17. Legacy & Historier

Familjen Rose(TS4)

2015-01-01 20:22 #0 av: SimsBrooke

Just för tillfället får ni bara min nya Legacy här på forumet då jag inte riktigt orkat att göra en ny blogg för The sims 4 och en ny Legacy =) Hoppas det inte gör något.


Möt Melenie Rose, en ung tjej som drömmer om att få det största huset i hela universum! Hon inser att det är stora drömmar, kanske en dröm som kommer gå i kras innan hon ens hinner påbörja sitt liv. Hon vill verkligen göra det bästa av situationen och dessutom visa alla hon känner att hon minsann kan göra det.
Har man drömmar ska man försöka att få dem att slå in.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-01 20:30 #1 av: SimsBrooke

Melenie köpte den största tomt hon kunde hitta, men tomten hade inget hus. Hon skulle få starta från grunden, med 1800 simdaler i sin plånbok, det var det enda hon ägde och hade, de enda kläderna hon hade var dem hon hade på sig.

Hon tittade runt omkring på tomten, hon bestämde sig för att ställa de nödvändigaste direkt på tomten utan golv och väggar. Hon suckade lite för sig själv och kunde inte förstå att hon endast hade 46 simdaler kvar när hon var klar. Hur skulle hon klara av att bo här utan något tak över huvudet?

Frågorna var många i Melenies huvud, och inte ett enda svar hade hon på sina frågor!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-01 20:39 #2 av: SimsBrooke

Melenie bestämde sig för att åka till parken och kolla om det fanns några roliga simmar att prata med. Hon hittade en tjej som spelade schack, Melenie gick fram och satte sig mittemot henne och försökte få kontakt med henne.

- Hejsan, mitt namn är Melenie Rose.
Melenie kollade på tjejen som hon försökte föra ett samtal med, hon väntade en stund innan hon sa något igen.
- Hallå? Jag är Melenie Rose, vem är du?
- Åh hej, förlåt mig. Jag är så inne i schackspelet att jag inte märker av vad som händer runtomkring mig. Mitt namn är Liberty Lee.

Tjejerna spelade en stund innan Liberty var tvungen att gå vidare. Melenie stannade kvar och spelade lite längre innan hon också var tvungen att åka hem till den nästan tomma tomten hon hade köpt.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-02 21:29 #3 av: SimsBrooke

Melenie bestämde sig för att försöka att hålla sig någorlunda hälsosam, så en springtur i parken fick bli en början till det nya livet. Hon ville glömma sitt förflutna som hon hade lämnat bakom sig, hon ville börja om på nytt och försöka hitta en make och skaffa barn med.

Hon hade en sådan barnlängtan att hon inte riktigt visste vart hon skulle ta vägen. Hon tänkte försöka göra sig till ett namn i den nya staden och detta med hjälp av en karriär som heter duga.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-02 21:33 #4 av: SimsBrooke

Melenie kollade runt efter något jobb hon skulle kunna tänka sig att jobba med. Det enda hon kunde tänka på var affärsjobb som hon hade tänkt sig kanske skulle gynna hennes tid i staden. Hon hade insett ganska snabbt att detta jobb krävde lite mer tid än vanliga jobb, hennes ingående lön var 16 simdaler i timmen, vilket inte alls vad hon var van vid.

Hon kunde inte tro sina ögon när hon såg att hennes liv kanske inte skulle bli som hon hade tänkt sig. Det enda som hon kunde göra var att försöka se framåt och över alla hinder som skulle dyka upp på vägen. Men just nu var det svårt att se det hon drömde om, en herrgårdsliknande hem med massor av barn och en make som hon kunde älska.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-02 21:40 #5 av: [skorped]

följer

Anmäl
2015-01-02 21:58 #6 av: SimsBrooke

Hon skulle vara på jobbet nästkommande dag klockan 9.00 på morgonen! Melenie firade det nya jobbet med att ta en skål med yoghurt. Inget direkt jättepampig måltid, men hon var inte heller så hungrig så hon tog bara något litet, hon var tvungen att snabba sig lite då hon var tvungen att fixa med lite jobb innan måndagen skulle komma och hennes första arbetsdag skulle börja.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-02 22:20 #7 av: SimsBrooke

Hon tog sig till biblioteket och tog hand om sin första rapport, eftersom Melenie inte har någon dator så fick hon ta hjälp av biblioteket, och det kommer hon nog få göra ett bra tag fram över. Hon har inte dem pengarna och alla pengar hon tjänar in måste gå till huset, hon måste få tak över huvudet. Men även att få leva i fred utan att folk ska kunna kika och komma när dem vill utan att knacka!

Hon behöver ha sitt privatliv, alla simmar behöver privata ställen att gå till när de vill vara ensamma. Melenie var inte en konstig prick i mängden som ville bo så som hon gör nu. Hon vill ha en stor dörr med fönster i så ljus kommer in, rätt så stora rum som hon kan inreda som hon själv vill kanske tillsammans med en blivande make!

