15. The sims 4

Surpans Simmar

2015-01-17 11:54 #0 av: Surpan

Hej!

Det här är min tråd om mina familjer. Jag tänkte skriva ner lite för att komma ihåg det själv. Jag har kommit så många generationer ner nu så det börjar bli knepigt att hålla i styr allt!

Det här är familjen Sundin / Karlsson.

Det är Föräldrarna William och Hanna, med tvillingarna Sabine och Natalie, som Hanna har sedan en tidigare flört (som flydde fältet direkt efter födseln...) och deras gemensamma barn Petter och Erika.

William kämpar på med sitt kontorsjobb, och Hanna Försöker slå igenom i skribentbranschen. Tvillingtjejerna är muntra bägge två och är väldigt lätta att ha och göra med. Petter i sin tur är en latmask, och Erika är ond.

Det var inte meningen att det skulle bli så här många barn i familjen, men det har ju fötts i princip bara tvillingar nu ett tag så.. Looser Skönt att det är ordnat.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-17 13:11 #1 av: Surpan

Hela familjen har flyttat in hos Stefan, som är Williams pappa. På det sättet kan de ta hand om Stefan lite den sista tiden i livet, och Stefan behöver ju faktiskt inte all plats i huset själv.

Stefan själv tycker inte att han behöver tas hand om. Han kanske är en gammal änkling, men han är inte skröplig för det! Han tränar på precis som han alltid har gjort. Han är astronaut, så han behöver hålla sig i form. Att gå i pension finns inte på kartan, vem ska då upptäcka nya planeter?

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-17 13:23 #2 av: Surpan

Det är helg här hos simmarna, och med fyra barn i huset så betyder det fullt ös! William måste jobba den här lördagen, så Hanna bestämmer sig för att ha lite högläsning för barnen så Farfar Stefan kan få lite lugn och ro i alla fall.

På söndagen är det Hannas tur att jobba. Men som kontorsråtta så tar man alltid med sig arbetet hem! Här sitter William och går igenom rapporterna inför nästkommande vecka.

Samtidigt passar ungarna på att leka i poolen, men det är inte lätt att vara ensam kille i denna syskonskara! Stackars Petter blir lite utanför och går och leker med den stora nallen istället.

Efter allt ståhej så kommer Hanna hem igen. "William.. Har barnen gjort sina läxor?"

Det hade dom såklart inte, men efter lite skäll så satte sig allihopa vid köksbordet och gjorde sina läxor. De vuxna passade på att försöka se på nyheterna ostört.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-17 17:32 #3 av: Surpan

När alla barn kom hem från skolan så satte de sig som vanligt för att göra läxorna innan de vuxna kom hem. Det började märkas mer och mer nu på stämningen att Erika inte riktigt passade in i barnaskaran. Hon var yngst av dom fyra, och hon var också den enda som var ond. Hon satte sig ensam i vardagsrummet och gjorde sina läxor istället.

Nu kom Stefan hem, glad i hågen. Han hade blivit befodrad till astronaut! Äntligen! (lite skitig var han också..)

Efter middagen så satte Erika i gång igen. Den här gången var den en av hennes äldre halvsystrar som fick ta smällen.

Sabine springer till sin tvillingsyster för stöd. "Glöm henne nu så går vi och tittar på molnen istället, bara du och jag."

Efter en stund kom deras mamma förbi, "Vad gör ni här?"

"Vi gömmer oss.. Från Erika."

Hanna funderade en stund. Det är svårt att få ihop två familjer på detta sätt. Vad skulle hon göra? Kanske var det dags att ta med tjejerna på en liten semester, bara de tre?"

Men med fyra barn i hushållet så fanns det inte direkt några pengar för att åka till paradiset för. 

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-18 13:57 #4 av: Surpan

Så var de framme! Äntligen!

Hanna hade handlat allting dagen innan. Hon var inte direkt någon utomhussim, men hon hade verkligen försökt att få med sig allting de kunde tänkas behöva. Tält förstås, och lite fällstolar. Och en kylbox såklart. Aldrig att hon tänkte spendera 3 dagar i skogen utan sin läsk!

Första dagen så satt de bara vid sin campingplats och myste. De spelade spel och grillade över öppen eld. Hanna började fundera på varför de inte gjort detta tidigare, det var ju supermysigt!

Dagen efter så ville Hanna åka och utforska naturreservatet. Tvillingarna stannade vid campingplatsen för att leka. Att gå på skogsvandring var ingenting de ville göra just nu. Det spelade ingen roll för Hanna, för enda anledningen till att hon ville ta sig en tur i skogen var för att den där haggan på jobbet hade sagt att "man mååååste faktiskt ge sig ut i skogen för att leta insekter och örter i skogen när man har chansen".

