03. Fel/buggar med spelet

Orsak till att spelet plötsligt stängs av?

2014-10-28 00:13 #0 av: Tokyo

När jag spelade sims förut idag stängdes spelet ner (the sims 3 har slutat att fungera) två gånger under typ 10 minuters tid, och det konstiga med detta är att det har hänt 1 gång på den här datorn förut och det var under kanske 2 års tid... 

Jag vet inte varför spelet plötsligt började stängas av eftersom jag inte gjort något annorlunda på senaste tiden, om jag hade laddat ner något nytt eller så hade det kanske kunnat vara orsaken, men det har jag ju inte. Jag brydde mig inte om att starta spela igen efter att det stängdes av för andra gången, för den gången hann jag spela i knappt 10 sekunder innan det stängdes av.

På bärbara datorer som jag tidigare spelat på har spelet frusit ett tag innan det stängdes av, men nu stängdes spelet av helt utan förvarning. Det fungerade galant tills det plötsligt bara stängdes av, väldigt konstigt..

Vet att det finns 48348 trådar om det här redan, kalla mig lat men jag orkade inte söka igenom ifokus efter svar.

Anmäl
2014-10-28 00:27 #1 av: Mitchika

Tja, jag kan inte ge ett direkt svar mer än att säga att det finns väl ungefär 48348 möjliga orsaker till att spelet plötsligt stängs av. Glad

Lösningen kan vara så enkel som att ändra kompatibilitetsläge beroende på vilket operativsystem du har, ta bort eget innehåll och/eller mods som orsakar krångel eller att radera cachefilerna till att behöva ominstallera spelet eller helt enkelt köra uteslutningsmetoden genom att beta av alla potentiella problemlösningar en efter en tills spelet fungerar. 

Här har du en checklista över vanliga lösningar att prova för att se om något av det får ditt spel att sluta krascha: 

http://simswiki.info/wiki.php?title=Game_Help:Sims_3_Crashing_Checklist

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-10-29 10:39 #2 av: ElsaN.01

Om jag kör i staden Bridgeport kraschar alltid mitt spel efter en liten stund, det kan inte vara staden du har problem med?

Anmäl
2014-10-29 11:31 #3 av: Tokyo

#2 Har aldrig haft problem med den förut.

Anmäl
2014-11-06 00:55 #4 av: Mojma

Kompatibilitetsläge? Ändrar vart och vad är det?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.