Men just nu måste hon fokusera på att få fram mer simdaler, men hur skulle hon hitta en lösning på sitt pengaproblem?

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-02 22:20 #8 av: SimsBrooke

#5 Vad roligt :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-02 22:40 #9 av: SimsBrooke

Den första arbetsdagen var till ända, men ingenting hade gått som Melenie själv ville. En av de nya kollegorna ville tydligen vara lite rolig så han satte hennes hela skrivbordslåda i någon konstig geléaktig gegga, vilket inte uppskattades av henne.  Men hon valde att strunta i det och gå vidare och leta efter en annan häftapparat som hon kunde använda till de viktiga papperna som hon var tvungen att ordna med till chefen!

När hon kom hem kände hon att hon behövde ta sig en dusch någonstans, hon hade ingen dusch hemma så vart skulle hon ta vägen?

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-02 23:07 #10 av: SimsBrooke

Melenie tänkte länge och väl på vart hon kunde ta vägen för att ta sig en dusch. Till slut kom hon på att hon såg ett gym på vägen hem. Hon bestämde sig genast att fara dit, när hon ändå var där kunde hon lika gärna träna lite smått och sedan ta sig en dusch i gymmets omklädningsrum.

När hon var på väg hem mötte hon Bella Spökh, Melenie hade läst mycket om familjen Spökh. Melenie blev glad när hon fick träffa Bella då hon länge har velat göra det.

- Hejsan, jag heter Melenie Rose.
- Hej, jag är Bella Spökh.
Melenie fick det där larviga leendet som hon brukade få när hon blir alldeles för exalterad.
- Jag vet vem du är. Jag har alltid drömt om att få träffa dig Bella !

Så fort som Melenie hade sagt meningen så ångrade hon sig, det lät jättedumt men Bella verkar inte ha tagit illa vid sig eller nått.
-Åh, har du? Vad roligt. Jag har faktiskt hört talas om dig också.
- Har du? vad har du hört då?
- Att du har köpt den största tomten som finns i kvarteret och att du inte har något hus än, stämmer det?
- Öh, ehm.. jaa, joo. Det stämmer.
- Jag beundrar dig verkligen som vågar att komma till ett nytt ställe men att du inte bygger ett hus, hur kommer det sig?

Melenie kollade på Bella, och undrade hur hon egentligen skulle ta sig ur det här.
- Du får ursäkta mig Bella, men jag måste kila. Vi ses säkert snart igen. Ha det bra.

Melenie rusade ut från gymmet och nästan sprang hem trots att hon hade höga klackar på sig. Hon kände sig förnedrad och ville gömma sig från alla.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-02 23:15 #11 av: SimsBrooke

Melenie kände att hon inte kunde gå tillbaka till gymmet ännu. Mötet med Bella vart mer än pinsamt och hon kunde inte ta sig ur det. Hon visste att hon inte kunde gömma sig på sin tomt utan några väggar, men just nu kunde hon i alla fall försöka att undvika så många hon verkligen kunde.

Men Bella visste vart Melenie bodde så hon kunde när som helst komma förbi och försöka få en förklaring till hennes beteende, vilket hon absolut inte hoppades på. En vacker dag skulle Melenie berätta sin historia, men just nu kände hon att hon skulle hålla tyst om sitt förflutna och varför hon inte hade något hus på tomten.
Hon bestämde sig för att investera i den billigaste duschen hon kunde hitta på marknaden för att slippa åka till gymmet varje gång hon behövde fräscha upp sig själv.

Hon var så trött på att behöva stå vid handfatet och tvätta sig. Så en dusch blev ett måste till slut. Nu skulle hon vilja ha några väggar som kan göra det lite mer privat för att få mer lugn och ro, Melenie skulle behöva det just nu. Speciellt när hon jobbar så mycket som hon gör.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 12:02 #12 av: SimsBrooke

Under natten hade Melenie funderat, och kanske vore det inte så dumt att ringa upp några simmar och bjuda över dem för att umgås. Melenie ringde först upp Bella och hon ville absolut komma, Liberty kom och en annan tjej som Melenie inte mindes namnet på.

Hon hade det trevligt med dessa tjejer, kanske kunde hon bli vän med alla tre. Men för Melenie var det viktigt att få bli vän med Bella efter hennes beteende på gymmet. Hon ville verkligen prata med Bella om den där dagen, men hon insåg ganska snabbt att det inte var värt att diskutera det när andra var där på besök också. Hon behövde prata med Bella när dem var ensamma.

Tiden gick, och Melenie kände sig lite små hungrig så hon gjorde lite mat, hon kollar sig runt på tomten och skulle verkligen behöva köpa ett större bord där i alla fall fyra personer får plats så man inte behöver sitta i sängen eller stå upp och äta. Men det får komma när Melenie har mer pengar.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 12:09 #13 av: SimsBrooke

Pengar! Vart får man pengar ifrån, att skaffa sig ett jobb är ju en självklarhet, men vart mer kan man få pengar ifrån? Melenie behöver börja få in mer pengar så hon kan börja bygga sitt hus någon gång.

