17. Legacy & Historier

Deercrown ~ Perfect Genetics

2014-11-19 19:26 #0 av: Skogsraah

Jag behövde ett till projekt och startar härmed en Perfect Genetics Challenge i Sims 3! >Här< kan ni läsa om reglerna på engelska. Jag kommer sammanfatta utmaningen.

Perfect genetics betyder perfekta gener. Jag ska skapa en sim som för mig är perfekt och sticker ut bland andra simmar. Hår och ögon ska ha en unik färg (till exempel rosa eller blå), målet är att ta sig till generation 10 utan att förlora dessa perfekta gener! Vill man kan man även lägga till en ovanlig hudfärg och till exempel ha spektakulära kläder. Jag kommer främst satsa på hår och ögon då jag tycker att det räcker för min sim. Dessutom blir det mer variation om de kommande simmarna får ha en annan hudfärg än grundarens.


Annat viktigt:

- Startsimmen måste ha egenskapen "hatar barn".

- Varje gång det ges tillfälle att välja egenskaper åt en sim måste dessa slumpas. (Grundarens alla egenskaper ska slumpas förutom "hatar barn".)

- Partners får vara gjorda i CAS, men får inte ha de unika generna.

- Adoption är ok, men den adopterade får inte föra släkten vidare då denne inte har de unika generna.

- Det är inte ok att ändra en sims hårfärg eller ögonfärg i CAS, man måste vara född med generna för att föra släkten vidare.

- Grundaren får flytta in i vilket hus som helst, byggt av dig själv eller någon annan. Där finns det inga regler. (Yay, minns inte hur många år sedan det var jag byggde ett hus klart med en gång och spelade!) 


Historien:

Jag kommer inte lägga ner lika mycket energi på en dramatisk/spektakulär och individ-baserad historia (som jag lätt gör i mina legacies). Jag tror att detta släktes individer kommer följa ett snarlikt tema utmaningen ut. Speciellt då hemmet kommer ha en lite speciell stil! Eftersom detta är en utmaning som jag aldrig provat och som antagligen kommer kräva många barn från generation till generation kommer jag mer se det som att jag uppdaterar er om hur det går i utmaningen. Kommer givetvis lägga extra krut på grundaren och de framtida arvingarna, men annars kommer fantasin snabbt att ta slut Glad Hoppas du hakar på! Jag funderar eventuellt på att starta en blogg för denna utmaning. Bättre eller sämre? Du har möjlighet att påverka under kvällen (19/11)!


Costume content: 

Allt mitt CC som omfattar möbler är nedladdade från thesimsresource. Resten som hår osv är från både thesimsresource och modthesims. Tyvärr lägger jag inte på minnet vart jag laddat ner var och behåller inte länkar!


Utmaningens mål är enkelt: Du vinner när du kommit till tionde generationen med de perfekta generna!

Huset står redo och vi ska bekanta oss med Amber Deercrown.

Anmäl
2014-11-19 20:08 #1 av: Skogsraah

Amber Deercrown var på dåligt humör. Hon var en modig, prydlig, god men grinig sim. Dessutom gillade hon inte barn. Idag var hon extra grinig.

Hon hade precis tatuerat händerna innan hon flyttade till Hidden Springs. Fastän hon var nöjd var hon öm och fick knappt på sig sina guldringar som hon aldrig gick utan. Dessutom kändes det tungt att börja på ny kula... Hon hade antagit utmaningen för att tjäna pengar. Hon skulle få bo i ett fint hus och hon skulle kanske träffa kärleken. Blablabla, som om hon någonsin skulle få leva lyckligt.

Det fick det vara värt. Inget var värre än de skorna Amber precis varit i. Utsparkad av sina föräldrar, hemlös. Hon hade mestadels bott på gatan, för ingen ville ha henne som inneboende... Äkta vänner, vad var det? Hidden Springs skulle kanske bli bra tillslut. Det var bättre än inget.

Anmäl
2014-11-19 20:20 #2 av: Skogsraah

De hade tvekat lite när Amber sökt in. Hon var precis vad de letade efter, bara det att de sökte efter röda, lila eller knallgula ögon. Ambers ögon hade kanske inte någon spektakulär färg, men de hade lite av varje och hon hade fått mycket i livet tack vare dem. Förutom bostad...

Hon hade uppenbarligen sovit på ett flygblad, det flygbladet där Simstar Corporation sökte efter sitt nya stjärnskott. En unik, till synes perfekt sim vars hela liv skulle göras om till en reality show. Hur det går till att med en så unik, naturlig hårfärg med ögon en bara trodde fanns i fantasin, skapa ett helt band av simmar med de exakta anlagen.

"The New Breed" kallade dem programmet.

Anmäl
2014-11-19 23:56 #3 av: [limitedZ]

Coolt, följer!

Anmäl
2014-11-20 08:53 #4 av: Surpan

Rolig utmaning! Jag följer!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2014-11-20 09:49 #5 av: Skogsraah

#3 #4 Kul Glad Blir mest troligt här jag skriver då det är enklast. Men då jag inte tänkte uppdatera förrän senare i eftermiddag kan man tycka till ifall en blogg hade passat bättre för utmaningen eller inte!

Anmäl
2014-11-20 09:54 #6 av: Surpan

Jag läser hellre här än i blogg Glad 

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2014-11-20 17:46 #7 av: Skogsraah

Hon stod på tomten och tittade in. Huset var... förvånande nog i hennes smak! Hon hade alltid haft lite annorlunda stil. Hennes föräldrar hade avskytt det. Ändå hade hon fötts med grönt hår... Hennes mamma vägrade erkänna det, men hon hade allt sett hennes gröna utväxt. Fastän hennes mamma uppenbarligen färgade håret titt som tätt förstod hon vart generna kom ifrån.

Amber älskade fågelbadet och de små fågelhusen. Två fåglar hade redan satt sig! Vad underbart att ha djur omkring sig! Hon gick runt och såg den fina terrassen.

"Med en jacuzzi?! Wohoo!"

Anmäl
2014-11-20 17:48 #8 av: Skogsraah

Fram- och baksida av huset.

Anmäl
2014-11-20 17:50 #9 av: Skogsraah

Hallen.

Anmäl
2014-11-20 17:50 #10 av: Skogsraah

Vardagsrum. Jag är så jävla avis! Fotoväggen, döskallen, stolen, ja  allt är grymt...

Anmäl
2014-11-20 17:51 #11 av: Skogsraah

Kök. Svampstolarna Hjärta

Anmäl
2014-11-20 17:52 #12 av: Skogsraah

Badrum.

Anmäl
2014-11-20 17:53 #13 av: Skogsraah

Sovrum. Älskar sängen och alla detaljer! (Ja, spåkulan med benen är en DATOR)

Anmäl
2014-11-20 17:55 #14 av: Skogsraah

Amber gick med stora ögon från rum till rum. Skulle hon verkligen bo här?! Det var som att bo i en  dröm! Huset var inte litet, men inte heller stort. De hade sagt att hon skulle bo lyxigt... Men jaja, hon var ju trots allt själv och möblerna verkade vara dyra och noga utvalda.

Hon gick raka spåret ut på terassen och hoppade i jacuzzin. Äntligen kunde hon slappna av.

Anmäl
2014-11-20 21:01 #15 av: Skogsraah

Efter det avslappnande badet var det dags att bekanta sig med "datorn". Hon var såå fascinerad av att detta gick att använda som en dator! Hon hade haft ett ockult set hemma som hon försökte frambesvärja andar med när hon var yngre... Det hade inte gått något vidare. Sedan hade hon blivit utskälld av hennes fantastiska föräldrar.

"Skapa en profil, check. Leta efter snyggingar, check. Inga snyggingar funna, check."

Bebisverkstaden var tvungen att börja så snabbt som möjligt. Hon visste själv hur liten chansen var att hennes enda barn skulle få hennes gener. Hon skulle antagligen behöva skaffa många barn... Suck. Amber visste inte vart kamerorna satt i huset. Hon skulle ju som sagt bli underhållning nu, för pengar. Det enda Amber visste var att hon var tvungen att sätta igång med detta hon redan hatade. Barn.

Anmäl
2014-11-20 21:06 #16 av: Skogsraah

Magen kurrade lite, men Amber tänkte att det var bäst hon drog en rundtur i stan innan hon varvade ner för dagen. Innan hon lämnade spåkulan hade hon tagit ett jobb inom poliskåren. Polis var något hon alltid velat bli! Tja, hon hade väl skjutit drömmarna åt sidan då hela hennes liv kollapsade, men nu behövde hon någonting att försörja sig med.

Att Simstar Corporation skulle betala henne i förväg eller försörja henne och hennes barn var det ingen fråga om. "Detta väljer du själv och reglerna är lite stränga", hade de sagt. Men Amber ville ha ett nytt liv och hon ville ha de där miljonerna efter hon gjort sitt. Hon tittade ut över Hidden Springs högsta topp och tänkte att det åtminstone var en väldigt vacker stad hon fick bo i.

Anmäl
2014-11-20 21:09 #17 av: Skogsraah

Makaroner med ost. Snabbt, enkelt och gott! Den enda maträtten Amber kunde laga. Hon använde den splitternya mixern och spisen och tyckte att hon lyckades rätt bra, för att vara makaroner med ost alltså. 

Hon gjorde en tidig kväll, hoppades på att inga äckliga simmar satt och tittade på henne när hon sov och släckte lamporna.

Anmäl
2014-11-20 21:14 #18 av: Skogsraah

"Okej, första jobbdagen om 50 minuter." Amber var tvungen att öva upp sin logiska färdighet för att ha något att komma med på polisstationen. Hon kämpade på vid shackbordet enda till samåkningsbilen tutade utanför. Åhnej, hon fick inte bli sen!

Första jobbdagen hade gått helt okej. Det var många män som jobbade där. Bra för framtiden kanske...? Amber skakade på huvudet. Vilket skämt. Jaja, hon skulle i alla fall se till att ha roligt medan skämtet pågick. 

Hon skulle precis hoppa i duschen då mobilen ringde. "Hej, det är din chef! Du glömde papperna du skulle fylla i tills imorgon på stationen. Visst bor du på den nya tomten vid vattnet? Jag svänger förbi."

Jahapp... Amber tänkte varva ner framför en film, men nu fick hon visst gaska upp sig igen. Men att komma hem till henne såhär sent?

Anmäl
2014-11-20 21:19 #19 av: Skogsraah

Okej att chefen ville lämna hennes papper, men visst var det mer än så han hade på agendan. Amber var inte så lättflörtad, men hon kunde alltid spela... Som sagt, det handlade om att hon skulle få en massa barn och slutligen få det "rätta" barnet. 

Hon bestämde sig för att köra hårt och det gick ganska bra, till en början.

"Men vad gör du?! Kan man inte flörta lite utan att hoppa i säng? Jag är inte tillgänglig för sånt."

(Nej, det var helt meningslöst för Amber att flörta om de inte skulle hoppa i säng.)

"Va, är du gift?! Men vad gör du här då?"

"Jag tänkte att du är en trevlig tjej och att jag kanske kan hjälpa dig klättra lite inom poliskåren! Det tackar du väl inte nej till? Men nej, jag kan inte gå längre. Jag är gift."

Anmäl
2014-11-20 21:24 #20 av: Skogsraah

Hennes chef var uppenbarligen en idiot! Hon hade undvikit honom hela dagen på jobbet och bestämde sig för att fortsätta sin sökan efter pappan till hennes oskapade barn. En klubb var säkert rätt ställe.

Amber Deercrown var uppklädd, började bli på bättre humör, men ändå fanns det INGEN intressant på hela stället. Vad var det här? Amber bet ihop och bestämde sig. Hon skulle ha chefens barn. Han var den hon kände bäst i staden och hon behövde bli på smällen - nu! Amber letade febrilt på mobilen efter vart denne Carl Abbot bodde och tog en taxi.

Anmäl
2014-11-20 21:27 #21 av: Skogsraah

"Ursäkta, vem är du? Det är sent, vad ska du in till oss och göra?"

Oj. Det här måste vara Carls fru. Hon spelade på och sa att hon behövde hämta ett par papper hon glömt på stationen.

"I finklänningen? Precis innan midnatt? Okej, stig på då..."

Amber steg självfallet på. Carls fru gick in i duschen och Amber i princip slängde sig över Carl. Han blev så fångad i ögonblicket att han glömde tid och rum, och sin fru. Bara några minuter senare hade frun förstått vad som pågick och rusat ut för att ge sin man en käftsmäll.

Anmäl
2014-11-20 21:40 #22 av: Skogsraah

TV-teamet hade sagt att de bevakar Amber överallt. Hon visste inte hur det var möjligt... Men det sket hon i. Det var faktiskt lite roligt att göra Carls fru upprörd, så hon fortsatte gulla med honom. 

"Ska vi inte gå hem till mig nu? Så kan vi få det här överstökat?"

Den här gången var Carl lättövertalad och de åkte hem till Ambers lilla kråkslott. Hon ville kräkas lite av illamående nästa morgon då Carl gjorde en segergång genom hennes kök innan han for till jobbet... Vilken patetisk snubbe. Nu var det i alla fall gjort och de kunde återgå till att vara anställd och chef.

Anmäl
2014-11-21 02:20 #23 av: MsSofieG

Följer :D

Anmäl
2014-11-21 08:05 #24 av: Squidon

Följer!

Anmäl
2014-11-21 12:07 #25 av: Skogsraah

#23 #24 Åh vad kul Skrattar

Anmäl
2014-11-21 23:52 #26 av: Skogsraah

Åh, vilken natt. Amber hade mått fruktansvärt illa, och bättre var det inte nu när hon vaknade med morgonens ljus rakt i ansiktet. Hon satte sig upp lite för snabbt och var tvungen att rusa till toaletten. 

Hon hoppades på ett sätt, men ändå inte att hon blivit gravid. Hon var ju tvungen, förstås. Men vem ville vara gravid då man inte ens ville ha barnet? Hon suckade lite och sjukskrev sig från jobbet. I det här skicket kunde hon inte fara.

Tids nog hade en stor mage trätt fram och Amber fick ett samtal från Simstar Corporation och The New Breed's programledare. Han sa att hon var på god väg, men att inte förglömma att se till att bli gravid igen så snart bebisen var född. För hennes egen skull.

"Jaha... tack..." Amber lade på. Ironiskt var vad det var.

Anmäl
2014-11-21 23:59 #27 av: Skogsraah

Amber kände sig alltmer grinig och ledsen ju längre graviditeten gick. Hon hade önskat sig ett husdjur sedan barnsben och bestämde sig för att adoptera en katt. De hade en nyinkommen kattunge som så snart som möjligt behövde ett nytt hem. Wicca, som katten hette (passande nog) hade hittats på gatan. Utsvulten och övergiven av sin mamma.

Amber förstod helt klart Wiccas förflutna och skulle självklart se till att denna lilla kattunge fick en ny start, precis som hon. Tak över huvudet och kärlek skulle hon få.

Wicca han så pass leta sig fram till matskålen så blev det dags för Amber att föda. Det var tacken för att man hade varit snäll mot ett hjälplöst djur... Tids nog var bebisen ute och det blev en pojke! Amber hade själv kommit fram till att hon skulle namnge barnen i bokstavsordning, eftersom hon var totalt ointresserad av att namnge barn. Amber ansåg att hon själv stod för bokstaven A, så den lilla pojken fick börja på B och heta Beau. 