Hanna hatade insekter och skog i allmänhet, men hon kände att hon var tvungen att komma hem med någonting. Hon var nyanställd och hennes chef, Haggan, hade varit väldigt bestämd när hon sagt detta.

Efter en vandring i skogen som inkluderade att slåss en stund med trollsländor så hittade Hanna en lite sjö där Skogsvaktaren Mikael stod och metade. Hanna ställde sig bredvid för att meta men då kom en.. Björn? Hanna satte hjärttat i halsgropen innan hon insåg att det inte var en riktig björn. Och som om det vore det naturligaste i världen så ställde sig björnen Camilla och metade tillsammans med dom. 

Hanna var inte glad över detta.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-18 17:08 #5 av: Surpan

På kvällen berättade Hanna spökhistorier för döttrarna, och Sabine svär på att de lyckades frammana ett riktigt spöke den natten!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-18 18:52 #6 av: Surpan

Hemma i vardagen igen var det första som hände att Farfar Stefan gick och dog. Han dog i alla fall när han gjorde det han älskade, nämligen stjärnskådning.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-18 18:55 #7 av: Surpan

Ganska snart därefter växte tvillingarna upp. De delade sedan tidigare egenskapen munter, men nu fick Sabine egenskapen ordentlig, och Natalie blev en knasboll. Bägge sportar numera kortklippta frisyrer, men de har nu börjat utveckla sina olika identiteter. Fortfarande lika som bär!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-19 10:48 #8 av: Surpan

Släktträdet

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-01-19 16:26 #9 av: [skorped]

Var har du gjort familjeträdet

Anmäl
2015-01-19 16:34 #10 av: Surpan

#9 I excel Glad

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-14 10:55 #11 av: Surpan

Tvillingarna har blivit bästa vänner för alltid!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-14 10:59 #12 av: Surpan

En ny sim har flyttat in i kvarteret också. Det här är Monica Falk, hon har flyttat till staden för att skaffa sig en karriär, då hennes fars företag hon jobbade på tidigare gick i konkurs. Med 700 nyblivna arbetslösa i hemstaden, och ett namn som inte direkt klingar positivt så var det bara att  flytta och börja om på nytt.

Nya huset

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-14 12:14 #13 av: Surpan

Och det här är Jeppe Conradsson. Eller Äppel-Jeppe som ungarna i parken kallar honom. Det kommer ifrån hans ryggsäck, som alltid är överfull av äpplen och päron.

Jeppe äger ingenting annat än sina handplockade äpplen. Han rymde från barnhemmet tillsammans med sin rebelliska äldre bror när han var 15, men sedan brodern hastigt dog i en överdos förra året så har Jeppe mest strukit runt ensam i parken, som kvarterets enda uteliggare.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-20 12:28 #14 av: Surpan

Monica har träffat sig en man, Erik. Han flyttade in kort därefter. 

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-20 12:30 #15 av: Surpan

Tillsammans så fick dom lilla Isabelle, som växte upp till att bli en aktiv sim. Hon fick gröna ögon, men annars s ser det ut att kunna bli en liten kopia av sin mor.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-20 12:32 #16 av: Surpan

Under tiden har Jeppe klarat sig på att plocka saker och se vad som är ätbart. Men att sova på parkbänkar varje natt är hårt, och han får inte mycket sömn. Dagarna spenderas mest med att samla äpplen och umgås med människor i parken.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-20 21:32 #17 av: botakt

Följer! :)
Intressanta simmar!

Anmäl
2015-03-23 12:21 #18 av: Surpan

Lilla Isabelle har växt upp till tonåring! Hon har nu personlighetsdragen Aktiv och Ordentlig, och eftersom hon klarade den mentala ambitionen som barn så är hon även lättlärd i mentala färdigheter.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-28 09:29 #19 av: Surpan

Nu händer det grejer!

Erik och Monica bestämde sig för att ta tag i saken och gifta sig direkt. Eftersom ingen av dom har familj i staden och de ville hålla det litet så var bara Isabelle med på ceremonin.

Så vackert!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-03-28 09:29 #20 av: Surpan

Kort efteråt blev Erik åldring.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-04-05 18:40 #21 av: Surpan

Även Monica har blivit åldring, men de är mer kära än någonsin. Monica har nått toppen av sin karriär och pensionerat sig, så nu har de bara tid för varandra!

Isabelle fick sin första kyss av en av grannpojkarna, Richard. De blev sedan ett par!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.