Hon kom just på att hon kunde börja måla. Hon köpte sig ett staffli för att påbörja sin första målning. Men det var en grej som gjorde henne påmind, brevlådan och dess räkningar som kommer. Hon insåg att hon skulle behöva sälja staffliet lika snabbt som hon köpte det.

Men Melenie försökte att se positivt på allt och inte bli ledsen. Hon visste att det skulle bli tufft att börja om från början med så lite pengar. Men hon skulle klara det. Så fort som hon hittar en kille så ska hon försöka att få honom att flytta in och då kanske det går att hjälpas åt med att skaffa ett tak över huvudet.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 13:32 #14 av: Surpan

Följer!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-04 13:40 #15 av: LottaV

Härlig story

Anmäl
2015-01-04 13:42 #16 av: SimsBrooke

#14 Vad roligt :D

#15 Åh Tack så mycket :D Roligt att du gillar den :D Jag känner mig lite ringrostig vad det gäller legacys då jag inte har skrivit något på väldigt länge, men nu känner jag inspirationen komma tillbaka igen :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 13:52 #17 av: SimsBrooke

Det var sent, klockan började närma sig tolv på natten. Men Melenie var tvungen att åka och skriva sin rapport på bibliotekets dator då hon inte ägde en själv. Nästa lön hoppas hon att hon har lyckats att få ihop till en egen dator. Så här kan hon inte hålla på i längden, speciellt inte när hon jobbar så mycket och dessutom behöver hon fixa i hemmet.

När hon var klar vid datorn åkte hon hem, åt lite grann och gick sedan och la sig. Hon var helt utmattad från dagens arbete, hennes kollegor vill inte sluta att bråka med henne och spela henne spratt. Men full eller senare kommer hon att lyckas ge sin hämnd på den som lägger i massa gelé i hennes skrivbordslåda.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 13:57 #18 av: SimsBrooke

Som Melenie hoppades på så kunde hon köpa eller snarare hyra en dator tills hon själv kunde köpa en egen som var både bättre och snyggare än den som hon fick ta så länge. Jobbet hade ordnat detta då Melenie's chef såg på henne att hon var helt slut när hon kom till jobbet.

Ibland önskar hon att hon kunde ringa sina föräldrar och be om lite pengar, men då skulle hennes föräldrar få reda på att hon kämpar för att få det hon vill ha. Melenie hejdade sig själv och ringde inte till sina föräldrar, istället försökte hon blicka fram och försöka hitta en attraktiv kille som hon kanske skulle kunna sätta sina tänder i. Men det var inte lätt i den här staden. Hon bestämde sig för att åka till gymmet och gymma lite, för att kanske få se på några killar och försöka hitta en kille som hon faktiskt har kollat på lite.

Sist som Melenie var på gymmet så träffade hon en kille som heter Don Lothario. Hon kunde inte gå en dag utan att hon tänkte på Don, men hon hade hört massvis med rykten om att han gick runt hela staden och flirtade med allt och alla.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 14:12 #19 av: SimsBrooke

Melenie satte igång direkt när hon kom till gymmet, hon behövde avreagera sig lite efter en tuff arbetsdag. När hon kom till gymmet såg hon Don, hon har alltid velat umgås med honom mer och lära känna honom bättre. Hon tänkte göra något hon aldrig gjort förut.

Fråga Don om han ville flytta in hos henne. Hon gjorde en ren chansning och visste inte alls om detta skulle fungera överhuvudtaget.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 14:33 #20 av: SimsBrooke

Till Melenie's stora glädje så sa Don ja till att flytta in till henne. Nu kunde hon försöka att få honom intresserad av henne.  Men hur skulle hon lyckas?

Don verkade vara en kille som var väldigt svårflirtad. Är han rätt kille för henne ? Eller ska hon gå vidare och leta efter någon annan?

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 14:40 #21 av: SimsBrooke

Eftersom Melenie bara äger en säng så har Don fått tagit en tupplur på en stol när det har krisat. Men en kväll då Melenie hade kommit hem från lite ärenden så såg hon att Don hade lagt sig i hennes säng och sov djupt.

Melenie blev rasande men kunde inte få liv i Don hur mycket hon än försökte. Så hon själv fick sätta sig på en obekväm stol och ta sig en tupplur så länge.  Melenie kände att hennes tålamod började tryta och hon visste inte hur hon skulle få honom att bli intresserad av henne. Hur skulle det kunna gå att få en svårflirtad kille intresserad av en tjej? Melenie var på väg att ge upp.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 14:46 #22 av: SimsBrooke

När Melenie hade kommit hem från jobbet så såg hon hur oprydlig han egentligen var, han tog inte bort sin tallrik efter att han hade ätit. Han tog inte bort sin bok efter att han läst klart. Hur kunde detta ske, hur kunde hon INTE se att han inte var en prydlig kille som ville ha rent runt omkring sig? Melenie måste göra något, och det är snabbt innan hon blir neddragen i hans skit.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 14:56 #23 av: SimsBrooke

Melenie hade äntligen sparat ihop så mycket pengar att hon kunde ta sig ann tre väggar till så hon fick ett rum för toaletten och duschen. Detta gjorde henne glad och hon kunde äntligen gå på toa och duscha ifred utan att känna att någon kollade in henne varje gång.