Anmäl
2014-11-22 00:05 #28 av: Skogsraah

För de få simdalerna Amber hade anlitade hon gärna barnvakter så hon kunde pyssla på med det hon ville. Det skulle snart bli vinter och Amber trivdes mer än bra i sin lurviga kappa hon matchade med sina horn. Hon hade kunnat ha hornen jämt, men kanske att det skulle bli besvärligt.

På vägen ut till soptunnan träffade hon på en zombie. En zombie i Ambers stil! Perfekt att pröva skaffa barn med. 

"AhhhHHHhhaarrrhhh"
"Hallå? Hör du mig?"
"AAhhrkkkfaoooggaaaah"
"Nehepp... Du verkar hjärndöd."

Amber gick in. Med den zombien var det ingen idé att försöka få till det. Hon gick in till sin son. Rörde lite i honom och fick ännu ett samtal av ledningen. "Det är Halloween imorgon! Fixa ett party! Det kommer dra tittare."

Anmäl
2014-11-22 00:10 #29 av: Skogsraah

Amber älskade Halloween, fastän hon praktiskt taget firade det varje dag. Hon levde redan i ett för andra kusligt hem och tänkte att det nog vore rätt perfekt att bjuda hem lite simmar på fest.

Som den prydliga sim Amber var valde hon en enkel utstyrsel som hembiträde. Inte så läskigt, men passande. Hon behövde nämligen gå runt och städa HELA tiden för att inte bryta ihop. Hon stod inte ut med pölar på golvet och smutsiga tallrikar. Inte nog med det skrek Beau mest hela tiden... Vilken fest.

"Du ser lite sur ut! Slappna av, det är ju din fest!"
"Hade du haft en skrikande unge, bott själv i det här huset och behövt fixa allt hade du också varit sur."

Anmäl
2014-11-22 00:13 #30 av: Skogsraah

Amber kunde i alla fall glädja sig över sockersöta Wicca. Hon hade köpt den sötaste kattbädden åt henne och kunde sitta och titta på henne hur länge som helst. Man kan alltså tro att hon satt och pratade om sin nyfödda son, men så var inte fallet.

Beau hade bättre relation med barnvakten (som visserligen mest stod och såg på TV) och medan Amber var ute på stan hade Beau vuxit upp till småbarn. Han hade Ambers hår! Amber trodde att hon skulle slippa fler barn! Men så lätt skulle det inte bli. Beau hade bruna ögon, och inte hennes...

Hon tryckte ner några klossar i lådan, blängde surt på Beau och drog på honom en polisbils-pyjamas. Något skulle bli rätt i alla fall.

Anmäl
2014-11-22 00:20 #31 av: Skogsraah

Beau fick en liten hörna av Ambers sovrum. Han fick inte plats ute i korridoren eller i något annat rum, så det var smidigast att bygga ut såhär. Väldigt snabbt fick Amber erfara det tråkiga med att byta blöja efter blöja och ha en lika grinig unge som hon själv. Hon tog sig tid att lära Beau att gå på pottan, så kunde han åtminstone sköta det själv. Hon önskade att hon kunde lära honom att ta ett snack ur kylen...

En ytlig bekant från Halloween-festen skulle ha en middagsbjudning och ville att Amber med son skulle komma. Amber blev sur över att han betonade son. Hon hade gärna lämnat över honom till barnvakten. Men men, hon stoppade Beau i barnvagnen och åkte iväg. Kanske kunde hon snärja någon för att bli gravid igen.

Anmäl
2014-11-22 00:26 #32 av: Skogsraah

Det var inga problem att hitta någon att snärja under middagen. Det var värden som föll offer för Ambers påklistrade charm. Men det var ju så hon var tvungen att göra. Ingen skulle väl ställa upp på att göra henne gravid, bara sådär? 

Hon var så övertalande att middagsvärden följde med Amber hem efter middagen var överstökad. Det var ingen blyg kille, han klev raka vägen in i duschen och Amber antog att hon lika gärna kunde följa med. Hon såg att han var tatuerad och blev genast mer intresserad! Kanske att han kunde ge henne det perfekta barnet?

Nästa morgon hade han dragit, MED hennes sparpengar! Amber trodde hon skulle kunna döda någon. Inte blev det bättre då hon såg att barnvakten kommit dit utan hennes efterfrågan och dessutom krävde betalt för besväret. Kunde detta bli värre?!

Anmäl
2014-11-22 00:53 #33 av: MsSofieG

Vilken otur hon har Amber Förskräckt

Anmäl
2014-11-22 02:11 #34 av: Skogsraah

#33 Verkligen! Hon försöker ha miljonerna i sikte!

Anmäl
2014-11-23 13:43 #35 av: Skogsraah

Amber gick i väntan på att bli gravid medan Wicca hade blivit en vuxen katt. Hon visste att utmaningen tillät att hon skaffade flera barn med samma man, men ingen hade visat sig vara särskilt vettig... Lika bra att börja leta nästa blivande pappa. 

Det hade börjat snöa och Amber kände sig full av liv! Hon var på väg till jobbet på bra humör. Snön fick henne alltid mycket gladare. Det var dock knepigt att jobba med hennes partner Jonathan. Han var en kändis och ignorerade henne totalt så fort de var utanför jobbets vägar. När de väl arbetade var han hur trevlig som helst. Amber förstod sig inte på honom...

"Nej, jag pratar inte med dig innan du imponerat på mig" sa han upprepande.
"Vilken DOUCHE du är!" Sa Amber och gick hem för dagen.

Anmäl
2014-11-23 13:49 #36 av: Skogsraah

Det gick bara några dagar så kände Amber av graviditetssymptomen. Hon traskade in i sin uniform, grinig värre och gick direkt och lade sig. Om det vore så enkelt som att sova bort en graviditet...

Sedan blev det dags för bebis nr 2 att komma ut. Amber blev alltid i så förlamat tillstånd att hon inte tog sig till sjukhuset. Hon var ju som sagt själv. Men hon antog att Simstar Corporation bara var glad att det blev mer dramatik i TV-rutan. Hon kisade argt åt alla håll då det antagligen satt kameror i precis varenda vrå i huset och försökte klämma ut ungen så snabbt som möjligt.

Anmäl
2014-11-23 13:53 #37 av: Skogsraah

Amber tittade skräckslaget på den nya bebisen. "Du är ju helt transparent!!!" "Aaah, vad ska jag göra?!"

Ingen gav förstås Amber ett svar. Usch, det här var obehagligt. Hon hatade barn som det var och nu såg detta barn inte ens färdigt ut. Såg helt förfärlig ut. Hon sprang med den lilla dottern till vaggan och släppte ner henne lite för hastigt. Hon ville inte röra i henne mer! Ett namn var hon tvungen att få i vilket fall. Celine fick hon heta. 

Nästa dag var ingen rolig dag. Först fick Amber besök av kronofogden. Hon hade glömt betala räkningarna... Hon ringde argt på direktnumret till ansvarige för The Neew Breed och sa att de väl kunde påminna henne om någonting! Men de bara skrockade och sa att det här blev bra TV. Varför skulle de förstöra det?

Dessutom skulle Amber fylla år, bli vuxen på riktigt. Hon ville inte... Det krävde så mycket ansvar. Hon hade nog med ansvar. Hon tittade på Wicca som vilade på köksbänken och bjöd in till fest. Amber var ändå tvungen att få ihop det med någon ny.

Anmäl
2014-11-23 13:59 #38 av: Skogsraah

Gästerna var på plats och Amber hade köpt en stor chokladtårta. Hon blåste snabbt ut ljusen och högg in på en stor bit! Efter sin egen födelsedag slog det henne att Beau också fyllde år. Det rörde henne inte det minsta, men det var ändå något att fira att hon skulle ha en skrikande bebis mindre, så han fick en tårta med. 

Efter födelsedagarna var avklarade åkte hon iväg på en annan fest hon blivit inbjuden till. Hon träffade en snygging där, som det gick ganska bra med! Sedan skulle festens värd gå och lägga sig, och då kunde de inte stå kvar och hångla i hennes sovrum. Den brunhårige snyggingen tyckte det blivit sent och gick hem. Amber fick göra detsamma.

Anmäl
2014-11-23 14:02 #39 av: Skogsraah

Beau var en ensamvarg och verkade inte lida alltför mycket av att inte ha någon vidare kontakt med sin mamma. Han trivdes bra med sina leksaker och barnvakten, när han var där. Amber skämde istället bort sin katt med ett nytt klösträd och tyckte Wicca var så söt då hon undersökte det och somnade tvärt. 

Amber drog en lättnads suck då Celine växte upp till småbarn och som tur var INTE var transparent. Hon tyckte faktiskt Celine var ganska söt på håll, men tyvärr hade inte heller Celine fått Ambers ögon. De var bruna de med...

Anmäl
2014-11-23 14:07 #40 av: Skogsraah

Amber började känna sig stressad. Hon var tvungen att föda ett barn som hade alla hennes gener, så var det bara! Hon var vuxen nu och hade inte alls lika mycket tid på sig som innan. Det var tufft att sova utan någon direkt sömn, jobba och sedan åka ut och leta män. Men hon var tvungen att bita ihop... Tur att hon hade en kaffemaskin.

Amber hade blivit ganska populär i staden och fick ofta inbjudningar till fester. Ganska ironiskt eftersom större delen av staden borde varit förbannade på henne, då hon hade ett rykte som oanständig... På nästa fest hittade hon en snubbe helt i Ambers stil! Hon kände nästan att hjärtat tog ett litet skutt, för första gången i hennes liv. Han hade passat så bra i hennes hem... Med henne... 

Men nu var hon tvungen att skärpa sig. Det här var business, inget annat. Robin gillade henne lika snabbt som hon fattade tyckte för honom och Simstar Corporations idé om att hitta kärleken kändes inte så främmande längre...

Anmäl
2014-11-23 14:12 #41 av: Skogsraah

Amber kunde inte sluta tänka på Robin och var tvungen att bjuda hem honom nästa dag. Hon fick sig två stora chocker under kvällen. För det första hade Robin drastiskt åldrats, och efter några timmar i hennes kråkslott ramlade Robin ihop på golvet och dog!

Amber kunde inte tro sina ögon. Liemannen var på plats och plötsligt fanns Robins kvarlevor i en urna. Hon kände sig så förtvivlad. De hade inte ens hunnit skapa ett barn!! Det blev ett gäng tuffa dagar. Det var tur att Beau var så självgående och gjorde alla sina läxor utan att bli tillfrågad. The Neew Breed ville inte se något av Ambers barn skickas iväg till militärskola.

 Konstigt. tänkte Amber, de älskade ju drama...

Anmäl
2014-11-23 18:47 #42 av: Cordata

Spännande!

Glöm inte att du är älskad och helt underbar!
Anmäl
2014-11-25 13:37 #43 av: Skogsraah

Amber hade ett krossat hjärta, men jakten var tvungen att fortsätta. Hennes partner på stationen var ingen trevlig kille, eftersom han ignorerade henne så snart de var i allmänheten. Men då Amber blev inbjuden till honom på fest kändes det lägligt att ge det ett försök.

Den här kvällen var Jonathan väldigt trevlig och det slutade med att Amber sov över. Det kanske inte hade varit något märkvärdigt om det inte var så att Amber fick reda på att Jonathan var den kändaste simmen i Hidden Springs just nu! Inte nog med det hade hennes natt med Jonathan fått henne att bli inte mindre än B-kändis. Från botten till toppen bara sådär. 

Amber marscherade glatt in i duschen nästa morgon och kände att det hade varit en lyckad kväll. Vad hon inte visste var att Jonathan senare hade gått och lagt sig med sin fru i sovrummet bredvid...

Anmäl
2014-11-25 13:44 #44 av: Skogsraah

De dagarna Amber inte var gravid eller mammaledig gick det rätt bra för henne på jobbet. Hon var i fullt sjå att förhöra simmarna i Hidden Springs för att senare skriva rapporter om dem. De flesta simmarna ställde entusiastiskt upp. Hon var ju inte bara en polis nu utan kändis! 

Väl hemma hade Beau blivit tonåring. Han gick runt och städade då Amber inte alls hade tid med det för tillfället. Det hade blivit mörkt då Amber åkte hem i sin privata limousin för dagen. Hon hoppades verkligen på att det hade blivit ett barn med Jonathan och det skulle vara det barnet.

Anmäl
2014-11-25 13:47 #45 av: Skogsraah

Beau hade haft sitt egna rum sedan han var barn. Inte särskilt stort, men han fick vara ifred i alla fall. Han gillade att umgås med sin lillasyster och lärde henne att gå på en dag.

Det senaste försöket hade gått som smort, Amber var gravid för tredje gången! Hon satt och skrev rapporter innan hon landade i sängen av utmattning.

Anmäl
2014-11-25 13:50 #46 av: Skogsraah

Lagom till att Celine lärt sig att gå växte hon upp till barn. Hon fick en fin kattpyjamas hon gick runt i mest hela tiden. Amber drog inte in tillräckligt med pengar för att Celine också skulle få ett eget rum, så de fick dela. 

Anmäl
2014-11-25 13:52 #47 av: Skogsraah

När denna graviditet nådde sitt slutskede hade Amber undersökt detta med att föda på sjukhus. Det verkade vara en bra idé, så hon tog sig dit i sin limo. Väl där var även Jonathan. Amber blev smått chockad, eftersom hon försökte hålla sina graviditeter hemliga. Men det var nog bra att han kom dit, de hade nämligen fått tvillingar!

Även dessa små liv var transparenta. Amber var van denna gång och blev inte lika livrädd, men det var fortfarande jobbigt att behöva röra i dem så ofta. Det gick lite bättre ju äldre barnen blev... De bägge bebisarna var flickor. Den första fick heta Daenerys och den andra Darby.

Anmäl
2014-11-25 13:53 #48 av: Lovsann

Meeeeeeer! Kär

Anmäl
2014-11-25 14:01 #49 av: Skogsraah

Det var svårast att vara barnhatare då barnen var som minst. Amber tyckte nästan det var lite trevligt med vuxnare sällskap nu när Beau blivit tonåring. Hon bad Beau att ta hand om sina systrar när de skrek, eftersom Amber själv hade annat för sig.

Plötsligt ringde Ambers telefon.

"Amber! Du måste gå ut på gården! Det står en alien där!"
"Eeeh... En vad?"
"En alien! Du måste bjuda in honom! Fatta vilka tittarsiffror det skulle ge om du fick ihop det med honom. Det skulle vara bra för The New Breed. Gå ut till honom nu!"

Amber var grinig redan sedan innan hon visste att det var två bebisar hon fått. Hon skulle INTE bekanta sig med någon j*vla alien!

"Nej! Jag har precis fått TVÅ BARN till! Jag tänker inte prata med honom!"
"Kom igen... Vi höjer slutsumman. Han kanske kan flytta in och hjälpa dig ta hand om barnen?"

Det var i för sig ingen dum idé... Amber suckade. "Jaja, spela roll." Hon gick ut och hälsade på den gröna mannen med det konstigaste namnet hon någonsin sett och fick direkt bekräftat att de hade noll gemensamt. Han var fostrande och hon hatade barn!

Anmäl
2014-11-25 14:06 #50 av: Skogsraah

Hepp, det var ju onödigt. Här hade Amber ansträngt sig med en alien för att kanske eventuellt få honom att flytta in för att avlasta henne lite, också drog han bara. Amber var grinigare än grinigast och bättre var det inte att det hade blivit morgon, barnen skrek och att Beau inte hade gått till skolan!

