17. Legacy & Historier

Legacy Filifjonk

2015-04-11 12:34 #0 av: Hippieelsa

Jag tänkte göra en legacy för första gången. Jag kommer inte följa några regler för jag orkar inte läsa några (inte alls lat) men familjen måste alltid bo kvar på samma tomt och arvingen måste vara en tjej. Jag fuskar inte. Låt mig presentera Esmeralda Filifjonk.

Anmäl
2015-04-11 12:41 #1 av: Hippieelsa

Det är jag som är Esmeralda. Jag har alltid bott med min trygga trevliga familj men jag tröttnade på de en dag. Jag är sån. Jag tröttnar ganska fort på det mesta men nu har jag iallafall flyttat till ett eget ställe långt bort från alla jag känner. Jag har inte råd att bygga ett hus än men jag har skaffat det som behövdes. JAg bor precis bredvid en jätte vacker å och där fiskade jag inatt. Det var så vackert. 

Anmäl
2015-04-11 13:02 #2 av: Hippieelsa

Nu har jag skaffat ett jobb. Jag har alltid drömt om att träffa utomjordingar och åka till en annan planet så vad passar inte bättre än att bli vetenskapsman?

Innan jag behövde gå till jobbet skaffade jag en ny kompis faktiskt. Jag kommer inte ihåg vad hon hette men jag bryr mig inte heller för hon var ganska tråkig men det var kul med lite umgänge. Sen var det dags att gå till jobbet. Det var så spännande men det gick faktiskt riktigt bra. Det fanns en jättegullig uppfinningsbyggare där som hjälpte mig att bygga en rörelsekonservator. Sen tänkte jag be receptionisten Lars om lite mtall men hav var värsta bitchen och började bråka istället. Jag önskar verkligen att jag slagit till honom direkt.  Men jag blev befordrad iallafall första dagen:)

Anmäl
2015-04-11 13:15 #3 av: Hippieelsa

När jag kom hem från jobbet var jag väldigt uttråkad men jag var så trött att jag var tvungen att sova direkt. När jag vaknade igen var jag spänd för att jag var så uttråkad. Jag var så desperat och sällskapssjuk (det är jag alltid men jaja) att jag gick ut på gatan och pratade med ett litet barn i bara bh men jag fortsatte att vara lika spänd och uttråkad när jag åkte till jobbet. Jag var så uttråkad att det inte alls gick lika bra som igår. Jag var nära att ryka ihop med bitch-Lars när han vägrade vara trevlig men som tur är gjorde jag inte det. Jag uppfann simsstrålen men jag hann aldrig använda den innan  dagen var slut och jag åkte hem och tog en lång skön dusch.

Anmäl
2015-04-11 19:27 #4 av: CamC

Följer! :)

Anmäl
2015-04-12 13:20 #5 av: Hippieelsa

#4 JippieKramas kul

Anmäl
2015-04-12 15:11 #6 av: Hippieelsa

Äntligen helg! Jag är så trött fast  jag ska nog ragga lite i helgen... För att fira att det är helg och att jag faktiskt hade  pengar byggde jag ett hus. Jag är inte arkitekt eller bra på sånt men det är bättre än att inte ha något hus iallafall. Jag frös Bitch-Lars med simsstrålen som jag förresten döpt till Sven idag. Det var jättekul.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.