04. Fusk

Ändra livsönskan i Sims 2?

2015-03-21 20:28 #0 av: JoannaLi

Jag känner mig som världens nybörjare, men. 

Jag har två simmar som har "livsönskningar" som jag verkligen inte vill att de ska ha. Går det att fuska sig till byta på något sätt? T.ex. min pojk vill jag typ ska ha som livsönskan att nå toppen av vårdkarriären. Finns det något jag kan göra? 

Gäller alltså Sims 2


Anmäl
2015-03-21 23:51 #1 av: Jasy07

Håll ner Ctrl + Shift + C sen skriv "testingcheatsEnabledtrue" EXAKT så som jag skrev utan de här tecknen "". Klicka på simmen du vill ändra önskningen på och klicka på "Spawn" och sen "Sim Modder" det kommer komma upp en sak som ser ut som en bebis sim. Tryck på den och välj "Wants and Fears" och sen knappen "Cycle Through All LifeTime " då kommer livsönskingen ändras till vad som helst för alla ambitioner. Fortsätt trycka på den knappen tills det kommer upp den önskningen du vill ha.

Anmäl
2015-03-28 21:57 #2 av: JoannaLi

#1 Tack så hemskt mycket för tipset (och jag ber om ursäkt för att jag återkommer så sent), men jag får inte koden att funka? 

Jag får bara upp den här error-rutan :(


Anmäl
2015-03-30 19:29 #3 av: Simssis

Du måste ha med  "boolProp" i koden som du skriver också annars kommer det inte att funka. :)
Alltså koden som du skriver in borde se ut såhär för att det ska bli rätt: boolProp testingCheatsEnabled true  sedan ska det fungera och då gör du bara som personen ovan skrev för att byta livsönskan. :)
Sen när du är klar med fusket se till att stänga av det igen genom att skriva false istället för true.  dvsboolProp testingCheatsEnabled false, annars kan problem uppstå i spelet. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.