"Vad gör du hemma?! Du har skola! Vill du bli skickad till militärskolan eller?! Nä, det får du inte. För JAG får inte skicka iväg dig! Du har härmed utegångsförbud resten av veckan, dessutom ska du ta hand om barnen."

Celine satt och läste i läshörnan i vardagsrummet. Hon hade inte stora krav på sig än, eftersom hon bara var barn. Amber lyfte upp sin goa lilla Wicca, som inte var så liten längre och hoppade sååå mycket att någon av tvillingarna skulle ha hennes perfekta gener. Det syntes inte förrän de var småbarn...

Anmäl
2014-11-25 14:12 #51 av: Skogsraah

Men snart skulle hon få veta hur det låg till. Hon var extra spänd inför tvillingarnas födelsedag. I och för sig hade hon bara hunnit med att timea en av de fyra barnens födelsedagar med tårta, det var när hon bara hade Beau att tänka på, men tvillingarna växte upp ändå.

Tyvärr tyvärr hade Amber inte heller denna gång fått som hon ville. Ingen av tvillingarna hade hennes hårfärg! Darby var det första barnet som fått hennes ögonfärg, men det hjälpte inte. Det var nu bara åtta dagar till Amber skulle bli gammal. Gammal!!! Amber fick en stor klump av oro i magen. Hon hade aldrig hunnit tänka så långt att hon skulle åldras i det här hemmet, i den här utmaningen. Kanske dö? Men hennes pengar då? Nu var det bara att prioritera en sak, och det var fler barn.

Daenerys i svartvit rosett och Darby i röd. Gigantiska ögon har de båda!

Anmäl
2014-11-25 15:36 #52 av: MsSofieG

Vilen tidspress det blir för Amber nu stackarn Skäms

Anmäl
2014-11-25 15:37 #53 av: Surpan

Spännande!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2014-11-25 16:13 #54 av: Cordata

Följer med spänning :D

Glöm inte att du är älskad och helt underbar!
Anmäl
2014-11-25 16:40 #55 av: Squidon

#47 Daenerys =D Kan jag gissa att du gillar Game Of Thrones?

Anmäl
2014-11-25 17:33 #56 av: Skitgalen

Följer ^^

Anmäl
2014-11-25 19:53 #57 av: Skogsraah

#52 Verkligen! Är nervös själv Förskräckt
#53 #54 #56 Wohoo Skrattar

#55 Jajjamän! Så ligger det till Skämtar

Anmäl
2014-11-25 21:37 #58 av: Skogsraah

Darby och Daenerys hade fått en ny barnskötare, Celine! Celine växte precis upp till tonåring då Amber blev gravid igen. Amber själv hade fullt upp med att ta uppdrag i stan (som den kändis hon var) för att tjäna extra pengar till familjen.

Det var otroligt trötta tonåringar som bodde i det här hemmet... Att de klarade av skolan, barnen plus ett extrajobb var ett mysterium.

Anmäl
2014-11-25 21:40 #59 av: Skogsraah

Vi speedar fram historien tills det var dags för Amber att kläcka ut inte mindre än tre bebisar! De var nu totalt 8 simmar i hushållet + katten Wicca. Amber kände hur modet sjönk... Tänk om dessa trillingar skulle växa upp utan att ha hennes perfekta gener. Vad skulle hon göra då? Nu var det bara 4 dagar tills hon skulle fylla år. 

Efter att ha byggt ut barnrummet och stått och glott på alla de små av utmattning ett tag kunde Amber äntligen gå och lägga sig. Även tonåringarna fick sig några timmars sömn innan det var dags att pyssla om de små igen.

Anmäl
2014-11-25 21:44 #60 av: Skogsraah

Stressen höll på att förstöra den ynka goda stämning som sökt sig fram hos familjen Deercrown. Celine var inte lika tålig som Beau och bönade och bad till sin mamma om att få ha ett normalt tonårsliv.

"Jag ska inte behöva byta blöjor mitt i natten och direkt efter skolan!! Jag har ett liv! Jag vill ha ett liv! Mamma, du måste göra något åt det här!"

Amber kände faktiskt medlidande till sin dotter. Hon själv hade ju spenderat sitt liv på ett kanske inte helt genomtänkt sätt... Hon tänkte att Beau nog också behövde fokusera på annat i sitt liv ett tag och introducerade familjen för Benhilda. Celine svimmade på stört. Vilket äckligt skelett! Sedan hon blev äldre hade hon lagt märke till alla kusliga saker i huset. Inte ens de små döskallarna gillade hon.

Familjens öde låg nu i Benhildas händer.

Anmäl
2014-11-25 21:59 #61 av: Skogsraah

Äntligen var det dags för trillingarna att bli småbarn. Lite mindre skrik och lite mer tid de kunde ta hand om sig själva. Trillingarna bestod av två flickor och en pojke. Högst upp till vänster ser vi Eden, bredvid Emmet och längst ner Ebony med de största ögonen hittills. (scrolla ner)

Det värsta tänkbara har nu blivit sanning... Ingen av sju barn har fått Ambers perfekta gener!

----------------------------------------------------------------------

VI MÅSTE GÖRA EN DRASTISK ÄNDRING I UTMANINGEN. Avviker från berättandet. 

Det är sju barn födda i hushållet och ingen av dem har fått de perfekta generna. Jag har gjort research och vissa har fått skaffa upp till 14 barn för att få både hårfärg och ögonfärg. Hade det varit enbart otur hade jag förlängt Ambers vuxna livslängd och försökt med fler barn, MEN, jag har insett vart problemet ligger. Det har inte bara varit otur utan Ambers ögon är CC. Ni som spelar med installerade ögon förstår kanske direkt problematiken. De egna installerade ögonen hamnar i kategorin ansiktsmålning under smink. Barn föds varken med ansiktsmålningar eller smink fastän mamman skulle ha det, så - mission impossible. Dumt att det inte stod någonting om detta i reglerna eller att någon har uppmärksammat det mer tydligt (hittade svaret långt ner bland kommentarerna i en youtube-video)! Jag tror i varje fall inte att det är möjligt för en sim att ärva ett par ögon som ligger under smink-kategorin samt att jag märkt på barnen att de ibland haft en ögonfärg som varken är mamman eller pappans... Alltså Ambers "naturliga" ögonfärg!


Är det någon som har en annan teori? Visst bör detta vara svaret?

Hur som helst, eftersom något eller flera av barnen antagligen har ärvt Ambers ögonfärg "utan linser" ser jag inte utmaningen som förlorad - eftersom det jag planerat uppenbarligen var omöjligt. Så nu tänker vi om!

> För att fortsätta denna utmaning behövs en ny ögonfärg (tyvärr inte CC utan original Ledsenoch då behöver jag en grym färg! Detta kommer jag ordna via skapa en sim åt en flicka av trillingarna.

Vilken ögonfärg ska resten av släkten Deercrown ha? Rösta på!!

Röd
Gul
Lila
Neongrön
Vit

Anmäl
2014-11-25 22:03 #62 av: Skitgalen

Går det att göra den här tävlingen med Sims 4? :)

Anmäl
2014-11-25 22:06 #63 av: Skogsraah

#62 Jag tror inte det, eftersom barnen inte föds med "onaturliga" hårfärger trots att föräldrarna har det :/ Skumt egentligen, varför inte EA kunde ordna så att även barn kan födas med till exempel blått eller rosa hår.

Dessutom är inte ögonfärgerna så annorlunda (samt att det finns risk att andra simmar i staden har den), så skulle säga att det är omöjligt i dagsläget - för att det ska bli rättvist mot utmaningen!

Anmäl
2014-11-25 23:34 #64 av: MsSofieG

Jag röstar lila! Och håller tummarna för att flickan men jätte ögonen får föra generna vidare. Hon ser ju ut som ett rådjur med de ögonen Kär

Anmäl
2014-11-26 08:28 #65 av: Surpan

Jag röstar på gul!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2014-11-26 08:57 #66 av: Cordata

Lila :D

Glöm inte att du är älskad och helt underbar!
Anmäl
2014-11-26 09:02 #67 av: Surpan

Jag vill nästan ändra mig till lila. Vore ballt med håret.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2014-11-26 11:18 #68 av: Skogsraah

Lila leder överlägset! Håller det lite öppet så fortsätter jag spela i eftermiddag Skämtar

Anmäl
2014-11-26 14:44 #69 av: Squidon

Jag röstar på lila eller vitt!

Anmäl
2014-11-26 19:25 #70 av: emiliaolsson

Lila definitivt! Skrattar

Anmäl
2014-11-26 19:26 #71 av: [Emmisen92]

Lila absolut! :)

Anmäl
2014-11-26 21:25 #72 av: ElsaN.01

Lila!

Anmäl
2014-11-27 16:24 #73 av: Skogsraah

Publikens röster segrade, Ebony Deercrown fick lila ögon och är den som ska föra dessa halv/nya gener vidare! Än är hon bara barnet, men tiden går som vanligt snabbt...

Det blev ett stökigt samtal då Simstar Corporation ringde och berättade att det fanns ett fel med Ambers ögon. Det var väl en klumpig formulering och Amber började bli riktigt irriterad. Vad innebar det här? Vadå, kan inte föra ögonen vidare? Amber höll på att koka över och kasta ut alla barn ur huset innan The Neew Breeds programledare kom med ett nytt förslag. 

"Ja, vi vet att det har blivit tokigt det här. Det har aldrig hänt i The New Breeds historia att ett par ögon inte har gått att ärva. Men efter ytterligare studier ser vi att du inte kommer kunna få ett barn med dina perfekta gener. Vi har ett annat förslag. Vi kommer göra en snabb operation på en av de yngsta flickorna med grönt hår. Vi har gjort en snabb undersökning och publiken vill se lila ögon. För att det inte ska kännas som att du har fött alla dessa barnen förgäves kommer du få flytta ut hur många barn du vill med Beau då han fyller år senare i veckan. Trillingarna ska dock vara kvar, de vore hemskt att slita dem från sin mamma."

Amber var fortfarande inte nöjd... ALLT kändes förgäves. Hon visste inte ens längre om pengarna var värda det här! Hon hade snart spenderar hela sitt vuxna liv på något som inte ens funkade! Amber skällde ut ledningen lite mer.

"Okej, vi gör såhär. Dagen du blir åldring går du i pension med detsamma och lever lyxliv därefter. Du får ut miljonerna den dagen du går i pension. Låter det bra?"

Amber tyckte att det var de minsta det kunde göra för henne, men gick med på förslaget. Hon började nästan längta tills hennes födelsedag var här så hon kunde slänga sig över telefonen, gå i pension och leva sina sista dagar i lyx.

(Miljonerna hör storyn till, familjen fick bara ökat några tusen i kassan så att de kunde renovera huset etc Skämtar)

Anmäl
2014-11-27 16:32 #74 av: Skogsraah

Beaus födelsedag var här och familjen firade för fullt. Amber mest, eftersom det äntligen skulle börja flytta ut barn härifrån!! Hon unnade sina barn en tårtbit efter Beau blåst ut ljusen, sedan bad hon Beau att flytta ut med Daenerys och Darby. Hon var som sagt tvungen att behålla trillingarna, och Celine tänkte hon låta bo kvar av egoistiska själ. För att ta hand om barnen. 

Amber gick runt och stökade undan och började känna en stor lättnad över att vara tre personer färre under samma tak då hon såg Darby ligga utslagen på Beaus gamla säng.

"Darby! Varför är du kvar? Du har flyttat nu, gå efter Beau! Schas med dig!"

Anmäl
2014-11-27 16:35 #75 av: Skogsraah

Amber försökte nå en en befordran hon tyvärr inte fick innan det var dags att gå i pension. Stackars Celine kunde inte sköta trillingarna helt på egen hand, så Ambers sömn och fritid blev förstås också störd. Hon rusade iväg till jobbet som hon kände på sig skulle bli hennes sista arbetsdag.

Precis som hon hade trott fyllde hon år senare på kvällen. Hon hade inte velat köpa någon tårta, egentligen fanns det inget att fira med att bli såhär gammal... Grått hår var inget hon ville se på henne och färgade snabbt håret grönt igen. Efter ett samtal med poliskåren och en följande överföring av Simstar Corporation var det klart. Amber var härmed en rik, snygg pensionär!

Anmäl
2014-11-27 20:07 #76 av: MsSofieG

Yay! Blev helt rätt arvinge tycker jag Skämtar Kär

Anmäl
2014-11-30 17:08 #77 av: [masken123]

Jaaaaaa!!!! Hela den här PGC:n är bara bäst, fortsätt, du är jättejättebra på att skriva!!!Kär

Anmäl
2014-11-30 17:53 #78 av: Skogsraah

#76 Ja jag tror det! Vi får väl se om hon mer eller mindre kommer se ut som en insekt med de ögonen när hon växer upp Skämtar

#77 Åh tack så mycket! Hjärta Vad glad jag blir. Uppdatering kommer ikväll eller imorgon!

Anmäl
2014-12-01 10:10 #79 av: Anne.K

Spännande :)

 Föredetta: Registrerad uppfödare av Gerbiler: Myomorpha - Gerbiluppfödning

Anmäl
2014-12-01 17:03 #80 av: Hippieelsa

FortsättKär

Anmäl
2014-12-02 01:20 #81 av: Skogsraah

Det första Amber gjorde av miljonerna var att renovera huset. Nu började det äntligen likna ett kråkslott! För att det ska vara ett slott krävdes övervåning, ansåg Amber. 

Hennes sovrum fick ett lyft och hon kröp ner, nöjd efter att byggarbetarna slavat hela dagen (ja, snabbt gick det). Hon kanske var gammal, men nu kunde livet börja!

Anmäl
2014-12-02 01:20 #82 av: Skogsraah

Övervåningen från trappan.

Anmäl
2014-12-02 01:22 #83 av: Skogsraah

Barnrummet.

Anmäl
2014-12-02 01:23 #84 av: Skogsraah

Badrummet på övervåningen.

Anmäl
2014-12-02 01:23 #85 av: Skogsraah

Celines rum.

Anmäl
2014-12-02 01:24 #86 av: Skogsraah

Rum med bar och flygel bl.a. Dörr ut mot balkongen.

Anmäl
2014-12-02 01:25 #87 av: Skogsraah

Den urmysiga balkongen!

Anmäl
2014-12-02 01:26 #88 av: MsSofieG

Så fint hon bor! :D

Anmäl
2014-12-02 01:28 #89 av: Skogsraah

Amber hade all tid i världen att försöka bli A-kändis. Hon levde lyxlivet, hade betjänter som städade och tog hand om hennes barn (i sista fallet Celine...) så nu fattades det bara att bli den största kändisen av dem alla! 

Hon hade fått i uppdrag att träna i ett par timmar, inför en photoshoot om några veckor. Tja, det kunde hon väl ställa upp på. Att krypa ner i sitt lyxiga badkar efter ett träningspass var inte illa. Amber var mest öm hela tiden så att hon inte kunde bära sina barn hit och dit. Eller så var hon bara lat och hatade barn...

Celine började längta mer och mer efter att äntligen få flytta hemifrån.

Anmäl
2014-12-02 01:30 #90 av: Skogsraah

Några veckor senare var Amber på plats på årets vinterfestival. Det hade strulat med fotografen och det hade blivit mörkt tills det var dags att plåta. För Amber spelade det ingen roll.

"Bra, också den posen nu! Perfekt. Ja, jag är faktiskt anställd av Simstar Corporation för det här uppdraget. De ville ha lite bra bilder på sin stora stjärna. Jag brukar kolla på The New Breed själv, du är en riktigt rolig filur! Haha"

Amber suckade. Självklart låg Simstar Corporation bakom allt. Väl hemma ville till och med hembiträdet ta lite egna fanbilder på henne. Amber hade inga problem med att bjuda till!