Det lilla rummet har varken fått tak eller färger på väggarna, men det gjorde inte Melenie så värst mycket för tillfället. Hon kände att hon kunde hantera det för stunden och hoppas på att hon kunde förbättra det påbörjade huset.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 15:12 #24 av: SimsBrooke

Det går bra för vår Melenie! Hon har blivit befordrad två gånger. Först till Assisterande chef och nu är hon numera Regionchef, kan ni tänka er, det går bara bättre och bättre och Melenie känner att det går framåt. Nu gäller det bara att hitta en kille som kan matcha henne, och älska henne för den hon är!


Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 15:16 #25 av: SimsBrooke

Don börjar även han känna av allt obekvämt som har med hela situationen att göra, Don har funderat på hur han på bästa sätt ska kunna komma tillbaka till den buse han en gång var.

Men det är svårt när han nu delar tomt med en kvinna som han knappt känner och han dessutom inte gillar eller blir attraherad utav. Han måste göra nått för att få sig själv utsparkad. Men hur?

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:16 #26 av: SimsBrooke

När Don var på jobbet så bestämde sig Melenie för att bjuda över några vänner. Liberty Lee, Anna Pettersson och J Huntingten |||. Hon gillade "J" så hon erbjöd honom att flytta in, vilket han tackade ja till ganska snabbt.

Men det Melenie inte visste då hon frågade J om han ville flytta in var att han var samma typ av kille som Don. Och detta fick hon reda på ett par dagar efter att han hade flyttat in. När J var på jobbet så pratade Melenie med Don, och försökte dessutom och flirta med honom!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:27 #27 av: SimsBrooke

Flirten gick inte som tänkt och Don blev rasande och började skrika på Melenie! Hon själv ansåg inte att hon hade gjort något fel, så hon börja skrika tillbaka.

- Men SLUTA flirta med mej din äckliga kvinna!
- Hur VÅGAR du säga så till mig.
- Jag tycker du är äcklig, jag vet inte varför jag tackade ja till att bo här. Du har ju inte ens ett hus på tomten!!!! Hade jag vetat det hade jag ALDRIG sagt ja till ditt erbjudande!!
- Jag som trodde du gillade mig.
- Aldrig.
- Du din lort. Du är bra oförskämd, du ska UT ur mitt "hus", nu på en gång!
- Nej inte då. Jag stannar kvar här.

Melenie blev allt mer arg och till slut tog hon fram ett högt glas med saft och kastade innehållet i glaset på Don och skrek:
- Ut ur mitt hus, innan jag kastar ut dig med huvudet före!!!

Don gick med svansen mellan benen och drog sin kos. Han drog tillbaka till familjen Caliante. Melenie tror säkert att han är hemma igen. Nu måste hon försöka att fokusera på "J". Men troligtvis får han också springa hem igen.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:30 #28 av: SimsBrooke

J kom hem strax efter att Don hade dragit, eller snarare när Melenie hade kastat ut honom. Hon försökte sig ann J, men han var lika besvärlig och nästan lika otrevlig som Don, så han drog ganska snabbt han också.

Nu stod Melenie där helt ensam åter igen med ingen i sin famn. Hon började nästan tappa hoppet om att hitta någon som hon kunde spendera livet med!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:32 #29 av: SimsBrooke

När Melenie kände att hon behövde äta något gick hon till kylskåpet och tog ut det hon ville ha. Hon stannade upp strax efter att hon hade stängt kylskåpet, hon fråga sig själv om hon såg i syne eller stod det en kanin där?

Melenie var tvungen att gå till kylskåpet och kolla, och mycket riktigt så stod det en rosa kanin där. Hon försökte ta ut den men den gick inte att flytta. Hon rykte på axlarna och tänkte inte mer på det!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:37 #30 av: SimsBrooke

Dagen efter tog Melenie en tripp till Gymmet för att springa av sig lite. Där mötte hon Andreas Larsson som hon sett där vid flera tillfällen. J Huntingten var också där, men honom brydde hon sig inte om ett dugg.

Melenie kände att hon ville lära känna Andreas på ett bättre sätt och bestämde sig därför för att bjuda hem honom istället och gå därifrån.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:39 #31 av: SimsBrooke

Till hennes stora besvikelse så drog Andreas hem strax efter att dem hade anlänt. Han var tvungen att åka hem då han hade lite att stå i innan jobbet nästkommande dag. Där stod Melenie helt ensam åter igen, hur kommer det sig att alla springer åt andra hållet? Är det för att Melenie inte har något hus, eller vad är det frågan om?

