13. TS3 - Allmänt

Felaktig fil hittad.

2014-10-28 18:09 #0 av: VilmaKristina

Jag har skrivit förut att jag inte kunnat uppdatera pga ''felaktig fil hittad''. Jag tröttnade på att inte kunna lösa det så jag avinstallerade alla mina sims förutom två som jag själv inte äger utan fått låna skivan av en kompis.

Nu när jag försöker uppdatera så står det ännu en gång ''felaktig fil hittad''.

VAD SKA JAG GÖRA? Tyst

Anmäl
2014-10-28 20:04 #1 av: GemTwist

Jag får ofta det när jag har eget installerat t.ex mods i mitt spel... Men nu när du har ominstallerat alla förutom två borde det väll inte vara det. Men gå och kolla i filen om du har det. (om du nu använder mods vill säga)

Anmäl
2014-10-28 20:27 #2 av: VilmaKristina

#1 

Jag hade 3 mods nerladdade men raderade alla, kan ju inte ha lyckats att radera dom(gjort fel).

Anmäl
2014-10-28 21:30 #3 av: Mitchika

Först och främst, ta bort hela Mods-mappen från din The Sims 3-mapp om du fortfarande har en Mods-mapp där. Radera den eller om du vill spara mods och eget innehåll till efter uppdateringen så flytta ut den på en tillfällig plats (till exempel skrivbordet). 

När du har gjort det så starta Origin och logga in med ditt konto. (Det är samma konto du använder för att logga in på The Sims 3s hemsida) Se om Origin behöver uppdateras och behöver programmet det så låt det uppdateras. 

Prova sen att starta startprogrammet igen och ladda hem uppdateringen. Funkar inte det kan du testa att flytta ut Downloads-mappen ur The Sims 3-mappen (om du har mycket CC där). Fungerar det fortfarande inte så låter det som att man behöver ta hjälp av utomstående program för att lösa det där.. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.