Anmäl
2014-12-02 01:34 #91 av: Skogsraah

Att bjuda in till fest så mycket som möjligt hade blivit något slags krav från Simstar Corporation. Det var roligt för tittarna att få bekanta sig med nya ansikten och kanske få titta på lite extra drama, tydligen. Amber förväntade sig dock inget dramatiskt under presentpartyt som snart skulle börja. Celine skulle fylla år och efter henne trillingarna!!

Amber var på så pass bra humör att hon bjudit in stora tjocka släkten. Ja, hennes barn. Darby öppnade ivrigt ett paket från Amber själv. Så pass snäll verkade Amber ha blivit på äldre dagar! Bakom henne stod Daenerys och Beau redo.

Sedan kunde inte Celine hålla sig längre. Hon tog fram den fina specialbeställda tårtan från kylen och blåste ut ljusen! Allt kunde bara bli bättre nu!

Anmäl
2014-12-02 01:39 #92 av: Skogsraah

Efter att Celine vuxit upp till ungdom tog Amber fast henne. Nu är det så att du DU flyttar ut på en gång! 

"Haha, det är lugnt mamma... Du anar inte hur länge jag har velat komma härifrån!"
"Det är inte allt. Du tar med dig Emmet och Eden när du flyttar. Förstått?"

Celine kände att hennes efterlängtade drömmar gick i kras. Hon tog motvilligt med sig Emmet och Eden i slutet av kvällen. Till hennes stora lättnad var de åmtinstone fullvuxna barn nu. De skulle få sköta sig själva, Celine hade ett eget liv! Dessutom ville hon till Universitetet. Hon kanske kunde försöka adoptera bort dem... Eller pracka på dem på Beau.

Klockan hade nästan slagit midnatt, men Amber vägrade gå och lägga sig. Den viktigaste födelsedagen av dem alla väntade! Ebony skulle ta ett steg närmare sitt fulla arvtagarskap!

-------------------------------------------------------------------------------------

Nu är det så att efter Ebony blåst ut ljusen så växer hon inte upp! Jag har provat med att aktivera åldersövergång med fusk, men det fungerar inte. Inte heller att använda resetsim. Har spelat några dagar efter födelsedagen och fortfarande kan hon inte växa upp... Någon som har någon idé på vad jag kan göra? Funderar

Anmäl
2014-12-02 01:44 #93 av: Skogsraah

#88 Ja visst gör hon! Finns även en pool nedanför, men inte så kul att fota på vintern Skämtar

Anmäl
2014-12-03 12:33 #94 av: Skogsraah

Uppdaterar angående mitt bugg-läge lite. Ebony växer som sagt inte upp. Har provat alla olika fusk men det går inte. Provade att flytta ut henne med en annan sim för att pröva åldra henne på en ny tomt, och då försvann Ebony mystiskt! Kopierar från min andra tråd om problemet:

-------------------------------------------------------------
Flyttade in en annan sim i familjen, så att småbarnet skulle ha någon att flytta ut med. Flyttade dem till grannhuset. Klickade på ändra stad och sedan försökte jag växla till det nya hushållet där småbarnet fanns. Det laddade ett tag, men gick inte. Gick att växla till alla hushåll i staden förutom detta nya hushåll... Suck... Provade till och med att vänta en dag eller så efter de flyttat, men gick fortfarande inte att växla dit.

Provade att besöka det nya hushållet med min grundare i utmaningen och då FINNS inte småbarnet där! Bara simmen småbarnet flyttade ut med! Vad kan ha hänt? Finns det något fusk jag kan använda för att få upp alla simmar i staden och hitta småbarnet för att se vart det är? Eller är det kört?

Aldrig varit med om dess like... Så nu är arvtagaren mystiskt försvunnen 
Arg

Vet för tillfället inte hur jag ska lösa detta! Återkommer.

Anmäl
2014-12-03 12:49 #95 av: LottaV

#94 Du kan ju fixa trillingsysterns ögon och lossas att Ebony blivit bort förd av rymdvarelser.

Anmäl
2014-12-03 13:09 #96 av: Skogsraah

#95 Det kan jag göra... Ska ha't i åtanke! Systern har hunnit flytta ut, men hon kan ju flytta tillbaks igen Skämtar

Anmäl
2014-12-03 14:24 #97 av: neasfotografier

Följer :)

Medarbetare på  Skor iFokus och TV iFokus
"I'm happy to be alive, I'm happy to be who I am."

Anmäl
2014-12-03 20:17 #98 av: Hippieelsa

Fixa det fort! Det är så spännande xD

Anmäl
2014-12-03 20:48 #99 av: Skogsraah

#97 Kul Glad

#98 Haha, ska försöka! Känns tråkigt att behöva gå vägen via systern, vill helst hitta igen Ebony. Men det kanske blir svårt... 

Anmäl
2014-12-05 00:45 #100 av: Skogsraah

Nu fortsätter utmaningen med nya förutsättningar! Förhoppningsvis buggfritt!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Amber höll på att sätta lunchen i halsen. Hon blev vettskrämd varje gång det började tala ur väggarna. Det var inte alltid The New Breeds team ringde henne, som vanligt folk. Nej, här jävlades de genom att plötsligt prata med henne genom väggarna.

"Amber. Vi har något svårt att berätta för dig. Ser du att någonting saknas?"

Amber tittade sig runt omkring. Nej... Hon var ensam, åt en god lunch och allt kändes perfekt. Vad menade dem?

"Neeej... Inget saknas här inte. Vad menar ni?"
"Ebony är ju borta! Vi trodde du hade bättre koll på dina barn! Medan du var ute på stan och rände släppte barnvakten ut Ebony för att leka på gården. Plötsligt var hon bortförd av en alien. Vi misstänker att det var den alien du bekantade dig med för ett tag sedan... Men det är mindre viktigt. Ebony är borta, vi beklagar."

För Amber gjorde det ingenting att hon blev kvitt sina barn snabbare än tänkt, men hon visste att detta kom med något typ av pris! Vad skulle hon nu göra?! Nu skulle hon ju vara fri från bekymmer! Innan hon hann få ett raseriutbrott kom teamet med ett nytt förslag.

"Lugn bara lugn. Vi har tänkt igenom det här! Ebonys trillingsyster Eden hade samma förutsättningar som henne vid födseln. Det enda du behöver göra är att flytta in Eden hos dig igen så sköter vi ingreppet med ögonen."

Amber bet ihop och åkte iväg till Celine, där Eden och Emmet också bodde. Hon förklarade kort att Eden behövde flytta tillbaka för utmaningens skull. Amber hade inte pratat särskilt mycket om utmaningen med sina barn... Men Celine var äldre och hade nog fattat att hennes familj var lite speciell.

Klart och gjort, nu bodde Eden i det ursprungliga hemmet Deercrown igen! Ingreppet var klart. och ögonen stora och lila. Vår nya, och förhoppningsvis sista arvtagare på ett tag, var nu redo att bära det tunga ansvaret.

Anmäl
2014-12-05 00:50 #101 av: Skogsraah

Eden var grinig som sin mamma. Kanske mest lik sin mamma av syskonen. Eden själv tyckte det var skönt att flytta tillbaka till hennes första hem. Hon var ju trots allt bara barnet. Hon hade aldrig fattat att syskonen behövde flytta ut titt som tätt, men nu var hon i alla fall här igen...

Hon kände sig lite snurrig efter ingreppet, men hon ville ändå titta en stund på stjärnorna innan hon lade sig. Celine hade inte haft råd att köpa ett teleskop till henne, trots att hon så gärna ville ha ett. Men nu bodde hon hemma och där var det lyxigt. 

Klockan hann nästan bli midnatt och hon kröp ner i sin nya säng i sitt nya rum. Det mesta var lila, så som hon ville ha det. Hennes mamma hade tänkt på henne lite ändå!

Anmäl
2014-12-05 00:51 #102 av: Skogsraah

Edens rum.

Anmäl
2014-12-05 00:51 #103 av: Skogsraah

Litet TV-rum av Celines gamla rum. 

Anmäl
2014-12-05 10:44 #104 av: MsSofieG

Jag tycker du hittade en fantastisk lösning på problemet Skogsraah! Tummen upp

Anmäl
2014-12-05 11:28 #105 av: Skogsraah

#104 Tack! Kul att du tycker det Skrattar har blivit lite väl krångligt nu tycker jag...

Anmäl
2014-12-05 12:45 #106 av: MsSofieG

#105 Ja nu får resten flyta på i din fördel hoppas jag Skrattar

Anmäl
2014-12-05 14:15 #107 av: [skorped]

Följer 

Anmäl
2014-12-05 15:07 #108 av: Skogsraah

#107 Kul!

Uppdatering iväll Glad

Anmäl
2014-12-06 18:27 #109 av: Skogsraah

Eden var glad över att bo precis vid sjön. Hon var en fiskare, enligt hennes egenskaper, och spenderade gärna timmar ute i naturen. Ibland fick hon sällskap av en och annan vildhäst. Mycket bättre kunde det inte bli!

Amber hade varit på ett kändisuppdrag i stan och stannade till på vägen hem då hon såg en besynnerligt fin fågel. Hon bestämde sig direkt för att införskaffa en bur och ta med den hem.

Anmäl
2014-12-06 18:33 #110 av: Skogsraah

Förutom att Amber fick gratisprylar då och då var hon tvungen att försörja henne och Eden på något sätt. Hon hade spenderat upp miljonerna, ingen tvekan om den saken... 

Amber försökte spendera mycket tid ute i naturen nu när hon inte hade så lång tid kvar att leva. Då slog det henne. Hon kunde börja odla själv! Amber hittade tomatfrön, salladsfrön och mycket annat intressant. Hon hade faktiskt köpt krukorna för väldigt länge sedan. De kanske fanns i huset då hon flyttade in? Hon mindes inte exakt. Nu var det i alla fall dags att tjäna lite pengar!

Amber glömde helt bort att Wicca antagligen skulle bli intresserad av den lilla fågeln. Som tur var gick allt lugnt till. Hon slog sig ner i jacuzzin efter en bra dag med mycket odlande. Men visst tyckte hon det var irriterande att paparazzin inkräktade på hennes veranda...

Anmäl
2014-12-06 18:38 #111 av: Skogsraah

Ett nytt uppdrag i stan. Amber skulle prova den nya trerättersmiddagen, och senare locka dit nya kunder. Amber älskade kändislivet. Gratis middagar, gratis prylar. Ja, hennes liv hade kanske inte kunnat sluta så mycket tokigare ändå! I för sig hade hon en jobbig unge hemma... Som vanligt.

Barn var aldrig något hon hade blivit van vid, eller tyckt om. Nej aldrig, visst hade det varit många utmaningar hon fick stå ut med i sitt liv. Som tur var, var Eden mest i skolan eller ute på egna äventyr.

Anmäl
2014-12-06 18:43 #112 av: Skogsraah

Några dagar senare tog Eden klivet in i tonårslivet! Kanske skulle Amber kunna prata med sin dotter nu? 

Edens egenskaper är nu grinig, fiskare, sparsam och klantig. Väldigt söt är hon också, med sina gigantiska alien-ögon!

 [Utmaningen säger att varje arvtagare måste ha egenskapen hatar barn, men jag tror det kan bli lite tråkigt? Vad tycker ni? Tror jag ska göra en avstickare där.]

Anmäl
2014-12-06 18:50 #113 av: MsSofieG

Dessa ögon alltså! Skrattar Jag tycker du gör rätt i att göra en avstickare, blir lite monotont om alla arvtagare ska gå och vara grinig på sina barn hela tiden.

Anmäl
2014-12-06 19:19 #114 av: Skogsraah

#113 Indeed! Ja men precis, det är det jag känner. Hade jag inte gjort en historia av det hade det kanske funkat, men det kommer bli väldigt enformigt om jag skulle fortsätta ha den egenskapen nu Lipar

Anmäl
2014-12-06 19:41 #115 av: marta01

#114 jag gör denna utmaning och visst under dom fem generationerna jag spelat har den egenskap jag minst gillat blivit just gillar inte barn, så jag tycker du gör rätt.

Anmäl
2014-12-06 22:44 #116 av: Cordata

Jag tycker också du kan variera det lite, för historiens skull :)

Glöm inte att du är älskad och helt underbar!
Anmäl
2014-12-07 08:37 #117 av: LottaV

Hon är så vacker som Tonåring

Anmäl
2014-12-07 17:36 #118 av: emiliaolsson

#112 Gud vad söt hon är! Kär

Anmäl
2014-12-08 18:14 #119 av: Dreamweawer

Följer!

Anmäl
2014-12-09 18:23 #120 av: XmystiqueX

Följer c:

Anmäl
2014-12-09 23:13 #121 av: 00eme05

Föööljer super bra!!!

Anmäl
2014-12-10 12:14 #122 av: Skogsraah

#117 #118 Visst är hon!

Anmäl
2014-12-10 12:15 #123 av: Skogsraah

#119 #120 #121 Oj så roligt att höra! Glad Uppdatering ikväll eller imorgon!

Anmäl
2014-12-14 22:54 #124 av: Skogsraah

Eden stack direkt ut för att utforska staden. Hennes mamma hade väl inte varit särskilt brydd om hon var ute på egen hand innan, men nu kändes det mer okej. Hon såg allt med nya ögon. Det här var alltså hennes stad.

Imorgon skulle hon börja ny klass. Förhoppningsvis tillsammans med några av sina gamla kompisar. Ett avslappnande bad i jacuzzin, under stjärnorna, kunde väl inte vara en så dålig förberedelse.

Anmäl
2014-12-14 22:57 #125 av: Skogsraah

Eden kom hem från sin första dag i nya klassen och hade massvis att berätta för Amber.

"Jaja, Eden, men vi ska åka på fest nu! Klä om så åker vi direkt. Det är kändisfest och ja, jag tycker du är gammal nog att följa med."

Eden var överlycklig. Amber hade varit iväg på många kändisfester under hennes uppväxt, och aldrig hade hon fått följa med förrän nu! Tur att hon köpt så mycket kläder inför skolstarten. Kanske var den här klänningen och de här skorna inget att ha i skolan, men de passade perfekt på fest. 

Anmäl
2014-12-14 23:00 #126 av: Skogsraah

Eden hade inga problem med att bekanta sig med kändisfolket. Hon hade inte träffat på så många övernaturliga simmar än, men hon kände igen en vampyr när hon såg en.

"Du är vampyr va? Är det häftigt? Suger ni verkligen blod hela dagarna?"
Eden fick ett il av panik och undrade om hon inte skulle backa några steg...

"Haha, nej. Det hade varit... orealistiskt. Ja, det har funnits några som lyckats omvända hela städer till vampyrer, men jag nöjer med ofta med plasmadryckerna."

Eden var fascinerad. Evigt liv och det där. Hon hade ju precis börjat leva, kändes det som, men att leva för evigt verkade coolt. I slutet av festen fick hon känna av den skarpa kontrasten mellan att vara tonåring och vuxen och övergick till att leka med hunden. En hund skulle hon ha när hon blev äldre!

Anmäl
2014-12-14 23:04 #127 av: Skogsraah

Amber och Eden kom hem sent. Klockan var kanske fyra på morgonen. Det gillade hon verkligen med sin mamma. Inga tider hon skulle vara i säng inte! Hon fick enorm frihet och det kändes skönt.