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:42 #32 av: SimsBrooke

Trädgården hade börjat ta sig i kragen och vuxit sig stor. Men Melenie känner att hon saknar massor med olika frukter och grönsaker som hon försöker att hitta men inte alls lätt att hitta dem i den stora världen. Men snart hoppas hon att hon har alla.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:46 #33 av: SimsBrooke

Vad är det som luktar? tänkte Melenie, hon kollade runt på tomten och hittade orsaken till lukten! Dags och köpa en soptunna och kasta skräpet!

Melenie kunde fortfarande inte förstå att Andreas drog så snabbt efter att han hade kommit hit. Hon som ville umgås med honom och lära känna honom!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:50 #34 av: SimsBrooke

Hon gjorde några speciella pannkakor som var väldigt lustiga, tror dem hette något med Lustiga nallebjörnspannkakor. Hon hade aldrig gjort dem förut, men dem fick hennes  godkännande då dem blev väldigt goda.

Andreas hade också kommit till frukosten och tyckte även han att dem var goda.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:53 #35 av: SimsBrooke

Denna dag var Melenie ledig, och tänkte inte förlora dyrbar tid med Andreas. Hon gick fram till honom och gav honom en kram, hon ville inte släppa honom. Men tids nog var hon tvungen, hon försökte göra allt för att han skulle börja gilla henne.

och till slut funka det.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 17:56 #36 av: SimsBrooke

- Andreas?
- Ja gumman?
- Jag kommer göra något som jag hoppas du tycker är okej.
- Aha, vadå?
- Detta!
Melenie gick fram till honom utan att tänka och kysste honom. Hon var rädd för att hon skulle bli undanknuffad men blev inte det till sin stora glädje!

Melenie log av lycka och kunde inte direkt dölja sin glädje!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 18:16 #37 av: SimsBrooke

- Andreas, vill du bli min pojkvän?
- Ja det vill jag bli!
Melenie hoppade nästan jämfota där hon stod och hon var så lycklig att hon nästan inte kunde tro det. Allt hade gått snabbt men hon kunde inte låta denna chans rinna ut i sanden. Hon ville bli lycklig.
- Kan du inte flytta in här, jag vill ha dig nära.
Andreas kollade på Melenie med ett leende!
- Jo, jag hade tänkt att föreslå det för dig. Jag vill ha dig nära också.
- Jag älskar dig Andreas!
- Jag älskar dig också Melenie!

Melenie och Andreas stod och kollade på varandra ett bra tag innan dem ens sa något till varandra eller gjorde något annat.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-04 18:54 #38 av: [anonymie12]

Följer!

Anmäl
2015-01-06 17:11 #39 av: SimsBrooke

Andreas flyttade in samma dag, och nu kände Melenie att ingenting kunde stoppa henne. Nu ville hon fortsätta sitt liv, och nu längtade hon mer än någonsin till att bli mamma.

Melenie och Andreas gick och la sig, men först ville dem prata ett tag och gosa.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-06 17:23 #40 av: SimsBrooke

Innan de båda somnade så hade de lite kul. Melenie hoppades lite på att hon skulle bli gravid rätt så snart då hon ville spendera sitt liv med Andreas!
Hon vill dessutom gifta sig med honom, men ska dem gifta sig privat eller ska de bjuda in sina vänner på en helvild fest?

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-06 17:29 #41 av: SimsBrooke

Trots att Melenie frågade om Andreas ville bli hennes och dessutom flytta in så gick det väldigt snabbt med att bli gravid för henne. Både Melenie och Andreas ville få barn snabbt då de längtade efter att få ta hand om någon annan än bara sig själva. Att få dela sina minnen och hitta på saker tillsammans med sin familj.

Melenie äter för två.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-07 20:37 #42 av: SimsBrooke

Det går snabbt i svängarna för Melenie och Andreas vad det gäller att bilda familj, men vill man något och dessutom att båda har samma längtan så är det svårt att låta bli att inte skynda på.

Melenie är snart på väg att spricka, barnet i magen är snart färdigbakat och är redo att komma ut, hon känner lite förvärkar och hoppas på att barnet kommer vilken dag som helst, kanske redan samma dag.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-07 20:43 #43 av: SimsBrooke

När Melenie och Andreas åt sin middag på kvällen då Andreas hade kommit hem från jobbet så började hon få mer ont i magen och det kändes som om värkarna var allt mer intensiv.

Melenie tänkte att hon skulle invänta med att åka till sjukhuset, men efter någon timme så kunde hon inte vänta längre. Dem båda åkte till sjukhuset för att föda sitt första gemensamma barn.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-07 21:31 #44 av: SimsBrooke

Ett barn blev till två. Melenie var inte alls förberedd på att hon skulle få tvillingar det första som hände. Men hon var glad över att äntligen ha dem hos sig.

