14. TS3 - Expansioner m.m

Snabb fråga?

2015-01-05 19:24 #0 av: Kellyi

Hej! Tänkte bara ställa en snabb fråga :) jag har bara the sims 3 husdjur (bara det expansionspaket) men jag tänkte köpa årstider också, men här kommer min fråga: om jag köper årstider och installerar det o.s.v kan jag då gå in på husdjur och skapa en ny familj där och så finns årstider där? Eller måste jag gå in på årstider? Hoppas att ni fattar :) och en sak till: dom "gamla" familjerna jag har på husdjur kommer dom "förvandlas" så att jag har årstider på dom oxå? Förlåt om det blev krångligt men hoppas att ni fattar :)) tacksam för svar

Anmäl
2015-01-05 20:34 #1 av: [xMondSy]

När du installerar ett nytt expansionspaket eller prylpaket så läggs bara deras möjligheter/saker/andra funktioner med i spelet och påverkar inte dina familjer eller ditt spel på något negativt sett.

Om du nu installerar Årstider så är det den ikonen du får trycka på för att starta spelet då det är den senast släppta EP:n av dina spel. Och så fort du kommer in i spelet så finns både Årstider och Husdjur, så detta är inget för att ersätta så att du ska behöva spela 2 separata expansioner. Hänger du med?

Ang. dina gamla familjer så händer ingenting med deras utseende eller relationer, det enda som kommer hända när du spelar med dom är att helt plötsligt så kommer vintern som i verkligheten :) 
Man ska kunna stänga av detta har jag för mig inne bland alla spelalternativ om man inte vill ha med att det ska ändras årstider.

Anmäl
2015-01-08 14:24 #2 av: Kellyi

Tack så mycket! #1

Anmäl
2015-01-08 14:24 #3 av: Kellyi

Tack så mycket! #1

Anmäl
2015-01-08 14:25 #4 av: Kellyi

Oj råkade skriva tack två ggr xD :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.