Det skulle snart ljusna, men efter sitt rutinmässiga dopp i jacuzzin var hon tvungen att blicka ut mot rymden lite. Det var en underbar känsla, att kunna göra det. Så såg hon plötsligt ett underligt ljus som rörde sig i luften runt husknuten. Hon var tvungen att gå ut och titta...

Anmäl
2014-12-14 23:08 #128 av: Skogsraah

Eden var orädd av sig och ställde sig precis under ljuset. Det såg helt magiskt ut! Men vad gjorde det här? Plötsligt kände hon en stor sugningskraft uppåt och hela hon flög rakt upp i luften. Snabbt gick det, så var hon plötsligt borta! Innan hon var uppe i rymdskeppet slog det henne. Detta hände Ebony, och hon kom aldrig tillbaka.

Det kändes som att Eden hade spenderat timmar där uppe, vart det nu var... Men plötsligt blev hon avslängd på infarten. 

"Vad fan var detta?! Vem ligger bakom detta? Jag ska stämma er ALLIHOPA!! Min mamma är storkändis här i stan, hon kan nog få er avskedade allihopa! Förbannade aliens, våga bara komma tillbaka!! NI KIDNAPPADE MIN TVILLINGSYSTER!"

Anmäl
2014-12-14 23:14 #129 av: Skogsraah

Nästa morgon vid frukosten hade Eden minst sagt mycket att berätta... Hon hade inte hunnit få en endaste minuts sömn, och snart började skolan. Eden hade gråten i halsen. Hon mindes inte mycket av sin tvillingsyster. Egentligen ingenting alls, de var ju bara småbarn... Men hon mindes att de hade haft ett starkt band till varandra.

"Mamma! Du anar inte vad som hände efter du lagt dig i natt! Vaknade du inte?!"
"Nej... Vad pratar du om? Skrik inte så högt, det blev sent igår."
"Jag blev kidnappad av aliens! Det är sant. Som Ebony blev! Jag såg ett fantastiskt sken utanför huset också... Ja. Jag drogs in, och det kändes som att jag var borta en evighet. De släppte nästan av mig i soptunnan!"

Amber blickade mot alla hörn och vrår där hon inbillat sig att alla kameror satt. Hon höjde rösten och sa extra skarpt, så att alla involverade i The New Breed och tittare skulle höra:

"Ja. Det finns vissa saker du och jag inte kan styra över, Eden. Men andra kan, var så säker. Det kommer komma rakt emot dem som karma en dag. Det lovar jag dig. De har redan ställt till med så mycket."

Eden tittade sig förvirrat om. Amber flackade med blicken runt över rummet och Eden undrade vad hon tittade efter? Vilka pratade hon om? Jaja. Hon hade inte tid med det här eländet. Hon var tvungen att springa till skolan. Inte nog med att hon definitivt inte gjort gårdagens läxa så var det skolbal om några dagar, och Eden hade inte hittat en dejt.

Anmäl
2014-12-15 01:29 #130 av: Skogsraah

Fick ett il, så jag fortsätter Tummen upp

Anmäl
2014-12-15 01:31 #131 av: Skogsraah

Amber vaknade senare än vanligt och skulle i vanlig ordning gå upp för att ta hand om växterna. Så fort hon klivit upp ur sängen kände hon sig helt yr. Hon kände att hon tappade fattningen och världen blev mörkare och mörkare runt omkring henne. Hon kände liemannens närvaro och sprang snabbt fram och låste dörren till sitt sovrum.

"Nej! Det kan inte vara dags än! Jag har låst, du kommer inte in. Du kan inte hämta mig än!"

Men tiden var inne och snart låg Amber Deercrown i en urna på golvet. Kvar stod stackars Wicca som hade bevittnat allt.

Anmäl
2014-12-15 01:37 #132 av: Skogsraah

"Hallå, jag är hemma nu". Inget svar. Det var inte alltid Amber var hemma då Eden kom hem från skolan, men på senaste hade hon inte orkat göra så mycket.

Märkligt... Men som den kändis Amber var i staden hade hon säkert orkat sig ut på något uppdrag. Hon åkte ju trots allt limousin överallt. Eden fick en klump i magen. Tomaterna var inte skördade. Resten av växterna var inte vattnade heller. Hon visste att Amber brukade sköta om växterna det första hon gjorde på dagen. Kunde hon ha missat dem idag? Eden var inte så duktig, men hon försökte snygga till så gott hon kunde i krukorna. 

Plötsligt ringde Edens mobil. Konstigt, hemligt nummer.
"Haaallå...?"
"Ja hej. Jag ringer med ett tråkigt besked. Du kanske borde sätta dig ner. Amber Deercrown har gått bort. Din mamma lever inte längre. Hon ligger i en urna i sitt sovrum. Hoppas du tar väl hand om kvarlevorna." *klick*

Eden stirrade på mobilen och började kallsvettas. Vem var det? Var det sant? Hon sprang direkt in i Ambers sovrum och fick se Wicca jama sorgset bredvid en urna. Var det verkligen Amber inuti? Eden kände sig förvirrad, arg och ledsen. Vem var det som ringde och meddelade henne detta och inte ens sa vem han var?! Vad hade han gjort i hennes hus? Hade han mördat Amber?!?

Anmäl
2014-12-15 01:43 #133 av: Skogsraah

Eden klarade inte av att gå till skolan nästa dag. Hon fick ett sms av Don vid lunch, som undrade vart hon var. Eden och Don hade nyss lärt känna varandra. Han gick en klass över henne och de hade börjat stöta ihop på bussen hem.

Eden visste inte om hon klarade av att träffa någon, men hon svarade kortfattat vad som hade hänt och sa att Don gärna fick komma förbi efter skolan. Don var snabbt hemma hos Eden. Klockan hade precis ringt ut, förstod hon. Kanske hade han gått tidigare för att träffa henne? Eden ville inte prata om det, men Don visste vad som hade hänt. De slog igång en film och det kändes redan bättre att någon var med henne. 

"Erhm, du kanske vill att jag går hem nu... Det är sent. Men jag stannar gärna om jag får? Jag vill inte att du ska vara ensam efter allt det här."

"Äsch, du behöver inte stanna. Jag har ju Wicca. Ja, katten. Mammas katt."

Eden kunde inte hjälpa det och började gråta. Don strök henne över kinden och sade att det skulle ordna sig. Efter ett de kramats ett tag sträckte han sig fram och gav henne en kyss.

Anmäl
2014-12-15 01:51 #134 av: Skogsraah

Eden besvarade kyssen direkt. Det kändes skönt. Kanske var det olägligt, hon hade så mycket att tänka på... Men en varm känsla spred sig i kroppen och det var nog det hon behövde nu. Någon som tyckte om henne. 

Don log stort mot Eden. "Jag stannar gärna över natten, om du inte vill vara själv. Jag sover på soffan, inga problem!"

Eden log tillbaka och höll med om att det skulle vara skönt att inte vara ensam i natt. Det kändes lite dumt att Don skulle sova på soffan. Hon hade varit tryggare ifall han höll om henne... Men det vågade hon inte säga. Don uppförde sig som en gentleman och Eden ville inte heller att de skulle råka gå för fort fram. Mycket hade hänt ikväll som hon aldrig hade kunnat föreställa sig. 

Efter att ha pratat lite mer i soffan och sett en till film sa de godnatt. Eden gick in i sitt nya rum, Ambers gamla sovrum. Hon ville vara där hon hade varit. Dessutom var det ett fint rum. Med fönstrena ut mot sjön. Hon ville ha kvar Ambers altare. Åtminstone ett tag.

Anmäl
2014-12-15 01:55 #135 av: Skogsraah

Några dagar senare hade Eden samlat mod att bestämma vart Amber skulle stå. Eden gillade idén om en kyrkogård. Någonstans dit hon kunde gå, utomhus. Men hon visste inte om hon skulle kontakta stadens kyrkogård eller om hon skulle samla pengar till att ordna en egen liten familjär på gården. Det kändes som ett stort ansvar för en tonåring... Nej, tills vidare fick Amber stå i sin urna högst upp på Edens hylla. Då var det lite som om hon vakade över henne. 

Den här kvällen var den stora balen. Det var ingen tvekan vem Eden skulle gå med. Don hade frågat henne vid frukosten efter hans övernattning. Eden hade inte haft någon begravning att gå till, så hon tänkte att hon både skulle sörja och ha kul ikväll. Hon hittade en av Ambers klänningar i garderoben. En otroligt fin, som passade henne perfekt. Den tog hon på sig, och bestämde sig mest för att ha roligt ikväll. Det hade Amber velat att hon skulle ha. Amber hade älskat fester.

Anmäl
2014-12-15 02:03 #136 av: Skogsraah

Det hade varit en fantastiskt bra bal. Eden hade blivit drottning och Don kung. Wicca väckte henne alldeles för tidigt. Sedan insåg hon att det nog var bäst att hon gick upp. Hon skulle ha poolparty idag!

Eden låg och flöt i poolen när det började strömma in folk. Eden kände rätt många, mest vuxna, som var vänner till Amber. Många beklagade sorgen och frågade hur det gick för lilla Eden att bo helt själv. Eden påpekade att hon faktiskt inte var så liten och att det gick bra. Dessutom hade hon pojkvän nu! Don var här ofta, och det kändes tryggt. De hjälptes åt att laga mat och ta hand om Wicca.

Anmäl
2014-12-15 02:17 #137 av: Skogsraah

Eden skulle se vart sina systrar, Darby och Daenerys tagit vägen. Hon hörde dem viska från vardagsrummet... Höll de något hemligt för henne?

"Hon måste få veta nån gång Darby. Jag tror inte vi kan hålla det hemligt så mycket längre."

"Va? Hålla vad hemligt?" Eden gick in precis och hade anat rätt. De pratade om henne. Darby gav en sur blick åt Daenerys. 

"Nu är det ditt fel att hon får veta såhär olägligt! Att du alltid ska prata så högt. Ja, du får väl förklara för henne då."

Eden kände sig totalt förvirrad och tittade irriterat på sina systrar. "Nu är det någon av er som ska berätta vad som försiggår för mig, och det är nu!!"

Daenerys drog undan Eden lite. "Okej. Vi har inte velat hålla det hemligt för dig. Celine försade sig en gång. Vi har faktiskt inte vetat förrän nyss. Men okej, såhär är det. Vi är uppvuxna, ja födda, i en lite annorlunda familj... Amber var inte vem som helst. Erhm, du vet programmet The New Breed?"

Eden tänkte efter. "Nej. Jag vet inte vad du pratar om!"

"Åh förlåt. Du har rätt. Vad dum jag är. Vi kan inte få fram den tv-kanalen i det här huset. Det är förstås gjort med mening. Det är det jag försöker komma fram till. Amber var Simstar Corporations nya testperson, hon var stjärnan i förra säsongen av The New Breed. The New Breed är ett tv-program, en reality show, där huvudpersonens liv och hem filmas dygnet runt. Vi vet inte varför hon ställde upp, men det är så vi alla är uppvuxna. Här, i The New Breed, på TV." Daenerys kollade försiktigt på Eden för att se om hon förstod.

"Är vi uppvuxna i en reality show? Har hela våra liv filmats? Hela MITT liv? Men mamma är död nu... Är det över nu, eller vad?"

"Vi vet inte. Faktiskt. Vi tror inte det. Celine har undersökt programmets syfte. Amber skulle föda det perfekta barnet, med de perfekta generna. Något blev galet då ingen av oss ärvde hennes ögonfärg. Simstar Corporation, som är företaget bakom det hela, bestämde sig för att operera in en ny ögonfärg på Ebony. Hon var den som skulle fortsätta utmaningen och livet efter Amber. Det hela är tänkt att fortsätta i tio generationer. Så ja, du förstår att det kommer fortsätta... Men Ebony blev bortförd av utomjordingar, och eftersom du var hennes närmsta syster i ålder, som hade fått mammas hårfärg, fick du också genomgå ingreppet, och nu är du här. Du är familjens och "freakshowens" Deercrowns näste arvtagare."

Anmäl
2014-12-15 02:24 #138 av: Skogsraah

"Eden...? Det händer något här ute. Folk skriker. Vi måste kolla, kommer du med? Förlåt att allt händer dig samtidigt. Vi vet att du har det jobbigt. Vi hade bett dig att flytta in med oss om det inte vore för att du måste bo kvar i det här huset. Jag antar att Simstar Corporation kontaktar dig snart... Kanske väntar de tills du blivit ungdom. Jag är ledsen, men vi borde gå och kolla vad som händer där ute nu!"

Eden var i chock. Det kändes inte som att hon kunde röra sig. Hon förflyttade sig på ben tunga av bly ut i hallen. Hon hörde att gästerna skrek, men hon kunde inte riktigt ta det till sig. Men så såg hon vad som försiggick. Det gick kalla kårar genom hela hennes kropp. Liemannen var här igen.

Hon tittade med fasa på Liemannen som tog upp Wicca i famnen. I nästa sekund försvann katten med ljuset och en ny urna stod på golvet. Nu var hon verkligen ensam. Eden var så chockerad av allt som hade hänt inom loppet av en endaste vecka att hon inte ens kunde klämma fram en tår. Hon tittade med vrede på sin storebror Beau som roat fotade händelsen. Hon skulle aldrig förlåta honom. Tur att de inte stod varandra nära.

Hjärtat lugnade ner sig lite då hon såg Don. 

"Var är Eden?! Var är hon?? Jag måste till henne!!!"
"Jag är här..."

Anmäl
2014-12-15 02:30 #139 av: Skogsraah

Han hade inte sett henne. Dessutom var han inte tonåring längre. Han hade växt ifrån henne. Eden var inte säker på att hon skulle ta sig igenom den här dagen... Hon hoppades innerligt att det inte stämde att hon nu bar ansvaret hennes mamma en gång burit på. Hon förstod fortfarande ingenting och hon ville gärna komma i kontakt med Simstar Corporation för att bryta alla kontrakt som någonsin funnits.

Hon var tvungen att komma ut från det här huset. Vad var det för mardrömshem hon hade vuxit upp i? Ständigt bevakat? Hon som älskade hennes barndomshem så mycket. Dessutom hade hon så mycket gratis. De hade vuxit upp i lyx, antagligen var det för pengar via utmaningen... Så mycket förstod Eden. Ingen skulle ställa upp på det här gratis.

Eden såg plötsligt ett föl närma sig henne bakom häcken. Kanske var det ett lyckotecken? Hon hoppades på det. Hon ville inte toppa hoppet än. Eden visste att Amber hade haft en del ritualer för sig. Hon försökte göra en lyckoritual och tände bålen bakom huset. Hon stod länge och bara tänkte. Alla gäster hade gått och Don hade betett sig underligt. Kanske var de inte ett par längre, hon visste inte...

Anmäl
2014-12-15 18:27 #140 av: MsSofieG

Vilket virrvarr av känslor och händelser eden slungas igenom nu! Inte en lugn stund på gott och ont.

Anmäl
2014-12-15 20:46 #141 av: Skogsraah

#140 Jag som inte trodde det skulle bli så mycket drama i den här storyn.. Skämtar

Anmäl
2014-12-15 21:31 #142 av: Kellyi

Spännande! Vad är det för expansionspaket? Med aliens menar jag :)

Anmäl
2014-12-15 22:38 #143 av: Skogsraah

#142 Kom aliens i årstider eller har de funnits hela tiden? :o minns ärligt talat inte. Någon annan i tråden kanske har bättre koll :)

Anmäl
2014-12-16 14:22 #144 av: Kellyi

Tittade på trailern för årstider och det verkar vara den, tack! :)

Anmäl
2014-12-16 16:05 #145 av: LottaV

 Vad jag minns så har aliens funnits hela tiden men jag är inte hundra de kan ha kommit med kvällsnöjen.