Det blev två flickor, Nicole och Becky fick dem heta! Båda fick bokmal som egenskap och Fenemenbarn som ambition.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-07 21:41 #45 av: [skorped]

Vad söta dom är haha.

Anmäl
2015-01-07 21:46 #46 av: SimsBrooke

#45 Alla nyfödda ser ju dock likadana ut i The sims vilket jag tycker är lite synd =( Men vänta bara tills du får se hur dem ser ut som barn =) Jag ÖNSKAR så att småbarn hade kommit in i spelet för jag hade gärna velat se hur dem ser ut som småbarn :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-07 22:18 #47 av: Skymning

Älskar gravidmagen!

Anmäl
2015-01-08 15:34 #48 av: SimsBrooke

#47 Jag med :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-08 16:40 #49 av: SimsBrooke

Att ha två nyfödda barn i hushållet var inte alls lätt. Speciellt när Andreas åkte iväg på jobb och Melenie var ensam med de båda töserna. De avlöser varandra med gråt, båda behöver bytas på och de äter nästintill samtidigt.

Melenie tycker det är rätt lätt att ta hand om dem, men ibland går det ut över sömnen och då blir det jobbigt när de inte får sova. När Melenie har fått den ena och sova så vaknar den andra kort därefter.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-08 16:56 #50 av: SimsBrooke

Bella kom på besök, Melenie fick chansen till att skryta lite om sina barn.  Det har varit några jobbiga dagar, men det är snart tvillingarnas födelsedag. När Bella har åkt hem så kommer Melenie och Andreas att fira sina döttrars första födelsedag!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-08 17:43 #51 av: Skymning

Fantastiskt att inte socialen hört av sig, med tanke på dessa boendeförhållande. Skrattar

Anmäl
2015-01-08 17:44 #52 av: SimsBrooke

Becky och Nicole har blivit barn, familjen kan fokusera på något helt annat än att mata, rapa, byta blöjor och försöka att få Becky och Nicole att somna. De har inte frågat något om varför de inte har något hus, vilket Melenie tycker är rätt så skönt, att slippa förklara för sina guldklimpar varför familjen bor ute.

De började dagen med en tupplur!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-08 17:47 #53 av: SimsBrooke

Kvällen kom, och alla sov utomhus.. Barnen sov lugnt och fint i sina sängar och i morgon när de vaknar skulle de börja skolan för första gången! Melenie hoppas på att allt ska gå bra och att dem sköter sig!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-08 17:50 #54 av: SimsBrooke

Barnen hade haft en bra dag i skolan, och när de kom hem började de med läxorna så att de kunde göra något annat istället.

Becky tittade sig omkring på tomten och Nicole såg detta.
- Becky?
- Ja?
- Vad funderar du på?
- Varför har inte vi något hus som vi bor i som alla andra?
- Jag vet faktiskt inte? Men jag tyckte jag såg en artikel i tidningen i skolan om när mamma flyttade hit, hon hade bara 1800 simdaler att köper grejer och leva för. Hon har jobbat hårt för att få ihop pengar så hon kan leva så som hon gör i dag. Oroa dig inte Becky, vi kommer nog ha ett hus snart ska du se.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-08 18:03 #55 av: SimsBrooke

Melenie råkade komma hem precis när barnen pratade om hus och varför dem inte hade ett hus dem också. Melenie kände sig ansvarig att hon inte hade lyckats att få till ett hus innan flickorna föddes, men dem hade inte de pengar som krävdes till att bygga ett hus, trodde Melenie!

När Melenie pratar med Andreas om vad hon hörde, så sa Andreas att när tjejerna är i skolan nästkommande dag så skulle han försöka sig på att fixa ett hus, på ett eller annat sätt.

- Oroa dig inte Älskling, vi kommer att få till ett hus!

- Jag slutar oroa mig när jag ser att vi har ett fungerade hus och dessutom tak över huvudet så att vi kan skydda våra barn!

Andreas såg på Melenie att hon oroa dig sig. När Melenie, Becky och Nicole åkte till jobb och skola så satte Andreas igång med husbygget.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-08 18:10 #56 av: SimsBrooke

När Melenie kom hem trodde hon inte att hon var på rätt tomt. Det stod ett hus på hennes stora tomt, Andreas hade verkligen ligget i och faktiskt fått upp ett hus för de simdaler dem hade. Allt som allt hade dem lite mer än 8000 simdaler att fixa ett hus på. Och det blev faktiskt två sovrum så tjejerna har ett eget rum att gå in till när de känner att de behöver ensamtid. Men just för tillfället får dem dela rum tills dem blir äldre.

Melenie satte sig vid datorn när hon kom hem, då hon ville ta det lugnt en stund!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-08 19:22 #57 av: Skymning

Hehe... skönt att de inte behöver oroa sig för väder. Skrattar

Anmäl
2015-01-08 19:37 #58 av: SimsBrooke

#57 Ja haha, då hade dem nog inte fått skaffa barn förrän de hade tak över huvudet.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-09 18:23 #59 av: SimsBrooke

Melenie kände att eftersom de hade fått barn så var det dags att kila ännu mer stadigt än vad dem redan gjorde.

