigt, utan särskilt mycket att göra. När trean kom tog mig ett och ett halvt år innan jag började spela det, eftersom jag väntade på expansioner.

Anmäl
2014-09-22 16:40 #8 av: Mitchika

Jag känner väl helt enkelt "meh" över spelet. Varken gillar eller ogillar. Det är inget dåligt spel, men... eh... ja, det är inget dåligt spel. Kunde ha varit mycket sämre och expansioner kommer förhoppningsvis att göra det bättre. Jag har definitivt haft kul med det, men det är Devons och Grants förtjänst skulle jag säga. (Lars-Edvin spelade också en liten roll där) Skrattar

Jag har fortfarande en del att testa, men jag ser både dom negativa såväl som dom positiva sidorna med spelet. Dom negativa sidorna överväger dom positiva rätt rejält, men mycket av det negativa är en personlig smaksak för mig. 

Dock har jag svårt att se spelet bli mycket bättre med expansioner. Laddningsskärmarna går på några sekunder nu, men med 3-4 expansionspaket, eget innehåll samt begränsad tillgång till minne? Plus laddningsskärm varje gång man lämnar hemtomten? Jag bävar för framtiden... 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-09-23 20:48 #9 av: Ikajo

Jag har inte kollat hur många timmar jag spelat men det är rätt många. Sammanfattningsvis kan man väl säga att jag är en typisk en-sims person. Jag föredrar en sim åt gången. Trots det är jag inne på min tredje generation och har en relativt stor familj. Och har inga avsikter att sluta spela den.

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Anmäl
2014-09-23 21:17 #10 av: Icewolf88

Jag älskar spelet! Visst kan det bli lite enformigt ibland, men det är ju trots allt bara grundspelet. Jag tycker dock att simmarna är mycket mer livliga av sig i The Sims 4 än i trean. Tycker det har levt upp till mina förväntningar i alla fall. Har faktiskt knappt märkt av någon bugg, kanske någon liten. I trean var det ju buggar åt både vänster och höger, haha.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.