Anmäl
2014-12-16 17:33 #146 av: Skogsraah

Dagarna gick och Eden var helt ensam. Det gick helt okej ändå, men det var mycket hon aldrig trodde att hon skulle smälta... Hon hade känt sig väldigt dum när hon ibland skrek på väggarna och hotade dem att förklara vad som försiggick. Ja, hon hade ju inte direkt något telefonnummer till Simstar Corporation. Och bevakad, det förstod hon ju nu att hon var.

Eden brukade söka lugn i naturen. Hon hade alltid älskat sjön precis utanför gården. Hon kunde stå och fiska i timmar. Tills hon råkade springa förbi en polisbil...

"Hörrdududu! Ska inte du vara hemma vid den här tiden? Det tror jag nog. Du kommer med mig nu!"

"Men kom igen. Jag HAR inga föräldrar längre. Jag kan göra vad jag vill! Dessutom bor jag 50 meter härifrån! Huset där borta, ser du?"

Men det hjälpte inte. Eden fick prompt åka polisbil de 50 meterna tillbaka till huset. Vilken pest...

Anmäl
2014-12-16 17:38 #147 av: Skogsraah

En dag efter skolan då Eden kom in på sitt rum såg hon en liten hund ligga i djurbädden. Hon blev helt till sig av lycka!

"Nejmen hej! Vem är du? Hur har du tagit dig in här?" Hon funderade på om Simstar Corporation och The New Breed hade något med det här att göra... Hon lekte med den lilla hunden länge och hoppades att den kunde stanna. Senare förstod hon att valpen hade ett hem. Ägaren skrek förtvivlat efter "Molle" utanför. Eden värnade om djur och om andra människor och lämnade förstås över valpen. 

Eden hade alltid velat ha hund. Bara hon kunde bli klar med skolan snart så hon skulle ha tid för en...

Anmäl
2014-12-16 17:41 #148 av: Skogsraah

Eden hade väntat med att sätta upp balfotot. Det var i för sig bara på henne själv nu, hon hade rivit ut Don från bilden. Allting hade gått så fort och det fick henne att tänka på honom. De hade inte officiellt gjort slut, men han hörde inte av sig längre och när hon stötte på honom på stan tittade han ledset bort och undvek henne. Vad hade han att vara ledsen över? Kanske tyckte han synd om henne, som blivit lämnad med alltihopa och gått igenom så mycket. Men han kunde väl säga någonting i så fall...

Men Eden orkade inte med mer drama. Det fick vara som det var. Hon saknade honom, men kanske att de kunde vara tillsammans när hon också blivit ungdom. Eden städade sköldpaddans akvarium. Sköldpaddan hade faktiskt överlevt alla dödsfall! Kanske inte så mycket till sällskap, men en till levande varelse i huset. Eden missade dock att hennes mamma var fullt levande död och spelade tv-spel i vardagsrummet.

Anmäl
2014-12-16 17:49 #149 av: Skogsraah

Det närmade sig Halloween, Edens favorithögtid! Många av hennes syskon och halvsyskon hade inte riktigt trivts i kråkslottet, deras barndomshem. De hade nog ärligt talat känt sig lite lättade när de fått flytta ut så tidigt. Men Eden älskade allt med det. Döskallarna, alla ljus, fotoväggarna med natur och kusliga miljöer. Hon kände sig på många sätt lik sin mamma, fastän hon nog aldrig lärde känna henne särskilt väl.

Eden tog sig en tur till höstfestivalen och gick en runda i spökhuset. Ja, det spökade förstås inte på riktigt, vilket var tråkigt, men någonting för att liva upp vardagen i alla fall. Det började faktiskt bli lite väl ensamt... En dag höll det på att gå rejält åt skogen. Eden hade haft mardrömmar hela veckan och hade skolkat från skolan. Hon brydde sig trots allt om sina betyg i den mån att hon ville jobba inom vetenskap då hon blev äldre, men hon klarade inte att gå dit. Den här dagen bestämde hon sig för att gå upp och äta frukost i alla fall. Hon åt en torr macka och blev inte särskilt mycket gladare. Då kom hon på det. Eden hade aldrig smakat alkohol, faktiskt, men hon visste vart Amber hade haft den. I baren förstås. 

Eden tog fram en flaska och hällde upp ett glas. Usch, det var inte särskilt gott. Hon hällde upp två till. Efter ett tag var det som att hon lugnade ner sig. Hon åkte iväg till skolan och var som i en dimma. Det ena var roligare än vanligt och det andra var fruktansvärt ledsamt. Hade hon blivit så påverkad? Tillslut blev det bara för mycket. Hon kände sig inte alls bättre, utan mycket sämre. Hon sjönk ihop på golvet i korridoren. Emmet, som trots allt var hennes trillingbror, såg och kände på sig att något inte var okej med henne.

"Eden... Hur är det? Vi åker hem. Kom nu! Vi åker hem så får du prata med Celine."

Anmäl
2014-12-16 17:56 #150 av: Skogsraah

Celine hade tagit väl hand om sin lillasyster. Eden hade sovit över där och fått många kloka råd. Hon hade till och med blivit övertygad om att The New Breeds team och att Simstar Corporation inte var så farliga. Celine hade listat ut allt ganska snabbt, men levt på normalt. Hon tyckte det var bäst att Eden gjorde detsamma och skulle göra det som gjorde henne glad!

Nästa dag mådde Eden mycket bättre. Det var Halloween, fullmåne och dessutom hennes födelsedag. Äntligen skulle hon lämna tonåren! Kunde så mycket mer bli fel nu? Celine frågade om Beau fick följa med. Han hade ångrat sig jättemycket sedan sist. Eden sa att det var okej, och han tog som plåster på såren med massor av mat. 

Den resterande familjen Deercrown, som inte var så himla liten ändå, var samlad tillsammans med några andra av Edens vänner. Hon trodde inte riktigt på kraften att önska sig något i och med blåsa ut ett ljus, men hon provade.

Anmäl
2014-12-17 16:54 #151 av: Skogsraah

Eden Deercrown betraktade sitt äldre jag. Hon tyckte om det! Men hon visste att nu började allvaret. I nästa sekund hörde hon röster från väggarna.


"Grattis på födelsedagen Eden! Vi har följt dig sedan du var liten och nu är det du som fortsätter den här utmaningen. Du är den nya älsklingen i The New Breed!"

Det lät som någonting ärofyllt. Eden kände inte riktigt så. Men hon hade lyssnat på vad Celine sagt. Eden var förvisso grinig som sin mamma var, men hon vägrade låta det här programmet förstöra hennes liv. Amber hade alltid verkat lagom bitter, det ville inte Eden bli...


Edens egenskaper: Sparsam, klumpig, fiskare, geni & grinig.
Livsönskan: Bli en uppfödare av cyborgs

Anmäl
2014-12-17 17:04 #152 av: Skogsraah

"Okej okej. Ni behöver inte berätta allt, jag vet vad jag kommer behöva göra..."

"Haha ja, vi förstår att Celine har berättat för dig! Hon listade ut allt detta väldigt snabbt. Vi försöker be våra huvudpersoner att inte berätta för sina barn, släktingar och vänner. Det blir enklast så. Men givetvis finns chansen att någon kommer på det själv. Din storasyster hade den talangen."

Eden suckade och förflyttade sig i huset. Mot spåkulan! Hon skulle fokusera på det positiva och nu var hon rejält sugen på att börja jobba inom vetenskap. 

"Vi vill bara ge dig ett tips. Din mamma, Amber, blev väldigt stressad i slutet då ingen av er barn fick de rätta generna. Så börja i tid! Vi rättade ju till problemet med ögonen, så förhoppningsvis behöver du inte skaffa lika många barn, om du inte vill, men för din egen skull ser vi att du sätter igång med barnaskapandet så fort som möjligt."

"Eftersom ni följt heeela mitt liv och heeela mina tonår vet ni nog om att jag haft det j*vlgt tufft! Jag tänker inte sätta igång och skaffa barn det första jag gör! Jag kommer ordna det i alla fall." Hon försökte lugna ner sig och gjorde sig i ordning medan konversationen fortsatte. Vad patetiskt... Samtala med någon genom väggarna... Hon skulle faktiskt ta studenten idag, och hon behövde inte känna större press än vad hon redan gjorde inför sina betyg!

"Vi vill bara hjälpa dig Eden. Så att släktet Deercrown kan växa stadigt! Lycka till med studenten idag!"

Eden rusade iväg och genomled rektorns tal tills det slutligen var över. Hon hade inte hunnit äta innan hon for och fick i panik äta upp en konaböna för att klara sig. 

Anmäl
2014-12-17 17:10 #153 av: Skogsraah

Som tur var så hade de en ledig plats åt henne i labbet. Inget särskilt värdefullt jobb, hon skulle mest sortera avfall och rengöra utrustning, men så var det väl tvunget att börja. Eden hade fått med sig en bok hem för att lära sig mer inför framtiden. Hon var redan nog trött efter sin första arbetsdag, men det var bäst att sätta sig och gå igenom den...

Ensamheten var dock stor. Det hade inte hjälpt så mycket att hon blivit äldre. Hon var fortfarande samma tjej. Hon tittade in på hemsidan för djur till adoption och sökte febrilt efter en valp. Tyvärr hade de inga valpar alls för adoption just nu. Vanligtvis hade de massor, det visste hon... Men Eden gav sig inte. Hon skulle ha sällskap och det var nu! Hon såg en chokladbrun kattunge som sökte hem och bestämde sig direkt. Det fick bli både katt och hund i framtiden helt enkelt.

Eden fyllde i ett formulär och snart stod en blond kille utanför dörren. Eden hälsade på honom och tyckte han var rätt charmig när han började skoja om hur många hemlösa djur han själv tagit hand om i sina dagar. Han hade gärna fått stanna på en drink, men det kändes lite sent... Dessutom verkade han ha fullt upp resten av kvällen.

Den lilla kattungen var en hona som hette Pixel. Eden tyckte det var ett ganska fint namn och behöll det.

Anmäl
2014-12-17 17:18 #154 av: Skogsraah

Pixel fick sova i Wiccas gamla bädd. Adoptionskillen hade berättat för Eden att Pixel haft det tufft som kattunge. Mamman hade övergett kullen och det var tyvärr bara Pixel och en till hona som klarat sig. Han sa att Pixel skulle behöva vara ifred och sova mycket de första dagarna. Eden respekterade det fullt och försökte att inte röra sig inne på sitt rum så mycket. Hon behövde bli bättre på trädgårdsarbete, och de växter som hade överlevt sedan Amber dog behövde full tillsyn.

Efter en vecka vågade Pixel sig fram mer och mer och sökte kontakt med Eden. Pixel var ju trots allt en kattunge och Eden insåg att hon var ett stort busfrö där inne. Eden var helt lyrisk av att ha någon att leka med! För leka kunde man väl göra fastän man blivit 20?

Anmäl
2014-12-17 17:27 #155 av: Skogsraah

Några dagar senare ringde telefonen. Bara det inte var Simstar Corporation... Hon ville inte prata med dem i onödan och det hade hon sagt till dem.

"Hej! Det är Jermey från Hemlösa Djur! Jag vill bara ringa och göra en check up på hur det går med allting? Vi brukar ringa upp våra adoptivföräldrar, som vi kallar er, för att kolla hur det går efter någon vecka."

"Åh, hej! Ja det går bra. Pixel har gjort stora framsteg. Vi började leka i tisdags och har knappt kunnat sluta. Haha! Hon verkar trivas riktigt bra. Äter bra gör hon med."

"Men vad strålande. Och jo, sedan var det en sak till... Ehm, det kanske verkar lite konstigt men jag måste i alla fall ta chansen. Jag drunknade lite i dina vackra lila ögon när vi möttes. Du verkar vara en så härlig tjej. Jag får inte bjuda ut dig på en dejt?"

Eden blev alldeles varm. Hon hade fattat tycke för honom också, men sedan inte tänkt på det... Hon var tvungen att medge för sig själv att hon inte riktigt kommit över Don. Eller kanske själva känslan. Men hon hade ingen anledning att strutta efter någon som ignorerat henne i flera månader, så hon svarade ja! Hon gav förslag att de kunde ses hemma hos henne på fredag. Det sa förstås inte Eden till Jermey, men det var ett av kraven från Simstar Coproration. Det här var precis den typen av material de ville visa tittarna...

De lade på och Eden åkte in till stan. Hon hade så fruktansvärt mycket frukt och grönt att sälja i affären. Utanför träffade hon Daenerys. Eden hade bäst kontakt med Daenerys av sina syskon och började direkt berätta om dejten hon och Jermey skulle ha hemma hos henne på fredag! Hon var så uppe i varv att hon svängde förbi en kollega som nyss fått valpar på vägen hem. 

Äntligen hade hon sin valp! Även detta en hona, som fick heta Astra.

Anmäl
2014-12-17 17:34 #156 av: Skogsraah

Okej. Eden började fråga sig själv vad hon hade tagit sig an. En kattunge och en hundvalp som hade vuxit till sig så att de var HELT galna... Eden, klumpig som hon var, hade redan ramlat sju gånger på det hala parkettgolvet för att de två jagade varandra genom hela huset. 

"Men snälla NI, ta det LUGNT! Om ni dräper mig kommer ingen av er få någon mat!" 

Eden suckade och tittade på sina blåmärken. Det började se ut som att hon varit i värsta slagsmålet... Men hellre att hon ramlade lite nu och då och hade sällskap, än att hon var ensam. De skulle förhoppningsvis lugna ner sig med åldern. 

När hon gick in i sovrummet hade de båda tuppat av i sina bäddar bredvid varandra. Eden hade valt ut dem omsorgsfullt så att de skulle matcha. Hon kunde inget annat än le. Klockan hade blivit mycket och hon hade fått förhoppningar på jobbet om att en befordran låg nära. Hon kröp ner i sängen och utbrast högt "AJ!" när hon råkade stöta i sin onda fot. 

Anmäl
2014-12-18 15:31 #157 av: [skorped]

Längtar efter uppdatering

Anmäl
2014-12-18 20:45 #158 av: Skogsraah

Fredagskvällen var här. Dejten var i full gång med spelande framför husets enorma TV. Eden höll på att tappa sitt humör riktigt ordentligt. Hon vann aldrig mot Jermey! Hon önskade att han kunde låta henne vinna en gång åtminstone, men Jermey var lika inställd som henne på att vinna. Han skrattade åt henne emellan åt då han såg att hon blev sur.

"Du är så söt när du är sur!"
"Haha, håll k*ften! Låt mig vinna en gång istället!"

Det slutade med att Jermey lät Eden vinna en gång. Det hade blivit sent och Jermey sa att han kanske skulle dra sig hemåt. Eden följde ut för att ta lite frisk luft. De stod ute på gården och pratade länge, och flörtade... 

Det slutade med att de kysstes och gick in igen. Pang på rödbetan. Eden tyckte det var lika bra. Barnskapandet var som sagt tvunget att ta fart...

Anmäl
2014-12-18 20:49 #159 av: Skogsraah

Eden kände sig helnöjd med dejten. Jermey gick hem nästa morgon. Var inte det en bra dejt så visste hon inte vad som var det! Dessutom hade hon fått sin efterlängtade befordran igår. Nu var det bara att fortsätta läsa på för att komma vidare.