- Älskling?
- Ja Melenie?
- Jag behöver fråga dig en sak....., vill du gifta dig med mig?
- Ja det vill jag älskling :D

Melenie blev helt varm i själen och jätteglad. Nu var det bara att planera för bröllopet!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-01-09 20:00 #60 av: LottaV

Gullit!!

Anmäl
2015-01-13 20:19 #61 av: SimsBrooke

Melenie kände egentligen inte att det var så bråttom med att gifta sig, de hade ändå fått två barn och inte var gifta. Men hon ville ändå bli Andreas fru! De pratade om att gifta sig så fort som möjligt. Barnen tjatar lite smått och undrar varför dem inte är gifta.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-02-07 13:23 #62 av: SimsBrooke

Barnen gjorde sin grej, de tog hand om sig själv denna morgon och åt sin frukost och gjorde sina läxor. Det var snart dags för bröllop och Melenie såg fram emot bröllopet i smyg.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-02-07 13:25 #63 av: SimsBrooke

Det var snart dags för bröllop när Melenie inser att hon kommer ha världens största mage i bröllopsklänningen. Hon pratade med Andreas, han blev glad för ännu ett barn, han hoppades lite på en pojke denna gång då han redan fått två flickor.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-02-07 13:48 #64 av: lollynonna

tass:3

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Anmäl
2015-02-08 13:49 #65 av: [skorped]

#46 tycker också att det är synd att dom inte har lagt till småbarn dom var så söta tycker jag.

Anmäl
2015-02-08 14:36 #66 av: SimsBrooke

#65 Ja =) Men jag ser ljust på allt, vi har fått tillbaka pooler och släktträdet på kort tid. Förhoppningsvis kommer toddlers snart igen :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-02-08 15:02 #67 av: [skorped]

#66 Ja det är ju så man ska tänka kanske Ea har gjort såhär för att tjäna mer pengar men vet ju inte.

Anmäl
2015-02-08 16:40 #68 av: SimsBrooke

#67 Fast både Poolerna och släktträdet har ju kommit i kostnadsfria uppdateringar så det har dem inte tjänat pengar på =)

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-02-08 16:57 #69 av: [skorped]

#68 Jo det är ju sant och det är bra också.

Anmäl
2015-02-08 18:32 #70 av: LottaV

Det kan ju vara att de vill dra ut på spänningen.

Anmäl
2015-02-08 18:41 #71 av: [skorped]

#70 Det kan också vara så. Eller så glömde dom bort det helt enkelt för det är ju mycket kring känslorna så det kanske är lätt att glömma bort en sådan sak.

Anmäl
2015-02-08 20:51 #72 av: MoaLava

Följer Skrattar

Hälsningar Moa =)
Anmäl
2015-02-08 21:07 #73 av: SimsBrooke

Men nu återgår vi till ämnet i tråden, vilket är Familjen Rose! Var inte meningen att gå så mycket utanför ämnet =)

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-02-09 13:40 #74 av: Cimsan

Tass

Anmäl
2015-02-11 23:34 #75 av: PennyTrollet

Följer. = )

Anmäl
2015-02-12 13:38 #76 av: SimsBrooke

Andreas står vid spegeln och tycker inte att det är någon stor grej att Melenie är gravid igen, han tycker mer att det är ett bevis på deras kärlek!

Melenie kollar på sin mage och blir lite mer gladare för livet hon bär på. Men hon är orolig för sina döttrar hur dem ska ta in detta barn.

När Becky kommer hem från skolan så går hon iväg och sätter sig på benen i skogen och bara sitter där! Melenie vet inte alls varför hon gör så här.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-02-22 01:17 #77 av: Mida

Följer! :)

Anmäl
2015-03-20 12:21 #78 av: SimsBrooke

Bröllopet stod utanför dörren i väntan på att få komma in. Melenie var ute och pysslade med förberedelserna och kände att hon tänkte skulle planera bröllopet nästkommande dag.

Hon pratade med Andreas och han instämde att det var dags, så Melenie tog en tidig kväll och försökte somna så fort hon kunde, men det var oerhört svårt att koppla av och ens försöka att somna. Men till slut efter några timmars vrid och vänd i sängen så somnade hon till slut.

Melenies dröm skulle gå i uppfyllelse, kanske inte så som hon trodde det skulle hända, Men det händer, och giftemålet med Andreas kommer gå toppen. Det enda som hon var orolig för var att hon inte skulle komma i någon bröllopsklänning. Hennes stora mage är i vägen men det skulle inte vara någon fara.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-20 12:24 #79 av: SimsBrooke

Dagen kom, och det var dags att gifta sig. Många utav familjens vänner kom för att vara vittnen till denna ceremoni. Barnen tyckte det var rolig och kunde knappt vänta tills allt var färdig, men det dem längtade mest över var att få se sin lillebror.

