15. The sims 4

Partner (TS4)

2015-03-22 12:52 #0 av: [raichu]

Hej.

Vet någon här om det är möjligt att få simmar att bli ihop med sitt eget kön?

MVH//Patrik

Anmäl
2015-03-22 12:54 #1 av: myismyname

Absolut! Glad

Atria Rattery i Piteå, Norrbotten (finns även på facebook)

Medarbetare på The Sims i Fokus och Råttor i Fokus


Anmäl
2015-03-22 12:58 #2 av: [raichu]

Så hur gör jag? :P

Har prövat med romantiskt men det kommer inget "romantik-sträck". Funderar

Anmäl
2015-03-22 12:59 #3 av: SimsBrooke

Lär känna simmen först innan du börjar med romantiken.

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2015-03-22 13:04 #4 av: [raichu]

Jag har gjort likadant den här gången som när jag kör med romantik olika kön. Funderar

Anmäl
2015-03-22 13:15 #5 av: [raichu]

Nu är de dessutom på dejt och allt som är mer än en vanlig flört som typ omfamna eller erkänn attraktion blir det dåligt av.

Börjar tro att simmarna på 4:an inte kan vara homosexuella.. Vilar huvudet i handen

Anmäl
2015-03-22 13:21 #6 av: [raichu]

Okej, det verkar möjligt, men det var betydligt svårare än med olik-könat. Lipar

Anmäl
2015-03-22 14:16 #7 av: Namiko

Det kan vara att just dom simmar du försöker para ihop inte har överdrivet bra personkemi. Jag hade lite problem med ett av mina par där flörtandet inte gick hem alls i början medan det har gått hur lätt som helst med resten av dom.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2015-03-22 14:25 #8 av: [raichu]

#7 Ja, du kan ha rätt.

Nu när jag lyckas dra mig till minnes så har jag med mina övriga ungdomar i familjen (det är två tvillingpar jag har och lyckades få dem utan fruktbarhet) så är det den kvinnans syster som nu är gift med en man som jag först försökte få kvinnan som jag vill ha homosexuell att få ihop det med.

Anledningen till att jag vill ha henne homosexuell är för att när jag körde en annan familj (som jag tagit bort nu) så blev hon och hennes syster ungdomar och hon utvecklade personligheten barnhatare (något frustrerande). Vilar huvudet i handen

Anmäl
2015-03-22 14:29 #9 av: Mitchika

Jag har samma erfarenheter som #7, då jag spelar mycket med samkönade par i alla Sims-spelen. Vissa simmar klickar bättre än andra, helt enkelt. Glad

Vissa går det direkt med och en romantisk mätare dyker upp efter första flörtandet. Andra måste jag jobba och rentutav kämpa med för att få det att fungera. Om en sim redan är gift med en annan sim kan det också vara aningen svårare att få denna att vara öppen till flörtandet, beroende på simmens personlighet och egenskaper. 

Simmarnas känslor spelar en stor roll i det hela också. En Ledsen eller Arg sim är inte särskilt öppen för romantik (försök Muntra upp eller Lugna först), precis som att det är svårare med en Spänd  eller Generad sim (umgås med dom och gör vänliga/roliga interaktioner tills dom slutar vara spända eller generade). Alla andra känslor har funkat relativt bra och felfritt för mig när det kommer till romantik. 

Jag fick min manliga sim Simon att övertala en annan manlig sim, Henrik, att lämna sin fru för Simon och därefter gifte sig Simon och Henrik. Så  simmarna kan vara både homosexuella och bisexuella. Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.