Bägge djuren hade vuxit upp, mot en lite större mognad. Astra låg på golvet och bet i sin varmkorv av plast. Det verkade vara bland det bästa hon visste. Hon skakade på huvudet och log mot henne. Vilket okomplicerat liv hennes djur hade det. Som tur var började det ordna upp sig för Eden också.

Fast det berodde på hur man såg på det. Eden blev mer och mer säker. Magen hade vuxit och illamåendet var närvarande - hon var gravid! Hon stod inne i badrummet på övervåningen och bestämde sig för att ta ett lååångt bad. Det här med att vara gravid verkade inte vara att leka med.

Anmäl
2014-12-18 20:54 #160 av: Skogsraah

Eden kände att det var lika bra att ta tjuren vid hornen. Hon tyckte om Jermey jättemycket, men visste inte om hon var redo att binda sig med honom än... Nu var det i för sig redan bundna till varandra på ett ganska stort sätt. De var föräldrar. Hon ringde över honom för att berätta den stora nyheten.

Jermey reagerade inte riktigt som hon velat. Det kanske inte var konstigt, de hade ju bara gått på en dejt tillsammans. 

"Ehm... Jag vet inte, Eden. Jag måste ta lite luft. Tänka lite. Är det okej att jag tar Astra en sväng?"

Eden blev lite ledsen. Det här var stort och obehagligt för henne med. Det kändes som att han sprang ifrån henne... Han försvann så snabbt med Astra att han var osäker på om han skulle komma tillbaka med henne överhuvudtaget. Å andra sidan var det bra att Astra fick en promenad. Det kändes som att de kommande promenaderna skulle bli jobbiga för Eden.

Hon försökte hålla tårarna tillbaka och passade på att leka med Pixel som fått lite för lite uppmärksamhet de senaste dagarna.

Anmäl
2014-12-18 21:03 #161 av: Skogsraah

Jermey hade kommit tillbaka med Astra, som tur var. Han jobbade ju trots allt på Hemlösa Djur. Det hade varit ironiskt om han gjorde Astra hemlös igen... Han verkade nämligen ha nog med djur hemma hos sig.

Eden funderade på det Jermey hade sagt. Han hade sagt att han inte ville såra henne, men att det kom som en chock allt och att han behövde fundera lite. Få lite distans. Det var ett stort ansvar att bli pappa och han kände att han inte hade haft något finger med i spelet. Eden tyckte han var ansvarslös och plötsligt kändes allt pissigt igen. Sedan en dag kom Jermey förbi. Eden hade hunnit bli höggravid och visste inte hur hon skulle bemöta honom.

"Jaha, så nu passar det? Har du någon ANING om hur det är att vara gravid helt själv?! Du bara stack! Stack ifrån ditt ansvar! Vi blir faktiskt föräldrar vilken dag som helst."

"Ja men du då?! Du sa att det var okej angående skydd. Jag tog det som att du var skyddad... Är det inte att gå lite snabbt fram att försöka bli med barn på första dejten? Jag känner mig lurad!"

Eden fnyste. "Det är inte lika enkelt som du tror. Jag är inte heller redo att bli förälder. Men det måste ske... Ja. Jag kan inte förklara mer. Men nu är vi i den här situationen. Jag tycker om dig, men jag känner mig sårad."

Jermey slappnade av lite. "Det var inte meningen att såra dig. Jag sa det. Men jag förstår att du känner dig det. Jag känner mig också lite sårad. Jag var inte beredd också gick det såhär fort. Men jag tycker om dig med, mycket. Det är som det är. Jag lovar att finnas här för dig och barnet, så mycket som du vill!"

I nästa sekund drog Edens värkar igång i rasande fart. De åkte snabbt iväg till sjukhuset, och snart var de hemma med inte bara en bebis utan två!

Anmäl
2014-12-18 21:09 #162 av: Skogsraah

Det var två flickor, som Eden klämt ut i lika rasande fart som värkarna kommit. I och med lyckan över att se sina två döttrar tittade Eden och Jermey på varandra med tårar i ögonen. De båda var lyckliga och stolta föräldrar, trots att det gått snabbt. Jermey sa att han ville flytta in nu - samma kväll! Eden fällde några glädjetårar till och tillsammans åkte de hem. 

Eden hade redan gjort i ordning ett barnrum. En till spjälsäng fick de införskaffa. Fiona och Freija hade fått Jermeys hudfärg, om inte mörkare, och var som tur var lika trötta som föräldrarna då de kom hem.

Anmäl
2014-12-19 17:59 #163 av: htt

Följer :D 

Anmäl
2014-12-20 01:30 #164 av: Skogsraah

#163 Kul Skrattar

Anmäl
2014-12-29 20:14 #165 av: Skogsraah

De nyblivna föräldrarna kunde inte släppa sina små änglar. Eller demoner...? De blev snabbt avbrutna i familjemyset då Edens mobil ringde. Hon förstod direkt vilka det skulle vara då hon såg okänd avsändare, som vanligt. Varför kunde de inte bara vara tydliga med vilka de var i alla fall?!

"Hej, det är Eden. Jag har precis blivit mamma och har inte lust att prata med er just nu!"

"Vänta, vänta vänta. Innan du lägger på. Vi vill bara gratulera döttrarna och önska lycka till. Vilken tur att det blev tvillingar. Du vet att det kan vara någon av dessa som ska ta över utmaningen efter dig? Det återstår att se. Vi föreslår dock att ni sätter igång så att du blir gravid igen!"

Eden försökte behålla lugnet då hon trots allt hade ett spädbarn i famnen. Hon hade PRECIS blivit mamma. Hon hade inte lust för något i världen att bli gravid igen så snart. Snacka om att förstöra hennes lycka. Men det skulle de inte få göra. Eden höll på att vänja sig vid det här "tv-stjärna-livet" så bra.

Anmäl
2014-12-29 20:18 #166 av: Skogsraah

"Vem var det där? Du lät så arg."

"Eh, min brorsa. Han är lite störig ibland. Ville komma och titta på bebisarna nu, men hallå, vi har ju just kommit hem från BB!"

Jermey såg inte helt övertygad ut. Hon hade trots allt sagt "ni", och vitt vad han visste kallade man bara äldre folk för ni, ibland. Eden hade pratat lite om Beau för Jermey, och han verkade inte gammal som gatan direkt.

Första natten som föräldrar var såklart ingen vidare natt alls. Eden hade införskaffat i en till gungstol. Det kunde vara skönt att kunna sitta ner och vagga sina döttrar till sömns. Tillslut hade Eden tuppat av i sängen och Jermey gick upp och tog hand om Freija. Han kände en kall kår bakom ryggen. Kunde det vara ett....? Nä. Spöken fanns inte.

Anmäl
2014-12-29 20:21 #167 av: Skogsraah

Eden och Jermey var så uppslukade i det nya livet med barn att ingen av dem hade upptäckt att Astra fått löss. Eden sprang direkt upp till badkaret med henne vid upptäckten. Hon visste inte om lössen kunde sprida till familjen, men det hade inte varit så lyckosamt i sådana fall.

Dagarna gick och Fiona och Freija hade blivit större! Bägge hade de fått Edens hår. Eden blev överlycklig, men insåg sedan att ögonen förstås också skulle stämma överens. Vilka de inte gjorde... Hon suckade lite då hon pottränade Fiona och tänkte att det nog var dags att bli gravid igen ändå.

Anmäl
2014-12-29 20:26 #168 av: Skogsraah

Eden håll på att tappa andan. "Mamma?!??!"

"Åh. Hej gumman! Eh, ja. Jag kallade dig aldrig gumman när du levde... Som du kanske förstår idag hatade jag barn. Jag hatade till och med dig ett tag. Men nu är det okej."

Eden stirrade likblek bort mot sin... mamma? Ja det måste varit hon. Bara det att hon var genomskinlig och liksom flöt förbi i rummet. Hon fattade ingenting. Eden hade aldrig sett ett spöke förr. Hon trodde att hennes mamma var död. Död i jorden. Eller ja, urnan.

"Du kan inte bara göra såhär! Jag har barn nu. Jag förstår att du redan har sett dem?!" Eden tittade oroat ner på Fiona som just fått sin flaska. Hon såg som tur var inte vettskrämd ut. "Tänk på mina barn!! Du skrämmer dem!"

"Äsch. Hon ser inte vidare rädd ut. Fiona var det va? Vi får väl se hur tur du har i den här utmaningen... Vi ses."

Amber var borta och Eden stod kvar lika chockad. Det var det märkligaste. Det bubblade upp en massa känslor och Eden var tvungen att sätta sig ner. På nästa kvälls poolparty var det ingen som trodde henne. Att hon sett spöket av sin mamma.

Anmäl
2014-12-29 20:32 #169 av: Skogsraah

Eden kände sig uppgiven och åkte hem tidigt från festen. Jermey hade stannat hemma med barnen. Det fanns inget hon hatade mer än att inte bli trodd. Visst, spöken var kanske inte ett så lätt förklarat fenomen, men hade de behövt skratta åt henne?

Bikinin var fortfarande blöt då hon kom gråtandes in i barnrummet. Det hade varit lite mycket nu. Två skrikande ungar, ingen sömn och hennes mamma som envisades med att hälsa på henne just nu mitt i kaoset. Dessutom kände hon sig extra känslig. Jermey omfamnade henne och gav henne en kyss.

"Det är nog lika bra att jag gör det nu. Du behöver något fint, och jag har velat göra det här väldigt länge!" Jermey ställde sig på knä. Eden höll andan. Skulle han göra det...?

"Min fina, vackra, extremt duktiga Eden - vill du gifta dig med mig?" 

Eden trodde inte sina ögon. Det var inte bara en ring utan den såg dyr ut också! Eden hade aldrig gråtit glädjetårar förr, men hon kunde inte hjälpa det nu. Känslorna kastade henne hit och dit och hon svarade på ostadig röst ja.

Anmäl
2014-12-29 20:35 #170 av: Skogsraah

Först känslorna, sedan illamåendet också sedan alltihop blandat i en enda sörja. Det slog inte Eden förrän sent att hon kanske var gravid. De hade ju prövat, och förra gången hade hon blivit gravid snabbare än blixten...

Eden berättade för Jermey hur hon kände sig och han bestämde sig direkt för att hon var gravid igen. "Åh vad roligt! Då hoppas vi på två pojkar denna gången!"

Eden ville verkligen inte ha två barn igen, ett fick räcka... Kanske hade det varit trevligt med en pojke. Så blev det lite balans i syskonskaran. Jermey älskade både barn och djur och gick och funderade på pojknamn de kommande dagarna, medan han tog hand om växterna.

Anmäl
2014-12-29 20:40 #171 av: Skogsraah

De hade bestämt sig tidigt för att det var barn på väg. Det kändes som en lättnad då magen började växa. Eden fick en väldigt trött graviditet. Sedan var ju gungstolarna väldigt sköna att vila i också.,. Där hade en icke-gravid sim lätt somnat också. Det var Eden övertygad om.

Det enda riktigt bittra med det här var att Eden aldrig kunde gå till jobbet. Först var hon hemma under första graviditeten, senare mammaledig och nu skulle hon göra hela rasket igen. Hon hann inte ens gå tillbaka...

Det kändes som att Edens drömmar om att bli uppfödare av cyborgs kanske skulle sippra iväg. Det fick bara inte hända. Hon var tvungen att klämma ut den perfekta arvtagaren snabbt! Hon hade ingen tid att förlora! 

Anmäl
2015-01-01 18:12 #172 av: Skogsraah

Hej allihopa! Hoppas ni är taggade på ett nytt år!

Jag ville bara titta in för att säga att jag skaffat mig en simsblogg. > Sorcery Sims < Blev så superduper nöjd med den att jag funderar på att kasta in denna story där. Från och med kommande kapitel. Känns mycket roligare att skapa och greja i sin egen blogg, samt att det inte blir "wall of text" på samma sätt, om vissa kapitel blir längre. Det blir kanske lite galet att första delen av utmaningen ligger ute här, men funderar i sådana fall på att göra en kortare sammanfattning på allt som har hänt i bloggen (som tur var är vi ju bara på generation två) ifall någon vill kika tillbaka där!

Hoppas att detta inte rör om alltför mycket i grytan för er. Glad Håller även på med nya projekt som kommer att läggas ut direkt i bloggen! Dock är det väl trevligt med en tråd om varje projekt här med, då ni annars inte kan veta när det händer någonting? Eller vad tycker ni?

Kram!

Anmäl
2015-01-01 20:27 #173 av: Surpan

Åh jag skulle jättegärna vilja fortsätta här :/

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-01 21:49 #174 av: marta01

Jag tycker du iallafall kan länka varje kapitel här som andra har gjort

Anmäl
2015-01-01 21:52 #175 av: Skogsraah

Absolut kommer jag länka här! Kommer uppdatera med varje kapitel här så man lätt kan hitta dit Glad

Vi får se! Har inte bestämt mig än...

Anmäl
2015-01-02 16:49 #176 av: Skogsraah

Liten uppdatering kring hur jag kommer göra med skrivandet: Det fortsätter här fram till nästa generation!

Blir enklast så. Kanske då den utvalde generation 3 blivit ungdom att jag flyttar berättandet till bloggen Glad Då blir det ju lite av en "ny start" ändå. Självklart då med hänvisningar här till kapitlen!

Kommer dock snart (kanske ikväll) påbörja ett nytt projekt i Sims 4 som kommer finnas i bloggen. Men även där med hänvisningar till kapitlen på ifokus! Hoppas ni vill följa med där med! Kommer som det ser ut antagligen inte fortsätta med familjen Mortem :/ Kanske i framtiden då det kommit fler expansioner.

Anmäl
2015-01-03 21:03 #177 av: Skogsraah

Äntligen var bebisen ute. Tills nästa bebis var på gång...! Eden trodde inte sina ögon. Skulle hon verkligen få tvillingar igen? Svaret var ja och ut kom ännu en bebis. Jermey var lite besviken, det hade inte blivit någon pojke. Två flickor igen. Deras namn fick börja på G. Galadriel och Gemma fick de heta. 

Självklart var mobilen tvungen att ringa mitt i familjelyckan igen. Eden gick ut från barnkammaren...

"Hallå? Vad är det nu? Sluta ring mig vid alla sämsta tillfällen!!"
"Oj, okej..."
"Nej men förlåt, Darby! Jag trodde inte det var du."
"Jag ville bara säga att det går ett rykte om dig på stan. Att du bara klämmer ut barn titt som tätt och ja, att du egentligen är för ung för att vara mamma överhuvudtaget... JAG tycker inte det! Men tyckte att du skulle veta.

"Va?! Vad är det för skitsnack?! Tittar de inte på TV eller? De borde veta varför jag måste klämma ut unge efter unge... Så idiotiskt. Jag har ju precis fått Galadriel och Gemma. Hur kunde de veta?"

Eden funderade på om Simstar Corporation kunde vara så fräcka att det var de som spridit ryktet... Det vore helt otroligt. Som om de inte försvårat hennes liv nog! Eden lade på och Darby gratulerade barnen.

Anmäl
2015-01-03 21:05 #178 av: Skogsraah

Freija och Fiona fick flytta upp på övervåningen. De fick ett nytt rum, som de skulle få dela även när de blev barn. Det hade blivit helt kaotiskt ifall alla de fyra barnen varit i samma rum, precis bredvid sovrummet, och skrikit i kör...