Melenie och Anders sa ja till varandra ute i trädgården, Melenie kunde inte vara lyckligare och Andreas hade gett henne allt hon kunde tänka sig. Han hade gett henne en familj, en familj som betyder oerhört mycket för henne.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-20 12:28 #80 av: SimsBrooke

Nicole och Becky har blivit b-grundskoleelev. Läxorna går bra att göra och det lönar sig om man är duktig och gör sina läxor.  Melenie hoppas på att dem sköter skolan och att dem fortsätter klättra upp i betyg, hon vill att det ska gå bra för sina flickor. Hon är helt övertygad om att dem kommer gå ut grundskolan med toppbetyg.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-20 12:30 #81 av: SimsBrooke

För er som inte fått någon bra bild utav varken föräldrar eller barnen så kommer det här.

Andreas, Melenie
Becky, Nicole

Båda barnen påminner om Andreas då dem har hans ögon. Lite roligt att Becky fick Andreas hårfärg och att Nicole fick Melenies hårfärg. =)

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-22 10:45 #82 av: SimsBrooke

Andreas jobbar inom idrott och hoppas på en bra karriär i idrotten! Men det är en tuff karriär där han måste träna massor med simmar, så många timmar på gymmet har det blivit. Melenie förstår att han måste åka till gymmet för det är inte alltid hon vill träna när han behöver träna en sim, men hon gör så gott hon kan

Andreas förstår och accepterar att Melenie inte alltid kan hjälpa honom, hon har ju också ett jobb att ta hand om och egna arbetsuppgifter som hon måste sköta för att kunna bli bättre på det hon gör. Så Andreas går gärna till Gymmet också men ibland tar det verkligen emot att gå dit.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-22 10:48 #83 av: SimsBrooke

Det är mycket med hushållet som behövs göras, laga mat till barnen så dem inte går in i kylen och tar en massa onödiga saker och inte äter någon middag. Hålla på med trädgården och skörda och odla egna saker så att man kan få färska grönsaker och frukter i maten som de lagar.

Andreas och Melenie är noga med att dem försöker att använda nyttiga grönsaker och frukter i maten och inte använder fruset. Ibland måste dem ju använda frusna grönsaker och frukt men det är så få gånger som dem har gjort det.


Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-28 17:22 #84 av: SimsBrooke

Dagarna fortsätter, och Andreas fortsätter att träna andra simmar och försöker att bli befordrad, men det är inte alltid lätt tycker Andreas, han kämpar hårt men ibland känns det som om det är förgäves

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-28 17:52 #85 av: SimsBrooke

För en tid sen föddes en liten pojke som fick namnet Chase. Han är redan barn och han vill bli ett konstnärsunder.

Alla barnen drömmer om ett eget rum. Men just nu kan dem inte få något eget rum då pengarna inte finns där. Men Melenie och Andreas försöker göra sitt bästa.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-28 18:29 #86 av: eeeliiinnn

super rolig :D

Anmäl
2015-03-28 19:45 #87 av: SimsBrooke

Chase försöker att hålla sig igång med sina läxor. Han vill bli bra i skolan och få upp sina betyg och vara lika duktig som sina systrar.

Andreas har blivit åldring och tiden börjar att tryta och Melenie känner det. Hon har inte fått tillräckligt med tid med Andreas, men dem försöker göra det bästa av det innan det kan vara försent.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-28 19:50 #88 av: SimsBrooke

#86 =) Vad är roligt?

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-28 20:38 #89 av: SimsBrooke

Trädgården växer, men den tar upp väldigt mycket tid för Melenie! Därför har hon anlitat en trädgårdsmästare.  Hon tycker det är roligt att hålla på i trädgården, men hennes arbete tar upp all hennes tid.

Mitt i allt, försöker hon koppla av och vill lära sig spela Fiol. Men det går väl inte direkt bra... Hon har också börja känna sig väldigt konstig senaste tiden och vet inte riktigt varför!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-31 13:18 #90 av: SimsBrooke

Melenie har känt sig väldigt konstig den senaste tiden, hon har varit och spytt flera gånger och hon har trott att det är på grund av maten hon ätit. Men det visade sig att hon var gravid. Nu väntar hon med spänning men samtidigt en rädsla för att hon inte kommer kunna att ge det kommande barnet så mycket uppmärksamhet som den behöver.

Talet som hon hade på jobbet gick över förväntat väldigt bra. Hon kände att hon nog kommer att lyckas med allt som har med jobbet att göra. Nu är det bara att försöka hitta en balans med familjen också.


Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-31 22:45 #91 av: MyNameIsWilma

Den äger!

Anmäl
2015-03-31 23:10 #92 av: SimsBrooke

#91 Åh, vad roligt att du tycker det :D Jag blir jätteglad :D

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.