Anmäl
2015-01-03 21:09 #179 av: Skogsraah

De hann precis bo in sig på övervåningen när det blev dags att fira födelsedag! Det var inte bara två utan fem födelsedagar som firades denna lördag. Jermey hade redan hunnit genomgå förvandlingen till åldring. Eden hade ingen aning om att han var så långt före henne i livet. Det kändes ju som att de kanske borde ha pratat om det... Men det spelade henne ingen roll. Jermey var den rätte för henne. Snäll, lojal, älskade barn och djur och ställde alltid upp för henne!

Vipps så var Freija och Fiona fullväxta barn och fick en våningssäng att dela uppe på rummet. Familjen Deercrown hann inte ställa till med någon fest på rätta dagen, men söndagen efter passade de på att kombinera födelsedagskalas och poolparty. 

Det var nästan 30 grader varmt ute, men Fiona var fast beslutsam om att tända bålen.

Anmäl
2015-01-03 21:12 #180 av: Skogsraah

Emmet kom springandes i full fart, lite sen till festen.

"Eden! Har du hört vad dom säger om dig?! Jag har försökt förklara, utan att säga för mycket."

Eden suckade och himlade med ögonen åt honom. Skulle hon börja ta åt sig vad andra tyckte och trodde om henne skulle hon verkligen inte få någon ro. Hon tänkte ignorera allt skvaller, utan tvekan. De kunde verkligen inte börja snacka skit för mindre. Men hon tyckte det var snällt att Darby hade ringt henne direkt och berättat. Fastän det nu var en mer eller mindre olämplig tid hon ringt.

Freija och Fiona hade mest roligt på festen och de badade både i poolen och i havet. Det var en lyx att kunna välja, då bägge alternativen fanns på tomten.


Anmäl
2015-01-03 21:16 #181 av: Skogsraah

Ett tag senare skedde det ännu mer förändring i huset. Galadriel och Gemma växte upp till småbarn. Eden höll andan. Nu gällde det. Nu var en av tvillingarna tvungna att få hennes drag, mer barn ville hon inte föda! 

Turen var på Edens sida denna gång och Gemma växte upp med både Edens hår och ögon. Äntligen kunde hon slappna av! De båda systrarna var jättesöta, och hon var glad att ha gjort sin del av utmaningen. Nu var hon förstås tvungen att se till att de alla barnen mådde och bra under hennes tak, så dålig mamma var hon inte att hon tänkte skita i dem. Det hade kanske blivit tre barn till än vad hon tänkt att hon velat ha, men hon älskade alla sina fina flickor. Med Jermeys hjälp flöt det mesta på utan problem.

Anmäl
2015-01-03 21:55 #182 av: LottaV

Vad fina flickorna är med den mörka hyn och det grönahåret/lilaögonen.

Anmäl
2015-01-03 22:03 #183 av: Skogsraah

#182 Eller hur! Förstår inte riktigt hur de fått hyn. Jermey är ju lite mörkare, men inte så mörk Glad

Anmäl
2015-01-03 22:16 #184 av: LottaV

Jag tror det är hans gener ändå för om du tittar på den ena av de äldre syskonparet så har de fått ljusar hy när de växte upp till barn.

Anmäl
2015-01-04 02:24 #185 av: botakt

Följer! :)

Hur kunde Eden få dom där ögonen? :)

Anmäl
2015-01-04 12:57 #186 av: Skogsraah

#185 Det har skett en del ändringar! Gick tyvärr inte helt som planerat. Du undrar varför hon inte fick Ambers blåaktiga ögon? Du kan läsa varför i #61 Skämtar

Anmäl
2015-01-04 13:08 #187 av: botakt

Undrar hur dom kunnat bli så gigantiska! ;)
Läst hela tråden men hon fick ju jättestora ögon :)

Anmäl
2015-01-04 13:23 #188 av: Skogsraah

#187 Jaha, då missförstod jag dig! Ja... Det är en bra fråga faktiskt! De måste ha kommit från Amber på något vis. Men det är ju stor skillnad Skrattar

Anmäl
2015-01-04 13:28 #189 av: botakt

Aldrig sett så stora ögon på en sim :D

Anmäl
2015-01-16 16:36 #190 av: Skogsraah

Vill bara informera om att spelet är lite buggigt just nu! Men ska försöka ordna det så jag kan uppdatera i helgen Glad

Anmäl
2015-01-16 17:02 #191 av: Pilaar

#190 Hoppas du får ordning på det, ser fram emot uppdatering Glad Har följt tråden länge, men säger det nu i alla fall! Tycker väldigt mycket om denna unika familj! Skrattar

Anmäl
2015-01-16 18:24 #192 av: Skogsraah

#191 Ja, det ska jag nog få! Men vad kul Skrattar roligt och höra!

Anmäl
2015-01-16 21:30 #193 av: Stortroll

följer

Anmäl
2015-01-17 13:08 #194 av: [Howres]

Följer jag med :)

Anmäl
2015-01-17 15:57 #195 av: Skogsraah

#193 # 194 Kul! Glad

Anmäl
2015-01-17 16:02 #196 av: Skogsraah

Eden kom in i köket till fullt liv när hon skötte om växterna i huset några mornar senare. Freija och Fiona satt och hetsade varandra om dagens prov. Fiona var rädd att hon skulle behöva sitta bredvid sin hemliga kärlek i klassen. Tänk om hon gjorde bort sig?! Dessutom hade det redan blivit dags för två födelsedagar till senare den eftermiddagen. Att bli tonåring var stort.

När Freija sprang ut genom dörren till skolbussen kom Eden plötsligt på det. Shit! Hon skulle jobba idag! Äntligen skulle hon vara tillbaks på jobbet! Hon sprang direkt och tog på sig sina arbetskläder och beredde sig på en dag med fullt slit. Hon skulle ha sin befordran, och visa att hon inte bara var kapabel att vara hemma med barn.

Det var Jermey som fick ta det ansvaret. Han hade inga invändningar alls. Dessutom var det viktigt att den nya arvtagaren lärde sig så mycket som möjligt...

Anmäl
2015-01-17 16:08 #197 av: Skogsraah

"Jaha... Är ni redo att kliva in i tonårslivet nu?"

Eden tittade tårögt på sina äldsta döttrar. Var de verkligen redo? Allt hade gått alldeles för snabbt. Hon hade så svårt att fokusera på ett barn i taget, när de var så många. Framför allt var det svårt att fokusera nog på de äldsta barnen när det alltid fanns små i huset.

Freija och Fiona var i full färd att diskutera vilken tårta de ville ha. Eden antog att det nog skulle lösa sig. De hade ju varandra, och de hade alltid hållit sams. Hon gick ut och tände bålen och fick nytt liv. Befordran var nära, det sa chefen! Hon drömde sig bort till pengarna, som verkligen behövdes.

Väl vid firandet kom Jermey på att det inte alls var två födelsedagar som skulle firas, utan fyra! Innan Eden fick panik lugnade han henne med att han fixat fyra tårtor. 

Anmäl
2015-01-17 16:13 #198 av: Skogsraah

Först ut var Gemma. Någon prioritet fick det vara. Det var ju faktiskt Gemma som skulle fortsätta leda det här hemmet och den här freak showen. Eden suckade och bad om ursäkt i förväg åt alla generationer som skulle behöva vara offret i en tv-serie. Hon själv såg inte särskilt mycket positivt i det.

Fiona ställde sig direkt framför spegeln och såg förfärat några finnar i ansiktet. Freija satte direkt igång och leka med djuren, som hon gjort så många gånger förut. Fiona tittade ut på henne och Pixel. Vad hon var omogen... Och de skulle fortsätta dela rum?

Anmäl
2015-01-17 23:00 #199 av: Skogsraah

Galadriel är den enda av de fyra systrarna som inte ärvde det gröna håret. Hon gick direkt till sängs efter födelsedagskalaset. Det var ju faktiskt första skoldagen imorgon. Gemma, som inte alls såg fram emot skolan, stannade uppe efter läggdags. Skolan. Det kunde väl inte vara något roligt? Kompisar kanske, men annars kändes det tråkigt.

På övervåningen gick tillslut även Freija och lade sig. Fiona sov sedan länge. Skönhetssömnen var viktig. Speciellt nu när finnarna kom... Hon vaknade till när Freija kom in i rummet och blängde surt på henne.

"Det är mitt i natten. Du vet att vi börjar i ny klass imorgon va? Jag kanske ska berätta för mamma och pappa att du ränner omkring ute på natten. Du har ju ytterkläderna på än."

"Jag har lekt med Astra! Hon hade överskottsenergi."

"Mitt i natten?"

"Ja, hon behövde kissa också."

"Du behöver inte göra dårhuset värre än vad det är. Sov på natten åtminstone."

Freija förstod inte vad hon pratade om. Fiona hade blivit butter på bara några timmar.

Anmäl
2015-01-17 23:08 #200 av: Skogsraah

Nästa eftermiddag satt systrarna och åt rester från gårdagens tårtor. De båda älskade tårtor och godsaker, det hade de åtminstone gemensamt.

"Freija, Tina kommer över senare. Kan du typ... Hålla dig undan då?"

"Va? Varför skulle jag det? Jag känner också Tina."

"Ja, men inte som jag. Vi ska snacka killar och sånt. Du kan väl göra något annat."

Freija kände sig med ens bortstött. Fiona och Freija hade gjort allt tillsammans som barn. De hade älskat att dela rum och lekte hela tiden. Freija gjorde som Fiona sa i början och hälsade kort på Tina i dörren. De hade gått ut till jacuzzin och när Eden frågade varför inte Freija var med sin syster och deras faktiskt gemensamma kompis gick hon ut.

"Hej Tina! Fiona. Vad snackar ni om? Tobias eller? Jag tycker han verkar så allvarlig. Han är inte värst snygg heller."

"Eh, jag ska nog gå. Fiona, vi hörs senare." Tina gick obekvämt därifrån.

"Nu förstörde du allt! Tina är intresserad av Tobias. Jag skulle hjälpa henne också kommer du här och bara förstör allt." Fiona reste sig snabbt ur jacuzzin och stampade in i huset.

Freija förstod ingenting och satt ledset kvar. Hon ville bara vara med. Efter ett tag kom Jermey ut. Han förstod att det inte stod rätt till mellan sina döttrar. Han ställde sig och bakade bröd och tog ett kvällsfika med Freija. Han sa att Fiona hade mognat väldigt snabbt, men att Freija inte skulle ta åt sig av hur hon betedde sig just nu. Freija själv kände att det kunde bli svårt.

Anmäl
2015-01-17 23:38 #201 av: Skogsraah

Eden satt och planerade framför spåkulan. Det hade blivit dags. Äntligen hade det blivit dags för deras bröllop! De visste inte själva varför det tagit så lång tid. Det var längesedan Jermey friade till henne. Hon antog att livet kom i vägen. 

"Det är bra att du skriver inbjudningar! Vi vill så gärna se ett bröllop i TV!" En stark mansröst ekade ur väggen.

"Ni skrämmer livet ur mig, vet ni det?! Ska ni inte ta det lite lugnt nu? Barnen är faktiskt stora nog att fatta alltihopa. Någon hade kunnat komma in hit, nu på direkten."

"Vi håller koll. Ta det bara lugnt. Det är sant att det är bäst att döttrarna inte vet något, än. Viktigast är att vi har arvingen inför säsong 3. Tredje arvingen i er familj. Vad snabbt det har gått... The New Breed har fått sådana tittarsiffror. Du har skött det bra hittills, Eden."

Eden suckade och blängde surt mot väggarna. "Jag har inte tid för småprat. Ja, vi ska ha vårat bröllop snart. Det kommer säääkert göra tittarna glada". 

Hon insåg att det nog var ett antal tittare precis just nu, och försökte att ändra tonen. Hon ville inte bli sedd som en surpuppa heller. Efter att ha skickat iväg ex antal inbjudningar, många gick iväg till hennes syskon, kollade hon med Gemma och Galadriel ifall de gjort sina läxor. Gemma höll på. Hon verkade få kämpa lite extra i skolan. Hon var instabil och hade redan fått besöka rektorn ex antal gånger. Eden hoppades att det skulle ordna till sig snart. 

För tillfället var det lugnt mellan de äldsta systrarna. Eden hittade Fiona i vardagsrummet. Hon bad Fiona för tjugonde gången den här veckan att inte vara så hård mot hennes syster. Freija hade faktiskt inte gjort någonting för att förtjäna Fionas glåpord. Det bådade illa att hon verkade avskärma sig så mycket från sin tvillingsyster. 

Anmäl
2015-01-17 23:46 #202 av: Skogsraah

Några kvällar senare lyckades mer än hälften av familjen Deercrown befinna sig på övervåningen samtidigt. Eden gav Jermey en snabb blick och tog till orda:

"Flickor! Vi har bestämt oss för att gifta oss i helgen. Här hemma. Vi vill att ni reder ut vad det än er mellan er. Speciellt eftersom vi så gärna vill att ni ska vara brudtärnor... Och inte missar ni väl en chans att se fina ut i dyra klänningar?" Eden smörade lite. Hon visste att ingen av dem kunde tacka nej till det erbjudandet.

Fiona slutade upp med tavlan hon höll på med vid staffliet. "Jag ska gå ut och ta ett bad. Inte mitt fel att Freija gör mig så spänd hela tiden. Hon beter sig som ett barn." Hon blängde surt mot Freija och tillade att hon ville välja klänning själv.

"Nej, Fiona! Du, jag och Freija åker in till stan tillsammans imorgon och väljer ut klänningar. Ni ska ha likadana och vi alla ska komma överens. Förstått?"

Freija blev på lika dåligt humör och gick in på deras rum. Även hon började inse att det var en dålig idé att dela rum. Vad hon än gjorde blev Fiona sur. För tillfället hade hon tagit avstånd från henne, men ändå lyckades hon vara till besvär. 

De möttes i trappen då Fiona var på väg in för att lägga sig. Freija skulle ut för att ta sista promenaden med Astra. Hon tyckte om att göra det, och föräldrarna var mer än glada att få hjälp.

"Fiona. Du beter dig riktigt vedervärdigt, för att vara min syster. Du må vara duktig i skolan, lägga dig i tid och ha fler vänner. Men ditt beteende, det är inte värt ett dugg. Kom ihåg det. Du har bara en tvillingsyster."

Freija kände sig nöjd med sitt lilla tal och fortsatte ut. Hon såg Fiona stå kvar på håll. Hon hoppades att hon äntligen insåg att det var fel så som hon höll på.

Anmäl
2015-01-17 23:53 #203 av: Skogsraah

Det hade blivit dags för det första bröllopet hos familjen Deercrown! Simstar Corporation jublade och likaså deras tittare. Det hade börjat bli höst, men de flesta var varma ute. Det var utan tvekan äkta kärlek som rådde mellan Eden och Jermey. Det hade tendens att smitta av sig på andra.

Eden och Jermey gav varandra sina nya ringar och kysstes länge under altaret. De yngsta flickorna var helt till sig av lycka. Freija och Fiona splittrades snabbt efter att ceremonin var över. De hade tillslut kommer överens om klänningar. Edens klänning var svindyr och skräddarsydd av en de mest duktiga alternativa sömmerskorna i landet. Simstar Corporation hade slängt in ett litet bidrag. De tyckte att hon skulle leva ut sin stil och ha en fantastisk klänning på sitt bröllop. Eden var glad att det faktiskt stod på hennes sida, ibland, och inte bara tänkte på "seriens bästa".

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.